Medipol Başakşehir Azubuike'ye kavuştu
Medipol Başakşehir Azubuike'ye kavuştu Medipol Başakşehir'de yeni transfer Okechukwu Azubuike bu akşam Avusturya kampına katıldı.
1.07.2020 Basaksehir
Azubuike resmen Başakşehir'de
Azubuike resmen Başakşehir'de Medipol Başakşehir, Nijeryalı futbolcu Azubuike’yi satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiraladığını açıkladı. Medipol Başakşehir, geçtiğimiz sezonu Çaykur Rizespor'da geçiren Okechukwu Azubuike'yi 1 yıllığına kiraladığını bildirdi. Turuncu-lacivertlilerin resmi sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kulübümüz, Mısır ekibi Pyramids Futbol Kulübü’nden Okechukwu Azubuike’yi satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiraladı. Geçen sezon kiralık olarak Çaykur Rizespor Kulübü’nde forma giyen başarılı orta saha oyuncusunun imza töreninde kulüp CEO’muz Mustafa Eröğüt yer aldı. Azubuike’ye ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz."
10.07.2019 Futbol
Galatasaray Azubuike için girişimlere başladı
Galatasaray Azubuike için girişimlere başladı Gelecek sezon Fernando'nun yanına genç ve dinamik bir ön libero transfer etmek isteyen Fatih Terim'in Okechukwu Azubuike için kolları sıvadığı öğrenildi.
30.06.2020 Galatasaray
Malatyasporlu Azubuike: 'Galatasaray aradı, Beşiktaş'ı isterim'
Malatyasporlu Azubuike: 'Galatasaray aradı, Beşiktaş'ı isterim' İsmi son dönemde Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Okechukwu Azubuike, transfer haberleriyle ilgili özel açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Beşiktaş