Erkeklerin cinsellikte en çok yaptığı hatalar
Erkeklerin cinsellikte en çok yaptığı hatalar Çoğu erkek cinselliği, ergenlik döneminde yaşıtlarıyla konuşarak öğrenir. Ancak bu öğrendiği bilgiler, kendisi kadar cinsellik deneyimi olan akranlarındandır. Bunun yanı sıra internet, filmler ve medyadan bilgi edinirler. Bu bilgilerin bir kısmı abartılı, gerçek dışı ve yanlıştır. Bu eksik yanlış bilgilerle cinsellik yaşarlar. En tuhafı da bu bilgilerin mutlak doğru olduklarına inanırlar. Bunun sonucu olarak da cinsellikte bazı hatalı tutumlarının farkına bile varmazlar. Psikiyatrist/Psikoterapist Dr.Öğr. Üyesi Rıdvan Üney, erkeklerin eşleri ile iyi bir cinsellik yaşamak için uzak durması gereken hataları tek tek açıkladı
25.09.2020 Cinsel Sağlık
Erkeklerin seks ile ilgili yaşadığı 10 gizli korku
Erkeklerin seks ile ilgili yaşadığı 10 gizli korku Cinsel isteğin oluşması, uyarılma ve orgazm beynimizde oluşur. Doğal olarak zihnimizdeki sorular da cinselliği etkiler. Erkeklerin çoğu, cinsellikte bir problem yaşadıklarında bunun kalıcı bir soruna dönüşeceğini ve kendisini yaşam boyu etkileyeceğini düşünür. Ayrıca cinsellikle ilgili edinilen yanlış bilgiler, daha fazla endişe yaşanmasına yol açabilir. İşte erkeklerin seks ile ilgili yaşadığı 10 gizli korku... Psikiyatrist/Psikoterapist Dr. Öğr. Üyesi Rıdvan Üney anlattı
5.08.2020 Cinsel Sağlık
Heyecanı arttıran 5 hassas nokta neresidir?
Heyecanı arttıran 5 hassas nokta neresidir? Kadınlar ve erkekler, daha fazla zevk alarak bir ön sevişmeye sahip olmak isterler. Oldukça önemli gün ve gecelerde, özel anlarda sizler de partnerinizi daha fazla heyecana getirmek ve daha güzel bir an yaşamak ve yaşatmak istiyorsanız, 5 hassas nokta sayesinde bu amaca ulaşmanız mümkündür.
30.04.2018 Gündem
Kaliteli bir cinsel yaşam için ön sevişme
Kaliteli bir cinsel yaşam için ön sevişme Ön sevişme, her iki tarafın cinsel birleşmeye hazır olana kadar geçen sürede yapılanlardır. Cinselliğin nesiller boyu önemini kaybetmemiş olması cinsellikte herkes için aynı kuralların geçerli olduğunu göstermemektedir. Ancak tabiki sevişmenin bu kısmı partnerler açısından çok önemlidir. Sevişmenin 1. evresi de denilebilir. Sadece boşalmayı hedefleyen sevişmeler kadınların büyük bir bölümünü rahatsız etmektedir. Yapılan araştırmalara göre kadınların %65’i ön sevişmeyi orgazma tercih etmektedir. Kadınlar için ön sevişme cinsel haz kadar önemlidir. Ön sevişme; başka bir deyişle duygusal yakınlığı tetiklemektir. Kadın bu şekilde arzulandığını anlamaktadır. Ne kadar kadınlar için daha önemli görünsede ön sevişme erkekler için de heyecan ve telaşı engellediğinden boşalma kontrolü açısından önemlidir. Kaliteli bir cinsel yaşam için ön sevişmeye ihtiyaç vardır. Ön sevişme karşılıklı olarak kişilerin arzularının ortaya çıkmasını ve partnerlerin hem kendilerini hem de birbirlerini keşfetmesini sağlar.
28.04.2018 Gündem
Bu hareket ön sevişmeden daha etkili
Bu hareket ön sevişmeden daha etkili Kadınların neredeyse yarısı hayatlarının bir noktasından sonra libidolarını kaybediyor. Bilim insanları libidoyu arttıran, belki de cinsel uyarılma bozukluğunu tedavi edecek bir araştırmaya imza attı.
20.02.2018 Cinsellik
Ön sevişme nedir?
Ön sevişme nedir? Ön sevişme nedir sorusu son günlerde cinsellikle alakalı internette en çok aranılan sorulardan bir tanesidir. Biz de sizler için ön sevişme nedir sorusunun cevaplarını araştırarak bir araya getirdik. İşte sizler için araştırıp bir araya getirmiş olduğumuz ön sevişme nedir sorusunun cevapları.
8.01.2018 Cinsellik
Ön sevişme nasıl olmalı?
Ön sevişme nasıl olmalı? Eğer ki ilişkinizi biraz daha renklendirmek istiyorsanız ön sevişmeyi uzatmak iyi gelecektir. Ön sevişmeyi uzatmak çiftlerin birbirini daha fazla arzulamasını sağlarken cinselliği de kuvvetlendirir.
17.08.2016 Cinsellik
Erotik filmlerin cinsellik üzerindeki etkisi
Erotik filmlerin cinsellik üzerindeki etkisi Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı ve Cinsel Terapist Op, Dr. Gökçen Erdoğan erotik filmlerin cinsel hayata etkilerini anlatıyor.
11.09.2019 Bir Bilene Sorduk
Cinsellikte ten uyumu şart mı?
Cinsellikte ten uyumu şart mı? Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı ve Cinsel Terapist Op. Dr. Gökçen Erdoğan çiftler arasında ten uyumu olmasının önemini anlatıyor.
11.09.2019 Nevidyo
Cinselliğin sınırları var mıdır?
Cinselliğin sınırları var mıdır? Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı ve Cinsel Terapist Op. Dr. Gökçen Erdoğan cinselliğin sınırlarını anlatıyor.
11.09.2019 Nevidyo
Yatak oyunları cinselliği renklendirir mi?
Yatak oyunları cinselliği renklendirir mi? Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı ve Cinsel Terapist Op. Dr. Gökçen Erdoğan yatak oyunlarının cinsel hayatı nasıl etkilediğini anlatıyor.
11.09.2019 Nevidyo
Orgazmın aşamaları nelerdir?
Orgazmın aşamaları nelerdir? Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastalıkları Uzmanı-İlişki ve Cinsel Terapist Op. Dr. Gökçen Erdoğan orgazmın kaç aşamadan oluştuğunu anlatıyor.
11.09.2019 Nevidyo
İç çamaşırların ön sevişmeye etkisi
İç çamaşırların ön sevişmeye etkisi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı-İlişki ve Cinsel Terapist Op. Dr. Gökçen Erdoğan, iç çamaşırların ön sevişmeye etkisini anlatıyor.
11.09.2019 Nevidyo