Ogm Sonuçları

Ogm Sonuçları

Son dakika ogm sonuçları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ogm sonuçları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ogm sonuçları haber sayfamızda...

Ogm Sonuçları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31 ogm sonuçları haberi bulunmuştur.
OGM (orman muhafaza memuru - orman mühendisi) mülakat sonuçları açıklandı mı?
OGM (orman muhafaza memuru - orman mühendisi) mülakat sonuçları açıklandı mı? Orman Genel Müdürlüğü (OGM) orman muhafaza memuru ve orman mühendisi alınacağını duyurmuştu. Geçtiğimiz aylarda yapılan duyuruda mülakat tarihleri ve yerleri belli oldu. Adaylar mülakatlarını tamamlarken şimdi sonuçlar merak ediliyor. Peki 2 bin 700 personelin alınacağı OGM personel alımı için mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?
7.02.2020 Gündem
OGM sınav sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanır?
OGM sınav sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanır? 2700 (iki bin yedi yüz) adet Orman Muhafaza Memuru ve bin 150 orman mühendisi için sınav yerleri geçen hafta açıklanmıştı. Adaylar sözlü sınav ve uygulamalı sınav yerlerini öğrendiler. Şimdi sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.
21.10.2019 Gündem
İlk OGM sonuçları açıklandı! Sözleşmeli personel alım sonuçları sorgulama
İlk OGM sonuçları açıklandı! Sözleşmeli personel alım sonuçları sorgulama Bugün bütün gün OGM sözleşmeli personel ilanına başvuran adaylar bekleyişteydi. Gün boyunca "OGM sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusu soruldu. Kurum biraz önce sonuçların açıklandığını ilan etti.
3.10.2019 Gündem
OGM sonuçları açıklandı! Müjdeli haber geldi
OGM sonuçları açıklandı! Müjdeli haber geldi Bugün OGM sözleşmeli personel adayları için büyük gündü... Orman Genel Müdürlüğü bugün 12-23 Eylül'de başvuruları alınan bin 146 sözleşmeli personel alımı için sonuçlarını saat 17.00'de açıkladı.
3.10.2019 Gündem
OGM sonuçları yarın açıklanıyor... Peki sonuçlar saat kaçta açıklanır?
OGM sonuçları yarın açıklanıyor... Peki sonuçlar saat kaçta açıklanır? OGM sözleşmeli personel alımları için sonuçlar yarın açıklanacak. Binlerce aday heyecanlı bir şekilde 3 Ekim tarihini bekliyor. Şimdi akıllardaki soru "OGM sonuçları saat kaçta açıklanacak?" şeklinde...
2.10.2019 Gündem
Tarih belli oldu... OGM sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanıyor?
Tarih belli oldu... OGM sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanıyor? OGM sonuçları için kritik günler... Orman Bakanlığı sözleşmeli personeller için sonuç tarihini geçmişti. Fakat henüz bu takvimden haberdar olmayanlar ya da net tarihi unutanlar şimdi "OGM sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanıyor?" sorusuna cevap arıyor.
1.10.2019 Gündem
OGM başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih verildi!
OGM başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih verildi! Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) yaklaşık 5 bin personel alacak. İlk olarak bin 146 sözleşmeli personel alım için başvurular sona erdi. Şimdi başvuru yapanlar sonuçları merakla bekliyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanır? İşte detaylar...
30.09.2019 Gündem
Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu!
Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu! Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon bugün oynanan 7 karşılaşma ile sona erdi. Fenerbahçe Alagöz Holding ve Galatasaray Çağdaş Faktoring'in rakipleri belli oldu.
20.03.2024 Basketbol
OGM KURA SONUÇLARI SORGULAMA: Orman Genel Müdürlüğü kura sonuçları son durum
OGM KURA SONUÇLARI SORGULAMA: Orman Genel Müdürlüğü kura sonuçları son durum Orman Genel Müdürlüğü OGM kura sonuçları için aramalar devam ediyor. 5 bin işçi alımı için başvuruda bulunan adaylar sonuçların açıklanıp açıklanmadığını sorguluyor. Peki, OGM kura sonuçları açıklandı mı? İşte OGM kura sonuçları ile ilgili son durum.
8.05.2022 Gündem
OGM KURA LİSTESİ | 5 bin işçi alımı Orman Genel Müdürlüğü kura çekimi ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak?
OGM KURA LİSTESİ | 5 bin işçi alımı Orman Genel Müdürlüğü kura çekimi ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak? Orman Genel Müdürlüğü 5 bin geçici işçi alıyor. Başvurular tamamlandı, gözler kurada... Kura günü yaklaşırken adayların akıllarında tek bir soru var: OGM geçici işçi alımı kura çekimi ne zaman?
29.04.2022 Gündem
OGM kura çekimi yapıldı mı, ne zaman? 5 bin geçici işçi kura sonuçları açıklandı mı?
OGM kura çekimi yapıldı mı, ne zaman? 5 bin geçici işçi kura sonuçları açıklandı mı? Orman Genel Müdürlüğü 5 bin geçici işçi alacak. İşçiler kura çekimi yoluyla görevine başlayacak. Binlerce kişi başvurularını yaptı yalnız kura tarihleri merakla bekleniyor. Sıkça 'OGM kura çekimi yapıldı mı, ne zaman? 5 bin geçici işçi kura sonuçları açıklandı mı?' sorusu geliyor.
25.04.2022 Gündem
OGM KURA | Orman Genel Müdürlüğü kura çekim tarihi belli oldu mu, ne zaman?
OGM KURA | Orman Genel Müdürlüğü kura çekim tarihi belli oldu mu, ne zaman? OGM kura tarihleri sabırsızlıkla bekleniyor. Başvuru yapan adaylar kurumlardan duyuru bekliyor. Bir bilgi almak adına adaylar, "OGM kura çekimi yapıldı mı, ne zaman? OGM başvuru sonuçları hangi tarihte açıklanacak?" diye soruyor.
20.04.2022 Gündem
2022 OGM geçici işçi kura çekimi ne zaman? OGM kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanıyor?
2022 OGM geçici işçi kura çekimi ne zaman? OGM kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanıyor? Orman Genel Müdürlüğü 5 bin geçici işçi alacak. Başvurular 15 Nisan'da sona erdi. Şimdi binlerce kişi kura çekimini bekliyor. Adaylar bir bilgi almak adına "OGM kura çekimi ne zaman? OGM kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" sorusuna cevap arıyor.
18.04.2022 Gündem
MEB 29 Ekim bilgi yarışması ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bilgi yarışması başvurusu nasıl yapılır?
MEB 29 Ekim bilgi yarışması ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bilgi yarışması başvurusu nasıl yapılır? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bilgi yarışması öğrencilerin gündeminde yer alıyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ortaöğretim Genel Müdürlüğü,"29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Liseliler Arası Çevrim İçi Bilgi Yarışması" gerçekleştirecek. Peki 29 Ekim bilgi yarışması ne zaman, nasıl yapılacak 2021?
29.10.2021 Gündem
OGM kura sonuçları açıklandı! İşte il il sorgulama ekranı...
OGM kura sonuçları açıklandı! İşte il il sorgulama ekranı... OGM işçi alım süreci devam ediyor. Adaylar ilk önce başvurularını tamamladı ardından da 29 Haziran 4 Temmuz arasındaki kura çekimlerini takip etti. Şimdi geldi sonuçların ilan edilmesine... Peki, OGM kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
5.07.2021 Gündem
OGM 2021 kura sonuçları açıklandı mı? Orman Genel Müdürlüğü OGM işçi alımı kura çekimi ne zaman?
OGM 2021 kura sonuçları açıklandı mı? Orman Genel Müdürlüğü OGM işçi alımı kura çekimi ne zaman? OGM kura çekimi adayların gündeminde yer alıyor. Orman Genel Müdürlüğü 2080 geçici işçi ve 3 daimi işçi olmak üzere 2083 işçi alımı gerçekleştirecek. Başvuruların tamamlanmasından sonra ise gözler kuraya çevrildi. Peki OGM işçi alımı kura çekimi ne zaman 2021?
1.07.2021 Gündem
OGM kura sonuçları açıklandı mı, kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte tarihler...
OGM kura sonuçları açıklandı mı, kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte tarihler... Orman Genel Müdürlüğü (OGM), taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2 bin 80'i geçici, 3'ü daimi olmak üzere toplam 2 bin 83 işçi alımı yapacak. Başvuruların üzerinden bugün itibarıyla 10 gün geçerken adaylar kura çekimlerine odaklanmış durumda... Akıllarda tek bir soru var: OGM kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanıyor?
29.06.2021 Gündem
DYK başvuru 2021 | DYK öğrenci ve öğretmen başvuru ekranı! Destekleme ve Yetiştirme kursları başvuru tarihleri 2021
DYK başvuru 2021 | DYK öğrenci ve öğretmen başvuru ekranı! Destekleme ve Yetiştirme kursları başvuru tarihleri 2021 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvuru tarihleri duyuruldu. Haziran ayında alınan başvuru işlemleri yoğun ilgi görüyor. Peki Destekleme ve Yetiştirme kursları başvurusu nasıl yapılır? Destekleme ve Yetiştirme kursları ne zaman başlayacak, ne zaman bitecek? İşte takvim...
23.06.2021 Gündem
OGM kura sonuçları açıklandı mı, kura çekimi ne zaman?
OGM kura sonuçları açıklandı mı, kura çekimi ne zaman? Orman Genel Müdürlüğü 2083 işçi alıyor. Başvurlar haziran ayının 18'inde son buldu. Şimdi kura çekimi için geri sayım başladı. Tarihleri bilmeyen adaylar yoğun şekilde "OGM kura sonuçları açıklandı mı, kura çekimi ne zaman?" sorusuna cevap arıyor.
23.06.2021 Gündem
Oyunculuktaki yeni kriter: Takipçi sayısı
Oyunculuktaki yeni kriter: Takipçi sayısı Sosyal medya takipçi sayısının oyuncu seçimlerinde etkili olduğu tartışmasını, sektörün farklı ayaklarıyla masaya yatırdık...
21.02.2021 Pazar
Orman Genel Müdürlüğü 102 sözleşmeli personel alacak
Orman Genel Müdürlüğü 102 sözleşmeli personel alacak Orman Genel Müdürlüğü taşra birimlerinde görev yapmak üzere 102 sözleşmeli personel istihdam edecek. Konuya ilişkin ilan resmi gazetede yayımlandı.
8.10.2020 Haberler
OGM 102 sözleşmeli personel alacak
OGM 102 sözleşmeli personel alacak Orman Genel Müdürlüğü (OGM) taşra birimlerinde görev yapmak üzere 102 sözleşmeli personel istihdam edecek.
8.10.2020 Ekonomi
15 Temmuz bilgi yarışması sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 15 Temmuz Liseliler Arası Bilgi Yarışması sonuçları
15 Temmuz bilgi yarışması sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 15 Temmuz Liseliler Arası Bilgi Yarışması sonuçları 15 Temmuz liseler arası bilgi yarışması bugün saat 12:30'da başladı. "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Liseliler Arası Bilgi Yarışmasına katılan vatandaşlar, sonuçlar için meraklanmaya başladı. Peki 15 Temmuz bilgi yarışması sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte Bakanlık tarafından duyurulan 15 Temmuz Liseliler Arası Bilgi Yarışması sonuçları saati...
15.07.2020 Gündem
MEB YKS online deneme sınavına nasıl kayıt olunacak? YKS deneme sınavı zaman yapılacak?
MEB YKS online deneme sınavına nasıl kayıt olunacak? YKS deneme sınavı zaman yapılacak? YKS, 27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak. YKS sınavına adım adım yaklaşırken yeni bir detay duyuruldu. Milli Eğitim Bakanlığı, YKS'ye hazırlanan 12.sınıf öğrencileri için online deneme sınavları yapacak. Sınavların ne zaman yapılacağı ve nasıl kayıt olunacağı merak ediliyor. MEB YKS online deneme sınavına nasıl kayıt olunacak, ne zaman yapılacak?
28.05.2020 Gündem
19 Mayıs EBA bilgi yarışmasına nasıl katılınır, sonuçlar ne zaman açıklanacak? OGM Materyal bilgi yarışması yayını nerede olacak?
19 Mayıs EBA bilgi yarışmasına nasıl katılınır, sonuçlar ne zaman açıklanacak? OGM Materyal bilgi yarışması yayını nerede olacak? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda TRT EBA TV Lise kanalında 19 Mayıs coşkusu olacak. 19 Mayıs yayın akışında ise birçok etkinlik bulunuyor. Liseler arası için çevrim içi bilg yarışması düzenleniyor.19 Mayıs EBA bilgi yarışması ile ilgili detaylar merak ediliyor. Yayın eş zamnlı olarak OGM Materyal sayfasında olacak. Peki 19 Mayıs EBA bilgi yarışmasına nasıl katılınır, sonuçlar ne zaman açıklanacak?
19.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ogm Sonuçları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.