Ömer Kaya

Ömer Kaya

Demokrat Parti Şanlıurfa 3 .sıra Adayı.

Ömer Kaya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.266 ömer kaya haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hemşehrileri oy kullanmak için sandığa koştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hemşehrileri oy kullanmak için sandığa koştu 2024 yılı Türkiye Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hemşehrileri Rize’de belediye başkanı, meclis üyesi ve muhtarlarını belirlemek için oylarını kullanıyor.
31.03.2024 Gündem
Kahreden tesadüf! Birbirinden ayrı yaşamak zorunda kalan çift bir gün arayla öldü
Kahreden tesadüf! Birbirinden ayrı yaşamak zorunda kalan çift bir gün arayla öldü Aydın'ın Çine ilçesine bağlı Kırsal Bölüntü Köyü'nde yaşayan 73 yaşındaki Ömer Kaya ile eşi 68 yaşındaki Menekşe Kaya 24 saat arayla vefat etti.
27.10.2023 Gündem
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler?
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler? Partilerin milletvekili aday listeleri belli oldu. Son olarak İyi Parti'nin de milletvekili aday listesi kesinleşti. Şimdi seçmeler sıkça "İYİ Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor. İşte açıklanan isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu. İYİ Parti 9 ilde aday çıkarmadı.
11.04.2023 Gündem
Kuduz riskli temaslarda hayat kurtaran yöntem
Kuduz riskli temaslarda hayat kurtaran yöntem Enfekte hayvanların salyasından insanlara bulaşan, ölümcül Rabies virüsünün neden olduğu kuduz hastalığının sahipsiz ve aşısız hayvanlarda daha çok görüldüğünü belirten Doç. Dr. Tuğba Sarı, “Virüsün girmesini ve ilerlemesini durdurmak için en önemli basamak yara içine basınçlı bol su verilerek, yaranın su ve sabunla 10-15 dakika temizlenmesidir” dedi.
12.11.2022 Gündem
Her gün 15 kişi öldürülüyor!
Her gün 15 kişi öldürülüyor! Türkiye’de yıl başından bu yana 4000’e yakın silahlı şiddet olayında 2145 kişi öldü. Yılda 600 kişi de maganda kurşunu kurbanı. Ruhsatsız 20-25 milyon silah olduğunu söyleyen Prof. Dr. Timur Demirtaş, bireysel silahlanmanın kısıtlanmasını öneriyor.
28.09.2022 Gündem
Şırnak'taki çifte infazın arkasından 'PKK iç hesaplaşması' çıktı
Şırnak'taki çifte infazın arkasından 'PKK iç hesaplaşması' çıktı Şırnak’ın İdil ilçesinde, 3 Mayıs'ta park halindeki kamyonette silahla vurulmuş cesetleri bulunan Ömer Kaya (42) ve kuzeni Hüseyin Kaya (40) olayıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Şırnak Valiliği'nden olayla ilgili açıklama yapılırken 'PKK iç hesaplaşması' detayı dikkat çekti.
16.05.2022 Gündem
Kamyonette korkunç olay! 2 kuzenin cesedi bulundu
Kamyonette korkunç olay! 2 kuzenin cesedi bulundu Şırnak’ın İdil ilçesinde, park halindeki kamyonette Ömer Kaya (42) ve kuzeni Hüseyin Kaya (40), silahla vurulmuş olarak ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
4.05.2022 Gündem
Sıkıcı gerçeklere karşı yeni bir kahraman
Sıkıcı gerçeklere karşı yeni bir kahraman Ezel Akay’ın yeni filmi “Osman Sekiz” gösterimde. Yönetmen  “Fantastik filmler, sektörün sıkıcı gerçek hikâyelerden bunalan izleyiciler için ürettiği bir çözüm. ‘Osman Sekiz’ aslında fantastik ama daha çok hayal kurma gibi” diyor
3.04.2022 Kültür Sanat
Küçükçekmece'de ara sokaklar 'çıkmaz sokak' oldu
Küçükçekmece'de ara sokaklar 'çıkmaz sokak' oldu İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, Küçükçekmece'deki ara sokaklar hem araçlar hem de yayalar için 'çıkmaz sokak' haline geldi.
11.03.2022 Gündem
Tıraş olurken kalp krizi geçirdi
Tıraş olurken kalp krizi geçirdi Adana’da bir genç berberde tıraş olurken kalp krizi geçirdi. İlk müdahaleyi berberin yaptığı genç ambulansla hastaneye kaldırıldı. O anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
14.12.2021 Haberler
Berber dükkanında korku dolu anlar! Tıraş olurken kalp krizi geçirdi
Berber dükkanında korku dolu anlar! Tıraş olurken kalp krizi geçirdi Adana’da bir genç berberde tıraş olurken kalp krizi geçirdi. İlk müdahaleyi berberin yaptığı genç ambulansla hastaneye kaldırıldı. O anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
14.12.2021 Gündem
Kararı duyunca sinir krizi geçirdi! 'İnanmıyoruz, yazık değil mi'
Kararı duyunca sinir krizi geçirdi! 'İnanmıyoruz, yazık değil mi' Tokat'ın Erbaa ilçesinde, lise öğrencisi Hanife Büşra Konyar'ın (17) başına isabet edip ölümüne neden olan yorgun mermiyi ateşleyen ve tutuklu yargılanan Ömer Kaya (29), önce 5 yıl 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı, sonra da pişmanlığı, davranışları, gözaltı ve tutukluluk süreleri göz önüne alınarak tahliye edildi. Karara tepki gösteren Büşra'nın ailesi, adliye önünde sinir krizi geçirdi.
29.09.2021 Gündem
Hanife Büşra'nın 'yorgun mermi' ile ölümünde tahliyeye tepki
Hanife Büşra'nın 'yorgun mermi' ile ölümünde tahliyeye tepki Tokat'ın Erbaa ilçesinde, lise öğrencisi Hanife Büşra Konyar'ın (17) başına isabet edip ölümüne neden olan yorgun mermiyi ateşleyen ve tutuklu yargılanan Ömer Kaya (29), önce 5 yıl 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı, sonra da pişmanlığı, davranışları, gözaltı ve tutukluluk süreleri göz önüne alınarak tahliye edildi. Karara tepki gösteren Büşra'nın ailesi, adliye önünde sinir krizi geçirdi.
29.09.2021 Gündem
Sayıları her geçen gün artıyor! Sahte emlakçı tehlikesi...
Sayıları her geçen gün artıyor! Sahte emlakçı tehlikesi... Düzce Emlakçılar Derneği Başkanı Ömer Kaya, üniversitelerde yeni akademik yılın başlamasıyla hareketlenen emlak piyasasında yetki belgesi olmayanların da kendilerini "emlakçı" olarak tanıtabildiklerini söyleyerek, "Üniversite bölgesinde 3 konutu olan apartman yöneticisi, kapıcı, marketçi, çay ocağı işletmecisi emlakçı olmuş. Yolda gezen herkes 'Emlakçıyım' diye geziyor." dedi.
14.09.2021 Gündem
Ev sahipleri 'emlakçıyım' diyerek komisyon alıyor
Ev sahipleri 'emlakçıyım' diyerek komisyon alıyor Düzce'de özellikle üniversitenin yeni akademik yılı öncesi artan kira fiyatlarının nedenlerini araştıran Düzce Emlakçılar Derneği, daire sahiplerinin kendilerini emlakçı gibi gösterip, öğrencilerden bir kira peşin, bir aylık depozito ve 'emlakçı komisyonu' istediklerini tespit etti. Dernek Başkanı Ömer Kaya, rapor hazırladıklarını ve Ticaret İl Müdürlüğü ile duruma müdahale edeceklerini söyledi.
14.09.2021 Haberler
Bunlar uçan daireler! Ev sahipleri 'emlakçıyım' diyerek komisyon alıyor
Bunlar uçan daireler! Ev sahipleri 'emlakçıyım' diyerek komisyon alıyor Düzce'de özellikle üniversitenin yeni akademik yılı öncesi artan kira fiyatlarının nedenlerini araştıran Düzce Emlakçılar Derneği, daire sahiplerinin kendilerini emlakçı gibi gösterip, öğrencilerden bir kira peşin, bir aylık depozito ve 'emlakçı komisyonu' istediklerini tespit etti. Dernek Başkanı Ömer Kaya, rapor hazırladıklarını ve Ticaret İl Müdürlüğü ile duruma müdahale edeceklerini söyledi.
14.09.2021 Ekonomi
Emekli öğretmen çilingiri beklemedi, 3'üncü kattan düşüp öldü
Emekli öğretmen çilingiri beklemedi, 3'üncü kattan düşüp öldü Erzurum'da emekli öğretmen Reşat Coşkun (53), anahtarını içeride unuttuğu dairesine üst kattaki komşusunun balkonundan inerken beline bağladığı halatın çözülmesi sonucu 3’üncü kattan düşüp öldü.
25.08.2021 Gündem
'Yorgun mermi' cinayeti sanığından ilk duruşmada özür
'Yorgun mermi' cinayeti sanığından ilk duruşmada özür Tokat’ın Erbaa ilçesinde, lise öğrencisi Hanife Büşra Konyar'ın (17) başına isabet edip, ölümüne neden olan yorgun mermiyi ateşleyen Ömer Kaya'nın (29) tutuklu yargılanmasına başlandı. Sanık Kaya, duruşmada "İsteyerek yapmadım. Çok pişmanım, özür dilerim" dedi.
14.07.2021 Gündem
'Osman Sekiz'in çekimleri tamamlandı
'Osman Sekiz'in çekimleri tamamlandı Başrollerinde Tim Seyfi, Begüm Birgören ve Kemal Uçar’ın yer aldığı, yönetmen Ezel Akay’ın fantastik romantik türündeki yeni filmi 'Osman Sekiz'in çekimleri tamamlandı.
11.05.2021 Cadde
Son dakika... Yorgun mermi kurbanı Büşra'nın babası: Maganda en ağır şekilde cezalandırılsın
Son dakika... Yorgun mermi kurbanı Büşra'nın babası: Maganda en ağır şekilde cezalandırılsın Tokat'ın Erbaa ilçesinde, liseli Hanife Büşra Konyar'ın (17) başına isabet eden yorgun merminin, tutuklu Ömer Kaya'nın (29) ateşlediği tabancadan çıktığının belirlenmesinin ardından baba İbrahim Konyar, en ağır cezanın verilmesini istedi. Konyar, "Maganda kurşunuyla kaybettik kızımızı. Allah’ım böyle acıları kimseye yaşatmasın. Bilinçsiz silah kullanmaya 'hayır' diyorum" dedi.
6.02.2021 Gündem
Büşra'yı hayattan koparmıştı... Polisin titiz çalışması ile ortaya çıktı
Büşra'yı hayattan koparmıştı... Polisin titiz çalışması ile ortaya çıktı Tokat'ın Erbaa ilçesinde liseli Hanife Büşra Konyar'ın (17) ölümüne neden olan yorgun merminin olaydan sonra tutuklanan Ömer Kayanın (29) ateşlediği silahtan çıktığı saptandı.
5.02.2021 Gündem
'Kırbaçsız da olur, bakın gösterdim'
'Kırbaçsız da olur, bakın gösterdim' “Yıllarca atların canını acıtarak para kazanmışız, bundan sonra kırbaç kullanmayacağım” diyen şampiyon jokey Selim Kaya soruyor: “Doping yasaksa kırbacın da yasaklanması gerekir. Kırbaçla dopingin arasında ne fark var?”
17.01.2021 Pazar
Kahreden ölüm! Ablanın feryadı yürek yaktı
Kahreden ölüm! Ablanın feryadı yürek yaktı Tokat'ta Erbaa ilçesinde alışverişten dönerken başına yorgun mermi isabet eden Hanife Büşra Konyar gözyaşları arasında toprağa verildi. Ablası Esma Konyar, "Bizi birbirimizden ayırmayın" diye feryat etti.
7.01.2021 Gündem
Son dakika... Başına yorgun mermi isabet eden Büşra'dan 6 gün sonra acı haber
Son dakika... Başına yorgun mermi isabet eden Büşra'dan 6 gün sonra acı haber Gelen son dakika haberine göre; Tokat'ın Erbaa ilçesinde, 6 gün önce alışveriş dönüşü kaldırımda yürürken, başına yorgun mermi isabet eden liseli Hanife Büşra Konyar (17) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Polisin geniş kapsamlı araştırması ve güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde yakalanan katil zanlısı Ömer Kaya (29) ise mahkemece tutuklandı.
6.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Kaya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.