Olumsuz Hava Koşulları

Olumsuz Hava Koşulları

Son dakika olumsuz hava koşulları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan olumsuz hava koşulları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan olumsuz hava koşulları haber sayfamızda...

Olumsuz Hava Koşulları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.966 olumsuz hava koşulları haberi bulunmuştur.
Bitlis'te eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Bitlis'te eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Bitlis merkez ve Tatvan ilçesinde etkili alan kar nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitim- öğretime bugün ara verildi.
26.03.2024 Gündem
Baharı kutlarken kar geldi
Baharı kutlarken kar geldi Baharın müjdecisi nevruz önceki gün kutlandı ancak bazı bölgeler yolları kapatacak kadar yoğun kar yağışının etkisi altında. Bazı illerde ise sağanak yağışlar sellere neden oldu.
23.03.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi Meteoroloji yeniden 13 kent için bugün sarı ve turuncu alarm verdi. Ankara beyaza büründü, birçok kentte kar ve sağanak nedeniyle okullar tatil edildi. Peki tüm yurdu etkisi altına alan kar, sağanak ve soğuk havalar ne kadar sürecek? İşte İstanbul, Ankara, Bolu başta olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.03.2024 Gündem
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ, 22 Mart'ta okullar tatil olacak mı 2024? 📌 Bugün okullarda kar tatili var mı, açıklama geldi mi?
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ, 22 Mart'ta okullar tatil olacak mı 2024? 📌 Bugün okullarda kar tatili var mı, açıklama geldi mi? Bugün okulların tatil olup olmayacağı merak edilen konular arasında bulunuyor. Sıcaklıkların düşmesi sonrası birçok ilde kar yağışı etkili oluyor. Olumsuz hava koşulları tahmini sonrasında gözler tatil haberlerine çevrildi. Peki yarın okullar tatil mi? 22 Mart'ta okullarda kar tatili var mı?
22.03.2024 Bilgi Rehberi
Peş peşe kar tatili haberleri! Eğitime bir gün ara verildi
Peş peşe kar tatili haberleri! Eğitime bir gün ara verildi Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada kar yağışı nedeniyle il genelinde ilk, ortaokul ve liselerde eğitim- öğretime yarın ara verildiği belirtildi. Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada da Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde eğitim ve öğretime 1 gün daha ara verildiği duyuruldu.
19.03.2024 Gündem
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük raporunu yayımladı. Buna göre; perşembe günü itibarıyla yurdun iç kesimlerde kar yağışı etkisini gösterecek, yurt genelinde sıcaklıklar düşecek.
19.03.2024 Gündem
Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Sinop seferleri iptal oldu
Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Sinop seferleri iptal oldu Türk Hava Yolları, Sinop’ta yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle 15 Mart’taki İstanbul-Sinop ile Sinop-İstanbul seferlerinin iptal olduğunu duyurdu.
15.03.2024 Ekonomi
YARIN OKULLAR TATİL Mİ, KAR TATİLİ VAR MI 2024? 📌 6 Mart'ta okullar tatil olacak mı, yarın için kar tatili kararı gelecek mi?
YARIN OKULLAR TATİL Mİ, KAR TATİLİ VAR MI 2024? 📌 6 Mart'ta okullar tatil olacak mı, yarın için kar tatili kararı gelecek mi? Yarın okulların tatil durumu ile ilgili detaylar öğrenciler tarafından merak ediliyor. Bugün itibarıyla soğuk, sağanak ve karlı havanın etkisi altına girmesi bekleniyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle tatil haberi gelip gelmeyeceği araştırılıyor. Peki yarın okullar tatil mi, kar tatili var mı? 6 Mart'ta okullar için tatil kararı gelecek mi?
5.03.2024 Bilgi Rehberi
Baharda sağlıklı ve ışıltılı bir cilt için 6 altın öneri!
Baharda sağlıklı ve ışıltılı bir cilt için 6 altın öneri! Kış mevsiminin olumsuz hava koşulları, yanlış yaşam alışkanlıkları ve stres derken cildimiz iyice yıprandı. Ancak bu süreci tersine çevirmek ve bahar aylarında cildimize enerjisini kazandırıp, ışıltılı bir görünüme sahip olmak mümkün. Dermatoloji Uzmanı Dr. Dilara Tüysüz, bahar aylarına girerken günlük yaşam alışkanlıklarımızda bazı kurallara dikkat ederek hem genel sağlığımız hem de cilt sağlığımız için çok önemli kazanımlar elde edebileceğimizi belirterek, sağlıklı ve ışıltılı bir cildin 6 püf noktasını anlattı.
5.03.2024 Genel Sağlık
Okulun tek öğrencisinin hem öğretmeni hem arkadaşı: Aile gibi olduk
Okulun tek öğrencisinin hem öğretmeni hem arkadaşı: Aile gibi olduk Batman’ın Sason ilçesindeki 1 derslikli Kaşyayla Gidornik İlkokulu’nda, sadece 3'üncü sınıf öğrencisi İsmail Bozkurt (8) eğitim görüyor. 30 nüfuslu mezra, ilçeye 2 saat uzaklıkta olduğu için okulun lojmanında kalan ücretli öğretmen Pınar Aktaş (28), sabahları okulun sobasını yakıp işe başladığını belirterek, "İsmail geldikten sonra dersimizi işliyoruz. Tek öğrenciye eğitim vermek farklı bir duygu" dedi.
4.03.2024 Eğitim
İstanbul'da gemi ve hava trafiğine sis engeli
İstanbul'da gemi ve hava trafiğine sis engeli İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğinin yoğun sis nedeniyle çift yönlü olarak durdurulduğu bildirildi. Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçakların iniş yapamaması nedeniyle seferlerde gecikmeler yaşandı.
29.02.2024 Gündem
İstanbul'da hava ve deniz ulaşımına sis engeli!
İstanbul'da hava ve deniz ulaşımına sis engeli! İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi. Öte yandan Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçakların iniş yapamaması nedeniyle seferlerde gecikmeler yaşanıyor.
29.02.2024 Gündem
YARIN OKULLAR TATİL Mİ 2024, 19 Şubat'ta okullarda kar tatili var mı? Pazartesi okullar tatil mi, kar tatili kararı geldi mi?
YARIN OKULLAR TATİL Mİ 2024, 19 Şubat'ta okullarda kar tatili var mı? Pazartesi okullar tatil mi, kar tatili kararı geldi mi? Yarın okulların tatil olup olmadığı öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. Olumsuz hava koşulları etkisini göstermeye başladı. Sağanak, kar ve karla karışık yağmur uyarısı geldi. Peki yarın okullar tatil mi? 19 Şubat'ta okullarda kar tatili var mı?
18.02.2024 Bilgi Rehberi
Marmara Denizi'nde batan kargo gemisinin yeri tespit edildi
Marmara Denizi'nde batan kargo gemisinin yeri tespit edildi Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın yakınlarında su alarak batan 59 metre boyundaki kargo gemisinin mürettebatı için kurtarma çalışması başlatıldı.
15.02.2024 Gündem
Meteoroloji haritayı güncelledi! Antalya dahil olmak üzere birçok ile uyarı
Meteoroloji haritayı güncelledi! Antalya dahil olmak üzere birçok ile uyarı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Antalya dahil olmak üzere birçok ile uyarı verildi.
13.02.2024 Gündem
Antalya'da sel felaketi: 3 ilçede okullar yarın tatil
Antalya'da sel felaketi: 3 ilçede okullar yarın tatil  Olumsuz hava şartları sebebiyle Antalya'nın 3 ilçesinde yarın da okullar tatil edildi.
13.02.2024 Gündem
Son dakika! Antalya'daki sel felaketinden acı haber! Bir kişinin cansız bedeni otomobilde bulundu
Son dakika! Antalya'daki sel felaketinden acı haber! Bir kişinin cansız bedeni otomobilde bulundu Meteoroloji 3 kenti turuncu kod yayınladı. Ülke genelinde sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşmesi beklenirken, Meteoroloji birçok ili, kuvvetli yağış ve sel baskınlarına karşı uyardı. Antalya'da yaşanan sel felaketinden ise acı haber geldi. İşte detaylar...
13.02.2024 Gündem
Antalya'da şiddetli yağış hayatı felç etti
Antalya'da şiddetli yağış hayatı felç etti Antalya'da devam eden olumsuz hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle okullar 1 gün süre ile tatil edildi.
13.02.2024 Haberler
Antalya'da yoğun yağış ve selden ötürü okullar tatil edildi
Antalya'da yoğun yağış ve selden ötürü okullar tatil edildi Antalya'da devam eden olumsuz hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle okullar 1 gün süre ile tatil edildi.
13.02.2024 Haberler
Son dakika! Hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi
Son dakika! Hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi Meteoroloji 4 kenti turuncu kod yayınladı. Ülke genelinde sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşmesi beklenirken, Meteoroloji birçok ili, kuvvetli yağış ve sel baskınlarına karşı uyardı. İşte detaylar...
13.02.2024 Gündem
Meteoroloji haritayı güncelledi! 12 ile çığ uyarısı geldi hava sıcaklığı artıyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! 12 ile çığ uyarısı geldi hava sıcaklığı artıyor Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bekleniyor. Hava sıcaklıkları bazı illerde 20 dereceye kadar çıkacak. Öte yandan 12 ile çığ uyarısı verildi. İşte detaylar...
6.02.2024 Gündem
Alper Gezeravcı'nın uzaydan dönüşü bir kez daha ertelendi
Alper Gezeravcı'nın uzaydan dönüşü bir kez daha ertelendi SpaceX, olumsuz hava koşulları nedeniyle Alper Gezeravcı ve beraberindeki astronotların dünyaya dönüşünün bir kez daha ertelendiğini duyurdu.
6.02.2024 Gündem
Peş peşe okul tatil haberleri! Kar nedeniyle 1 gün ara
Peş peşe okul tatil haberleri! Kar nedeniyle 1 gün ara Bingöl’ün Karlıova ilçesinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar yarın tatil edildi. Öte yandan Van'ın iki ilçesinde de eğitime bir gün ara verildi.
4.02.2024 Gündem
Öğle saatlerinden itibaren başlayacak! Meteoroloji yeni raporu yayımladı
Öğle saatlerinden itibaren başlayacak! Meteoroloji yeni raporu yayımladı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Batı Karadeniz'in doğusu ile Doğu Karadeniz için fırtına uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının ise hafta başından itibaren artarak ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
4.02.2024 Gündem
Alper Gezeravcı'nın dönüşü bir kez daha ertelendi: Yeni tarih belli oldu
Alper Gezeravcı'nın dönüşü bir kez daha ertelendi: Yeni tarih belli oldu Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın dönüş tarihi bir kez daha ertelendi. SpaceX, yeni tarihi duyurdu.
4.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Olumsuz Hava Koşulları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.