Olin Edirne

Olin Edirne

Son dakika Olin Edirne haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Olin Edirne gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Olin Edirne haber sayfamızda...

Olin Edirne

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 589 olin edirne haberi bulunmuştur.
Anadolu Efes'te Erdem Can'dan Panathinaikos itirafı! 'En pahalı transferleri yapan ekip'
Anadolu Efes'te Erdem Can'dan Panathinaikos itirafı! 'En pahalı transferleri yapan ekip' Ergin Ataman'ın ayrılığı sonrası Anadolu Efes'in yeni başantrenörü olan Erdem Can açıklamalarda bulundu. Turkish Airlines Euroleague'deki rakipleriyle ilgili gelen soru sonrası Erdem Can'ın Panathinaikos hakkındaki açıklamaları dikkat çekti.
Türk basketboluna Mehmet Yağmur damgası
Türk basketboluna Mehmet Yağmur damgası Basketbol Süper Ligi'nin 5'inci haftasında Türk Telekom konuk ettiği Konyaspor'u 99-93 yenerken, Ankara temsilcisinden Mehmet Yağmur 500'üncü maçına çıktı. Karşılaşma öncesinde kendisine plaket takdim edilen 35 yaşındaki oyun kurucu, "İlki kadar heyecanlıyım" dedi.
Galatasaray Nef, Yunus Emre Sonsırma'yı transfer etti
Galatasaray Nef, Yunus Emre Sonsırma'yı transfer etti Galatasaray Nef, 2022-23 sezonu transfer çalışmalarını Yunus Emre Sonsırma’yı kadrosuna katarak sürdürdü.
Erdem Can'ın NBA gururu
Erdem Can'ın NBA gururu Erdem Can, NBA'de görev yapacak ilk Türk yardımcı antrenör olmanın gururunu yaşıyor. Erdem Can yaptığı açıklamada "Ligdeki güçlü bir takımın önemli bir pozisyonunda yer almak çok çekici ve heyecan verici geldi. Daha fazla gelişmek için hayatta bazen yeni hedeflere gidebilmeyi bilmek lazım" dedi.
21.08.2021 NBA
Fenerbahçe Beko’da Genel Menajer Yardımcısı Derya Yannier oldu
Fenerbahçe Beko’da Genel Menajer Yardımcısı Derya Yannier oldu Fenerbahçe Beko'da genel menajerlik görevine Derya Yannier'in getirildiği açıklandı.
TBF, Derya Yannier için teşekkür mesajı yayımladı
TBF, Derya Yannier için teşekkür mesajı yayımladı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), erkek ligleri direktörlüğü görevinden ayrılan Derya Yannier için teşekkür mesajı yayımladı.
Fenerbahçe Beko'da Erdem Can sesleri
Fenerbahçe Beko'da Erdem Can sesleri Fenerbahçe Başantrenörü Igor Kokoskov’un Dallas Mavericks’e gideceği haberlerinden sonra Fenerbahçe Beko başantrenörlüğü için yeni bir iddia ortaya atıldı.
Monaco, Vladimir Stimac'ı renklerine bağladı
Monaco, Vladimir Stimac'ı renklerine bağladı Fransa'nın Monaco Basketbol Takımı, Sırp pivot Vladimir Stimac'ı kadrosuna kattı.
22.08.2020 Basketbol
Stimac 3 aylığına Fenerbahçe Beko'da
Stimac 3 aylığına Fenerbahçe Beko'da Fenerbahçe Beko, Vladimir Stimac'la 3 aylık sözleşme imzalandığını açıkladı.
Berkay Candan Fenerbahçe Beko'da
Berkay Candan Fenerbahçe Beko'da Fenerbahçe Beko, Berkay Candan'ı transfer ettiğini duyurdu.
Pınar Karşıyaka, Yunus Emre Sonsırma'yı transfer etti
Pınar Karşıyaka, Yunus Emre Sonsırma'yı transfer etti Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, eski oyuncusu Yunus Emre Sonsırma'yı kadrosuna kattı.
Galatasaray, Erol Can Çinko'yu kadrosuna kattı
Galatasaray, Erol Can Çinko'yu kadrosuna kattı Sarı-kırmızılıların erkek basketbol takımı, Erol Can Çinko'yu kadrosuna kattı
1.07.2020 Basketbol
Stimac: 'Hayalim Euroleague'i kazanmak'
Stimac: 'Hayalim Euroleague'i kazanmak' Anadolu Efes'in yeni sezonda kadrosuna kattığı Vladimir Stimac, açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basketbol
Vladimir Stimac Anadolu Efes’te
Vladimir Stimac Anadolu Efes’te Anadolu Efes, geçen sezon Beşiktaş'ta görev yapan Sırp oyuncu Vladimir Stimac ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Basketbol
Erol Can Çinko, Gaziantep Basketbol'da
Erol Can Çinko, Gaziantep Basketbol'da Gaziantep ekibi, Erol Can Çinko'yu kadrosuna kattı.
Pınar Karşıyaka, 5 sezon sonra yenilgiyle başladı
Pınar Karşıyaka, 5 sezon sonra yenilgiyle başladı Spor Toto Basketbol Süper Ligi 2016-2017 sezonu ilk maçında Banvit'e 85-67 yenilen Pınar Karşıyaka, 5 sezon sonra lige mağlubiyetle giriş yaptı.
1.07.2020 Basketbol
Beşiktaş Sompo Japan'a Sırp pivot
Beşiktaş Sompo Japan'a Sırp pivot Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Beşiktaş Sompo Japan, Sırp basketbolcu Vladimir Stimac'ı kadrosuna kattı.
1.07.2020 Basketbol
Erolcan Çinko resmen Trabzonspor Medical Park'ta
Erolcan Çinko resmen Trabzonspor Medical Park'ta Bordo-mavililer, geçen sezon Rönesans TED Ankara Kolejliler forması giyen Erolcan Çinko ile anlaşmaya vardı.
Trabzonspor Medical Park'ta ayrılık
Trabzonspor Medical Park'ta ayrılık Muratbey Uşak Sportif, Trabzonspor Medical Park'tan Berkay Candan'ı kadrosuna kattı.
David Jelinek Uşak Sportif'le anlaştı
David Jelinek Uşak Sportif'le anlaştı Uşak Sportif, Çek forvet David Jelinek ile sezon sonuna kadar anlaştı.
Bu sofraya doyum olmaz
Bu sofraya doyum olmaz Avrupa’nın en kariyerli antrenörleri, birbirinden önemli yıldızlar, süper gençlerle donanmış sezon başlıyor.
1.07.2020 Basketbol
Kulübün adı değişti !
Kulübün adı değişti ! Olin Edirne, resmen Eskişehir Basket oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu, Olin Edirne'nin yeni sezonda Eskişehir Basket adıyla müsabakalarını Eskişehir'de oynamasını onayladı.
1.07.2020 Basketbol
Olin Edirne, resmen Eskişehir Basket oldu
Olin Edirne, resmen Eskişehir Basket oldu Türkiye Basketbol Federasyonu, Olin Edirne'nin yeni sezonda Eskişehir Basket adıyla müsabakalarını Eskişehir'de oynamasını onayladı.
Rakibimiz Litvanya'yı tanıyalım
Rakibimiz Litvanya'yı tanıyalım Basketbolda 2014 FIBA Dünya Kupası çeyrek finalinde Türkiye'nin rakibi olan Litvanya, D Grubu'nu ilk sırada tamamladı. İkinci turda Yeni Zelanda'yı geçen Litvanya'da NBA'de forma giyen pota altı oyuncuları Valanciunas ve Motiejunas, skor yükünü çeken isimler olarak göze çarpıyor.
1.07.2020 Basketbol
Beşiktaş rahat kazandı!
Beşiktaş rahat kazandı! Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Integral Forex, hazırlık maçında Olin Edirne'yi 80-68 yendi.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Olin Edirne ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.