Au Pair Nedir, Türkçesi Ne Demek? Kimler Au Pair Olabilir?
Au Pair Nedir, Türkçesi Ne Demek? Kimler Au Pair Olabilir? Au pair ya da bilinen adıyla Yardımcı Annelik, yabancı dil öğrenmek için yurt dışında ailelerin yanında kalmak ve onların çocuklarına bakmak anlamına gelir. Genellikle öğrencilerin tercih ettiği Au Pair, yabancı dil öğrenmenin en kolay ve en ucuz yoludur. Kaldıkları ailelerin yanında sık sık pratik yapma şansı bulan kişiler 6 ay gibi kısa bir sürede dil yetkinliği kazanırlar. Au Pair olma şartlarını ve avantajlarını derledik.
18.04.2022 Eğitim
Diğer Sağlık Personeli (Dsp) Nedir, Ne İş Yapar? Kimler Dsp Olabilir?
Diğer Sağlık Personeli (Dsp) Nedir, Ne İş Yapar? Kimler Dsp Olabilir? Diğer Sağlık Personeli, bütün sağlık personellerini kapsayan bir terimdir. Tıbbi alan da çeşitli dallar da mesleğini icra eden kişilere bu belge verilmektedir. Bakanlıkça onaylanan ve bütün tıp' la ilgili olan diğer sağlık personeli nedir diyorsanız merak edilen tüm detayları ile sizler için derledik.
8.02.2022 Eğitim
Akşam Lisesi Nedir? Akşam Lisesine Kimler Kayıt Olabilir?
Akşam Lisesi Nedir? Akşam Lisesine Kimler Kayıt Olabilir? Çeşitli lise türleri bulunmaktadır. Akşam lisesi de bu lise türleri arasında bulunmaktadır. Akşam listesi nedir? Akşam lisesinin farkı nedir? İşte, bilinmesi gereken tüm detaylar.
19.03.2021 Eğitim
Spotify'ın 'yaz' listesinin asıl yıldızı kim?
Spotify'ın 'yaz' listesinin asıl yıldızı kim? Norm Ender, 2019'un en sürpriz çıkışlarından birini yakaladı. Elbette bunun en büyük sebebi Türkçe rap müziğin, dijital müzik platformlarına damga vurması... O zaman hazırsanız açıklayalım: Spotify, bu yazın en çok dinlenen şarkılarını açıklamış. Peki bu listenin asıl yıldızı kim?
21.09.2021 Müzik
Orman yangınına neden göktaşı mı?
Orman yangınına neden göktaşı mı? ÇANAKKALE’de, görgü tanıklarının "Önce gökyüzünde patlama sesi duyuldu, ardından alev topunun düştüğü ormanda yangın başladı" ifadeleri üzerine harekete geçen uzay bilimciler, yanan alanda göktaşı aramaya başladı. Yüzeyi tamamen yanık olarak bulunan bir taş ise heyecan yarattı
11.09.2019 Haberler
Bu köyün çoğu kanserden ölüyor
Bu köyün çoğu kanserden ölüyor Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı Yontukyazı (Cınesker) köyünde yaşanan kanser vakaları halkı tedirgin ediyor. Son 15 yıl içinde hayatlarını kaybedenlerin tümünün kanserden vefat ettiğini öne süren köylüler, araştırma yapılmasını talep etti.
11.09.2019 Yaşam
"Polisin aklandığı anlamına gelmiyor"
"Polisin aklandığı anlamına gelmiyor" Bülent Arınç, Ankara'daki Gezi Parkı eylemi sırasında başından vurulan Ethem Sarısülük'ün açığa alınan polis memurunun silahından çıkan kurşunla öldüğüne ilişkin yargıda bir gelişme olduğunu belirterek, "Tutuksuz yargılanması bu konudan aklandığını göstermez. Yargı süreci sonucunda verilecek kararın adil bir karar olması yönünde beklentimiz var" dedi.
11.09.2019 Haberler
Hasan Kaçan ve Necati Şaşmaz'dan açıklamalar
Hasan Kaçan ve Necati Şaşmaz'dan açıklamalar Tiyatro sanatçısı Hasan Kaçan: "Madem karşılıklı adımlar atılıyor, özellikle Gezi Parkı'ndaki kardeşlerimizin de bu adıma karşılık vermelerini bekliyorum" "Bu işin gayet yumuşak bir şekilde sonlanması, oradaki kardeşlerimin ve tabi ki arzuları doğrultusunda sonlanmasını canı gönülden istiyorum. Bu konudaki dileklerimizi, arkadaşlarımızın dileklerini de Sayın Başbakana ilettik" Oyuncu Necati Şaşmaz: - "Gezi Parkına neden gitmem, şundan gitmem; bir yerde 'ben Atatürk'ün askeriyim', diğer yerde 'ben örgütün askeriyim' diyenlerle aynı yeri paylaşmak Atatürk'e bile hakarettir aslında, o yüzden orada bana göre kültür yozlaşması yapılmakta, değerlerimizin içi boşaltılmaya çalışılıyor diye düşünüyorum"
11.09.2019 Haberler
Başbakan Mersin'de konuştu
Başbakan Mersin'de konuştu Başbakan Erdoğan Mersin'de tesis açılışında Gezi Parkı olayları ile ilgili konuştu.
11.09.2019 Haberler
Dev güneş patlamasının ardından uyarı!
Dev güneş patlamasının ardından uyarı! Rus haber ajansı Ria Novosti'nin Roshydromet Uygulamalı Jeofizik Enstitüsü yetkililerine dayandırarak verdiği haberde son günlerde güneşte dördüncü büyük patlamanın meydana geldiğini ve bu patlamanın etkisi ile yeryüzündeki uydu haberleşmesinde sorunlar yaşanabileceği belirtildi.
11.09.2019 Haberler
Bu bölgeler Kanal İstanbul'la uçacak
Bu bölgeler Kanal İstanbul'la uçacak İstanbul’un büyük bir bölümünü adaya dönüştürecek Kanal İstanbul Projesi’nin güzergahı önümüzdeki ay açıklanacak. Bazı bölgelerde istimlaklar başladı bile. Kanalın geçmesi beklenen Küçükçekmece-Yeniköy güzergahındaki ilçe ve köyler çok değerlenecek…
11.09.2019 Haberler
Orhan Gencebay Akil İnsanlar Heyeti'yle sahaya döndü
Orhan Gencebay Akil İnsanlar Heyeti'yle sahaya döndü Akil İnsanlar Marmara Bölgesi Heyeti’ne katılan Orhan Gencebay sahaya çıktı. Gencebay sağlık sorunlarını öne sürerek heyet gezilerine 1 aydır katılmıyordu. Eyüp’te düzenlenen çözüm süreci değerlendirme toplantısında konuşan Gencebay, “Fikirlerimiz farklı olabilir ama gönüllerimiz bir olsun. Gelin birlik olalım yarın çok geç olmadan” dedi
11.09.2019 Haberler
Altın yatırımcısına önemli uyarı
Altın yatırımcısına önemli uyarı Altının ons fiyatı geçen hafta destek seviyelerini bir bir kırarak Temmuz 2011’den bu yana en düşük seviyesine gerileyerek 1.481 dolara kadar düştü. Uzmanlar ise yatırımcıları uyardı: "Bazı fonlar ve yatırımcı şirketlerin altına dair ilginç ve komik felaket senaryoları var. Burada dikkat edilmesi gereken konu psikoloji."
11.09.2019 Haberler
Hayvanseverler ihbar etti
Hayvanseverler ihbar etti Binaya giren polis ve hayvanseverler gördükleri manzara karşısında şok oldu. Binanın değişik noktalarında duvarlara zincirle bağlanmış çok sayıda köpek gördü. Hayvanların son derece kötü şartlarda olması dikkat çekti .
11.09.2019 Haberler
Uçan tren geliyor
Uçan tren geliyor Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin üzerinde çalıştığı proje, Almanya, Japonya ve Çin'de denenmiş ve başarıya ulaşmış. Maglev teknolojisi olarak adlandıralan sistemle tren raylara değmeyecek ve 500 km hızla ulaşabilecek...
11.09.2019 Haberler
Erdoğan TSK ile ilgili konuştu
Erdoğan TSK ile ilgili konuştu Erdoğan, tutuklu bulunan askerle ile ilgili olarak da, "Biz bu süreç içerisinde başta Genelkurmay Başkanım olmak üzere diğer generallerimiz hiçbirisine, İlker Başbuğ'a kalkıp da alışılmış anlamda bir 'terör örgütü mensubu' demek çok ciddi bir yanlıştır. Bu affedilemez. Şu anda bulunduları makam itibari ile kendilerini sağlamda görseler bile tarih onları affetmez. Türk Silahlı Kuvvetleri bir örgüttür. Ama terör örgütü değildir.
11.09.2019 Haberler
Olay yerinden saatlerce ayrılmadı!
Olay yerinden saatlerce ayrılmadı! Zanlı Ömer Güney'in cinayet sonrası, polis olayın işlendiği Kürdistan Enformasyon Bürosu'nda çalışma yaptığı sırada dışarıda çalışmaları izlerken görüntüleri yayınlandı. Görüntülerde Zanlı Güney'in olay yerinden görüntü alan kameraya bir ara baktığı ardından yüzünü çevirdiği görülüyor.
11.09.2019 Haberler
Ömer Güney'in sanal alemdeki yüzü
Ömer Güney'in sanal alemdeki yüzü FRANSA'nın Başkenti Paris'te aralarında PKK kurucularından Sakine Cansız'ın da bulunduğu 3 kadının öldürülmesi olayı ile ilgili tutuklanan Ömer Güney'in internetteki sayfalarında genelde kendi fotoğraflarını paylaştığı görüldü.
11.09.2019 Haberler
Ömer Güney'in sanal alemdeki yüzü
Ömer Güney'in sanal alemdeki yüzü FRANSA'nın Başkenti Paris'te aralarında PKK kurucularından Sakine Cansız'ın da bulunduğu 3 kadının öldürülmesi olayı ile ilgili tutuklanan Ömer Güney'in internetteki sayfalarında genelde kendi fotoğraflarını paylaştığı görüldü.
11.09.2019 Haberler
Ali Nesin: Amacımızdan saptık
Ali Nesin: Amacımızdan saptık AZİZ Nesin Vakfı’nın 2007 yılında 3 milyon liralık yatırımla kurduğu ve yılda 3 bin öğrencinin yararlandığı Matematik Köyü destek bekliyor. Matematik Köyü’nün kurucusu Prof. Dr. Ali Nesin devletten destek görmediklerini belirterek, "Daha az burs veriyoruz ve bu sayede yaşıyoruz. Paralı yer haline geldik, amacımızdan saptık. Bizim amacımız; daha çok yoksul tabakadan öğrencilere, Anadolu çocuklarına ders vermekti" dedi.
11.09.2019 Haberler
Paris'te öldürülen 3 kadın PKK'lının cenazeleri binadan çıkarıldı
Paris'te öldürülen 3 kadın PKK'lının cenazeleri binadan çıkarıldı Paris'te öldürülen PKK'nın sözde Almanya sorumlusu Sakine Cansız, Kürdistan Ulusal Kongresi (KNK) Paris temsilcisi Fidan Doğan ile Leyla Söylemez'in cenazeleri yapılan araştırmanın ardından binadan çıkarıldı. Paris'teki Gare du Nord'da bulunan Kürdistan Enformasyon Bürosu'ndan çıkarılan cenazeler sloganlar eşliğinde götürüldü.
11.09.2019 Haberler
Marmaris’te ”Hawaii” türü yanardağ bulundu
Marmaris’te ”Hawaii” türü yanardağ bulundu Bilim insanlarının yaptığı araştırma sonucunda Marmaris’te denizin yaklaşık 200 metre dibinde 2 yanardağ bacası belirlendi.
11.09.2019 Haberler
Arınç: Ben de dağa çıkardım
Arınç: Ben de dağa çıkardım Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Ben bir BDP’li kadın milletvekiline çok kızıyordum, çok beddua ediyordum. Halen milletvekili bu insan ama onunla ilgili bir hatırayı dinledim, şimdi artık kızmıyorum. Çünkü 17 yaşındaki bir genç kızken Diyarbakır Cezaevi’nde o kadar ahlaksızca işkenceye maruz kalmış ki o kadar kendisini zorlamışlar ki ben de aklıma gelse dağa çıkardım" dedi.
11.09.2019 Haberler
Loto milyonerinden ses yok
Loto milyonerinden ses yok Süper Loto çekilişinde 6 bilerek 21,8 milyon lira ikramiye kazanan talihli, aradan 24 gün geçmesine rağmen hala ikramiyesini almadı. Milyonerin 24 günlük faiz kaybı 122 bin liraya ulaşıyor
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri