Oğulcan

Oğulcan

Son dakika oğulcan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oğulcan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oğulcan haber sayfamızda...

Oğulcan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.656 oğulcan haberi bulunmuştur.
Gaziantep FK, Kasımpaşa karşısında 2 golle galip!
Gaziantep FK, Kasımpaşa karşısında 2 golle galip! Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.
21.04.2024 Gaziantep FK
Fahrudin Omerovic: Üzgünüz, bu sonucu beklemiyorduk!
Fahrudin Omerovic: Üzgünüz, bu sonucu beklemiyorduk! Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Alanyaspor maçı sonrası konuştu.
20.04.2024 Konyaspor
Alanyaspor, Konya'dan şen dönüyor: 0-2
Alanyaspor, Konya'dan şen dönüyor: 0-2 Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Alanyaspor deplasmanda Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri Hadergjonaj ve Carlos Eduardo kaydetti.
20.04.2024 Konyaspor
Aşk soruları Miray Daner'i utandırdı!
Aşk soruları Miray Daner'i utandırdı! İşletmeci Oğulcan Engin'den ayrıldıktan sonra Ata Caner Çerçioğlu ile yeni bir ilişkiye yelken açan Miray Daner'e, marka yüzü olduğu lansmanda özel hayatıyla ilgili sorular da yöneltildi.
17.04.2024 Cadde
Konyaspor nefes aldı! İstanbul'da kritik galibiyet
Konyaspor nefes aldı! İstanbul'da kritik galibiyet Trendyol Süper Lig'in 32'nci haftasında Konyaspor sezonun flaş ekibi Kasımpaşa'yı deplasmanda 2-0 mağlup etti, rahat bir nefes aldı.
13.04.2024 Kasımpaşa
Fenerbahçe Parolapara, Efeler Ligi'nde finalde!
Fenerbahçe Parolapara, Efeler Ligi'nde finalde! Fenerbahçe Parolapara, AXA Sigorta Efeler Ligi play-off yarı final serisi 2'nci maçında Ziraat Bankkart'ı deplasmanda 3-2 mağlup etti.
5.04.2024 Voleybol
Trabzonspor, deplasmanda Konyaspor'u mağlup etti!
Trabzonspor, deplasmanda Konyaspor'u mağlup etti! Konyaspor, Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor'u konuk etti. Rakibini 3-1 mağlup eden bordo-mavililer 3 puanın sahibi oldu.
3.04.2024 Trabzonspor
Erkekler Kupa Volley'de Ziraat Bankkart'ı mağlup eden Arkas Spor finalde
Erkekler Kupa Volley'de Ziraat Bankkart'ı mağlup eden Arkas Spor finalde 2024 Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley yarı final maçında Ziraat Bankkart'ı 3-2 mağlup eden Arkas Spor adını finale yazdırdı.
26.03.2024 Voleybol
Ziraat Bankkart, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde elendi!
Ziraat Bankkart, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde elendi! CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçında Ziraat Bankkart, Polonya'nın Jastrzebski Wegiel takımına 3-2 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.
20.03.2024 Voleybol
Kaybolan araba anahtarını önemsemedi! Arabasından oldu
Kaybolan araba anahtarını önemsemedi! Arabasından oldu Adana’da arabasının anahtarı kaybolan kişi durumu önemsemeyip yenisini çıkartınca, 1 ay sonra anahtarı bulan kişiler tarafından park halindeki aracı çalındı.
20.03.2024 Gündem
Fatih Karagümrük ile Konyaspor puanları paylaştı!
Fatih Karagümrük ile Konyaspor puanları paylaştı! Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fatih Karagümrük ile Konyaspor arasındaki müsabaka 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
15.03.2024 Karagümrükspor
Çağlar Ökten ile boşanıyorlar mı? Seda Sayan açıkladı!
Çağlar Ökten ile boşanıyorlar mı? Seda Sayan açıkladı! Çağlar Ökten ile 2022'de Beşiktaş'taki lüks bir otelde nikâh masasına oturan ünlü sanatçı Seda Sayan, eşinden boşanacağı söylentileriyle gündeme geldi. Kendi sunduğu programda yapılan haberlere isyan eden Sayan, ayrılık iddialarına son noktayı koyarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Cadde
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunudur" ifadesini kullandı.
13.03.2024 Fenerbahçe
İlayda Alişan imaj değiştirdi: Eskisi gibi dostlarım
İlayda Alişan imaj değiştirdi: Eskisi gibi dostlarım Ünlü oyuncu İlayda Alişan imaj değişikliğine gitti. Alişan, saçlarında eski rengine dönmeyi tercih etti.
13.03.2024 Cadde
Balık imparatorluğu
Balık imparatorluğu Türkiye'de 18 tesisi bulunan, yurt dışında 3 farklı ülkede üretim tesisi işleten Group Sagun orkinostan çipuraya, levrekten somona Japonya'dan Amerika'ya kadar ihracat yapıyor. Şirketin kaptan köşkündeki Oğulcan Kemal Sagun ve Nazlıcan Sagun Çiftçi Türkiye'de balık tüketimini artırmayı hedefliyor.
11.03.2024 Milliyet Executive
İstanbulspor - Kasımpaşa: 1-2
İstanbulspor - Kasımpaşa: 1-2 Süper Lig’in 29. haftasında İstanbulspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Kasımpaşa 2-1 kazandı.
10.03.2024 İstanbulspor
Konyaspor - Adana Demirspor maçında kazanan yok: 2-2
Konyaspor - Adana Demirspor maçında kazanan yok: 2-2 Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor evinde Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. 4 golün olduğu mücadele 2-2'lik eşitlikle bitti.
9.03.2024 Konyaspor
Girişimciye AB desteğini inceliyor
Girişimciye AB desteğini inceliyor İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 27. sayısı raflardaki yerini aldı. Türk girişimcilere sağlanan Avrupa Birliği finansal desteklerini kapağına taşıyan dergide Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin ise bu yıl ödemeler dünyasına ivme verecek 5 etkiyi paylaşıyor.
7.03.2024 Ekonomi
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 27. sayısı, 6 Mart tarihinde raflarda yerini alıyor. Sayı; Girişimcilik ve Yenilik kavramları ile geniş konu seçkisine yer veriyor.
6.03.2024 Milliyet Executive
Oğulcan Engin'den sevgilisi İlayda Alişan'a doğum günü sürprizi!
Oğulcan Engin'den sevgilisi İlayda Alişan'a doğum günü sürprizi! Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından aradığı aşkı İlayda Alişan'da bulmuştu. Engin, son olarak güzel oyuncuya doğum günü sürprizi yaptı.
4.03.2024 Cadde
Konyaspor, Pendikspor deplasmanından 3 puanla ayrıldı!
Konyaspor, Pendikspor deplasmanından 3 puanla ayrıldı! Süper Lig 28. haftasında Pendikspor evinde Konyaspor'u konuk etti. Deplasmanda rakibi 2-0 mağlup eden Konyaspor 3 puanın sahibi oldu.
3.03.2024 Galatasaray
KARAAĞAÇ DESTANI nerede çekiliyor? Karaağaç Destanı dizisi oyuncuları kim, konusu nedir? Oyuncu kadrosu
KARAAĞAÇ DESTANI nerede çekiliyor? Karaağaç Destanı dizisi oyuncuları kim, konusu nedir? Oyuncu kadrosu Karaağaç Destanı dizisi ekran macerasına başladı. Dizinin başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl yer alıyor. Anadolu'da 1950-70'li yıllarda bir ağa ve çevresinde geçen olayları anlatan Karaağaç Destanı dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?
1.03.2024 Bilgi Rehberi
Kasımpaşa ve Sivasspor puanları paylaştı!
Kasımpaşa ve Sivasspor puanları paylaştı! Süper Lig'in 28'inci haftasında Kasımpaşa ile Sivasspor arasındaki mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.
1.03.2024 Kasımpaşa

Benzer Haber Etiketleri

Oğulcan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.