Öfkelendiğimizde vücudumuzda neler olur? - Öfke kontrolü tedavisi var mı?
Öfkelendiğimizde vücudumuzda neler olur? - Öfke kontrolü tedavisi var mı? Öfkelenip sinirlendiğinizde beyninizle değil, duygularınızla hareket ettiğiniz için çoğu zaman pişman olacağınız davranışlar sergileyebilirsiniz. Çünkü beyin, sinir anında öfke tarafından manipüleye uğrar. Manipüle edilen düşünceler yerine aklımıza güvenmemiz gerektiğini vurgulayan Nörolog Dr. Mehmet Yavuz, öfke ve öfke kontrolü ile ilgili bilgiler verdi. Öfkelenince neden bağırırız? Öfkelendiğimizde neler yapmalıyız? Öfke kontrolü için dikkat edilmesi gerekenler neler? Öfke kontrolü nasıl tedavi edilir? İşte cevabı...
4.06.2020 Ruh Sağlığı
Öfke problemi yaşayan çocuklara nasıl yaklaşılmalıdır?
Öfke problemi yaşayan çocuklara nasıl yaklaşılmalıdır? Uzman Pedagog Serap Buharalı cevapladı; Öfke problemi yaşayan çocuklara nasıl yaklaşılmalıdır? Öfkeli çocuklarla anne ve babalar neler yapmalılar? Anne ve babalar bu durumlarda nasıl davranmalılar? Anne ve babalar öfke yaşayan, kızgınlık yaşayan çocuğun duygusunu tanımalılar. Çünkü insan görülmek ve duyulmak ister. Çocuklarda öfkeleriyle aslında bir şeyi anlatmak isterler.
29.12.2017 Çocuk
Çocuklarda öfke problemi nasıl çözülür?
Çocuklarda öfke problemi nasıl çözülür? Öfke nedir? Çocuklar neden öfkelenir? Çocuğun öfkesiyle ne zaman ilgilenilmesi gerekir? Çocuklarda öfke problemi nasıl çözülür? Psikolog Elif Ersoy Şahin, çocuklarda öfke problemiyle ilgili merak edilenleri ve öfke probleminin çözümüyle ilgili ipucu noktalarını paylaştı.
23.10.2017 Eğitim