Diyarbakır’da olayı gün!
Diyarbakır’da olayı gün! DİYARBAKIR’da sokağa çıkma yasakları ve operasyonları protesto etmek için yolları kapatmak isteyen göstericilere, polis gaz bombası ve basınçlı suyla müdahale etti. Polis, olayların yaşandığı bölgede sivil vatandaşlara, "Güvenliğiniz açısından siviller burayı terk etsin" anonsları yaptı.
11.09.2019 Haberler
IŞİD protestosunda olaylar çıktı
IŞİD protestosunda olaylar çıktı Mardin'in Nusaybin ile Kızıltepe ilçelerinde HDP'lilerin IŞİD'in Suriye'de Kürtlerine yaşadığı Rojava'ya düzenlediği saldırıların protesto edilmesi sırasında olay çıktı. Polise molotof ve havai fişekler atan göstericiler, gaz bombası ve tazyikli su ile dağıtıldı.
15.07.2014 Gündem
Gerginliği BDP'liler önledi
Gerginliği BDP'liler önledi Yüksekova'da cenazelerin karşılanması sırasında bölgede önlem alan polisler ile toplanan grup arasında gerginlik görüldü. Gerginlik sırasında polis basınçlı su ve plastik mermi kullandı. Buradaki olaylar BDP'li yöneticilerin devreye girmesi ile yatıştırıldı.
11.09.2019 Haberler
Kadıköy'de ortalık karıştı
Kadıköy'de ortalık karıştı Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) İstanbul İl Örgütü tarafından Kadıköy İskele Meydanı'nında düzenlenen Rojava'ya destek mitingi öncesi olaylar çıktı.
11.09.2019 Yaşam
Tunceli'de olaylı gece
Tunceli'de olaylı gece Tunceli'de kadın garson çalıştıran birahane sahibi Özcan Ö'nün tartıştığı müşterisi 22 yaşındaki Sinan Amaç'ı tabancayla yaralaması kentte büyük olayların çıkmasına neden oldu. Birahane önünde toplanan ve polisin Özcan Ö.'yü kendisine vermesini isteyen kalabalık toplam 5 birahaneyi tahrip etti, eşyalarını yaktı. Polisin biber gazı ve tazyikli su ile müdahale ettiği olaylar gece yarısı sona erdi.
11.09.2019 Haberler
Tunceli'de olaylar çıktı
Tunceli'de olaylar çıktı Tunceli'de oturma eyleminin ardından İHD Tunceli Temsilcisi Barış Yıldırım, bugün sivil toplum örgütü temsilcilerinin yaptığı toplantıda düzenlenecek gösteri ve eylemlerin tamemen barışçıl olması yönünde karar aldığını söyledi
5.06.2013 Gündem
Hatay'da ve Tunceli'de olaylar çıktı
Hatay'da ve Tunceli'de olaylar çıktı Hatay'da dün katıldığı Gezi olayları protestosunda başına isabet eden sert bir cisim sonucu hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in defnedilmesinin ardından akşam saatlerinde olaylar çıktı...
4.06.2013 Gündem

Benzer Haber Etiketleri