Yeliz Yeşilmen ölümden döndü
Yeliz Yeşilmen ölümden döndü Oyuncu ve sunucu Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini korkuttu. Adanalı iş adamı Ali Uğur Akbaş'la evlendikten sonra, Adana'ya yerleşen sunucu ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, evinde çıkan elektirik kaçağından dolayı ölümden döndüğünü açıkladı. Yeşilmen instagram hesabından, "Arkadaşlar çok merak etmişsiniz beni. Olaylar Olaylar. Gözlerden nazarlardan dolayı neler yaşadım anlatamam. O yüzden dudağım bile uçukladı. Arkadaşlar şu eve geldiğimden beri, yılanlar çıktı, tavan çöktü. Dün elektirik kaçağından ölüyorduk resmen çocuklarımla. Çok büyük bir hayati tehlike atlattık resmen." şeklinde bir açıklama yaptı. Yeliz Yeşilmen, korkutan olay sonrası elektirik tesisatını tamir ettirmek için ekip çağırdı. Arızanın toprak altından geldiğini söyleyen güzel oyuncu, " Resmen canlı bombanın üzerinde yaşıyormuşuz, Allah korudu" dedi.
11.09.2019 Magazin
İstanbul’da motosikletlinin ölümden döndüğü an kamerada
İstanbul’da motosikletlinin ölümden döndüğü an kamerada Eyüpsultan’da otomobiliyle seyir halinde olduğu sırada cep telefonuyla oynayan kadın sürücü, önünde giden motosikletliye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan sürücü otomobilin altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza, geçtiğimiz 20 Haziran Çarşamba günü saat 17.45 sıralarında Eyüpsultan Esentepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde ilçenin en işlek caddesi üzerinde otomobiliyle giden kadın sürücü, bir süre sonra seyir halindeyken cep telefonuyla ilgilenmeye başladı. Önüne bakmayan sürücü o esnada önünde seyreden motosiklet sürücüsüne çarptı. Çarpma sonucu motosikletinden düşerek yere savrulması sonucu hafif şekilde yaralandı. Otomobil sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği sonucu meydana gelen kazada, motosikletli aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Ölümden kıl payı kurtuldu Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, otomobil normal hızda seyrettiği esnada önünde giden motosikletliye arkadan çarpıyor. Çarpma sonrasında motosikletli yere savruluyor. Aracın altına giren sürücü, kadın sürücünün durmasıyla kıl payı kurtuluyor. Kaza sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüyü yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.
11.09.2019 Yaşam
Yaşlı adam böyle ölümden döndü
Yaşlı adam böyle ölümden döndü Bursa’da seyir halindeki otomobil önce park halindeki araca, daha sonra yaşlı adama çarptı. Yaklaşık 10 metre savrulan adam ölümden döndü. Kaza, Osmangazi’ye bağlı Başaran Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.C.S., idaresindeki otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. İlk olarak park halindeki araca çarpan otomobil, daha sonra yolda yürüyen Selim Han Y.’ye (65) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaşlı adam yaklaşık 10 metre savrularak otobüs durağına girdi. Sürücü gözaltına alınırken, yaşlı adam Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sürücü tutuklandı. Yaşlı adamın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kaza anı güvenlik kamerasında Öte yandan, kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kaldırımın kenarındaki yoldan ilerleyen yaşlı adama otomobil çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle yaşlı adam savruluyor. Kazaya şahit olanlar, faciadan dönüldüğünü ifade ederek, “Kazadan önce otobüs durağında bir sürü insan vardı. Kaza sırasında orada kimse olmaması muhtemel bir faciayı önledi. Biz kazadan sonra yaşlı adama müdahalede bulunduk” dedi. Polisin, kazayla alakalı tahkikatı sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
Kaçırılan çocuğunu kurtarmak isterken ölümden dönen kadın o anları anlattı
Kaçırılan çocuğunu kurtarmak isterken ölümden dönen kadın o anları anlattı Sancaktepe’de eski eşinin çocuğunu kaçırmasıyla aracın kapısına asılarak ölümden dönen Serpil Uzer isimli anne, o anları anlattı. Uzer, “Elimdeki çantayı attım ve koştum ama yetişemedim. Siyah bir araca bindiği gibi, oğlumun çığlıkları hala kulağımda çınlıyor” dedi. Sancaktepe’de Serpil Uzer isimli anne dün öğle saatlerinde 5 yaşındaki oğlu ile evden çıkarak arkadaşına gitmek istediği sırada, eski eşi Remzi K. oğlunu kucağına alarak kaçmaya çalışmıştı. Koşarak otomobile binen Remzi K. kaçmaya çalıştığı sırada Serpil Uzer kapıya asılmış ve metrelerce sürüklenerek yaralanmıştı. Yaşanan bu olayın ardından talihsiz kadın o dehşet anlarını anlattı. “Oğlumun çığlıkları hala kulağımda çınlıyor” Yaşanan olayın ardından talihsiz kadın Serpil Uzer gözyaşlarıyla yaşanan o anları anlattı. Anne Serpil Uzer, “Dün 12.30 sıralarında Doğukan’la cadde üzerinde bir anlık sağıma soluma bakmakla, Doğukan’ın yokluğun fark ettim, eski eşimi gördüm. Doğukan’ı kucağına aldığı gibi koşuyordu. Ben de elimdeki çantayı attım ve koştum ama yetişemedim. Siyah bir araca bindiği gibi, oğlumun çığlıkları hala kulağımda çınlıyor. 'Remzi götürme' diye ona seslendim, Doğukan ağlıyordu“ dedi. “5 metre kadar beni sürükledi” "Arabayı sürdü ama ben almak için bırakmadım" diyen anne Uzer, “Sürüyor tabi ben bırakmadım ve Doğukan’ı almaya çalıştım. Kapı kilitliydi, açamıyorum. Bayağı bir beni sürükledi, araba hareket edince 5 metre kadar beni sürükledi. Yakalayamadım, tutamadım, Doğukan’ı da götürdü alamadım elinden. 5 senedir ayrıyız. Doğukan bebekti ben ayrıldığım zaman. Çocukları görme isteği hiçbir şekilde yoktu. Tek bildiğim bana zarar vermek için olsa gerek. Çünkü bir baba bunu yapmaz” diye konuştu.
11.09.2019 Yaşam
Kaçırılan çocuğu kurtarmak isterken ölümden döndü
Kaçırılan çocuğu kurtarmak isterken ölümden döndü Sancaktepe’de 5 yaşındaki oğlu evden çıkan Serpil Uzer hayatını şokunu yaşadı.Eski eşinin çocuğunu kaçırmasıyla aracın kapısına asılan kadın metrelerce sürüklenirken, o anlar güvenlik kameralarına yansıdı. İddiaya göre Serpil Uzer beş yaşındaki oğlu ile evden çıkarak arkadaşına gitmek istedi. Bu sırada Uzer'in eski eşi Remzi K. 5 yaşındaki çocuğu kucağına alarak kaçmaya başladı. Aracın binen şahıs çocukla kaçmak istedi.Şahsın kaçtığını gören talihsiz kadın aracın kapısına asıldı.Bu sırada araç hareket edince kadın metrelerce sürüklendi. Şahıs kaçarken, metrelerce sürüklenen Serpil Uzer yaralandı. O anlar ise saniye saniye kameralar yansıdı. Görüntülerde şahıs küçük çocuğu kucağın alarak araca gidiyor.Bu sırada kadın aracın peşinden koşup kapıya asılıyor ve metrelerce sürükleniyor.
11.09.2019 Yaşam
Arızalanan teleferik yolcuları böyle fırlattı!
Arızalanan teleferik yolcuları böyle fırlattı! Arızalanan teleferik yolcuları böyle fırlattı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Motosikletli sürücü ölümden döndü
Motosikletli sürücü ölümden döndü Sakarya'nın Serdivan ilçesinde ana caddeye kontrolsüz şekilde çıkan otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü yaralandı. Motosiklet sürücüsünün ekipmanlarının hayatını kurtardığı kaza anları ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, 1 Şubat Perşembe günü akşam saatlerinde Serdivan ilçesi Arabacıalanı Mahallesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Arabacıalanı Mahallesi Çark Caddesi üzerinde seyir halinde olan Burak D. (22) idaresindeki 14 GB 626 plakalı motosiklete, Mehmetçik Sokak'tan kontrolsüz bir şekilde ana caddeye çıkmak isteyen otomobil çarptı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Burak D. otomobilin üzerinden bir kaç metre yükselerek yere çakıldı. Sürücünün motosiklet ekipmanlarının eksiksiz olması hayatını kurtardı. Yere çakılan sürücü olay yerinde baygınlık geçirdi. Kazayı gören vatandaşlar hemen yaralı sürücünün yanına koşarak konuyu sağlık ekiplerine bildirdi. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yaralı Burak D. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede ki tedavisi tamamlanan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. "Ekipmanları hayatını kurtardı" Öte yandan, meydana gelen trafik kazası bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde; otomobil sürücüsünün ara sokaktan ana caddeye kontrolsüz bir şekilde çıkması ve motosiklete çarpması görülüyor. Ve daha sonrasında çarpışmanın etkisiyle motosikletinden yere çakılarak bayılan gencin başına otomobil sürücüsü ve vatandaşların koştuğu görülüyor.
11.09.2019 Yaşam
Uludağ'da dağcının ölümden döndüğü o anlar kamerasına yansıdı
Uludağ'da dağcının ölümden döndüğü o anlar kamerasına yansıdı Uludağ’ın zirvesinde eğitim tırmanışları esnasında bir dağcının kar balkonunun çökmesi sonucu yaşadığı korku dolu anlar yürekleri ağza getirdi. ULUDAK Başkanı İsmet Şentürk, 60 metreden fazla yükseklikte yaşanan korku dolu anları tecrübesiyle atlattığını söyledi. Uludağ Dağcılık Kulübü (ULUDAK) üyelerinin kar kalınlığının 1,5 metreyi aştığı Uludağ’ın zirvesine gerçekleştirdikleri tırmanış eğitimi esnasında kar balkonunun çökmesi saniye saniye kameralara yansıdı. Dağcılık kulübünün üyeleri, başarılı tırmanışının ardından zirveye doğru ilerlerken, ULUDAK Başkanı İsmet Şentürk’ün kar balkonu üzerinde yürüdüğü esnada meydana gelen olay yürekleri ağza getirdi. Kendini son anda sağ tarafa atan Şentürk, kopan kar kütlesinin aşağı kadar inmesini takip etti. Zirveye ulaşan ekibe dahil olan Şentürk, yaşadıklarını anlattığında ise kopma sesinin onlara kadar geldiğini öğrendi. Yaşadığı korku dolu anları İHA muhabirine anlatan Başkan Şentürk, “Ekibe katılmak üzere zirve sırtında yükselirken, fazla kenara gitmişim. Zayıf olan kar balkonuna basmamla kopması bir oldu. Benim ağırlığımı taşıyamadığını hissettiğim anda kendimi yana attım. Bu davranış hatalı, ancak bizler dağlarda her an meydana gelebilecek tehlikeleri hesaplayarak hareket ediyoruz. Yaklaşık 60 metreden yükseklikten kopan bir kar kütlesiydi. Yapılan tırmanışlarda her zaman bilgi ve deneyimi yüksek kişilerin olmasında fayda var” dedi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Ölümden 36 saniye ile kurtuldu
Ölümden 36 saniye ile kurtuldu Trabzon’un Ortahisar ilçesinde önceki gün bir hafriyat kamyonu rampa yoldan geri geri kayarak önce korkulukları ardından bir apartmanın 1. katının duvarını yıktı. Kazadan 36 saniye önce hafriyat kamyonunun devrildiği yerden geçen bir genç ölümden kurtuldu. Trabzon'un Ortahisar ilçesi 2 nolu Beşirli mahallesi son dönemde hafriyat kamyonlarının kazalarına sahne olmaya başladı. 2 nolu Beşirli Mahallesi’nde, İsmail Ç. yönetimindeki 06 BF 7659 hafriyat yüklü kamyonun rampadan tırmanırken önüne bir otomobil çıktı. Rampa nedeniyle tekrar hareket etmeye çalışan kamyon, kasasında bulunan hafriyatla birlikte rampa yukarı kalkamayınca geri geri kayarak önce yol kenarındaki korkulukları ardından bir apartmanın 1. katının duvarını yıktı. Kazadan 36 saniye önce hafriyat kamyonunun devrildiği yerden geçen genç ise ölümden kurtuldu. O anları anlattı Oturduğu apartmandan çıktıktan ve kaza yerinden geçtikten saniyeler sonra kazanın olduğunu belirten 25 yaşındaki Erdi Kerimoğlu, kazayı görünce büyük şok yaşadığını söyledi.
11.09.2019 Yaşam
Göğüslerini gösterdiler, ölümden döndüler!
Göğüslerini gösterdiler, ölümden döndüler! Dünyaca ünlü Mardigras Festivali'nde yaşanan dehşet dolu anlar amatör kameralara yansıdı. Festival konseptine uygun olarak göğüslerini gösterip boncuklu kolye toplamayı amaçlayan iki genç kız, kendilerini izleyen kalabalıktan birinin heyecana kapılıp elindeki havai fişeği kızlara doğru ateşlemesi üzerine ölümden döndü. Etraf birden bire alev ve duman içerisinde kalırken, yaşanan korku dolu anlar böyle kaydedildi...
11.09.2019 İlginç Videolar
Faciaya ramak kaldı!
Faciaya ramak kaldı! Havai fişek gösterisi için bir araya toplananan onlarca kişi ölümden döndü. Havai fişekler insanların arasında patlamaya başlayınca korku dolu dakikalar yaşandı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Ölümü teğet geçti!
Ölümü teğet geçti! Yolda öylece yürüyen kadının başından öyle bir kaza geçti ki, görüntüleri gören herkes genç kadının yaşadığına inanamıyor...
11.09.2019 İlginç Videolar
Arkadaşı arkasından itince
Arkadaşı arkasından itince Uçurumun kenarından nehre artistik atlayış yapmak isteyen genci arkadaşı arkasından itince, işler planlandığı gibi gitmiyor...
11.09.2019 İlginç Videolar
Lunaparkta dehşet anları!
Lunaparkta dehşet anları! Lunaparkta oyuncaklar çalışırken aralarına atlayan genç kadın, kelimenin tam anlamıyla ölümden döndü
11.09.2019 İlginç Videolar
Ölümden saniyelerle kurtuldu!
Ölümden saniyelerle kurtuldu! Tren raylarına düşen genç adam, diğer yolcuların yardımıyla saniyeler içinde kurtarılmasaydı çok geç olacaktı...
11.09.2019 İlginç Videolar
Uçurumun kenarında can pazarı!
Uçurumun kenarında can pazarı! Antalya'da 32 yaşındaki Çağdaş Akbahar, kent manzarasını izlemek için geldiği falezlerin kıyısında park ettiği otomobili çalışmayınca kontrol için altına girdi. El freni çekili olmayan aracın kaymasıyla sol bacağı tekerin altında sıkışan Akbahar, otomobilin küçük bir tepeciğe takılmasıyla 40 metre yüksekten uçmaktan son anda kurtuldu.
11.09.2019 Yaşam
Hollywood yıldızı ölümden döndü
Hollywood yıldızı ölümden döndü Hollywood’un ünlü sarışın yıldızı Gwyneth Paltrow, 9 yaşındaki kızıyla bindiği mopedle Los Angeles sokaklarında dolaşırken bir okul otobüsünün altında kalmaktan son anda kurtuldu. Ünlü yıldızın ölümün eşiğinden dönüş anı amatör bir kamere tarafından saniye saniye görüntülendi.
11.09.2019 Haberler
Lunaparkta dehşet anları!
Lunaparkta dehşet anları! Dönme dolaba binen çocuklar, boyunlarına dolanan ip yüzünden neredeyse hayatlarını kaybediyordu
11.09.2019 İlginç Videolar
Ölümden kıl payı kurtuldular!
Ölümden kıl payı kurtuldular! ABD?nin Michigan eyaletine bağlı Muskegon kentinde, geri geri giden bir aracın altında kalan 1 yaşındaki bebek ile annesi şans eseri ölümden döndü. Polis, anne ve bebeğe çarptıktan sonra, bebeğin aracın altında kalmasına aldırmadan yoluna devam eden sürücüyü arıyor.
11.09.2019 Haberler
Duvar çöktü, aile ölümden döndü
Duvar çöktü, aile ölümden döndü Beyoğlu’nda iki ailenin kaldığı 3 katlı binanın sahur vakti duvarları çöktü. Ayakta olan aileler gelen sesleri fark ederek kısa sürede binayı boşalttı.
11.09.2019 Haberler
Kurtarıldığına o kadar sevindi ki!
Kurtarıldığına o kadar sevindi ki! Yavru tilkiyi ölümden kurtardılar ama tilkinin yaptığı hareketleri görünce inanamadılar
11.09.2019 İlginç Videolar
Ölümden saniyelerle kurtuldu
Ölümden saniyelerle kurtuldu Konya’da kaldırımdan inerek yol kenarında yürüyen genç kız, başka bir aracın çarpması sonucu kontrolden çıkan otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Saniyelerle ölümden dönen genç kızın üzerine gelen otomobilden kaçış anı bir marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
11.09.2019 Haberler
Asansöre bindi, köpeğini unuttu
Asansöre bindi, köpeğini unuttu Asansöre sarhoş binen adam köpeğini dışarıda unutunca köpek ölümden döndü
11.09.2019 Nevidyo
Böyle ölümden döndü
Böyle ölümden döndü Kolombiya’daki bir boğa güreşi gösterisinde öfkeli boğanın boynuz darbelerine maruz kalan matador ölümden döndü.
11.09.2019 Haberler
Öldükten sonra ne mi olacak?
Öldükten sonra ne mi olacak? İnsanoğlu öldükten sonra ne olacağını merak edenlere müjde, müzikli tabut ölsek bile sıkılmamıza müsaade etmeyecek. Sıkıntıdan ölenlere ise bire bir!
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri