Oğulcan Engin

Oğulcan Engin

Son dakika Oğulcan Engin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Oğulcan Engin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Oğulcan Engin haber sayfamızda...

Oğulcan Engin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 583 oğulcan engin haberi bulunmuştur.
Aşk soruları Miray Daner'i utandırdı!
Aşk soruları Miray Daner'i utandırdı! İşletmeci Oğulcan Engin'den ayrıldıktan sonra Ata Caner Çerçioğlu ile yeni bir ilişkiye yelken açan Miray Daner'e, marka yüzü olduğu lansmanda özel hayatıyla ilgili sorular da yöneltildi.
17.04.2024 Cadde
Çağlar Ökten ile boşanıyorlar mı? Seda Sayan açıkladı!
Çağlar Ökten ile boşanıyorlar mı? Seda Sayan açıkladı! Çağlar Ökten ile 2022'de Beşiktaş'taki lüks bir otelde nikâh masasına oturan ünlü sanatçı Seda Sayan, eşinden boşanacağı söylentileriyle gündeme geldi. Kendi sunduğu programda yapılan haberlere isyan eden Sayan, ayrılık iddialarına son noktayı koyarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Cadde
İlayda Alişan imaj değiştirdi: Eskisi gibi dostlarım
İlayda Alişan imaj değiştirdi: Eskisi gibi dostlarım Ünlü oyuncu İlayda Alişan imaj değişikliğine gitti. Alişan, saçlarında eski rengine dönmeyi tercih etti.
13.03.2024 Cadde
Oğulcan Engin'den sevgilisi İlayda Alişan'a doğum günü sürprizi!
Oğulcan Engin'den sevgilisi İlayda Alişan'a doğum günü sürprizi! Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından aradığı aşkı İlayda Alişan'da bulmuştu. Engin, son olarak güzel oyuncuya doğum günü sürprizi yaptı.
4.03.2024 Cadde
Oğulcan Engin'den yeni proje!
Oğulcan Engin'den yeni proje! Eski futbolcu Sinan Engin ile şarkıcı Seda Sayan’ın işletmeci oğlu Oğulcan Engin, geçtiğimiz gün iş insanı Taner Tekin'le birlikte Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
15.01.2024 Cadde
İlayda Alişan hayatını kaybeden annesinin doğum gününü kutladı: Bütün gülüşlerin aklımda!
İlayda Alişan hayatını kaybeden annesinin doğum gününü kutladı: Bütün gülüşlerin aklımda! Ünlü oyuncu İlayda Alişan, henüz 9 yaşındayken annesini kaybetmişti. İlayda Alişan'dan merhum annesinin doğum gününde duygu yüklü bir paylaşım geldi.
14.01.2024 Cadde
Seda Sayan'dan 'sünnet derisi' açıklaması: Bunu tek söyleyen benim!
Seda Sayan'dan 'sünnet derisi' açıklaması: Bunu tek söyleyen benim! Seda Sayan, geçtiğimiz hafta yılbaşı gecesi 'O Ses Türkiye' programında Enis Arıkan'ın 'Ah Geceler' şarkısını seslendirmesi hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı, cildine sünnet derisi sıvısı enkejte ettirmesiyle ilgili, "Çok yaptıran var, tek söyleyen benim" dedi.
9.01.2024 Cadde
Oğulcan Engin'le aşk yaşayan İlayda Alişan'a Seda Sayan sorusu!
Oğulcan Engin'le aşk yaşayan İlayda Alişan'a Seda Sayan sorusu! İşletmeci Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından aradığı aşkı İlayda Alişan'da bulmuştu. İlişkilerini geçtiğimiz aylarda kabul eden ikiliden İlayda Alişan, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Güzel oyuncuya, sevgilisinin annesi Seda Sayan ile tanışıp tanışmadığı soruldu.
17.12.2023 Cadde
İlayda Alişan ile Oğulcan Engin'den aşk dolu paylaşım!
İlayda Alişan ile Oğulcan Engin'den aşk dolu paylaşım! Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından aradığı aşkı İlayda Alişan'da bulmuştu. İlişkilerini geçtiğimiz aylarda kabul eden ikiliden Alişan, sosyal medya hesabından aşk dolu bir paylaşım yaptı.
5.12.2023 Cadde
İlayda Alişan-Oğulcan Engin çifti siyahlar içinde
İlayda Alişan-Oğulcan Engin çifti siyahlar içinde Oyuncu İlayda Alişan ile işletmeci sevgilisi Oğulcan Engin, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de el ele görüntülendi. İkili, kısa bir alışverişin ardından soluğu meydan katında bulunan bir restoranda aldı.
23.11.2023 Cadde
Seda Sayan ablası Nursel Sayan'a estetik yaptırdı! Değişimi gündem oldu
Seda Sayan ablası Nursel Sayan'a estetik yaptırdı! Değişimi gündem oldu Yaptırdığı estetiklerle çok konuşulan Seda Sayan, ablası Nursel Sayan'a kendi uzmanını önerdi. Doktorun öncesi ve sonrası görüntüleri paylaşması üzerine Seda Sayan'ın ablası Nursel Hanım, eski ve yeni haliyle magazin gündemine bomba gibi düştü.
21.11.2023 Cadde
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım!
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım! Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından aradığı aşkı İlayda Alişan'da bulmuştu. İlişkilerini geçtiğimiz aylarda kabul eden ikili, sosyal medya hesaplarından aşk dolu bir paylaşım yaptı.
5.11.2023 Cadde
Miray Daner: İlişkide sınırlarım var!
Miray Daner: İlişkide sınırlarım var! Bodrum tatilinde Ata Caner Çerçioğlu ile görüntülenen Miray Daner, Elle dergisinin ekim sayısına kapak oldu. 24 yaşındaki oyuncu, özel hayatına dair açıklamalarıyla dikkat çekti.
14.10.2023 Cadde
Ezgi Eyüboğlu ve Furkan Palalı aşkı belgelendi!
Ezgi Eyüboğlu ve Furkan Palalı aşkı belgelendi! Uzun bir süredir özel hayatında sessizliğini koruyan Ezgi Eyüboğlu, sürpriz bir aşk ile yeniden gündeme geldi. Ezgi Eyüboğlu, kendisi gibi oyuncu olan Furkan Palalı'ya gönlünü kaptırdı. İkili, tatil dönüşü böyle görüntülendi.
12.10.2023 Cadde
Gülşen, Seda Sayan'ı örnek aldı! Tek kalemde sildi
Gülşen, Seda Sayan'ı örnek aldı! Tek kalemde sildi Seda Sayan, geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından eşi ve oğlu hariç herkesi takibi bırakmıştı. Sanatçının sildiği isimler arasında yakın dostu Safiye Soyman da yer alıyordu. Sayan'ın ardından Gülşen’den de sosyal medya hamlesi geldi.
7.10.2023 Cadde
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'ın gazeteci paniği! Çıkmaz sokağa girdiler
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'ın gazeteci paniği! Çıkmaz sokağa girdiler Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından aradığı aşkı İlayda Alişan'da bulmuştu. Çiçeği burnunda çift, önceki akşam Ulus'ta görüntülendi. Görüntülendiklerini fark edince panik olan ikili, motosikletleriyle çıkmaz sokağa girdi.
27.09.2023 Cadde
İrem Derici: Bütün ünlülerin minimum üç fake hesabı var!
İrem Derici: Bütün ünlülerin minimum üç fake hesabı var! Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı İrem Derici, ailevi anlamda sağlık sorunu olduğunu ve sosyal medyadan uzak kaldığını söyledi. Bütün ünlülerin minumum üç fake hesabı olduğunu söyleyen şarkıcı, kendisiyle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.
25.09.2023 Cadde
Seda Sayan sosyal medyanın diline düştü! 'Sevgilinin gözü kendinden filtreli'
Seda Sayan sosyal medyanın diline düştü! 'Sevgilinin gözü kendinden filtreli' Çağlar Ökten ile geçtiğimiz yıl Beşiktaş'taki lüks bir otelde nikâh masasına oturan ünlü sanatçı Seda Sayan, eşinin çektiği bir karesini "Sevgilimin gözünden" notuyla paylaşınca olanlar oldu. Yüzüne uyguladığı filtreyle dikkat çeken Sayan, fotoğrafını yorumlara kapatsa da sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı.
23.09.2023 Cadde
Seda Sayan, Instagram'da herkesi takipten çıktı! Sadece iki kişiye kıyamadı
Seda Sayan, Instagram'da herkesi takipten çıktı! Sadece iki kişiye kıyamadı Şarkıcı Seda Sayan'ın, sosyal medya hesabından takip ettiği herkesi tek kalemde silmesi dikkat çekti. Yakın dostu Safiye Soyman'ı da silen sanatçı, sadece iki kişiyi takipten çıkarmadı.
15.09.2023 Cadde
Oğulcan Engin'den İlayda Alişan açıklaması: Arkadaşlığımız sevgiye dönüştü
Oğulcan Engin'den İlayda Alişan açıklaması: Arkadaşlığımız sevgiye dönüştü Oyuncu Miray Daner ile işletmeci Oğulcan Engin, gözlerden uzak yaşadıklarını yaklaşık iki yıllık ilişkilerine sürpriz şekilde nokta koymuştu. Yaz aylarının başında yeni bir aşka yelken açan Oğulcan Engin ile İlayda Alişan, ilişkilerinin nasıl başladığını açıkladı.
2.09.2023 Cadde
Seda Sayan, Oğulcan Engin'in doğum gününü kutladı
Seda Sayan, Oğulcan Engin'in doğum gününü kutladı Seda Sayan-Sinan Engin çiftinin oğulları Oğulcan Engin, Çağlar Ökten ile dünyaevine giren annesi annesinin nikah törenine katılmamıştı. Aralarında soğuk rüzgarlar estiği iddia edilen ikilden Sayan, oğlunun doğum gününü kutladı.
30.08.2023 Cadde
Seda Sayan'dan yeni estetik! Dekolte canavarı için doktorun kapısını çaldı
Seda Sayan'dan yeni estetik! Dekolte canavarı için doktorun kapısını çaldı Seda Sayan, dekoltesindeki ve boynundaki çizgilerden kurtulmak için bir kez daha estetik oldu. Alt yüz ve boyun estetiği olan ünlü isim, tatil sonrası yeniletmeye gitti. Sayan'ın o anları sosyal medyada gündem oldu.
24.08.2023 Cadde
Oğulcan Engin: Abartmayın, abartmayın!
Oğulcan Engin: Abartmayın, abartmayın! Oyuncu Miray Daner ile işletmeci Oğulcan Engin, gözlerden uzak yaşadıklarını yaklaşık iki yıllık ilişkilerine sürpriz şekilde nokta koymuştu. Yaz aylarının başında yeni bir aşka yelken açan Oğulcan Engin ile İlayda Alişan, Etiler'de el ele görüntülendi.
21.08.2023 Cadde
İlayda Alişan ile Oğulcan Engin artık kaçmıyor! Utangaç tavırları dikkat çekti
İlayda Alişan ile Oğulcan Engin artık kaçmıyor! Utangaç tavırları dikkat çekti Oyuncu Miray Daner ile işletmeci Oğulcan Engin, gözlerden uzak yaşadıklarını yaklaşık iki yıllık ilişkilerine sürpriz şekilde nokta koymuştu. Yaz aylarının başında yeni bir aşka yelken açan Oğulcan Engin ile İlayda Alişan, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.
18.08.2023 Cadde
Aşkın fotoğrafı
Aşkın fotoğrafı Yaklaşık iki aydır birlikte olan İlayda Alişan ile Oğulcan Engin, ilk kez Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.
18.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Oğulcan Engin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.