Ölüm İlanı

Ölüm İlanı

Son dakika Ölüm ilanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ölüm ilanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ölüm ilanı haber sayfamızda...

Ölüm İlanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 244 ölüm ilanı haberi bulunmuştur.
Adana'da kahreden olay! Anne ve iki çocuğu yangında öldü
Adana'da kahreden olay! Anne ve iki çocuğu yangında öldü Adana’da bir evde çıkan yangında anne ve iki çocuğu hayatını kaybedetti. Kahreden olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
26.02.2024 Gündem
Burhan Sönmez’den ‘Franz K. Âşıkları’
Burhan Sönmez’den ‘Franz K. Âşıkları’ Romanları 48 dile çevrilen, Uluslararası PEN Başkanı yazar Burhan Sönmez’in yeni kitabı “Franz K. Âşıkları”, iki dilde okurla buluşuyor.
21.02.2024 Kültür Sanat
'Redkitler' suç örgütüne yönelik operasyonda yeni detaylar! Sabıkaları kabarık çıktı
'Redkitler' suç örgütüne yönelik operasyonda yeni detaylar! Sabıkaları kabarık çıktı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, liderliğini Ferhat Delen'in yaptığı 'Redkitler' suç örgütüne yönelik 6 ilde 52 adrese yapılan ve 31 kişinin gözaltına alındığı operasyonun detayları belli oldu. Örgütün cinayet, silahlı saldırı, iş yerine silahlı saldırı, kasten öldürmeye teşebbüs gibi çok sayıda suça karıştıkları ortaya çıktı
16.02.2024 Gündem
2 bin kişi yaşıyordu, terk edildi! 'Küçük Paris' olarak adlandırıyorlardı
2 bin kişi yaşıyordu, terk edildi! 'Küçük Paris' olarak adlandırıyorlardı Sivas’ın Divriği ilçesinde yıllar önce canlılığıyla adeta 'Küçük bir Paris' olarak adlandırılan Cürek şehri terk edildi.
16.02.2024 Gündem
Yola çıktı, silahla araçları tehdit etti
Yola çıktı, silahla araçları tehdit etti Tekirdağ’da alacak verecek kavgasından sonra bir kişi yola çıkarak av tüfeğiyle yolda araç durdurmaya çalıştı.
16.02.2024 Gündem
Bilmeyen vatandaşlar mağdur oluyor: Evi yıkılan var!
Bilmeyen vatandaşlar mağdur oluyor: Evi yıkılan var! Konya'da bir kişi, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemine (UETS) tanımadığı bir yerden gelen sahte borç bildirimiyle haciz ihbarnamesine süresinde itiraz etmediği için 650 bin lira para ödemek zorunda kaldı. Hal böyle olunca elektronik tebligat sistemini bilemeyen vatandaşlar mağdur oluyor. Peki bu süreçte vatandaşlar nasıl hareket etmeli?
16.02.2024 Ekonomi
Erzincan'da arama kurtarma çalışmaları için özel cihaz
Erzincan'da arama kurtarma çalışmaları için özel cihaz Erzincan’ın İliç ilçesindeki Anagold Maden sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçiyi arama kurtarma çalışmaları facianın üçüncü gününde de devam etti. Bakan Bayraktar da bölgedeki son durumu açıkladı.
16.02.2024 Gündem
‘Bir tık’la zehir kapıda! Türkiye'nin her yerine kargo...
‘Bir tık’la zehir kapıda! Türkiye'nin her yerine kargo... Kullanımı her geçen gün artan uyuşturucuya intertentten kolayca ulaşılıyor. Sosyal medyadan satış yapan zehir tacirleri elden teslim yaptığı gibi Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderme garantisi sunuyor… 
16.02.2024 Gündem
Zeki çocuk için ailecek sofraya... Beyin gelişimini destekliyor
Zeki çocuk için ailecek sofraya... Beyin gelişimini destekliyor Ailece sofraya oturmanın önemi bilimsel olarak da kanıtlandı. Araştırmaya göre, ailece birlikte yemek yemek, çocukların beyin gelişimini destekliyor.
16.02.2024 Gündem
Bir mezarı hatta ölüm ilanı var! 'Kurtlar Vadisi' senaryosu gibi ama gerçek
Bir mezarı hatta ölüm ilanı var! 'Kurtlar Vadisi' senaryosu gibi ama gerçek 20'li yaşlarınızın ortasında uyandığınız bir sabah, aslında öldüğünüzü ve başka bir kimliğinizin olduğunu öğrenseniz ne yapardınız? Peki size Kurtlar Vadisi dizisinin efsane karakteri Polat Alemdar'ın hayatını andıran bu senaryonun aslında gerçek bir hikayesi olduğunu söylesek... İşte sosyal medyada yayınladığı videoyla milyonları şaşırtan kadının, filmleri aratmayan gerçek hayat hikâyesi.
16.02.2024 Yaşam
Batan gemiden 2 gün önce ayrılmış! Her şeyi anlattı: 'Zeynep abla gitme dedi ama indim'
Batan gemiden 2 gün önce ayrılmış! Her şeyi anlattı: 'Zeynep abla gitme dedi ama indim' Marmara Denizi'nde 15 Şubat sabahı batan 'Batuhan A' isimli gemiden 6 mürettebatın kaybolduğu bilgisi gelmişti. İlerleyen dakikalarda batığın 51 metre derinlikte olduğu ekiplerce tespit edildi ve kaybolanları arama çalışması hızlandı. Ancak bilinenleri değiştirecek detay, kaybolduğu söylenen Doğuşcan Yaylak'tan geldi.
16.02.2024 Gündem
22 dakika idam masasında çırpındı! Görgü tanıklarından şok itiraf: 'Nazilerin yaptığı gibi'
22 dakika idam masasında çırpındı! Görgü tanıklarından şok itiraf: 'Nazilerin yaptığı gibi' ABD'nin Alabama eyaletinde idam mahkumu Kenneth Smith, dünyada daha önce denenmemiş, 'insanlık dışı' olarak görülen azot gazıyla infaz edildi. 2 yıl önce zehirli iğneyle idam edilmeye çalışılan ancak infazı gerçekleşemeyen mahkûmun son dakikalarında yaşadığı dehşet verici anları ise görgü tanıkları şu sözlerle anlattı: 'Nazilerin Yahudilere yaptıkları gibi'
27.01.2024 Dünya
Gözaltındaki sevgilisi için bunu da yaptı! Dürümün içinden çıkan şoke etti
Gözaltındaki sevgilisi için bunu da yaptı! Dürümün içinden çıkan şoke etti İstanbul'da Kağıthane Çeliktepe Polis Merkezi Amirliğinde uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltında bulunan sevgilisine, dürüm içerisinde metamfetamin getiren şahıs şoke etti.
24.12.2023 Gündem
11 yaşında okula başladı, en zor sınavı kazandı! 'İyileştirirken iyileştim'
11 yaşında okula başladı, en zor sınavı kazandı! 'İyileştirirken iyileştim' 5 çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olarak spina bifida (ayrık omurga hastalığı) anomalisi nedeniyle doğuştan bedensel engelli olarak dünyaya geldi. Yaşıtları gibi okul çağında okula gidemese de bu hayalindeki mesleği yapmasını engellemedi. İşte 'dünyanın en zor ikinci sınavını' kazanan Sare Aydın'ın yaşadıkları ve başarı sırrı.
24.12.2023 Yaşam
Böyle ölüm ilanı görülmedi! 'Annemsiz dünya daha güzel olacak'
Böyle ölüm ilanı görülmedi! 'Annemsiz dünya daha güzel olacak' Hayatını kaybedenlerin arkasından kötü konuşulmaması gerektiği düşünülse de aksi olan olaylar yaşanabiliyor. Bunlardan en ilginci, geçen hafta ABD’nin Michigan eyaletinde yaşandı. Annesi için bir gazetede ve gazetenin internet sitesinde ölüm ilanı veren genç kadının yazdıklarını görenler neye uğradığını şaşırdı.
24.12.2023 Yaşam
Ehliyet ve kimlikte ‘son tarih’ karmaşası
Ehliyet ve kimlikte ‘son tarih’ karmaşası “Ehliyet ve kimlik kartlarının yenilenmesi için son tarih 31 Aralık 2023”, “yenilemeyenlere ceza kesilecek” iddiası, nüfus müdürlüklerinde hareketliliğe neden oldu.
24.12.2023 Gündem
İstanbul’da filler bizonlar dolaşırdı
İstanbul’da filler bizonlar dolaşırdı 8 bin 500 yıllık tarihe sahip İstanbul’un hayvanları bugünden oldukça farklıydı. Karada bizonlar, filler gezer, denizde carettalar, yunuslar yüzer, havada da akbabalar uçardı.
24.12.2023 Gündem
BBC muhabiri gözyaşlarına boğuldu: Gazze'deki hastaneyi görünce dizlerinin üstüne çöktü
BBC muhabiri gözyaşlarına boğuldu: Gazze'deki hastaneyi görünce dizlerinin üstüne çöktü Gazze'deki El-Şifa Hastanesi’nde yayın yapan BBC Arapça muhabiri Adnan El-Bursh, dizlerinin üstüne çökerek gözyaşlarına boğuldu. "Bugün kariyerimin en zor günlerinden biri oldu." diyen muhabir hayatında hiç görmediği bir manzara ile karşı karşıya kaldığını söyledi.
13.10.2023 Dünya
Her akşam 21.10'da kapının zili çaldı: Eve gelen siparişler ailenin psikolojisini bozdu
Her akşam 21.10'da kapının zili çaldı: Eve gelen siparişler ailenin psikolojisini bozdu Gaziantep'in Nizip ilçesi'nde yaşayan Öztürk ailesi, 2 yıldır sürekli yapılan asılsız ihbarlar, ölüm ilanları, siparişler nedeniyle sorun yaşamaya başladı. Psikolojik olarak çok etkilendiklerini ve tedavi görmeye başladığını söyleyen Elif Öztürk, , 'Benim film gibi hikayem var' diyerek yaşadıklarını anlattı.
22.09.2023 Haberler
Her akşam 21.10'da kapının zili çaldı: Eve gelen siparişler ailenin psikolojisini bozdu
Her akşam 21.10'da kapının zili çaldı: Eve gelen siparişler ailenin psikolojisini bozdu Gaziantep'in Nizip ilçesi'nde yaşayan Öztürk ailesi, 2 yıldır sürekli yapılan asılsız ihbarlar, ölüm ilanları, siparişler nedeniyle sorun yaşamaya başladı. Psikolojik olarak çok etkilendiklerini ve tedavi görmeye başladığını söyleyen Elif Öztürk, , 'Benim film gibi hikayem var' diyerek yaşadıklarını anlattı.
22.09.2023 Gündem
Yargı’da gerilim yükseldi! Defne kaçırıldı
Yargı’da gerilim yükseldi! Defne kaçırıldı Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolü paylaştıkları 'Yargı' dizisinin 52'nci bölümüne Metin'in bıçaklanması ve Defne'nin kaçırılması damga vurdu. Kanal D’nin Ay Yapım imzalı zirveden düşmeyen dizisi Yargı, yine milyonları ekran başına kilitledi. Aksiyon dolu Yargı dizinde, heyecan doruktaydı.
30.01.2023 Cadde
Brezilya'nın ünlü gazetesi, Kraliçe II. Elizabeth'i 'öldürdü'
Brezilya'nın ünlü gazetesi, Kraliçe II. Elizabeth'i 'öldürdü' Brezilya'nın ünlü gazetelerinden Folha de São Paulo, Birleşik Krallık (BK) Kraliçesi II. Elizabeth için hazırladığı ölüm ilanını yanlışlıkla sitesinde yayımladı.
12.04.2022 Dünya
Tarihin en güzel rengi sanatçı kadınlarda
Tarihin en güzel rengi sanatçı kadınlarda Meşher’in yeni sergisi “Ben, Sen, Onlar”, 1850-1950 arasında Türkiye’de yaşamış ve eser üretmiş 117 kadının 232 eserine yer vererek sanat tarihimizde saklı kalan bir hazineyi gün yüzüne çıkarıyor
17.10.2021 Kültür Sanat
3 yıl önce 'öldü' söylentisi yapılan muhtar, yardım kolisi götürürken hayatını kaybetti
3 yıl önce 'öldü' söylentisi yapılan muhtar, yardım kolisi götürürken hayatını kaybetti Adıyaman’da yardım kolisi dağıtırken dengesini kaybederek düşen mahalle muhtarı Mahmut Göksu (59) hayatını kaybetti. Muhtar Göksu, daha önce hakkında öldü söylentileri ile sosyal medyada gündeme gelmişti.
4.05.2021 Gündem
Ana rahmindeki bebek de mirasçı
Ana rahmindeki bebek de mirasçı Mirasta hak sahipleri belirlenirken hayattaki mirasçıların yanı sıra ana karnındaki bebekler de mirasçı sayılıyor. Cenaze masrafları, gazeteye verilen ölüm ilanı harcamaları, veraset ve intikal Vergisinden düşürülüyor. Miras bırakanın icra dairesine veya mahkemeye intikal etmiş borçları da 10 yıla kadar tecil ediliyor.
24.07.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ölüm İlanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.