Oliver Varhelyi

Oliver Varhelyi

Son dakika Oliver Varhelyi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Oliver Varhelyi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Oliver Varhelyi haber sayfamızda...

Oliver Varhelyi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 58 oliver varhelyi haberi bulunmuştur.
Çağlayan’da hain saldırı! Teröristlerin asıl hedefi ortaya çıktı
Çağlayan’da hain saldırı! Teröristlerin asıl hedefi ortaya çıktı İstanbul Adliyesi önündeki polis noktasına iki terörist tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi, 1 vatandaş hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Olaya ilişkin dikkat çeken detaylar da ortaya çıktı.
7.02.2024 Gündem
Dünyadan uzanan yardım elleri
Dünyadan uzanan yardım elleri Büyük felaketin ardından dünyanın dört bir yanından devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşları da yardım için harekete geçti. Yabancı arama kurtarma ekipleri ve yurt dışındaki yardım kampanyaları, dayanışma ruhunun önemli bir parçası oldu.
6.02.2024 Gündem
Bakan Fidan, AB Komisyonu Üyesi Varhelyi ile görüştü: Vize kolaylığı için çağrı
Bakan Fidan, AB Komisyonu Üyesi Varhelyi ile görüştü: Vize kolaylığı için çağrı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu’nun Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi ile telefonda görüştü. Fidan görüşmede Türkiye’nin vize kolaylığı için Avrupa Birliği’nin en kısa zamanda somut adım atmasını beklediğini hatırlattı.
19.12.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan önemli görüşme! Vize kolaylığı çağrısı
Bakan Fidan'dan önemli görüşme! Vize kolaylığı çağrısı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Birliği (AB) Komisyonunun Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi ile önemli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
18.12.2023 Gündem
AB'den şok karar: Filistin'e yardımlar devam edecek
AB'den şok karar: Filistin'e yardımlar devam edecek Avrupa Komisyonu, iç inceleme sonucu bu ay Filistin topraklarına verilen kalkınma yardımı ödemelerine devam edeceğini bildirdi.
22.11.2023 Dünya
Bakan Kacır Brüksel’de!
Bakan Kacır Brüksel’de! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Belçika’nın başkenti Brüksel’de resmi temaslarda bulundu.
16.11.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu "Küresel Geçit Forumu" için Brüksel’de!
Bakan Uraloğlu "Küresel Geçit Forumu" için Brüksel’de! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Brüksel’deki resmi temasları kapsamında Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu AB Komiseri Oliver Varhelyi ve beraberindeki heyet ile bir görüşme gerçekleştirdi.
25.10.2023 Ekonomi
Ulaştırmada dış temaslar sürüyor
Ulaştırmada dış temaslar sürüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24-25 Ekim’de Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Küresel Geçit Forumu ve forum kapsamındaki Ulaştırma Koridorları Paneli’ne katılacak.
23.10.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu, Küresel Geçit Forumu'na katılacak
Bakan Uraloğlu, Küresel Geçit Forumu'na katılacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24-25 Ekim’de Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleştirilecek Küresel Geçit Forumu’na ve forum kapsamında düzenlenen Ulaştırma Koridorları Paneli’ne katılacak. Öte yandan Bakan Uraloğlu bugün katıldığı bir TV programında bilet fiyatları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Uraloğlu, 'uçak, tren fiyatları artacak mı?' sorusuna yanıt verdi.
22.10.2023 Ekonomi
Avrupa Birliği Filistin'e yönelik yardımları askıya aldı
Avrupa Birliği Filistin'e yönelik yardımları askıya aldı Avrupa Birliği, Filistinlilerin en büyük mali destekçilerinden biri.
10.10.2023 Dünya
Gazze’ye kuşatma: Vurulan her ev için İsrailli bir rehineyi infaz edeceğiz
Gazze’ye kuşatma: Vurulan her ev için İsrailli bir rehineyi infaz edeceğiz Hamas militanlarının büyük saldırısı sonrası İsrail, Gazze Şeridi’ni “tamamen abluka altına alma” emri verdi. Kara harekatının ayak sesleri duyulurken, İsrail ordusu Gazze çevresinde askeri yığınağa başladı.
10.10.2023 Dünya
Dışişleri Bakanı Fidan, AB Komiseri Varhelyi ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan, AB Komiseri Varhelyi ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Komşuluk ve Genişlemeden sorumlu AB Komiseri Oliver Varhelyi ile telefonda bir görüşme gerçekleştirdi.
14.09.2023 Dünya
Bakan Kacır: AB, bizim en önemli ticari ortağımız
Bakan Kacır: AB, bizim en önemli ticari ortağımız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır "Avrupa değer zinciri içerisinde güçlü konumda olan sanayicilerimizin, Avrupa araştırma alanında aktif katkı sunan bilim insanlarımızın, Avrupa’nın teknolojik gelişimine destek sunan girişimcilerimizin, mühendislerimizin, Avrupa’yı daha yakından tanımak isteyen gençlerimizin hedeflerine, ideallerine engel koyan vize politikası nedeniyle Türkiye ile Avrupa Birliği (AB) arasındaki işbirliği potansiyelini etkin bir şekilde değerlendiremiyoruz. Arzumuz bir an önce vize serbestisi için AB'nin somut ilerleme kaydetmesi" dedi.
7.09.2023 Ekonomi
‘Türkiye’yi AB’nin dışında tutmak stratejik hatadır’
‘Türkiye’yi AB’nin dışında tutmak stratejik hatadır’ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Birliği’nin Türkiyesiz gerçek manada bir küresel aktör olamayacağını, Türkiye’yi AB dışında tutmanın büyük bir stratejik hata olacağını söyledi.
7.09.2023 Gündem
AB ve Türkiye arasında 'insani yardım' anlaşması! 'Ortaklığımızı güçlendiriyoruz'
AB ve Türkiye arasında 'insani yardım' anlaşması! 'Ortaklığımızı güçlendiriyoruz' AB ile Türkiye arasında Yabancılara Yönelik Sosyal Uyum Yardımı projesi imzalandı. Bakan Göktaş, "Bugün imzaladığımız proje ile insani yardım alanında AB ile ortaklığımızı güçlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.
6.09.2023 Gündem
Cevdet Yılmaz: AB Komisyonu Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Komiseri'ni ağırladı
Cevdet Yılmaz: AB Komisyonu Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Komiseri'ni ağırladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AB Komisyonu Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Komiseri Varhelyi ile görüştü.
6.09.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan vize serbestisi açıklaması
Bakan Fidan'dan vize serbestisi açıklaması Dışişleri Bakanı Hakanı Fidan, Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu AB Komiseri Oliver Varhelyi ile ortak basın açıklaması yaptı.
6.09.2023 Haberler
Bakan Fidan'dan son dakika vize serbestisi açıklaması
Bakan Fidan'dan son dakika vize serbestisi açıklaması Bakan Fidan, AB Komiseri Oliver Varhelyi ile düzenlediği basın açıklamasında vize serbestisiyle ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu.
7.09.2023 Dünya
"Türkiye Yüzyılı ticaret diplomasisinin de yüzyılı olacak"
"Türkiye Yüzyılı ticaret diplomasisinin de yüzyılı olacak" Hükümetin kurulmasından bu yana geçen 75 günde, Ticaret Bakanlığı olarak 13 ülkenin 15 muhatap bakanıyla görüşmeler gerçekleştirildi.
19.08.2023 Ekonomi
Bakan Fidan'ın telefon trafiği
Bakan Fidan'ın telefon trafiği Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kırgız Cumhuriyeti, Moldova ve Estonyalı bakanlarla telefonda görüştü. 
9.06.2023 Gündem
Deprem sonrası dayanışma diplomasisi
Deprem sonrası dayanışma diplomasisi Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından Türkiye’ye yapılan diplomatik dayanışma ziyaretleri sürüyor.
27.02.2023 Gündem
AB’den dayanışma ziyareti
AB’den dayanışma ziyareti Avrupa Birliği’nin (AB) Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Komiseri Oliver Varhelyi ile AB Konseyi Dönem Başkanı, İsveç Uluslararası Kalkınma İşbirliği ve Dış Ticaret Bakanı Johan Forssell, deprem felaketi nedeniyle Türkiye’ye dayanışma ziyaretinde bulundu.
23.02.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: "AB bu zor zamanımızda ciddi bir dayanışma sergiledi"
Bakan Çavuşoğlu: "AB bu zor zamanımızda ciddi bir dayanışma sergiledi" Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Komiseri Olivér Várhelyi ve İsveç Uluslararası Kalkınma İşbirliği ve Dış Ticaret Bakanı Johan Forssell ile ortak basın toplantısı düzenledi.
22.02.2023 Haberler
Bakan Çavuşoğlu: Birçok şehri yeniden inşa edeceğiz
Bakan Çavuşoğlu: Birçok şehri yeniden inşa edeceğiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Birçok şehri yeniden inşa edeceğiz; Antakya, Hatay’ın bazı ilçeleri, Maraş, Adıyaman birçok yerde adeta yeni şehirler kuracağız. Biz uluslararası toplumun bugüne kadar verdikleri ve bundan sonra da verecekleri destekler için teşekkür ediyoruz" dedi.
22.02.2023 Gündem
Bakan Nebati: Deprem taziyelerini kabul ettik
Bakan Nebati: Deprem taziyelerini kabul ettik Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Ülkemizde yaşadığımız acı deprem felaketi nedeniyle taziyeleri kabul ettik. AB önderliğinde Mart ayında Brüksel’de toplanması öngörülen Uluslararası Bağışçılar Konferansı hazırlıklarını ele aldık" dedi.
22.02.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Oliver Varhelyi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.