Ölü Sayısı Artıyor

Ölü Sayısı Artıyor

Son dakika ölü sayısı artıyor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ölü sayısı artıyor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ölü sayısı artıyor haber sayfamızda...

Ölü Sayısı Artıyor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 675 ölü sayısı artıyor haberi bulunmuştur.
Gazzeli çocuğun yürek yakan görüntüsü! Cansız bedenlerin arasında ailesini buldu
Gazzeli çocuğun yürek yakan görüntüsü! Cansız bedenlerin arasında ailesini buldu İsrail'in Gazze'ye yönelik ağır saldırısı devam ederken kameraya bir çocuğun cansız bedenler arasında ailesini aradığı ve bulduğu görüntüler yansıdı.
23.10.2023 Dünya
Güney Kore'de sel felaketi! Ölü sayısı 41 oldu
Güney Kore'de sel felaketi! Ölü sayısı 41 oldu Güney Kore'de etkili olan şiddetli yağışın neden olduğu sel ve toprak kaymasında ölü sayısı artıyor. Yetkililer tarafından yapılan son açıklamada hayatını kaybedenlerin sayısının 41 olduğu aktarıldı.
18.07.2023 Dünya
İngiltere'deki korkunç kazada ölü sayısı artıyor
İngiltere'deki korkunç kazada ölü sayısı artıyor İngiltere’nin Wimbledon kasabasında otomobilin ilkokula çarpması sonucu 1 kız çocuğunun daha hayatını kaybetti. Bu gelişmeyle birlikte ölü sayısı 2'ye yükseldi.
10.07.2023 Dünya
Faciada sayı artıyor
Faciada sayı artıyor Hindistan’ın Odisha eyaletinde önceki akşam meydana gelen ve üç trenin karıştığı kazada ölü sayısı artıyor. Son rakamlara göre, 300’e yakın ölü, 900 yaralı var.
4.06.2023 Dünya
Sudan'da çatışmalar durmuyor! Gün geçtikçe ölü sayısı artıyor
Sudan'da çatışmalar durmuyor! Gün geçtikçe ölü sayısı artıyor Sudan'da ordu ile paramiliter Hızlı Destek Kuvvetleri (RSF) arasındaki çatışmalarda 850 sivil hayatını kaybettiği açıklandı.
20.05.2023 Dünya
Doktorlar teşhis koyamadı! Gizemli hastalık 627 kişiye bulaştı
Doktorlar teşhis koyamadı! Gizemli hastalık 627 kişiye bulaştı Kenya'da ortaya çıkan ve doktorların tanı koyamadığı hastalık 627 kişiye bulaştı. Konuyla ilgili ülkenin sağlık bakanlığından jet hızında açıklama geldi.
15.04.2023 Dünya
David Akintola, Henry Onyekuru'nun son durumunu açıkladı! 'Ayrılmayı düşünmüyorum'
David Akintola, Henry Onyekuru'nun son durumunu açıkladı! 'Ayrılmayı düşünmüyorum' Adana Demirspor'un Nijeryalı futbolcusu David Akintola, Türkiye'de meydana gelen deprem felaketinin ardından suskunluğunu bozdu. Henry Onyekuru'nun son durumu hakkında bilgi veren David Akintola, Türkiye'den ayrılmayı düşünmediğini dile getirdi.
11.02.2023 Adana Demirspor
Nepal'deki uçak kazasında can kaybı 69'a çıktı
Nepal'deki uçak kazasında can kaybı 69'a çıktı Nepal'de 72 kişiyi taşıyan yolcu uçağının Pokhara Havaalanı'na iniş yapmaya çalıştığı esnada düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 69'a yükseldi.
17.01.2023 Dünya
ABD'de hortum felaketlerinin bilançosu ağırlaşıyor
ABD'de hortum felaketlerinin bilançosu ağırlaşıyor ABD’nin Alabama ve Georgia eyaletlerinde çıkan hortumlar nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 9’a yükseldi.
14.01.2023 Dünya
Beyaz kıyamet! Buz tutan şehirde şok görüntüler
Beyaz kıyamet! Buz tutan şehirde şok görüntüler Tarihi bir kar fırtınasıyla yüzleşen ABD'de, 'Yüzyılın tipisi'nin en az 28 can aldığı Buffalo'da ortaya çıkan görüntüler dehşete düşürdü. Dahası, bazıları canlı yayınlandı.
27.12.2022 Dünya
Yoğun kar ve tipi altındaki Japonya'da ölü sayısı artıyor
Yoğun kar ve tipi altındaki Japonya'da ölü sayısı artıyor Japonya’nın farklı kesimlerinde yaklaşık 1 hafta boyunca etki gösteren şiddetli kar yağışı nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 17'ye, yaralananların sayısı 90'a yükseldi.
26.12.2022 Dünya
Filipinler'i vuran Nalgae Tayfunu'nda ölü sayısı artıyor
Filipinler'i vuran Nalgae Tayfunu'nda ölü sayısı artıyor Filipinler'i vuran Nalgae Tayfunu'nda hayatını kaybedenlerin sayısı 110'a yükselirken, kayıp 33 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.
1.11.2022 Dünya
Stadyumdaki izdihamda ölü sayısı artıyor!
Stadyumdaki izdihamda ölü sayısı artıyor! Endonezya'da Arema FC-Persebaya Surabaya maçının ardından sahaya inen taraftarlar arasında çıkan izdihamda hayatını kaybedenlerin sayısı 131'e ulaştı.
5.10.2022 Dünya
AB: Her yerde olduğu gibi İran'da da insanlar barışçıl protesto hakkına sahiptir
AB: Her yerde olduğu gibi İran'da da insanlar barışçıl protesto hakkına sahiptir Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İran’daki protestolar hakkında yaptığı yazılı açıklamada, İran’dan protestoculara yönelik şiddettin durdurulması ve internetin açılması çağrısında bulunarak, “Her yerde olduğu gibi İran'da da insanlar barışçıl protesto hakkına sahiptir” dedi.
25.09.2022 Dünya
İran’da ölü sayısı artıyor
İran’da ölü sayısı artıyor İran’da 22 yaşındaki Mahsa Emini’nin polis tarafından gözaltına alındıktan sonra hayatını kaybetmesinin ardından başlayan gösteriler devam ederken, ülkede ölü sayısı yükseliyor. Protestolarda en az 35 kişi hayatını kaybetti. Ancak sivil toplum örgütleri ölü sayısının 50’nin üzerinde olduğu görüşünde.
25.09.2022 Dünya
Gazze'deki İsrail saldırılarında ölü sayısı artıyor!
Gazze'deki İsrail saldırılarında ölü sayısı artıyor! Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında can kaybının 41’e yükseldiğini açıkladı. İsrail'in "Şafak Vakti" operasyonu ismini verdiği saldırılarla ilgili Al Jazeera televizyonu, Mısır arabuluculuğunda taraflar arasında ateşkesin sağlandığını duyurdu.
7.08.2022 Dünya
TBMM Başkanı Şentop'tan, İsrail'e kınama
TBMM Başkanı Şentop'tan, İsrail'e kınama TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İsrail'in Gazze saldırıları ve Mescid-i Aksa'ya baskınını kınadı.
7.08.2022 Gündem
Uluslararası Af Örgütü’nden Ukrayna özrü
Uluslararası Af Örgütü’nden Ukrayna özrü Uluslararası Af Örgütü, Ukrayna'nın savaş taktiklerinin sivilleri tehlikeye attığını ve uluslararası hukuku ihlal ettiğini ileri süren raporu nedeniyle özür diledi.
7.08.2022 Dünya
Gazze'deki İsrail saldırılarında ölü sayısı artıyor
Gazze'deki İsrail saldırılarında ölü sayısı artıyor İsrail uçaklarının Gazze Şeridi'ndeki saldırıları üçüncü gününde de devam ederken, ölü sayısının 32'ye ulaştığı açıklandı. İsrail'in "Şafak Vakti" operasyonu ismini verdiği saldırılarla ilgili Al Jazeera televizyonu, Mısır arabuluculuğunda bu akşam yerel saatle 20.00'de devreye girecek bir ateşkesin ilan edileceğini duyurdu.
7.08.2022 Dünya
İsrail: "Gazze’de 7 farklı nokta tank ve zırhlı birliklerle vuruldu"
İsrail: "Gazze’de 7 farklı nokta tank ve zırhlı birliklerle vuruldu" İsrail ordusu, Gazze Şeridinde Filistin İslami Cihat Örgütü’ne bağlı olduğu gerekçesiyle sabah saatlerinden itibaren 7 ayrı noktanın tank ve zırhlı birliklerle vurulduğunu duyurdu.
6.08.2022 Haberler
Rusya Ukrayna'da kritik noktaları vurmaya devam ediyor! Karadeniz'den seyir füzeleri havalandı
Rusya Ukrayna'da kritik noktaları vurmaya devam ediyor! Karadeniz'den seyir füzeleri havalandı Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Zelenskiy bir son dakika açıklamasında bulundu. Ukrayna Lideri Rus ordusunun sivil yerleşim yerlerini bir kez daha hedef aldığını duyurdu ve can kaybını açıkladı.
14.07.2022 Dünya
Afganistan’da 6.1’lik deprem bin can aldı
Afganistan’da 6.1’lik deprem bin can aldı Afganistan’ın Paktika vilayetinde meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki depremde en az bin kişinin hayatını kaybettiği açıklanırken, Taliban’ın eline para geçmemesi için BM ve diğer kuruluşların Afgan halkına yardımın yavaş gitmesine neden olduğu bildirildi.
23.06.2022 Dünya
Odessa’da ölü sayısı artıyor
Odessa’da ölü sayısı artıyor Rus ordusunun, Ukrayna’nın Odessa kentinde düzenlediği saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor.
25.04.2022 Dünya
ABD'nin İdlib operasyonda ölü sayısı artıyor
ABD'nin İdlib operasyonda ölü sayısı artıyor ABD Özel Harekat Kuvvetlerinin Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'de gerçekleştirdiği terörle mücadele operasyonunda ölü sayısı 13'e ulaştı.
3.02.2022 Dünya
Gana’daki patlamada ölü sayısı artıyor!
Gana’daki patlamada ölü sayısı artıyor! Gana’nın batısındaki maden kasabası Bogoso yakınlarında dün meydana gelen patlamada 17 kişinin hayatını kaybettiği, 59 kişinin ise yaralandığı açıklandı.
21.01.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ölü Sayısı Artıyor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.