Olağanüstü Kongre

Olağanüstü Kongre

Son dakika Olağanüstü kongre haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Olağanüstü kongre gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Olağanüstü kongre haber sayfamızda...

Olağanüstü Kongre

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.350 olağanüstü kongre haberi bulunmuştur.
Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından
Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından  “Hür ve müstakil” girdiği 31 Mart yerel seçiminde umduğunu bulamayan İYİ Parti, ülke genelinde yüzde 3.77 oy oranında kalmış, sadece bir il ve 24 ilçe kazanabilmişti.
17.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri...
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri... İYİ Parti 11 gün sonra olağanüstü kongreye gidecek. O nedenle İYİ Parti cephesi çok hareketli, hem kulisler hem de açıklamalar. İYİ Parti olağanüstü kongreden vazgeçebilir iddiaları da gelen haberler arasında. Müsavat Dervişoğlu ise dün iki dikkat çekici mesaj verdi. "Meral Akşener'in desteği beni onurlandırır. Bir abi formülü olacaksa İYİ Parti gemisini limana sağ salim götürmeye talibim. Olağan kongrede aday olmak isteyenlerin önünü açarım" dedi. Bu mesajlar partide nasıl yankı buldu? Önümüzdeki günlerde yeni isimlerin adaylığı söz konusu olur mu? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, edindiği kulis bilgilerini canlı yayında aktardı.
16.04.2024 Gündem
Bahçeli'den Akşener'e çağrı: Bu oyuna düşmeyin
Bahçeli'den Akşener'e çağrı: Bu oyuna düşmeyin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı.
10.04.2024 Haberler
ÖZEL | Şenes Erzik: TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir
ÖZEL | Şenes Erzik: TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir TFF Onursal Başkanı, UEFA ve FIFA onursal üyesi Şenes Erzik, Milliyet'in duayen yazarlarından Attila Gökçe'ye konuştu. Erzik, TFF'nin aldığı seçim tarihi için "TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir." ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Süper Lig
İYİ Parti’de iki başkan adayı çıktı
İYİ Parti’de iki başkan adayı çıktı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yerel seçimin ardından açıkladığı olağanüstü kongre, Başkanlık Divanı’nda netleştirildi ve kongre tarihi 27 Nisan olarak belirlendi. Ancak kongrenin 4 Mayıs’a sarkabileceği belirtiliyor.
7.04.2024 Gündem
Kongre 27 Nisan’da
Kongre 27 Nisan’da İYİ Parti Seçimli Olağanüstü Kongresi, 27 Nisan 2024 Pazartesi günü yapılacak.
6.04.2024 Gündem
Yakılmış oy pusulaları bulunmuştu! Halfeti'de seçimler iptal edildi
Yakılmış oy pusulaları bulunmuştu! Halfeti'de seçimler iptal edildi Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın memleketi Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde seçimler iptal edildi.
5.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de olağanüstü kongre tarihi belli oldu
İYİ Parti'de olağanüstü kongre tarihi belli oldu İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti’nin olağanüstü kongresinin 27 Nisan 2024 Cumartesi günü gerçekleştirileceğini açıkladı.
5.04.2024 Haberler
İYİ Parti'de olağanüstü kongre tarihi belli oldu
İYİ Parti'de olağanüstü kongre tarihi belli oldu İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti’nin olağanüstü kongresinin 27 Nisan 2024 Cumartesi günü gerçekleştirileceğini açıkladı.
5.04.2024 Gündem
‘Sorumluluğu alıyoruz’
‘Sorumluluğu alıyoruz’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimde partisinin oylarının yüzde 3.77’ye gerilemesinin ardından olağanüstü kongre kararı aldı.
2.04.2024 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener kararını açıkladı: Olağanüstü seçimli kongre toplanacak
İYİ Parti lideri Akşener kararını açıkladı: Olağanüstü seçimli kongre toplanacak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim sonuçlarının ardından olağanüstü seçimli kongre kararı aldıklarını duyurdu. Akşener'in seçim sonuçlarının ardından istifa edeceği konuşuluyordu.
1.04.2024 Haberler
İYİ Parti lideri Akşener kararını açıkladı: Olağanüstü seçimli kongre toplanacak
İYİ Parti lideri Akşener kararını açıkladı: Olağanüstü seçimli kongre toplanacak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim sonuçlarının ardından olağanüstü seçimli kongre kararı aldıklarını duyurdu. Akşener'in seçim sonuçlarının ardından istifa edeceği konuşuluyordu.
1.04.2024 Gündem
Senad Ok: Fenerbahçe ligden çekilmeyi UEFA'ya sordu | Futbolcular, Galatasaray'ı yeneceklerini düşünüyor
Senad Ok: Fenerbahçe ligden çekilmeyi UEFA'ya sordu | Futbolcular, Galatasaray'ı yeneceklerini düşünüyor Fenerbahçe'de tüm gözler 2 Nisan'da yapılacak olan olağanüstü kongreye çevrildi. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, son gelişmeleri canlı yayında aktardı. Ligden çekilme ile ilgili UEFA'da yaşanan diyalog ve futbolcuların Galatasaray maçı düşüncesi dikkat çekti.
29.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden start verdi. Sarı-lacivertli kulübün bonservis bedeli 25 milyon euro olan yıldız futbolcuyu radarına aldığı ve teklif yapabileceği ileri sürüldü.
28.03.2024 Fenerbahçe
Alman devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geliyor! Çılgın bonservis
Alman devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geliyor! Çılgın bonservis Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de yeni sezonun kadro planlaması da yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusuna Alman devi talip oldu.
24.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe ligden çekilirse UEFA ülke puanı silinecek mi? İşte tüm soruların yanıtları
Fenerbahçe ligden çekilirse UEFA ülke puanı silinecek mi? İşte tüm soruların yanıtları Fenerbahçe'nin 2 Nisan tarihinde yapılması planlanan olağanüstü kongresinde sarı-lacivertli kulübün ligden çekilmesi oylanacak. Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi halinde neler yaşanacağı ise merak ediliyor. İşte tüm soruların yanıtları...
20.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'den Trabzonspor'a 1996 göndermesi: Bu işler sürpriz değil!
Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'den Trabzonspor'a 1996 göndermesi: Bu işler sürpriz değil! Fenerbahçe'de 1994-1998 yılları arasında başkanlık görevini yürüten Ali Şen, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Ali Şen, sarı-lacivertlilerin 1996 yılında elde ettiği şampiyonluk için Trabzonspor'a göndermede bulundu.
20.03.2024 Fenerbahçe
BEŞİKTAŞ YENİ BAŞKANI Hasan Arat kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hasan Arat'ın listesi ve biyografisi
BEŞİKTAŞ YENİ BAŞKANI Hasan Arat kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hasan Arat'ın listesi ve biyografisi Beşiktaş'ta olağanüstü kongre tamamlanırken başkanın kim olacağı gündemin en çok merak edilen konusu oldu. Beşiktaş, 35. başkanını seçmek için Olağanüstü Seçimli Genel Kurul düzenledi. Serdal Adalı ile yarıştığı başkanlık seçiminde Beşiktaş'ın 35. başkanı Hasan Arat oldu. Peki, Hasan Arat kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat'ın listesi ve biyografisi...
4.12.2023 Bilgi Rehberi
Beşiktaş'ta Emre Kocadağ adaylığını açıklayacak
Beşiktaş'ta Emre Kocadağ adaylığını açıklayacak Beşiktaş'ta 17 Aralık'ta yapılması planlanan seçim öncesi adaylar netlik kazanmaya başlarken Emre Kocadağ'ın da adaylığını açıklayabileceği belirtildi.
24.10.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta aynı senaryo! Şampiyonluk umutları azaldı
Beşiktaş'ta aynı senaryo! Şampiyonluk umutları azaldı Beşiktaş üst üste 3. sezon zirve yarışından çok erken uzaklaştı. Puan cetvelinde ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray’ın çok gerisinde kalan siyah-beyazlılarda şampiyonluk umutları bir hayli azaldı.
23.10.2023 Beşiktaş
Burak Yılmaz, Galatasaray derbisinin 11'ini belirledi! Orta sahada sürpriz
Burak Yılmaz, Galatasaray derbisinin 11'ini belirledi! Orta sahada sürpriz Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş yarın akşam karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Galatasaray maçının kadrosunu belirledi.
20.10.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den derbi çıkarması!
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den derbi çıkarması! Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, Galatasaray derbisi öncesinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelme kararı aldı.
20.10.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın kader derbisi! Galatasaray'ı yenerse...
Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın kader derbisi! Galatasaray'ı yenerse... Beşiktaş cumartesi günü Galatasaray’la oynayacağı derbiden zaferle ayrılırsa çok ciddi kazanımlar elde edecek. Şampiyonluk yarışına güçlü bir dönüş yapacak olan siyah-beyazlı takımda Burak Yılmaz’a duyulan güven katlanacak. Olağanüstü kongre öncesi Başkan Çebi’nin eli de güçlenecek.
18.10.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Galatasaray derbisi için prim kararı!
Beşiktaş'tan Galatasaray derbisi için prim kararı! Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray derbisi için prim kararı geldi.
17.10.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Burak Yılmaz, Galatasaray derbisi için kozunu belirledi! Zaaflarını biliyor
Beşiktaş'ta Burak Yılmaz, Galatasaray derbisi için kozunu belirledi! Zaaflarını biliyor Milli ara sonrası Galatasaray'la karşılaşacak olan Beşiktaş'ta hazırlıklar devam ederken teknik sorumlu Burak Yılmaz, derbi için planını hazırladı.
15.10.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Olağanüstü Kongre ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.