Okçu

Okçu

Son dakika Okçu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Okçu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Okçu haber sayfamızda...

Okçu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 744 okçu haberi bulunmuştur.
Paris Olimpiyatları öncesi milli sporculara dev destek!
Paris Olimpiyatları öncesi milli sporculara dev destek! Bugüne kadar birçok olimpik sporcuya destek sağlayan Visa, Buse Naz Çakıroğlu, Hakan Reçber ve Öznur Cüre Girdi’nin de yanında olacağını açıkladı. Paris’teki dev organizasyona madalya hedefi ile hazırlanan üç milli sporcumuz ise yeni başarıların sözünü verdi.
7.04.2024 Diğer
V ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: V Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
V ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: V Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerine kavuşacağı anı dört gözle bekleyen anne ve baba adaylarının en çok üzerinde durduğu konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler isimler ve anlamları hakkında derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerinin hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken zorlanıyorlar. Aileler keşfedilmemiş, nadir bulunan ve değişik isimleri tercih ediyor. Aileler ismin yanı sıra anlamlarına da dikkat ediyor. V harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “V ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
O ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: O Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
O ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: O Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeğinin cinsiyetini öğrenen anne ve baba adaylarını isim telaşı alıyor. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalıyor. Ebeveynler çocuklarına en anlamlı ve en özel ismi vermek istiyor. Bunun için aileler derin bir isim araştırması sürecine giriyor. Kulağa hoş gelen isimlerin yanı sıra aileler anlamlarına da bakıyor. Keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış, değişik ve en anlamlı isimleri vermek istiyor. O harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “O ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları Son yılların hiç şüphesiz en popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG dünya üzerinde olduğu gibi Türkiye’de de oldukça ilgi görüyor. PlayerUnknown's Battlegrounds’ın kısaltması olan PUBG bilgisayarda oynanabildiği gibi mobil üzerinden de oynanabilir. Oyunun kendisi kadar PUBG isimleri de önem taşıyor. Nicklerin oyunda önem taşımasının nedeni ise oyuncunun takıma olan bağlılığını gösteriyor. Değişik isim veya nicklerle dikkat çekmek ve etki bırakmak mobil oyunlarda önemlidir. Şekilli, havalı, güzel, Türkçe, kadın, erkek ve klan nickleri önerisi için ‘PUBG İsimleri ve Anlamları’ içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı 2023 yılı spor dünyasında unutulmaz başarılara sahne oldu. Cumhuriyetimiz’in 100. yılını kutladığımız 2023’te birçok branş da tarihi başarılar elde ettik. İşte 2023'te spor dünyasında yaşananlar....
31.12.2023 Skorer
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Futbol
Yiğit Caner Aydın: Kendime bir söz verdim ve başardım!
Yiğit Caner Aydın: Kendime bir söz verdim ve başardım! Geçirdiği kazanın ardından spor ile tutunan para okçumuz Yiğit Caner Aydın, rotasını artık olimpiyalara çevirdi. Milli sporcu geri dönüş hikayesini ile şöyle özetliyor: “Bana ‘ya hiçbir şey yapamıyor’ ya da ‘öyle bir mücadele verdi ki neler başarıyor’ diyeceklerdi. O zaman kararımı vermiştim.”
26.11.2023 Diğer
‘Kadın ve Doğa’ sergisi
‘Kadın ve Doğa’ sergisi Piu Art Cafe’de dün açılan Kadın ve Doğa Sergisi1 Şubat 2024’e dek görülebilecek.
25.11.2023 Pazar
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı!
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı! Düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu nedeniyle bugün İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatıldı.
5.11.2023 Gündem
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar kapatılacak! İşte o güzergahlar
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar kapatılacak! İşte o güzergahlar Düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu nedeniyle 5 Kasım pazar günü İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.
3.11.2023 Gündem
Rifat Hisarcıklıoğlu: Antalya, artık yalnızca bir şehirden ibaret değildir
Rifat Hisarcıklıoğlu: Antalya, artık yalnızca bir şehirden ibaret değildir Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) düzenlediği Cumhuriyet'in 100. Yıl Ödülleri töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Antalya, Türkiye için çok önemli. Antalya büyüyünce Türkiye büyüyor, Antalya sıkıntı yaşarsa Türkiye sıkıntı yaşıyor. O nedenle Antalya’ya özel ihtimam göstermemiz lazım" dedi.
1.11.2023 Ekonomi
Cumhuriyet’in ışığı geceyi aydınlattı
Cumhuriyet’in ışığı geceyi aydınlattı Cumhuriyet’in 100. yılının kutlandığı 29 Ekim törenleri gece de sürdü. Gecenin karanlığı drone’lar, fenerler, havai fişeklerle aydınlanırken Türkiye’nin dört bir yanında marşlar yankılandı.
31.10.2023 Gündem
Sporcuların Cumhuriyet coşkusu!
Sporcuların Cumhuriyet coşkusu! Yurtta dün gerçekleştirilen organizasyonlarda sporcular, Cumhuriyet’in 100. yılını kutladı. Çıralı’da ok atan Mete Gazoz’dan, İstanbul’da köprüyü geçen kadınlara; Belek’teki golf turnuvasından tarihi yarım adadaki koşuya kadar bir dizi etkinlik gerçekleşti.
30.10.2023 Diğer
Cumhuriyet'in 100'üncü yılı coşkusu! Mete Gazoz'dan 'sönmeyen ateşle' ok
Cumhuriyet'in 100'üncü yılı coşkusu! Mete Gazoz'dan 'sönmeyen ateşle' ok Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında; olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, Yunan mitolojisine 'Olimpos'un Sönmeyen Ateşi' olarak konu olan Yanartaş Milli Parkı’ndaki ateşle ok yakıp, atış yaptı.
29.10.2023 Diğer
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihindeki unutulmaz spor başarıları!
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihindeki unutulmaz spor başarıları! Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihinde takım ve bireysel sporlarda unutulmaz başarılar elde ettik. Futbol, basketbol, voleybol, güreş, halter ve birçok spor dalında tarihi başarılar kazandık.
29.10.2023 Skorer
Yüzyılın bayramı
Yüzyılın bayramı Yüzyıllık bayramımızı coşkuyla kutlamak, Cumhuriyet ideallerini ikinci yüzyıla taşımak üzere bilim, sanat ve spor dünyasından önde gelen isimlerle konuştuk.
28.10.2023 Pazar
Anadolu Efes, Real Madrid'e mağlup oldu!
Anadolu Efes, Real Madrid'e mağlup oldu! Turkish Airlines Euroleague'in 2'nci haftasında Anadolu Efes, Real Madrid'e 103-80 mağlup oldu.
Paulo Coelho’dan hayata mektuplar
Paulo Coelho’dan hayata mektuplar Paulo Coelho’nun mazisi 30 yıla uzanan “Mektub”u ilk kez Türkçede… Coelho’nun anlamın ve derinliğin izindeki mektupları, hakikati arayanların buluşma yeri.
12.10.2023 Kültür Sanat
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Aizanoi Zeus Tapınağı: Her medeniyetten izler taşıyor
Aizanoi Zeus Tapınağı: Her medeniyetten izler taşıyor Kütahya’da bulunan Aizanoi Antik Kenti’ndeki Zeus Tapınağı’nın duvarlarında Roma’dan Bizans’a, Çavdar Tatarlarından Osmanlı’ya, tarih boyunca buradan gelip geçenlerin izleri var Her medeniyetten izler taşıyor.
18.09.2023 Arkeoloji
Mete Gazoz'un temeli sağlam!
Mete Gazoz'un temeli sağlam! Olimpiyat altınının yanına bir de dünya şampiyonluğu ekleyen Mete Gazoz bugünlere gelmek için temelini sağlam attı. Milli okçu, anatomisi için yüzme ile basketbolla uğraştı, dikkat yeteneği, göz ve el koordinasyonunu resim yapıp, piyano çalarak geliştirdi.
8.08.2023 Diğer
Mete Gazoz'un şampiyonluğu dünya basınında! 'Çelikten sinirleriyle kazandı'
Mete Gazoz'un şampiyonluğu dünya basınında! 'Çelikten sinirleriyle kazandı' Dünya şampiyonu olmasının ardından bir çok ülkede Mete Gazoz manşetleri süsledi. Almanya'da 'Bir kez daha olimpiyat şampiyonu olmak için her şeye sahip olduğunu Berlin'de gösterdi', İtalya'da 'Rakibine gümüş madalya ve güzel bir Fransa rüyası bıraktı' ifadeleri kullanıldı. Türk okçu için dünya genelinde Google aramaları da tavan yaptı.
7.08.2023 Diğer
Şampiyon Mete Gazoz, olimpiyat öncesi hedefi koydu!
Şampiyon Mete Gazoz, olimpiyat öncesi hedefi koydu! Almanya'da düzenlenen Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli okçu Mete Gazoz, İstanbul’a geldi. Gazoz ilk yaptığı açıklamasında "Bundan sonraki hedefimiz 2024 Paris’te hem takım halinde hem ferdi halinde şampiyon olmak” ifadelerini kullandı.
7.08.2023 Diğer
Dünya Kupası'nda şampiyon Mete Gazoz
Dünya Kupası'nda şampiyon Mete Gazoz Milli okçumuz, Hyundai Okçuluk Dünya Kupası’nda takımlarda elde ettiği ikinciliğin ve olimpiyat kotasının ardından bireyselde de fırtına gibi esti. Klasik Yay finalinde Eric Peters’i yenen Mete Gazoz, mutlu sona ulaşmasının yanında Paris’e bir bilet daha aldı.
7.08.2023 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Okçu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.