Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Son dakika Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi haber sayfamızda...

Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 838 okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi haberi bulunmuştur.
Şişli'de yangın paniği! 21 kişi kurtarıldı
Şişli'de yangın paniği! 21 kişi kurtarıldı İstanbul Şişli’de, 5 katlı binada çıkan yangında, mahsur kalan 21 kişi itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı. Yangında 2 kişi hafif yaralanırken, bir anne çocuğuyla birlikte dakikalarca kurtarılmayı bekledi.
26.08.2022 Gündem
‘Maskeye devam edilmeli’
‘Maskeye devam edilmeli’ Sağlık Bakanlığı’nın 20-26 Haziran haftalık Kovid-19 vaka sayısı verilerine göre, 10 bin 954 olan yeni vaka sayısı 26 bin 635’e yükseldi, 17 kişi ise koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
1.07.2022 Gündem
Üniversiteli kıza kabusu yaşattı! Hedefinde kadınlar var
Üniversiteli kıza kabusu yaşattı! Hedefinde kadınlar var İstanbul’da üniversite öğrencisi Aslı Gizem U.’yu okula giderken takip edip, taş atarak kafasını yaran saldırgan yakalandı. Genç kızın tanımadığı saldırganın aynı suçtan sabıkalı olduğu ortaya çıktı.
21.01.2022 Haberler
Üniversiteli kıza kabusu yaşattı! Hedefinde kadınlar var
Üniversiteli kıza kabusu yaşattı! Hedefinde kadınlar var İstanbul’da üniversite öğrencisi Aslı Gizem U.’yu okula giderken takip edip, taş atarak kafasını yaran saldırgan yakalandı. Genç kızın tanımadığı saldırganın aynı suçtan sabıkalı olduğu ortaya çıktı.
21.01.2022 Gündem
Trans birey cinayeti: Müebbet hapis talebiyle dava açıldı
Trans birey cinayeti: Müebbet hapis talebiyle dava açıldı İstanbul Fatih’te trans birey Kadir Murat Sözübir'i (42) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Abdürrahim E. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, cinsel ilişki amacıyla evine gittiği Sözübir'i, trans birey olduğunu fark edince verdiği 100 TL'yi geri almaya çalışırken boğuşmada öldürdüğünü itiraf eden şüpheli Abdürrahim E. hakkında müebbet hapis istemiyle dava açtı.
12.10.2021 Haberler
Trans birey cinayeti: Müebbet hapis talebiyle dava açıldı
Trans birey cinayeti: Müebbet hapis talebiyle dava açıldı İstanbul Fatih’te trans birey Kadir Murat Sözübir'i (42) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Abdürrahim E. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, cinsel ilişki amacıyla evine gittiği Sözübir'i, trans birey olduğunu fark edince verdiği 100 TL'yi geri almaya çalışırken boğuşmada öldürdüğünü itiraf eden şüpheli Abdürrahim E. hakkında müebbet hapis istemiyle dava açtı.
12.10.2021 Gündem
Fatih'te trans cinayeti şüpheli itiraf etti! 100 TL için öldürdüm
Fatih'te trans cinayeti şüpheli itiraf etti! 100 TL için öldürdüm İstanbul Fatih’te trans birey Kadir Murat Sözübir (42), 5 Eylül'de kendi evinde 6 yerinden bıçaklandı. Amatör olarak vokalistlik yapan ve kendi Youtube kanalında şarkı söylediği videolarını paylaşan Sözübir, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaçan şüpheli Abdürrahim E. (25), suçta kullandığı bıçakla Tekirdağ'da polise teslim oldu. Şüpheli, cinsel ilişki amacıyla evine gittiği Sözübir'i, kadın olmadığını trans birey olduğunu fark edince verdiği 100 TL'yi geri almaya çalışırken yaşanan boğuşmada öldürdüğünü itiraf etti.
14.09.2021 Gündem
Öldüren kürtaj davasında 2'si doktor 3 sanığa 4 yıl 4'er ay hapis
Öldüren kürtaj davasında 2'si doktor 3 sanığa 4 yıl 4'er ay hapis İstanbul Bakırköy Florya'da 2019 yılında ruhsatı olmayan muayenehanede 6 haftalık hamile F.S.'ye (41) kürtaj işlemi yapıp ölümüne neden olduğu iddia edilen doktorlar Y.Z. ve B.A. ile P.K. "Bilinçli taksirle ölüme neden olma" suçundan 4 yıl 4'er ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanıklar Y.Z. ve B.A.'nın 3 ay süre ile doktorluk mesleğinin icrasından yasaklanmasına da karar verildi.
30.06.2021 Gündem
‘Babam niye öldü diye hayıflanıyorum’
‘Babam niye öldü diye hayıflanıyorum’ Koronavirüse kurban giden ve ölüm döşeğindeki son arzusu pandeminin bir  an önce sona ermesi olan Prof. Dr. Taşçıoğlu’nun oğlu Onur, tedbirlere duyarsızlık gösterilmesinden dolayı kırgın olduğunu söyledi.
12.03.2021 Gündem
Son dakika haberi: Beyaz şiddete örnek karar! 4 kardeşe ceza...
Son dakika haberi: Beyaz şiddete örnek karar! 4 kardeşe ceza... Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde annelerinin ölümünden sorumlu tuttukları hastane çalışanlarına taş ve sopalarla saldırarak bir doktoru yaralayan 4 kardeşin 4’ü de, 5 yıldan fazla hapis cezasına çarptırıldı. Bir kişiye 9.5 yıl ceza verildi
18.02.2021 Gündem
Feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti
Feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti Eyüpsultan D-100 Karayolu Haliç Köprüsü üzerinde çekici, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ekibine ait kamyona çarptı. Kazada çekicinin sürücüsü ve İBB'ye bağlı kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti.
17.01.2021 Gündem
‘Kendimi şanslı hissediyorum’
‘Kendimi şanslı hissediyorum’ Salgınla mücadelede ön safta yer alan sağlık çalışanlarının aşılanmasına İstanbul’da da başlandı. İlk doz aşı uygulanan sağlık çalışanları kendilerini şanslı hissettiklerini söyledi
15.01.2021 Gündem
Türkiye'de tarihi gün! Aşılama süreci başladı, ilk açıklama...
Türkiye'de tarihi gün! Aşılama süreci başladı, ilk açıklama... Gelen son dakika haberine göre; Salgınla mücadelede tarihi gün yaşanıyor. Türkiye genelinde kitlesel aşılama süreci hastanelerde resmen başladı. İlk etapta sağlıkçıları ve 65 yaş üstü aşılanacak. Çin'den getirilen Sinovac aşısını yaptıran doktor da açıklama yaptı. Aşıyla ilgili her şeyin yolunda gittiğini belirteren tüm millete hayırlı olması temennisinde bulundu. Öte yandan Türkiye, Kovid-19'la mücadele kapsamında KKTC'ye 20 bin doz Sinovac aşısı gönderdi. İşte haberin detayları...
14.01.2021 Haberler
Koronavirüs aşısı zorunlu mu? Koronavirüs aşısı ücretli mi - paralı mı, fiyatı ne kadar?
Koronavirüs aşısı zorunlu mu? Koronavirüs aşısı ücretli mi - paralı mı, fiyatı ne kadar? Türkiye genelinde kitlesel aşılama süreci hastanelerde resmen başladı. İlk etapta sağlıkçıları ve 65 yaş üstü aşılanacak. Milyonlarca vatandaş ise koronavirüs aşısı hakkında bilgilere ulaşmak için arayışa geçti. Mart ayından bu yana büyük mücadele verdiğimiz koronavirüs salgına karşı çıkan aşı hakkında peş peşe sorular geliyor. Koronavirüs aşısı zorunlu mu? Koronavirüs aşısı paralı mı, fiyatı ne kadar? soruları art arda soruluyor. İşte Türkiye'ye getirilen koronavirüs aşıları hakkında bilinmesi gerekenler...
14.01.2021 Gündem
Salgınla mücadelede tarihi gün! Aşılama resmen başladı
Salgınla mücadelede tarihi gün! Aşılama resmen başladı Çin'den Türkiye'ye getirilen CoronaVac aşısı İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına yapılmaya başladı. İlk aşıyı olan doktor, ağrı ve sızı hissetmediğini belirtti. "Her şey yolunda işliyor." diyen doktor aşının tüm millete hayırlı olması temennisinde bulundu.
14.01.2021 Gündem
Son dakika... Türkiye'de tarihi gün! Aşılama süreci başladı, ilk açıklama...
Son dakika... Türkiye'de tarihi gün! Aşılama süreci başladı, ilk açıklama... Gelen son dakika haberine göre; Salgınla mücadelede tarihi gün yaşanıyor. Türkiye genelinde kitlesel aşılama süreci hastanelerde resmen başladı. İlk etapta sağlıkçıları ve 65 yaş üstü aşılanacak. Çin'den getirilen Sinovac aşısını yaptıran doktor da açıklama yaptı. Aşıyla ilgili her şeyin yolunda gittiğini belirteren tüm millete hayırlı olması temennisinde bulundu. Öte yandan Türkiye, Kovid-19'la mücadele kapsamında KKTC'ye 20 bin doz Sinovac aşısı gönderdi. İşte haberin detayları...
14.01.2021 Gündem
101 yaşındaki Ali dede koronavirüsü yendi
101 yaşındaki Ali dede koronavirüsü yendi Kovid-19 en çok 65 yaş üstü yaşlı bireyleri tehdit ediyor. Ama bazı yaşlılar, hastalığı gençlerden daha kolay atlatabiliyor. Gaziosmanpaşa’da yaşayan 101 yaşındaki Ali Engül de onlardan biri. 5 aile bireyinin koronavirüse yakalandığı kızının evinde kalan Ali Engül’e, ishal şikayetiyle gittiği Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde test yapıldı. İshal dışında bir şikayeti olmamasına rağmen Covid-19’a yakalandığı tespit edilen Ali Engül hemen hastaneye yatırıldı.
13.11.2020 Gündem
İstanbul'da bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.
İstanbul'da bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. İstanbul Sarıyer'de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.
4.11.2020 Haberler
İstanbul'da feci kaza! Bariyerlere ok gibi saplandı
İstanbul'da feci kaza! Bariyerlere ok gibi saplandı Sarıyer'de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
4.11.2020 Gündem
Kağıthane’de silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Kağıthane’de silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı Kağıthane’de otomobil ile seyir halinde bulunan 2 kişi tartıştıkları diğer gruptan 2 kişiye silahla ateş etti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birisi hayatını kaybederken diğer yaralının ise tedavisi devam ediyor.
7.10.2020 Haberler
Şişli'de 'kuaför kaçırıldı' ihbarı polisi harekete geçirdi!
Şişli'de 'kuaför kaçırıldı' ihbarı polisi harekete geçirdi! İstanbul Şişli'de bir kuaförün zorla bir arabaya bindirilerek kaçırıldığı ihbarı polisi harekete geçirdi. Kaçırıldığı iddia edilen kuaförün silahla yaralandığı ve lüks ciple hastaneye götürüldüğü ortaya çıktı. Cipte ruhsatsız bir tabanca bulundu, polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. Bu arada, kuaförün hastaneye götürülüş anları güvenlik kameralarına yansıdı.
6.10.2020 Haberler
Şişli'de 'kuaför kaçırıldı' ihbarı polisi harekete geçirdi!
Şişli'de 'kuaför kaçırıldı' ihbarı polisi harekete geçirdi! İstanbul Şişli'de bir kuaförün zorla bir arabaya bindirilerek kaçırıldığı ihbarı polisi harekete geçirdi. Kaçırıldığı iddia edilen kuaförün silahla yaralandığı ve lüks ciple hastaneye götürüldüğü ortaya çıktı. Cipte ruhsatsız bir tabanca bulundu, polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. Bu arada, kuaförün hastaneye götürülüş anları güvenlik kameralarına yansıdı.
6.10.2020 Gündem
Bademcik ameliyatı sonrası ölüm iddiası
Bademcik ameliyatı sonrası ölüm iddiası İstanbul Şişli'de özel bir hastanede bademcik ameliyatı olan çocuğun şah damarı zedelenmesi sonucu hayatını kaybettiğini öne süren aile suç duyurusunda bulundu.
5.10.2020 Gündem
Yer: Şişli! Odaya kilitleyip 1 ay işkence yaptı
Yer: Şişli! Odaya kilitleyip 1 ay işkence yaptı İstanbul Şişli'de bir binada kalan Moğolistanlı kadının birlikte olduğu aynı ülke vatandaşının 1 aydan bu yana işkencesine maruz kaldığı iddia edildi. Kadının pencereden yardım için bağırmasının ardından komşuların ihbarı üzerine sevk edilen ekipler, yaralı kadın ile bileklerini kesen adamı kanlar içerisinde bularak hastaneye kaldırdı.
29.09.2020 Gündem
Otomobilden atılan kadın ezilmekten son anda kurtuldu
Otomobilden atılan kadın ezilmekten son anda kurtuldu Şişli'de seyir halindeki otomobilden kimliği belirsiz kişilerce atılan ve akan trafiğin ortasına düşen kadın araçların altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
15.09.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.