Oğuz Sarvan

Oğuz Sarvan

Uluslararası Türk Hakem.

Oğuz Sarvan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 669 oğuz sarvan haberi bulunmuştur.
Hakem akademisi tarafından Elit CORE kampı düzenlendi
Hakem akademisi tarafından Elit CORE kampı düzenlendi UEFA'nın "Centre of Refereeing Excellence (CORE)" projesi kapsamında başlattığı ve hakem akademisinin bir parçası olan CORE eğitiminin kamp aşaması, 25-27 Ocak tarihlerinde TFF Riva Tesisleri'nde hakem akademisi danışmanı Oğuz Sarvan koordinatörlüğünde ve CORE kamplarına ilk kez katılan 9 Süper Lig hakeminin katılımı ile gerçekleştirildi.
2.02.2023 Diğer
Hakem Akademisi Tarafından Elit CORE Kampı Düzenlendi
Hakem Akademisi Tarafından Elit CORE Kampı Düzenlendi UEFA'nın "Centre of Refereeing Excellence (CORE)" projesi kapsamında başlattığı ve Hakem Akademisinin bir parçası olan CORE eğitiminin kamp aşaması, 25-27 Ocak 2023 tarihlerinde TFF Riva Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
2.02.2023 Futbol
ÖZEL - MHK'dan 3 hakeme teklif: Düdüğü asın! İşte Cüneyt Çakır'ın yerine FIFA'ya bildirilen isim
ÖZEL - MHK'dan 3 hakeme teklif: Düdüğü asın! İşte Cüneyt Çakır'ın yerine FIFA'ya bildirilen isim Merkez Hakem Kurulu, saha içi performansları eleştirilen 3 hakeme sahadan ayrılıp, VAR'da görev alması teklifini yaptı. Ancak üçü de bunu kabul etmedi. Talebi geri çeviren hakemlerin kaderi ay sonunda belli olacak. Öte yandan FIFA'ya 2 yeni ismin bildirildi.
12.12.2022 Süper Lig
Son dakika - MHK Başkanı Serdar Tatlı istifa etti
Son dakika - MHK Başkanı Serdar Tatlı istifa etti Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı istifa etti. Türk futbolunda son 20 yıllık süreçte MHK yönetimleri 14 kez değişirken 10 farklı isim başkanlık yaptı.
21.10.2021 Futbol
MHK'den Oğuz Sarvan açıklaması!
MHK'den Oğuz Sarvan açıklaması! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), eski MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın 2021-2022 sezonu yaz seminerine önce davet edildiği daha sonra bunun geri çekildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi
6.08.2021 Futbol
MHK Başkanlığı için adaylar ortaya çıktı!
MHK Başkanlığı için adaylar ortaya çıktı! Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile dün bir araya gelen MHK Başkanı Zekeriya Alp, yapılan kısa görüşmenin ardından ekibiyle birlikte göreve devam etmeyecekleri yolundaki kararını iletti. İstifa, TFF Başkanı tarafından kabul edildi. Alp'in yerine gelmesi düşünülen isimler ortaya çıktı.
21.08.2020 Futbol
Son dakika haberleri | Göksel Gümüşdağ hakkında suç duyurusu!
Son dakika haberleri | Göksel Gümüşdağ hakkında suç duyurusu! Trabzon Barosu tarafından hazırlanan dilekçede, hakemler üzerinden yapılan operasyonla, şampiyonluk yolundaki Trabzonspor, Galatasaray ve Sivas’ın iddialarının azaltılmaya çalışılarak, organize bir şekilde Başakşehir’in şampiyon yapılmak istendiği ifade edildi.
1.07.2020 Basaksehir
Trabzon Barosu’ndan Göksel Gümüşdağ hakkında suç duyurusu
Trabzon Barosu’ndan Göksel Gümüşdağ hakkında suç duyurusu Trabzon Barosu dün Trabzon'daki yerel gazetelerde "Her yol O'na çıkıyor" başlıklı haberleri ihbar kabul ederek Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan, MHK üyeleri Oğuz Sarvan ve Ünsal Çimen, Tahkim Kurulu Başkanı Murat Balcı, PFDK Başkanı Aytaç Yüksel ve TFF Temsilciler ve Gözlemciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı hakkında örgüt kurmak ve 6222 sayılı yasaya muhalefet etmek suçlarından Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
30.06.2020 Trabzonspor
Fatih Terim: "6 saniye kuralı en son ne zaman çalındı?"
Fatih Terim: "6 saniye kuralı en son ne zaman çalındı?" Süper Lig'de Gaziantep ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Galatasaray
Ali Sürmen: "Emre Belözoğlu varsa problem var"
Ali Sürmen: "Emre Belözoğlu varsa problem var" Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor'un emin adımlarla hedefe gitmekte olduğunu belirtti. Sürmen: "Emre Belözoğlu varsa bir yerde mutlaka orada bir problem vardır. Fenerbahçe'ye dahi yakışmayan bu futbolcu" ifadelerini kullandı.
30.06.2020 Trabzonspor
MHK Başkanı Zekeriya Alp: "İki hakemimiz pozitif"
MHK Başkanı Zekeriya Alp: "İki hakemimiz pozitif" MHK liglere verilen aranın sona ermesinden sonra tüm hakemlerin hazır olması amacıyla e-eğitim platformu üzerinden bir uygulama başlattı. Zekeriya Alp, "Hakemlerimizin hepsi ile irtibata geçtik. Korona virüs ile ilgili sıkıntısı olup olmadıklarını sorduk. Çok şükür sadece iki hakemimizin pozitif sonuçları dışında endişe edeceğimiz bir olayımız yok."
7.04.2020 Futbol
12 Şubat 2020 Milliyet'te Gündem
12 Şubat 2020 Milliyet'te Gündem 12 Şubat 2020 Milliyet'te Gündem
12.02.2020 Haberler
Fenerbahçe - Alanyaspor maçında VAR dinlendi, fatura kesildi!
Fenerbahçe - Alanyaspor maçında VAR dinlendi, fatura kesildi! Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçının son dakikalarında yaşanan tartışmalı penaltı pozisyonu, TFF’nin tavrını değiştirdi. Karşılaşmanın görüntülerini izleyen ve Federasyon Başkanı Nihat Özdemir’in talimatı ile ilk kez VAR konuşmalarını dinleyen MHK Başkanı Zekeriya Alp, Başkanvekili Oğuz Sarvan ve kurul üyesi Ünsal Çimen, VAR hakemi Serkan Tokat ile orta hakem Ümit Öztürk’ü hatalı buldu.
30.06.2020 Fenerbahçe
VAR dinlendi, fatura Serkan Tokat'a kesildi!
VAR dinlendi, fatura Serkan Tokat'a kesildi! Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçının son dakikalarında yaşanan tartışmalı penaltı pozisyonu, TFF’nin tavrını değiştirdi. Karşılaşmanın görüntülerini izleyen ve Federasyon Başkanı Nihat Özdemir’in talimatı ile ilk kez VAR konuşmalarını dinleyen MHK Başkanı Zekeriya Alp, Başkanvekili Oğuz Sarvan ve kurul üyesi Ünsal Çimen, VAR hakemi Serkan Tokat ile orta hakem Ümit Öztürk’ü hatalı buldu. Tokat’ı İstanbul’a çağıran ve savunmasını isteyen MHK’nin, deneyimli hakeme uzunca bir süre maç vermeyeceği, 2020 yılı başında FIFA kokartını aldığı hakem Ümit Öztürk’ü ise bir kaç hafta dinlendireceği öğrenildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Kulüpler Birliği'nde detaylı zirve
Kulüpler Birliği'nde detaylı zirve Riva’daki Kulüpler Birliği toplantısında, Süper Lig ekiplerinin başkanlarına; MHK kararları, hakem atmaları ve VAR kararları hakkında birinci ağızdan detaylı bilgilendirme yapıldı. TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Bugüne kadar ne Süper Lig'de ne de diğer liglerde ırkçılıkla ilgili bir olay yaşadık. Kulüpler Birliği Başkanı ve bizler bu konudan çok rahatsızız. Hiçbir aykırılığa müsaade etmeyeceğiz. Gerekli tüm cezaları uygulayacağız" dedi.
1.07.2020 Süper Lig
Kulüpler Birliği toplanıyor
Kulüpler Birliği toplanıyor Kulüpler Birliği Vakfı’nın aylık olağan toplantısı, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) daveti üzerine bugün Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.
1.07.2020 Süper Lig
"Türkiye'deki baskı hiçbir yerde yok"
"Türkiye'deki baskı hiçbir yerde yok" Milliyet’e konuşan MHK Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, ligi, hakemleri ve VAR sistemini anlattı
1.07.2020 Süper Lig
Sarvan: İlk yarının notu en yüksek hakemi Ali Palabıyık
Sarvan: İlk yarının notu en yüksek hakemi Ali Palabıyık MHK Başkan Vekili Oğuz Sarvan, ilk yarının notu en yüksek hakeminin Ali Palabıyık olduğunu açıkladı.
1.07.2020 Süper Lig
MHK Başkanı Alp, Zorlu'daki görüşmenin detaylarını açıkladı
MHK Başkanı Alp, Zorlu'daki görüşmenin detaylarını açıkladı MHK Başkanı Zekeriya Alp, Süper Lig'de ilk yarıyı değerlendirdi. Alp ayrıca Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Zorlu'da yaptığı görüşmenin detaylarını aktardı.
1.07.2020 Süper Lig
TFF: Zekeriya Alp basın toplantısı düzenleyecek
TFF: Zekeriya Alp basın toplantısı düzenleyecek TFF resmi sitesinden Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in 3 Ocak 2020 Cuma günü bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.
1.07.2020 Futbol
Mustafa Cengiz: Fatih hoca ile futbolcular arasında hiçbir sorun yok
Mustafa Cengiz: Fatih hoca ile futbolcular arasında hiçbir sorun yok Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin Türkiye'de bozulduğunu belirterek, "TFF'nin fiziki altyapısı iyi olmasına rağmen kişisel olarak hazırlanamadı. Hakemler de hazırlanamadı" dedi.
30.06.2020 Galatasaray
Mustafa Cengiz: Herkes vazifesini yapacak
Mustafa Cengiz: Herkes vazifesini yapacak Galatasaray Spor Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Selçuk Erdoğmuş’un annesi Raife Erdoğmuş’un cenaze töreni sonrası başkan Mustafa Cengiz, basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Galatasaray
UEFA'dan Türk hakem gözlemcilerine görev
UEFA'dan Türk hakem gözlemcilerine görev UEFA, Türk hakem gözlemcilerine çeşitli organizasyonlarda görev verdi.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Mecnun Otyakmaz: Hakemlerimiz maalesef biraz formsuz
Mecnun Otyakmaz: Hakemlerimiz maalesef biraz formsuz Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, başarısız kulüp başkanı, teknik direktör ve futbolcularla yolların ayrıldığı gibi sürekli hata yapan başarısız hakemlerin de yerlerini yenilere bırakmaları gerektiğini belirtti.
UEFA'dan Oğuz Sarvan ve Erol Ersoy'a görev
UEFA'dan Oğuz Sarvan ve Erol Ersoy'a görev UEFA, Türk gözlemciler Oğuz Sarvan ve Erol Ersoy'u, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde görevlendirdi.
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Oğuz Sarvan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.