Olympique Lyon

Olympique Lyon

Son dakika Olympique Lyon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Olympique Lyon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Olympique Lyon haber sayfamızda...

Olympique Lyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.420 olympique lyon haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe toplam 30 milyon euroluk teklifi reddetti!
Fenerbahçe toplam 30 milyon euroluk teklifi reddetti! Ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin birçok yıldızı teklif yağmuruna tutuldu. Sarı-lacivertli yönetim ise Avrupa'nın dev kulüplerini refüze etti.
11.02.2024 Fenerbahçe
Adana Demirspor, Breyton Fougeu'yu renklerine bağladı!
Adana Demirspor, Breyton Fougeu'yu renklerine bağladı! Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Breyton Fougeu ile sözleşme imzaladı.
1.02.2024 Adana Demirspor
Son dakika | Fenerbahçe, İsmail Yüksek'in bonservis bedelini belirledi! Fransız devinin radarında
Son dakika | Fenerbahçe, İsmail Yüksek'in bonservis bedelini belirledi! Fransız devinin radarında Süper Lig'de zirveyi elinde bulunduran Fenerbahçe devre arası transfer bombalarını da tek tek patlatıyor. Sarı-lacivertli takımın parlayan isimlerinden olan İsmail Yüksek'e ciddi bir teklif geldi.
17.01.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'a bir dünya yıldızı bir golcü daha! 6 aylık kiralanacak
Galatasaray'a bir dünya yıldızı bir golcü daha! 6 aylık kiralanacak Galatasaray'da devre arası transfer dönemi öncesinde ortaya sürpriz isim atıldı. Sarı-Kırmızılılar şampiyonluk yolunda hasar almamak için hücum hattına takviye yapmaya kararlı. Birçok isimle ilgilenen Galatasaray Mauro Icardi'nin yokluğunda hücum hattını güvende tutmak istiyor.
9.01.2024 Galatasaray
Galatasaray'da fesih kararı! Parası ödenip gönderilecek
Galatasaray'da fesih kararı! Parası ödenip gönderilecek Süper Lig'de ve Avrupa'da başarı hedefleyen Galatasaray'da devre arası transferi için çalışmalar sürüyor. Sarı-kırmızılılar yıldız isim için fesih kararı aldı.
30.12.2023 Galatasaray
Tete sınıra kaçışını anlattı: 2 kilometreyi 22 saatte kat ettik
Tete sınıra kaçışını anlattı: 2 kilometreyi 22 saatte kat ettik Galatasaraylı Tete, savaşın patlak vermesinin ardından eşiyle birlikte Ukrayna'dan nasıl apar topar ayrıldıklarını, sürdükleri arabayla vardıkları Polonya sınırında karşılaştıklarını, sınırdaki mültecilere nasıl yardım ettiğini ve futbol topuna dokunmadan geçen haftaları anlattı.
19.08.2023 Galatasaray
Galatasaray, Tete transferini resmen açıkladı! Maliyeti belli oldu
Galatasaray, Tete transferini resmen açıkladı! Maliyeti belli oldu Galatasaray, Shakhtar Donetsk'ten ayrılan Tete ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladı. Brezilyalı futbolcunun maliyeti KAP'a bildirildi.
10.08.2023 Galatasaray
Sacha Boey'e Premier Lig'den resmi teklif! Galatasaray'ın istediği ücret ortaya çıktı
Sacha Boey'e Premier Lig'den resmi teklif! Galatasaray'ın istediği ücret ortaya çıktı Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un geçen sezon vazgeçilmez futbolcusu haline gelen Sacha Boey, gösterdiği performans ile Avrupa devlerini peşine taktı. Premier Lig ekibi, Fransız futbolcuya transfer için resmi teklifte bulundu. Öte yandan sarı-kırmızılı ekibin, Boey için istediği bonservis ücreti ortaya çıktı.
31.07.2023 Galatasaray
Lille, Samuel Umtiti’yi kadrosuna kattı
Lille, Samuel Umtiti’yi kadrosuna kattı Fransa temsilcisi Lille, Barcelona ile sözleşmesi sonra eren 29 yaşındaki savunmacı Samuel Umtiti’yi 2 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.
22.07.2023 Fransa Ligue 1
Fenerbahçe'de transfer fırtınası devam ediyor! Sıra Livakovic'te
Fenerbahçe'de transfer fırtınası devam ediyor! Sıra Livakovic'te Fenerbahçe’nin transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Brezilyalı stoper Becao konusunda mutlu sona ulaşan sarı-lacivertliler, kaleci Dominik Livakovic için de görüşmelerini sürdürüyor.
16.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Zaha'nın alternatifi Ekambi
Fenerbahçe'de Zaha'nın alternatifi Ekambi Sarı-lacivertlilerde transfer çalışmalarında yoğun bir mesai harcanıyor.
14.07.2023 Fenerbahçe
Premier Lig ekibinden Sacha Boey planı! Transfer için ayrılık bekleniyor
Premier Lig ekibinden Sacha Boey planı! Transfer için ayrılık bekleniyor Galatasaray'ın genç sağ beki Sacha Boey'a bir talip daha çıktı. Premier Lig ekibinin, Fransız sağ beki kadrosuna katmak için 18 milyon euroluk transfer gelirini beklediği öne sürüldü.
26.06.2023 Galatasaray
Beşiktaş'ın transferdeki rakibi Galatasaray! Atletico Madrid'in bonservis talebini duyurdular
Beşiktaş'ın transferdeki rakibi Galatasaray! Atletico Madrid'in bonservis talebini duyurdular Beşiktaş'ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği Geoffrey Kondogbia transferi konusunda sıcak gelişme yaşandı. Tecrübeli orta sahaya Galatasaray'ın yanı sıra Avrupa'dan iki önemli kulübün kanca attığı iddia edildi.
22.06.2023 Beşiktaş
Golden Boy nedir? 2023 Golden Boy ödülü ne zaman verilecek? Golden Boy adayları...
Golden Boy nedir? 2023 Golden Boy ödülü ne zaman verilecek? Golden Boy adayları... Golden Boy Ödülleri, 2003 yılından bu yana her sene genç futbolcular arasından en iyi oyuncuya veriliyor. İtanyan spor gazetesi olan Tuttosport tarafından düzenlenen ödül için adaylar arasında bu sene Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler'de yer aldı. Peki, Golden Boy 2023 adayları kimler, ödül ne zaman verilecek?
21.06.2023 Skorer
Sacha Boey'a Avrupa devi talip! Transfer listesine eklediler
Sacha Boey'a Avrupa devi talip! Transfer listesine eklediler Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey, transfer dönemi gelmeden Avrupa devlerini peşine taktı. Alınan bilgiye göre genç futbolcuya İtalya devi talip çıktı.
18.06.2023 Galatasaray
Galatasaray yeni orta sahasını Premier Lig devinde buldu! Transfer için ilk görüşme gerçekleştirildi
Galatasaray yeni orta sahasını Premier Lig devinde buldu! Transfer için ilk görüşme gerçekleştirildi Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda Premier Lig devinde forma giyen tecrübeli orta sahayı gündemine aldığı ve ilk görüşmenin gerçekleştiği ortaya çıktı.
27.05.2023 İtalya Serie A
Hugo Lloris'e çılgın teklif! Suudi Arabistan iddiası
Hugo Lloris'e çılgın teklif! Suudi Arabistan iddiası Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın emektar kalecisi Hugo Lloris'e Suudi Arabistan'dan çılgın bir transfer teklifi geldiği iddia edildi.
11.05.2023 Futbol
Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in alternatifi bulundu! Sürpriz isim gündemde
Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in alternatifi bulundu! Sürpriz isim gündemde Şenol Güneş yönetiminde Süper Lig'de son dönemde dikkat çekici bir form yakalayan Beşiktaş için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Teknik direktörlük için Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo'nun isminin gündeme geldiği Siyah-Beyazlılarda bir başka İtalyan hocanın da listeye dahil edildiği aktarıldı.
6.04.2023 Beşiktaş
Sacha Boey'u transfer etmek için Arsenal, Lyon ve Marsilya devrede! Galatasaray'ın istediği bonservis bedeli netleşti
Sacha Boey'u transfer etmek için Arsenal, Lyon ve Marsilya devrede! Galatasaray'ın istediği bonservis bedeli netleşti Galatasaray'da bu sezon gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren Sacha Boey için devler yarışa girdi. Fransız oyuncu için Marsilya, Lyon ve Arsenal'ın harekete geçtiği iddiaları gündeme geldi. Galatasaray'ın Sacha Boey için belirlediği bonservis bedeli netlik kazandı.
25.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'a transfer yasağı! Eski yıldız şoke etti, işte ödenecek tazminat
Galatasaray'a transfer yasağı! Eski yıldız şoke etti, işte ödenecek tazminat Galatasaray, Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor'a mağlup olarak büyük şok yaşarken eski yıldızdan gelen haberle sarsıldı. Sarı-kırmızılılara transfer yasağı gelirken ödenecek tazminat belli oldu.
21.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'da istenmeyen adamdı! Sacha Boey için Mourinho devrede, Nicolo Zaniolo detayı
Galatasaray'da istenmeyen adamdı! Sacha Boey için Mourinho devrede, Nicolo Zaniolo detayı Galatasaray'ın Haziran 2021'de Rennes'ten transfer ettiği Sacha Boey, bu sezon sergilediği muhteşem performansla Okan Buruk'un vazgeçilmez ismi olurken Avrupa devlerini peşine taktı. Arsenal'ın ilgilendiği 22 yaşındaki sağ bekin peşine şimdi de Jose Mourinho düştü.
21.03.2023 Galatasaray
Lovren, Hırvatistan Milli Takımı’nı bıraktı
Lovren, Hırvatistan Milli Takımı’nı bıraktı Olympique Lyon forması giyen Hırvat savunma oyuncusu Dejan Lovren, milli takım kariyerini sonlandırdığını duyurdu.
23.02.2023 Dünyadan Futbol
19 yaşındaki genç yetenek Chelsea'ye imzayı attı!
19 yaşındaki genç yetenek Chelsea'ye imzayı attı! Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren İngiliz devi Chelsea, 19 yaşındaki genç yeteneği renklerine bağladı.
Olympique Lyon, Strasbourg'a mağlup oldu!
Olympique Lyon, Strasbourg'a mağlup oldu! Fransa Ligue 1'in 19. haftasında Olympique Lyon, kendi sahasında Strasbourg'u konuk etti. Kritik maçı konuk ekip Strasbourg 2-1 kazandı.
14.01.2023 Fransa Ligue 1
Altaylı Cenk göğsümüzü kabarttı
Altaylı Cenk göğsümüzü kabarttı Altay altyapısından yetişen ve İspanya’da Valencia forması giyen Cenk Özkacar, Süper Kupa yarı final maçında Real Madrid karşısında gösterdiği performansla gururlandırdı.
12.01.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Olympique Lyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.