Öğretmen Alımı

Öğretmen Alımı

Son dakika öğretmen alımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan öğretmen alımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan öğretmen alımı haber sayfamızda...

Öğretmen Alımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 461 öğretmen alımı haberi bulunmuştur.
MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 Öğretmen alımı kontenjan ve branş dağılımı için gözler MEB'de!
MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 Öğretmen alımı kontenjan ve branş dağılımı için gözler MEB'de! Öğretmenlerin gözü kulağı atama takvimine çevrildi. 2023 KPSS puanı ile yapılacak olan öğretmen atamasına ilişkin araştırmalar devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kısa süre içerisinde öğretmen atamalarına ilişkin kontenjan ve branş dağılımı bilgisinin paylaşılması bekleniyor. Peki 2024 Öğretmen atama takvimi ne zaman açıklanacak?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
DEAŞ'ın sözde 'savaşçı' militanı tutuklandı
DEAŞ'ın sözde 'savaşçı' militanı tutuklandı Adana'da, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'si tutuklandı, 2'si adli kontrol şartı, 1'i de savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Tutuklulardan Muhammed Hac Ahmed'in (28), örgütün Tel Abyad'daki kampında askeri eğitim alıp, silahlı çatışmalarda 'savaşçı' diye yer aldığı ve işgaldeki bölgelerde silahlı nöbet tuttuğu ortaya çıktı.
1.10.2022 Gündem
Sözleşmeli Öğretmenlik Sözlü Sınav Sonuçları için geri sayım! Mülakat sonuçlar ne zaman açıklanacak? MEB 20 bin sözleşmeli öğretmenlik takvimi
Sözleşmeli Öğretmenlik Sözlü Sınav Sonuçları için geri sayım! Mülakat sonuçlar ne zaman açıklanacak? MEB 20 bin sözleşmeli öğretmenlik takvimi Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları, sınava katılan adaylar tarafından yoğunlukla aranıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına dair takvimi yayımlamıştı. Başvuru süreçlerinin hemen ardından mülakat sınav yerleri de MEB tarafından yayımlandı. Peki, sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
14.08.2022 Bilgi Rehberi
Ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman başlıyor? 2022 MEB ücretli öğretmen alımı başvuru şartları neler?
Ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman başlıyor? 2022 MEB ücretli öğretmen alımı başvuru şartları neler? Ücretli öğretmenlik başvuru kılavuzu MEB tarafından yayımlandı. Adayların gözleri ise başvuru şartlarına çevrildi. Ders ücreti karşılında öğretmenlik başvuruları ilçelere göre farklılık gösteriyor. 2022-2023 dönemi ücretli öğretmenlik başvuru kılavuzları yayımlandı. Öğretmenler ise başvuru tarihlerini ve şartlarını araştırıyor. Peki, 2022 ücretli öğretmenlik başvurusu başladı mı?
4.08.2022 Bilgi Rehberi
MEB duyurdu! 2022 BİLSEM öğretmen seçme ve atama kılavuzu yayımladı
MEB duyurdu! 2022 BİLSEM öğretmen seçme ve atama kılavuzu yayımladı Milli Eğitim Bakanlığı, Bilim ve Sanat Merkezlerine (BİLSEM) öğretmen alımı amacıyla hazırlanan '2022 Yılı BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu' ile kontenjanları yayımladı.
19.01.2022 Gündem
Öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı! Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü mülakat sonuçları MEB
Öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı! Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü mülakat sonuçları MEB Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü mülakatları 12-27 Kasım tarihleri arasında alındı. Binlerce öğretmen adayı sözlü mülakatların ardından sonuçların açıklanacağı tarihi merak ederken MEB atama takvimi aracılığı ile Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarihi 27 Aralık 2021 olarak duyurmuştu. Binlerce öğretmen adayının heyecanla beklediği Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sonuçları erişime açıldı. Peki, sözleşmeli öğretmenlik sonuçları nasıl öğrenilir?
27.12.2021 Gündem
Gözler MEB'de! 750 Engelli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?
Gözler MEB'de! 750 Engelli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Engelli öğretmen atama sonuçları için gözler MEB'den yapılacak olan açıklamaya çevrildi. 750 engelli öğretmen alımı için başvurular 8-12 Kasım tarihleri arasında alınmıştı. Başvuruların alınmasının ardından sonuçların açıklanacağı tarihi merak eden adaylar MEB'den yapılacak olan açıklamaya gözünü dikti. İşte sonuçların açıklanacağı tarih...
2.12.2021 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Özer, Dünya Bankası yetkilileriyle bir araya geldi
Milli Eğitim Bakanı Özer, Dünya Bankası yetkilileriyle bir araya geldi illi Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Dünya Bankasının Avrupa ve Orta Asya Bölgesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Anna Bjerde ile görüştü. Dünya Bankası Avrupa ve Orta Asya Bölgesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Anna Bjerde ile yapılan görüşmede, ortak yürütülen projeler, salgın sürecinde okulların açık tutulması için gerekli tedbirler ve eğitime erişimin desteklenmesi konuları ele alındı.
11.11.2021 Gündem
Bakan Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması
Bakan Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Öğrencilerimiz okulların açılmasından çok büyük mutluluk duyuyorlar. İnşallah eğitim-öğretim yılının sonuna kadar yüz yüze eğitime devam etme kararlılığındayız" ifadelerini kullandı.
3.11.2021 Gündem
Engelli öğretmen başvuruları ne zaman başlayacak?
Engelli öğretmen başvuruları ne zaman başlayacak? Milli Eğitim Bakanlığı 750 engelli öğretmen alımı yapacak. Adaylar başvuru için gün sayarken net tarihi bilmeyenler "Engelli öğretmen başvuruları ne zaman başlayacak?" sorusuna cevap arıyor. İşte atama takvimi...
19.10.2021 Gündem
Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat yerleri için gözler MEB'de! Ön başvurular için son günler!
Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat yerleri için gözler MEB'de! Ön başvurular için son günler! Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat yerleri ne zaman açıklanacak sorusu adaylar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. 27 Eylül'de alınmaya başlayan ön başvurular 8 Ekim tarihinde sona erecek. Ön başvuruların sona ermesinin ardından adaylar sözlü mülakat sınav giriş yerlerinin açıklanmasını bekleyecek. Peki Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat yerleri ne zaman açıklanacak?
5.10.2021 Gündem
20 bin sözleşmeli öğretmen atama tercihleri ne zaman yapılacak? İşte MEB atama takvimi
20 bin sözleşmeli öğretmen atama tercihleri ne zaman yapılacak? İşte MEB atama takvimi Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimine göre tercihler ne zaman alınacak? 20 bin öğretmen alımı için tercihler Eylül ayında başlayacak. Sonuçlar ise tercih süresinin bitmesinin ardından açıklanacak. İşte sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi.
10.08.2021 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli Öğretmenlik atamaları ne zaman yapılacak?
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli Öğretmenlik atamaları ne zaman yapılacak? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için heyecan dorukta. Milli Eğitim Bakanlığı Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarının 8 Temmuz 2021 tarihinde açıklanacağını kılavuzda belirtti. Peki sözleşmeli öğretmenlik atamaları ne zaman yapılacak? İşte kılavuzda yer alan tarihler...
25.06.2021 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonuçları açıklandı mı? Mülakat sonuçları ne zamana açıklanır?
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonuçları açıklandı mı? Mülakat sonuçları ne zamana açıklanır? 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı için mülakatlar başladı. Ön Başvuru ve sınav merkezi tercihlerinin alınmasının ardından başlayan mülakatlar 6 Haziran'a kadar devam edecek. Peki, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı için sözlü sınav sonuçları nereden sorgulanacak?
20.05.2021 Gündem
20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için ön başvuru süreci başladı
20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için ön başvuru süreci başladı Milli Eğitim Bakanlığının (MEB), 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için ön başvurular ve sözlü sınav merkezi tercihleri bugünden itibaren 26 Mart'a kadar yapılabilecek.
16.03.2021 Gündem
Öğretmen atamaları ne zaman? 2021 Sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ve kontenjanları...
Öğretmen atamaları ne zaman? 2021 Sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ve kontenjanları... Öğretmen ataması branş dağılımı ve atama takvimi ile ilgili son dakika gelişmeleri gündemde yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 2021 Sözleşmeli Öğretmenliğe Başvuru ve Atama Duyurusunda branş dağılımı ve atama takvimi ile ilgili detaylar yer aldı. Peki 20 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2021 nedir? Öğretmen atama başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak?
6.03.2021 Gündem
Son dakika haberi | MEB duyurdu! 20 bin sözleşmeli öğretmen atama takvimi açıklandı!
Son dakika haberi | MEB duyurdu! 20 bin sözleşmeli öğretmen atama takvimi açıklandı! Gelen son dakika haberine göre, Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) açıklanan takvime göre, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için 15-26 Mart'ta ön başvurular alınacak.
5.03.2021 Gündem
Öğretmen atama takvimi belli oldu mu? 2021 20 bin öğretmen alımı ne zaman, hangi tarihlerde yapılacak?
Öğretmen atama takvimi belli oldu mu? 2021 20 bin öğretmen alımı ne zaman, hangi tarihlerde yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2021 yılı içerisinde 20 bin öğretmen alımı yapılacağının müjdesinin verilmesinin ardından binlerce öğretmen adayı atama takvimi yayımlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki 20 bin öğretmen atama takvimi yayımlandı mı? Kontenjanlar ne zaman açıklanacak?
23.02.2021 Gündem
Engelli öğretmen atama sonuçları açıklandı! MEB engelli öğretmen atama sonuçları sorgulama ekranı...
Engelli öğretmen atama sonuçları açıklandı! MEB engelli öğretmen atama sonuçları sorgulama ekranı... Milli Eğitim Bakanlığı 500 engelli öğretmen ataması yapacağını bildirmişti. 2021 engelli öğretmen alımı kontenjanları kısa süre önce duyuruldu ve 15 Şubat'a kadar da başvurular tamamlanmıştı. Adaylar MEB'den gelecek atama sonuçları haberini bekliyordu. Peki, engelli öğretmen atama sonuçları nasıl öğrenilir?
16.02.2021 Gündem
Heyecan dorukta... Öğretmen atamaları (Sözleşmeli öğretmenlik) başvuruları ne zaman başlayacak?
Heyecan dorukta... Öğretmen atamaları (Sözleşmeli öğretmenlik) başvuruları ne zaman başlayacak? Öğretmen adayları atama takvimi için gün sayıyor. Her gün müjdeli bir haber bekleyen adaylar araştırmalarını sıklaştırırken bir gelişme olup olmadığını "Öğretmen atamaları (Sözleşmeli öğretmenlik) başvuruları ne zaman başlayacak? Takvim belli oldu mu?" sorularını sorarak öğrenmeye çalışıyor. İşte detaylar...
4.02.2021 Gündem
MEB'den duyuru geldi mi? Sözleşmeli öğretmenlik (öğretmen atamaları) başvuruları başladı mı?
MEB'den duyuru geldi mi? Sözleşmeli öğretmenlik (öğretmen atamaları) başvuruları başladı mı? Şubat ayı geldi, öğretmen adayları bu aydan bir hayli ümitli... Gözler Milli Eğitim Bakanlığı'na çevrilirken bir gelişme olup olmadığını öğrenmek isteyenler "Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları başladı mı? Öğretmen atama takvimi belli oldu mu?" sorularını yöneltiyor.
2.02.2021 Gündem
Öğretmen atamaları (Söyleşmeli öğretmenlik) başvuruları ne zaman, hangi tarihte başlayacak?
Öğretmen atamaları (Söyleşmeli öğretmenlik) başvuruları ne zaman, hangi tarihte başlayacak? Yarın itibarıyla şubat ayına giriyoruz, hem de haftanın ilk günü olması vesilesiyle öğretmen adayları büyük bir beklenti içerisinde... Gözler hükümete çevrilirken yoğun şekilde "Öğretmen atamaları (Söyleşmeli öğretmenlik) başvuruları ne zaman, habgi tarihte başlayacak?" soruları soruluyor. Peki herhangi bir gelişme var mı?
31.01.2021 Gündem
Engelli öğretmen alımı başvuruları ne zaman? MEB engelli öğretmen ataması 2021 hangi tarihte, başvuru şartları neler?
Engelli öğretmen alımı başvuruları ne zaman? MEB engelli öğretmen ataması 2021 hangi tarihte, başvuru şartları neler? MEB 500 engelli öğretmen ataması yapacak! Milli Eğitim Bakanlığı 2021 engelli öğretmen atama takvimi bekleniyordu. EKPSS sonuçlarının açıklanmasının ardından binlerce öğretmen adayı atama ve başvuru tarihlerini merak etmeye başladı. MEB beklenen kılavuzu yayımladı. engelli öğretmen alımı için başvuru kılavuzu adayların erişimine açıldı. Peki, 2021 EKPSS ile engelli öğretmen ataması başvurusu ne zaman başlıyor?
26.01.2021 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik başvurları alınmaya başlandı mı? Öğretmen atama takvimi belli oldu mu?
Sözleşmeli öğretmenlik başvurları alınmaya başlandı mı? Öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Atama bekleyen binlerce öğretmen adayı MEB'den gelecek müjdeli habere odaklanmış durumda... Öğretmen atama takvimi heyecanla beklenirken "Sözleşmeli öğretmenlik başvuurları alınmaya başlandı mı?" soruları peş peşe geliyor.
26.01.2021 Gündem
Gözler MEB'de... Öğretmen atamaları (Sözleşmeli öğretmenlik) başvuruları başladı mı, hangi tarihte başlıyor?
Gözler MEB'de... Öğretmen atamaları (Sözleşmeli öğretmenlik) başvuruları başladı mı, hangi tarihte başlıyor? Ocak ayını geride bırakmak üzereyiz. Ocak ayı binlerce öğretmen adayı için aynı zamanda öğretmen atamaları için kritik bir öneme sahip... Geçen sene 6 Ocak'ta başlayan süreç bu sene henüz başlamış değil. Bu nedenle binlerce kişi "Öğretmen atamaları (Sözleşmeli öğretmenlik) başvuruları başladı mı, hangi tarihte başlıyor?" diye soruyor.
26.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmen Alımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.