Oldies But Goldies

Oldies But Goldies

Son dakika Oldies But Goldies haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Oldies But Goldies gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Oldies But Goldies haber sayfamızda...

Oldies But Goldies

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 119 oldies but goldies haberi bulunmuştur.
Hepsi yeni bir albüm kaydedecek mi?
Hepsi yeni bir albüm kaydedecek mi? Hepsi grubu arasındaki buzlar geçtiğimiz günlerde tamamen erimişti. Son olarak Cemre Kemer, ilk defa Gülçin Ergül'lü bir fotoğraf paylaşmış Instagram hesabında. Yoksa Hepsi yeni bir albüm mü kaydedecek?
19.06.2020 Müzik
Babylon'da Şubat ayı etkinlikleri
Babylon'da Şubat ayı etkinlikleri Babylon “Şimdi. Burada. Beraber.” mesajıyla Şubat ayında da dopdolu bir programla karşımızda.
13.01.2020 Kültür Sanat
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? YILBAŞI COŞKUSUKONSER DJ Murat Meriç’in müzik seçkisiyle Popdedik Yılbaşı Partisi, salı saat 21...
28.12.2019 Cumartesi
Babylon’da bu hafta! – 26-27-28 Aralık
Babylon’da bu hafta! – 26-27-28 Aralık Babylon’da bu hafta; Synth-pop, new-wave, dark wave ve post-punk türlerindeki üretimleriyle yerli müzik sahnesinin önemli temsilcilerinden Jakuzi, Türkçe pop şarkılar eşiliğinde 90’lı yıllara geri döneceğiniz Hey Gidi Günler partisi ve millenium kuşağını zaman yolculuğuna çıkaran Y2K Millenium Party var.
24.12.2019 Kültür Sanat
Babylon’da Bu Hafta! – 3-4-5-6-7 Aralık
Babylon’da Bu Hafta! – 3-4-5-6-7 Aralık “Şimdi. Burada. Beraber.” mesajıyla sezona kapılarını açan Babylon’da bu hafta; Avusturyalı indie pop-rock dörtlüsü At Pavillon, caz, blues, soul, funk ve pop’u Türk müziği ile harmanlayan Karsu ve sound’unda Latin Amerika, İspanya, Flemenko etkisi taşıyan folk-pop projesi Blanco White ile müzisyen Josh Edwards var. Radyo Eksen Dj’lerinin içlerinden geldiği gibi çalacağı Radyo Eksen Partisi ve dinleyicileri zamanda yolculuğa çıkaran Oldies But Goldies Babylon’da.
3.12.2019 Kültür Sanat
Karsu Babylon sahnesinde
Karsu Babylon sahnesinde "Şimdi. Burada. Beraber.” mesajıyla sezona kapılarını açan Babylon’da bu hafta; Avusturyalı indie pop-rock dörtlüsü At Pavillon, caz, blues, soul, funk ve pop’u Türk müziği ile harmanlayan Karsu ve sound’unda Latin Amerika, İspanya, Flemenko etkisi taşıyan folk-pop projesi Blanco White ile müzisyen Josh Edwards var.
2.12.2019 Kültür Sanat
Babylon’da bu hafta! – 14 Ekim
Babylon’da bu hafta! – 14 Ekim Babylon’da bu hafta 29. Akbank Caz Festivali kapsamında; farklı destinasyonlarda kendi dinleyici kitlesini yaratmış, sahneden taşan enerjisi ile Vaudou Game, milenyum kuşağını zaman yolculuğuna çıkaran; Y2K Millennium Party, melankolik caz meledilerini alternatif hip-hop ve soul ögeleri ile harmanlayan Alfa Mist ve Mehmet Uluğ Gecesi var.
15.10.2019 Kültür Sanat
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
5.10.2019 Cumartesi
Babylon’da bu hafta! – 1 Ekim
Babylon’da bu hafta! – 1 Ekim Babylon’da bu hafta; Ortadoğu müzik geleneğiyle folk-rock kalıplarını bir araya getiren yeni albümü “Altüst” / “Ser û bin” ile Bajar, özgün vokal tarzıyla dikkat çeken müzisyen ve şarkı yazarı Kahraman Deniz, Liverpool çıkışlı psych-pop ekibi She Drew The Gun, milenyum kuşağını zaman yolculuğuna çıkaran; Y2K Millennium Party ve birçok efsane müzisyenin şarkıları arasında mekik dokuyan Oldies But Goldies partisi var.
1.10.2019 Kültür Sanat
20’nci yıl konserleri
20’nci yıl konserleri 20’nci yılını kutlayan Babylon “Şimdi. Burada. Beraber.” sloganıyla yeni sezona merhaba dedi.
22.09.2019 Pazar
Babylon Mart 2019 Etkinlikleri
Babylon Mart 2019 Etkinlikleri Babylon’un Mart programında; Etnik Bas serisi kapsamında 47Soul ve Zenobia, Charlie Winston, Balkan Wedding Party No.2 by Kolektif İstanbul, License to Dance serisi kapsamında Weval, Kökler ve Filizler serisi konserlerinin dördüncüsünde Mehmet Güreli ve Kalben, Güneşin Kadınları serisi kapsamında Jülide Özçelik ve Nilüfer Yanya, Oldies But Goldies, Hey Gidi Günler, Radyo Eksen Partisi ve Valeron & Band Live var.
14.02.2019 Kültür Sanat
Babylon 17 Aralık haftası etkinlikleri
Babylon 17 Aralık haftası etkinlikleri Babylon’un programında bu hafta, 19 Aralık Çarşamba “Güneşin Kadınları” serisi kapsamında biletleri günler öncesinde tükenen Karsu, 20 Aralık Perşembe Psychedelia Night ile Fontän, Islandman ve Mousike, 21 Aralık Cuma Gevende’den Ahmet K. Bilgiç, Okan Kaya ve Gökçe Gürcay’ın Rebel Moves’a eşlik edeceği “Rebel & Friends” ve 22 Aralık Cumartesi günü 2000’lerin başına bir zaman yolculuğuna çıkaracak Y2K Millennium Party bulunuyor.
18.12.2018 Kültür Sanat
Babylon 29 Ekim haftası etkinlikleri
Babylon 29 Ekim haftası etkinlikleri Babylon’da bu hafta 30 Ekim Salı günü The Cat Empire, 1 Kasım Perşembe günü Bo Ningen, 2 Kasım Cuma günü fizy Nights kapsamında Oldies But Goldies gecesi, 3 Kasım Cumartesi günü Ilhan Erşahin’s Istanbul Sessions sahne alacak.
30.10.2018 Kültür Sanat
Yaza merhaba
Yaza merhaba Karşıyaka Life dergisinin ‘Yaza Merhaba Partisi’ Arena’da DAP Yapı sponsorluğunda, İzmir’in cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladı.
8.06.2018 Ege
Babylon programı yine dopdolu
Babylon programı yine dopdolu Babylon’un bu haftaki programında 14 Nisan Cumartesi Optimo, 17 Nisan Salı Kelebekler Filmi Partisi & Gevende Konseri, 18 Nisan Çarşamba Redd, 19 Nisan Perşembe James Holden & The Animal Spirits ve 20 Nisan Cuma Oceanvs Orientalis vs. İlhan Erşahin var.
11.04.2018 Kültür Sanat
Babylon’dan dolu bir şubat programı
Babylon’dan dolu bir şubat programı Şubat ayında Babylon’da sahne alacak isimler açıklandı. Programda Gevende, Gaye Su Akyol, Oldies But Goldies, Jakuzi, Bob Marley Doğum Günü Kutlaması, Y2K Millennium Party, Christian Löffler Ensemble, Nightmares on Wax, Luke Elliot, Ghostpoet ve Weval bulunuyor.
14.01.2018 Gündem
Bomontiada’da yılın son haftası
Bomontiada’da yılın son haftası Bomontiada ve sakinleri 2017’yi düzenledikleri çeşitli etkinliklerle uğurluyor.
24.12.2017 Gündem
Babylon Kasım ve Aralık programı yine dopdolu
Babylon Kasım ve Aralık programı yine dopdolu Babylon Kasım ve Aralık programında yine müziğin önde gelen isimleri var.
3.11.2017 Kültür Sanat
Oldies But Goldies Babylon'da
Oldies But Goldies Babylon'da Pop’tan rock’a, disko’dan funk’a, rock’n roll’dan hip-hop’a Murat Beşer ve Murat Abbas’ın seçtiği şarkılarla Oldies But Goldies, ilk kez yazın Babylon’un serin ortamında müzikseverlerle buluşuyor.
13.07.2017 Kültür Sanat
Oldies But Goldies partisi Babylon’da
Oldies But Goldies partisi Babylon’da Murat Beşer ve Murat Abbas’ın seçtiği eskimeyen şarkılar, Engin Eraydın’ın görselleri eşliğinde 6 Mayıs Cumartesi gecesi sezonun son Oldies But Goldies partisiyle Babylon’da.
5.05.2017 Kültür Sanat
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Haftasonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
30.12.2016 Cumartesi
Babylon'da Indie, Elektronik Pop ve Dans
Babylon'da Indie, Elektronik Pop ve Dans Bu hafta Babylon’da western rock ve indie rock’ı Türkiye’nin müzikleriyle buluşturan Gaye Su Akyol, dünyaca ünlü Belçikalı elektronik pop grubu Oscar and the Wolf sahne alıyor.
20.01.2016 Kültür Sanat
Oldies But Goldies yılbaşı partisi
Oldies But Goldies yılbaşı partisi Yılbaşı gecesi Babylon'da Oldies But Goldies'le yeni yıla eskilerle girin
16.12.2015 Kültür Sanat
Babylon'da anılara yolculuk
Babylon'da anılara yolculuk Babylon’un klasikleşen gecelerinden, Murat Abbas ve Murat Beşer önderliğinde yapılan “Oldies But Goldies“ 28 Mart Cumartesi gecesi Babylon’a konuk oluyor.
27.03.2015 Kültür Sanat
Haftasonu Oldies but Goldies partisine ne dersiniz?
Haftasonu Oldies but Goldies partisine ne dersiniz? Bir Babylon klasiği haline gelen, Murat Abbas ve Murat Beşer önderliğinde yapılan “Oldies But Goldies“ 28 Şubat Cumartesi gecesi Babylon’a konuk oluyor.
24.02.2015 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Oldies But Goldies ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.