Okulu

Okulu

Son dakika Okulu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Okulu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Okulu haber sayfamızda...

Okulu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32.679 okulu haberi bulunmuştur.
Bakan Göktaş Şırnak'ta Cudi’nin yıldız kızları ile bir araya geldi
Bakan Göktaş Şırnak'ta Cudi’nin yıldız kızları ile bir araya geldi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şırnak'ta temaslarda bulundu. Bakan Göktaş Cudi’nin yıldız kızları ile bir araya geldi ve bir söyleşide bulundu.
20.04.2024 Gündem
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama Biten evliliklernden Kayon Ateş (17) adında bir oğulları dünyaya gelen iş insanı Yurdal Sert ile İvana Sert, bir dönem nafaka sorunu yaşadıkları haberleriyle çok konuşulmuştu. 2,5 yıldır Sezer Dermenci ile mutlu bir evliliği olan ünlü modacı, nafa konusunda eski eşiyle son durumu açıkladı.
20.04.2024 Cadde
DEM Partili Salğucak’a soruşturma
DEM Partili Salğucak’a soruşturma 31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okulu’na giden askeri ve polis personeline “Konuş, sen nerelisin?” diyen DEM Partili Süleyman Salğucak (61) hakkında, “seçim kanununa muhalefet” ve “seçmenin oy kullanmasını engelleme” iddialarıyla ilgili soruşturma açıldı.
19.04.2024 Gündem
Dostluk köprüsü kuruluyor
Dostluk köprüsü kuruluyor Türk ve Yunan hakları arasında İstanbul Galata Rum Okulu’nda dostluk köprüsü kuruluyor.
19.04.2024 Kültür Sanat
Türk ve Gürcü el sanatları buluşuyor
Türk ve Gürcü el sanatları buluşuyor Batum’da yarın açılacak “Türk-Gürcü El Sanatları Atölyesi ve Sergisi”, iki ülkenin zengin el sanatları geleneklerini bir araya getirecek.
18.04.2024 Kültür Sanat
Uykuya dalan sürücü dehşet saçtı! 4 kişi yaralandı
Uykuya dalan sürücü dehşet saçtı! 4 kişi yaralandı Etimesgut’ta uykuya dalan otomobil sürücüsü, inşaat halindeki üst geçidin asansörüne çarptı. Hurdaya dönen arabadan ikisi çocuk 4 kişilik aile, hafif yaralanarak kurtuldu.
16.04.2024 Gündem
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival ‘’Çocukların Festivali’’ bu sene altıncı kez 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM’de kapılarını aralıyor. Sanatın her dalına dokunan festivalde ‘içi içine sığmayan’ çocuklar için konser, tiyatro, sanat ve bilim atölyeleri başta olmak üzere 50’den fazla etkinlik yer alıyor.
9.04.2024 Çocuk
40 yıl sonra görevini devretti: Oturarak muhtarlık olmaz
40 yıl sonra görevini devretti: Oturarak muhtarlık olmaz Bağcılar Güneşli Mahallesi’nde 40 yıldır muhtarlık yapan 85 yaşındaki Atik Yağmur, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından görevini yeni muhtar seçilen Engin Kılıç’a devretti.
8.04.2024 Gündem
‘Hadi yazalım gari’
‘Hadi yazalım gari’ Fethiye’de minik kalemler dev bir işe imza attı! “Bir kitap bir insan” projesi kapsamında Yunus Nadi İlk Okulu’ndan 59 öğrenci, “Hadi yazalım gari” sloganıyla yola çıkarak kendi kitaplarını kaleme aldı.
8.04.2024 Kültür Sanat
MOSSAD’la görüşmeye MOSSAD kitabıyla gitti
MOSSAD’la görüşmeye MOSSAD kitabıyla gitti İstanbul’da, İsrail istihbarat servisi MOSSAD’a bilgi topladıkları tespit edilen 8 şüpheli “Köstebek-3” operasyonu ile yakalandı.
6.04.2024 Gündem
‘Yola yenilenerek devam edeceğiz’
‘Yola yenilenerek devam edeceğiz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜRGEV’in iftar programında yaptığı konuşmada “31 Mart sadece yeni bir dönüm noktası değil, aynı zamanda daha büyük zaferlerin müjdecisi olacaktır. Yolumuza yenilenmiş, tazelenmiş çok daha güçlenmiş şekilde devam edeceğiz” dedi.
6.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili son dakika açıklaması! Ruhsatı veren kim?
Erdoğan'dan 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili son dakika açıklaması! Ruhsatı veren kim? Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da İbn Haldun Üniversitesi'nde TÜRGEV tarafından düzenlenen iftar programında konuştu. Erdoğan Beşiktaş'taki yangına dair, "Bu binaya inşaat ruhsatını, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim?" ifadelerini kullandı.
5.04.2024 Gündem
29 kişinin öldüğü gece kulübünün mimarı konuştu: Çıkış vardı, ben çizdim
29 kişinin öldüğü gece kulübünün mimarı konuştu: Çıkış vardı, ben çizdim İstanbul Beşiktaş'ta, 29 kişinin hayatını kaybettiği 'Masquerade' isimli gece kulübü yangının ardından binanın mimarı konuştu.
5.04.2024 Haberler
29 kişinin öldüğü gece kulübünün mimarı konuştu: Çıkış vardı, ben çizdim
29 kişinin öldüğü gece kulübünün mimarı konuştu: Çıkış vardı, ben çizdim İstanbul Beşiktaş'ta, 29 kişinin hayatını kaybettiği 'Masquerade' isimli gece kulübü yangının ardından binanın mimarı konuştu.
5.04.2024 Gündem
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
'Okuldaki Çiftlik Projesi' meyvelerini vermeye başladı! Okul bahçesine fidanlar dikildi
'Okuldaki Çiftlik Projesi' meyvelerini vermeye başladı! Okul bahçesine fidanlar dikildi "Okuldaki Çiftlik Projesi” kapsamında Samsun'da bir okula meyve fidanları dikildi. Okulu'nun bahçesinde bulunan toprak alana 80 adet meyve fidanı dikimi yapıldı.
4.04.2024 Gündem
Edirne'de lise öğrencilerinden çevre dostu proje
Edirne'de lise öğrencilerinden çevre dostu proje Edirne'de bir lisede oluşturulan Sıfır Atık grubunda yer alan öğrenciler, evsel atıklardan doğal gübre üretiyor.
4.04.2024 Eğitim
BİLSEM SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı: 2024 BİLSEM sınav takvimi
BİLSEM SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı: 2024 BİLSEM sınav takvimi BİLSEM sınav takvimi işliyor! Milli Eğitim Bakanlığı tarafındna ilkokul 1, 2, 3. sınıf öğrencilerinin katıldığı Bilim ve sanat merkezi (BİLSEM) sınav sonuçları öğrenci ve velilerin gündeminde. BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak?
4.04.2024 Bilgi Rehberi
Erzincan'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan aday...
Erzincan'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan aday... Erzincan'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlarına göre belediye başkanı MHP'li Bekir Aksun oldu. İlçelerin 6'sında MHP, 1’inde BBP 1’inde de AK Parti seçimi kazandı.
1.04.2024 Gündem
Arnavutköy'de muhtar adaylarının yakınları arasında çıkan kavga kamerada
Arnavutköy'de muhtar adaylarının yakınları arasında çıkan kavga kamerada Arnavutköy'de muhtar adaylarının yakınları olduğu ileri sürülen şahıslar arasında çıkan kavga cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
31.03.2024 Haberler
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum'
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum' 58 yıllık tiyatro duayeni Nevra Serezli ile birkaç aylık tiyatrocu Leyla Feray’ı aynı oyunda buluşturan Tiyatrokare’nin kurucusu Nedim Saban. Benim yaptığım ise iki oyuncuyu Nişantası F.M.V. Işık Okulu’nun tiyatro salonundaki oyunlarından önce bir araya getirip, keyifli bir sohbet.
30.03.2024 Pazar
Türkiye sandığa gidiyor! Liderler nerede oy kullanacak?
Türkiye sandığa gidiyor! Liderler nerede oy kullanacak? 31 Mart seçimleri için Türkiye sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
30.03.2024 Gündem
Ev sahibi 3 kat kira artışı talep etti: Kiracıya 'taahhütname' şoku
Ev sahibi 3 kat kira artışı talep etti: Kiracıya 'taahhütname' şoku Ankara'daki Alman Okulu'nda öğretmen olarak görev yapan Almanya vatandaşı Denissa Appel (29), fahiş kira artışını kabul etmeyince, ev sahibinin talebi üzerine icra müdürlüğü tarafından gönderilen tahliye emrine itiraz etti.
30.03.2024 Ekonomi
Evinin odasında kendi mahallesini kurdu: Bütün hikayem bir çöp şişle başladı
Evinin odasında kendi mahallesini kurdu: Bütün hikayem bir çöp şişle başladı Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde esnaf İsmail Kuş (43), evinin bir odasına eski yapıların olduğu minyatür mahalle kurdu.
30.03.2024 Gündem
Aldığı motor 1 saniyede hayatını değiştirdi! 'İnsan, tuvaletini yapmayı bile özlüyor'
Aldığı motor 1 saniyede hayatını değiştirdi! 'İnsan, tuvaletini yapmayı bile özlüyor' 20 yaşındaydı, hem üniversite de okuyor hem de ailesine yük olmamak için bir mermer fabrikasında çalışıyordu. Kazandığı parayla kendisine motosiklet de aldı. Ancak mutluluğu sadece 3 gün sürdü. Artık sadece başını ve kollarını hareket ettirebilen Umut Can Turan, "Eğer kaza 1 saniye önce olsaydı her şey farklı olabilirdi" diyerek yaşadığı zor günleri, hiç kaybetmediği umudunu anlattı.
30.03.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Okulu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.