Luyindama'ya 6 maç ceza ihtimali var
Luyindama'ya 6 maç ceza ihtimali var Galatasaraylı futbolcu Luyindama, Evkur Yeni Malatyaspor maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. "Kural dışı hareket" kapsamında PFDK'ya sevk edilen Demokratik Kongolu oyuncu en az 2, en fazla 6 maç ceza ile karşı karşıya kalabilir.
30.06.2020 Galatasaray
Luyindama sıkıntısı! Ceza geliyor...
Luyindama sıkıntısı! Ceza geliyor... Galatasaray’ın yeni yıldızı Christian Luyindama ceza sıkıntısı ile karşı karşıya kalacak. Belçika’daki vedasında mikrofonla küfürlü tezahürat yapan 25 yaşındaki stopere bazı yaptırımlar geliyor.
30.06.2020 Galatasaray
Luyindama’dan olay hareket!
Luyindama’dan olay hareket! Galatasaray’ın yeni transferi Christian Luyindama, eski takımı Standard Liege’in Anderlecht’i 2-1 yendiği maçta adeta şov yaptı. Veda için derbiyi statta izleyen 25 yaşındaki stoper, hem taraftarları coşturdu hem de olay hareketleriyle güne damgasını vurdu.
30.06.2020 Galatasaray
Arsenal kalecisinden olay hareket!
Arsenal kalecisinden olay hareket! Şampiyonlar Ligi'nde Emirates Stadı'nda Bayern Münih'e 2-0 mağlup olan Arsenal'de Arjen Robben'i düşürerek penaltıya sebep vermesinin ardından kırmızı kart ile oyundan atılan kaleci Wojciech Szczesny oyundan çıkarken yaptığı hareketle gündeme oturdu.
20.02.2014 Futbol