Oluyor

Oluyor

Son dakika oluyor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oluyor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oluyor haber sayfamızda...

Oluyor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 140.047 oluyor haberi bulunmuştur.
Birbirine bağlantıda dünya lideri
Birbirine bağlantıda dünya lideri Dünyanın lider İnternet Değişim Noktası (IX) operatörü DE-CIX’in Türkiye Bölge Direktörü Bülent Şen, işletmelere yönelik birbirine bağlantı hizmetlerinin ve yakın dönemde genişletip yeniden yapılandırdığını duyurduğu İş Ortağı Programının avantajlarını anlatıyor.
25.04.2024 Advertorial
İnci Taneleri'ne bomba transfer! Azem'in kızını oynayacak isim belli oldu
İnci Taneleri'ne bomba transfer! Azem'in kızını oynayacak isim belli oldu Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri'nde, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı 'Azem' karakterinin kızı Nehir'i kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu. O isim belli oldu.
25.04.2024 Cadde
Sarp Apak oğlunu omuzlarında taşıdı! 'Baba olmak güzel şey'
Sarp Apak oğlunu omuzlarında taşıdı! 'Baba olmak güzel şey' Ünlü oyuncu Sarp Apak, eşi Bengisu Uzunöz oğlu Güney ile 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Şişli’deki etkinliklerde kutladı. Bir ara yorulan oğlunu omuzlarında taşıyan Apak, ayaküstü gazetecilerle konuşarak “Babalığın böyle zorlukları da oluyor değil mi?” sorusunu yanıtladı.
25.04.2024 Cadde
Hububatta endişeli bekleyiş
Hububatta endişeli bekleyiş Konya başta olmak üzere İç Anadolu Bölgesi’nin nisanda yağış almaması hububat veriminde kritik bir süreci başlattı. Kar örtüsü olmayınca toprak su tutmadı; mevsim sıcak ve yağış yok; mevcut nemi de lodos uçurdu.
25.04.2024 Ekonomi
Çöl tozu bulutu İzmir'de etkili oldu
Çöl tozu bulutu İzmir'de etkili oldu Kuzey Afrika’dan rüzgarlarla taşınan çöl tozu bulutu, İzmir’de gece de etkili oluyor. Çöl tozu bulutunun oluşturduğu etki havadan da görüntülendi.
25.04.2024 Gündem
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 24 Nisan 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 24 Nisan 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto çekilişi için geri sayım sona erdi. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş saat 21.30'da gerçekleşti. 24 Nisan Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye için heyecanlı bekleyiş başladı. İşte 24 Nisan Çarşamba Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı…
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI! 24 Nisan Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı!
Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI! 24 Nisan Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı! Şans Topu sonuçları 24 Nisan 2024 Çarşamba günü haftanın ilk çekilişiyle belli oldu Çarşamba ve pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen Şans Topu'nda çarşamba günü çekilişi saat 20.00'de noter huzurunda gerçekleşti. Peki, Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı mı? İşte 24 Nisan Şans Topu çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un takımdaki geleceğinden şampiyonluk yarışına kadar birçok konuya değinen Kırmızı, Fenerbahçe ile oynayacakları derbide yabancı hakem olup olmayacağı hakkında da konuştu.
24.04.2024 Galatasaray
İstanbul’da çöl tozu alarmı! 'Misafirliğe gelenler nefes alamayıp geri dönüyorlar'
İstanbul’da çöl tozu alarmı! 'Misafirliğe gelenler nefes alamayıp geri dönüyorlar' Türkiye’ye Afrika Üzerinden gelen çöl tozları ve sıcak hava dalgası yaşlı ve çocukları etkiliyor. Çocuklar ve yaşlılar çok daha fazla etkilenirken, uzmanlar maskesiz dışarı çıkılmaması, pencereleri kapalı tutma konusunda uyarılarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
En pahalı yağ sökücüleri solda sıfır bıraktı! Gereken iki şey bulaşık deterjanı ve tuz
En pahalı yağ sökücüleri solda sıfır bıraktı! Gereken iki şey bulaşık deterjanı ve tuz Mutfak ve tuvalet temizliği genellikle herkesin en çok zaman harcadığı alanlardan biridir. Daha kolay ve etkili bir şekilde temizlik yapmak için bulaşık deterjanı tüyosunu denemelisiniz. İçine 2 kaşık ekleyin, neler oluyor izleyin.
24.04.2024 Püf Noktası
Komşu çatlatan çamaşır tüyosu! 1 kaşık ekleyince kar gibi oluyor
Komşu çatlatan çamaşır tüyosu! 1 kaşık ekleyince kar gibi oluyor Artık beyaz kıyafetleriniz ve çarşaflarınızda sarı sarı lekelerle uğraşmanıza gerek kalmayacak. Astığınıza beyazlarınızı kar gibi yapan tüyo tam size göre. Sadece bir kaşık ekleyin ve makinenizi çalıştırın, sonuçlarına inanamayacaksınız.
24.04.2024 Püf Noktası
Gazze: Son 24 saatte 79 can kaybı
Gazze: Son 24 saatte 79 can kaybı İsrail'in Gazze Şeridi’ne son 24 saatte gerçekleştirdiği saldırılarda 79 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı en az 34 bin 262’ye yükseldi.
24.04.2024 Haberler
Ermeni doktor 40 Türk askerini 'zehirli iğne' ile öldürdü! Tarihi ihanet
Ermeni doktor 40 Türk askerini 'zehirli iğne' ile öldürdü! Tarihi ihanet Sivas’ta 1915 yılında güvenip teslim oldukları ermeni doktor tarafından zehirlenerek şehit edilen 40 Osmanlı askeri ve doktorun ihaneti aradan geçen 1 asırdan fazla zamana rağmen unutulmadı.
24.04.2024 Gündem
Gazze: Son 24 saatte 79 can kaybı
Gazze: Son 24 saatte 79 can kaybı İsrail'in Gazze Şeridi’ne son 24 saatte gerçekleştirdiği saldırılarda 79 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı en az 34 bin 262’ye yükseldi.
24.04.2024 Dünya
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Bodrum'da sezonda günlük 1 milyon liraya kiralık villa
Bodrum'da sezonda günlük 1 milyon liraya kiralık villa Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.
24.04.2024 Haberler
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı!
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı! Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Fazlası gibi azı da zarar veriyor! Tuz tüketmeyi durdurunca bunlar oluyor
Fazlası gibi azı da zarar veriyor! Tuz tüketmeyi durdurunca bunlar oluyor Sağlıklı beslenmeye karar verdiğimizde tuz genellikle diyetimizden tamamen çıkarmak istediğimiz ilk şeylerden biridir. Çok fazla tuz yemenin sağlığınıza zararlı olduğu doğru olsa da günlük olarak yeterli miktarda sodyum almamak da genel sağlığınızı etkileyebilir.
24.04.2024 Genel Sağlık
Mesaide müdür, tatilde çoban! Kravatı çıkarıp kepeneğini giyip dağlara çıktı
Mesaide müdür, tatilde çoban! Kravatı çıkarıp kepeneğini giyip dağlara çıktı Aydın’ın en çok sevilen kurum müdürlerinden biri olan Aydın İş ve İşçi Bulma Kurumu’nun Müdürü Rahmi Terzi, mütevazi yaşantısı ve özüne olan bağlığı ile görenleri şaşırtıyor. Yıllık iznini doğup büyüdüğü Kahramanmaraş’ta değerlendiren Terzi, çobanlık mesleğini sürdüren ailesine yardımcı oluyor.
24.04.2024 Gündem
BUGÜNKÜ DEPREM LİSTESİ SON DAKİKA 24 Nisan Salı | Kandilli/AFAD son depremler 2024: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
BUGÜNKÜ DEPREM LİSTESİ SON DAKİKA 24 Nisan Salı | Kandilli/AFAD son depremler 2024: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Son dakika deprem haberleri. Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de meydana gelen depremler bölge halklarında tedirginliğe neden oluyor. Özellikle fay hatlarının geçtiği bölgelerde yaşayanlar deprem korkusu ile karşı karşıya kalıyorlar. AFAD ve Kandilli Rasathanesi Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Peki, bugün deprem oldu mu? İşte 24 Nisan 2024 Çarşamba son depremler listesi.
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Oğulcan Engin'den İlayda Alişan cevabı! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin'den İlayda Alişan cevabı! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Cadde
Yasaklı ‘tarım ilacı’ hilesi boşa çıkarıldı
Yasaklı ‘tarım ilacı’ hilesi boşa çıkarıldı ‘Boya katkı maddesi ve kozmetikte kullanılacak’ beyanıyla Çin’den ithal edilen ancak şişelenerek bitki koruma ürünü haline getirilen 20 ton yasaklı maddeyi Tarım ve Orman Bakanlığı yakaladı.
24.04.2024 Ekonomi
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz'
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz' Özel sektördeki işinden istifa ederek topraksız tarım yapmaya başlayan Ziraat Yüksek Mühendisi Mesut Can, bu işin oldukça kazançlı olduğunu söylüyor. İşin ve pazarın iyi bilinmesi gerektiğine vurgu yapan Can, "20 bin marulu çöpe atanların da olduğunu da biliyorum" diyerek topraksız tarımdan yüzde 500 nasıl kar ettiğini anlattı.
24.04.2024 Yaşam
EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON GELİŞMELER 2024: Temmuz'da EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI ne kadar olacak? SSK-Bağkur emekli aylığı zam oranı kaç yapılacak? Gözler 6 aylık enflasyonda
EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON GELİŞMELER 2024: Temmuz'da EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI ne kadar olacak? SSK-Bağkur emekli aylığı zam oranı kaç yapılacak? Gözler 6 aylık enflasyonda Emekli maaş zamları, SSK-Bağkur emeklililerinin gündeminde. Ocak ayı düzenlemesi ile en düşük emekli aylığı 7 bin 500 TL olmuştu. Enflasyon verilerine göre Temmuz ayında memur ve emeklilere yeniden artış söz konusu oluyor. Peki, Temmuz ayında emeklilere ne kadar zam yapılacak?
23.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Oluyor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.