Onama

Onama

Son dakika onama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan onama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan onama haber sayfamızda...

Onama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 583 onama haberi bulunmuştur.
Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın ölümünde astsubaya verilen ceza kesinleşti
Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın ölümünde astsubaya verilen ceza kesinleşti Yozgat'ın Sorgun ilçesinde, doğum günü kutlamasında tabancayla başından vurulan Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın (28) ölümüne ilişkin tutuksuz yargılanan 2 astsubay sanıktan silahın sahibi Ahmet M.'ye, 'taksirle ölüme neden olmak' suçundan verilen 2,5 yıl hapis cezası ile Mehmet S.'ye verilen beraat kararı Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onandı.
19.03.2024 Gündem
İSTANBUL ANADOLU 7. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ'NDEN
İSTANBUL ANADOLU 7. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ'NDEN İSTANBUL ANADOLU 7. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ'NDEN
30.01.2024 Resmi İlanlar
Bilecik Belediye başkanı belli oldu
Bilecik Belediye başkanı belli oldu Bilecik Belediyesi'nde rüşvet operasyonu kapsamında görevinden uzaklaştırılan ve önceki gün de görevinden istifa eden Belediye Başkanı CHP'li Semih Şahin'in yerine son 21 ayda 3'üncü kez 'başkan vekili' seçildi. Mustafa Sadık Kaya, yerel seçimlere kadar başkan vekili seçildi.
13.01.2024 Gündem
‘Targaryen’ karakterine benzetilen Melek Mızrak Subaşı, CHP’nin Bilecik adayı oldu
‘Targaryen’ karakterine benzetilen Melek Mızrak Subaşı, CHP’nin Bilecik adayı oldu Game of Thrones dizisinin ‘Daenerys Targaryen’ karakterine benzerliğiyle daha önce sosyal medyada gündem olan Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı (36), CHP yönetimi tarafından belediye başkan adayı olarak açıklandı.
11.01.2024 Gündem
Blinken Gazze’ye destek istedi!
Blinken Gazze’ye destek istedi! Yeni Ortadoğu turuna bu kez Türkiye’den başlayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşen ABD Dışişleri Bakanı Blinken’ın, bu temaslarda Türkiye’den destek istediği belirtiliyor.
8.01.2024 Dünya
14 yıl hapisle aranıyordu, gece kulubünde yakalandı
14 yıl hapisle aranıyordu, gece kulubünde yakalandı Edirne’de 14 yıl hapis cezası Yargıtay'da onanınca hakkında yakalama kararı çıkartılan Mert Derebeyi, gece kulübünde eğlenirken yakalandı. Gözaltına alınan Derebeyi, işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.
31.12.2023 Gündem
Yargıtay'dan Can Atalay kararı hakkında AYM'ye suç duyurusu
Yargıtay'dan Can Atalay kararı hakkında AYM'ye suç duyurusu Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi, tutuklu Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay ile ilgili Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) verdiği 'hak ihlali' kararına uyulmaması yönünde karar verdi. İhlal kararı veren AYM üyeleri hakkında da Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmasına hükmedildi.
8.11.2023 Gündem
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Can Atalay açıklaması
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Can Atalay açıklaması Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, AYM'nin hak ihlali kararı verdiği tutuklu TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın, dosyasının gönderildiği mütalaada "Tahliye talebinin reddi veya kabulü konusunda takdir yüksek dairenindir" ifadeleri kullanıldı.
7.11.2023 Gündem
Bakan Tunç: Şiddetin ortadan kaldırılması lazım
Bakan Tunç: Şiddetin ortadan kaldırılması lazım İsrail ve Filistin arasındaki çatışmaya ilişkin konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Son gelişen olaylar sonrasında bunu daha büyük bir şiddete, felakete, savaşa dönüşmeden olayın bir an önce çözümlenmesi özellikle bölge barışı açısından önemli" dedi.
10.10.2023 Gündem
intihar ettiğini iddia etmişti! Katil kocaya çifte indirim
intihar ettiğini iddia etmişti! Katil kocaya çifte indirim Yozgat’ın Şefaatli ilçesinde kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Halime Yüksel'i (21) öldürüp, ardından 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulanarak 16 yıl 8 ay hapse çarptırılan Mustafa Yüksel'in (37) cezası, onandı.
9.10.2023 Gündem
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Osmanlıca Kelimeler... Günümüzde En Çok Kullanılan Derin, Güzel Anlamlı Osmanlıca Kelimeler ve Anlamları Nelerdir?
Osmanlıca Kelimeler... Günümüzde En Çok Kullanılan Derin, Güzel Anlamlı Osmanlıca Kelimeler ve Anlamları Nelerdir? Osmanlıca 1928 yılına kadar Latin Alfabesine geçiş öncesinde kullanılan Arap-Fars alfabesi olarak bilinir. Osmanlı Devleti’nin bulunduğu bölgelerde kullanılmıştır. Osmanlı Alfabesi toplamda 34 harften oluşur. Günümüzde Osmanlıca kelimeler Türkçe’ye de geçmiştir. Özellikle hukuk alanında sıkça karşımıza çıkar. Eskisi kadar çok kullanılmasa da derin ve güzel anlamı bulanan Osmanlıca kelimeler vardır. Özellikle edebi eserlerde önemi çok büyüktür. Derin ve güzel anlamlı Osmanlıca kelimeler için içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Eğitim
MİT TIR'ları davasında Enis Berberoğlu gelişmesi!
MİT TIR'ları davasında Enis Berberoğlu gelişmesi! MİT TIR'ları davasında CHP'li Enis Berberoğlu hakkındaki yargılamanın durmasına karar verildi.
13.09.2023 Gündem
Kayseri'de 15 askerin şehit olduğu davada kararlara itiraz
Kayseri'de 15 askerin şehit olduğu davada kararlara itiraz 7 yıl önce çarşı iznine çıkan askerlere yönelik düzenlenen, 15 askerin şehit olduğu saldırıyla ilgili yürütülen davada verilen kararlara taraf avukatları itiraz etti.
3.08.2023 Gündem
Kadir Şeker tekrar cezaevine girecek mi? Açıklama geldi
Kadir Şeker tekrar cezaevine girecek mi? Açıklama geldi Konya'da sevgilisi Ayşe Dırla'yı dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp öldürdüğü gerekçesiyle 10 yıl 10 ay hapis cezası alan ve Covid-19 kapsamında açık cezaevinden izinli çıkmıştı. Şeker'in 15 Temmuz’da çıkan kanun kapsamında yeniden cezaevine dönüp dönmeyeceğini dair açıklama geldi.
20.07.2023 Gündem
Yargıtay, DEAŞ’ın sözde Telafer emirine verilen cezayı onadı
Yargıtay, DEAŞ’ın sözde Telafer emirine verilen cezayı onadı Kayseri'de, DEAŞ terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu yargılanan ve örgütün sözde `Telafer emir´ olduğu iddia edilen Irak uyruklu Suphi Huveytli’ye (51) verilen 7 yıl 6 ay hapis cezası, Yargıtay tarafından onandı.
13.07.2023 Gündem
Kavala ve Atalay’ın cezalarına onama talebi
Kavala ve Atalay’ın cezalarına onama talebi Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Osman Kavala ve Can Atalay’ın arasında bulunduğu 8 sanığın yargılandığı Gezi Parkı davasında Ayşe Mücella Yapıcı hariç 7 sanık hakkındaki mahkumiyet hükümlerinin onanmasını isterken, milletvekili seçilen Atalay’ın yasama dokunulmazlığından yararlanamayacağı görüşünü açıkladı.
8.07.2023 Gündem
Darbe girişimiyle yargılanan 222 sanık yeniden hakim karşısına çıkacak
Darbe girişimiyle yargılanan 222 sanık yeniden hakim karşısına çıkacak Sakarya'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin 222 sanığın yargılandığı davada Yargıtay, verilen mahkumiyet ve beraatlere ilişkin onama ve bozma kararları aldı. Alınan karar çerçevesinde darbe girişimiyle yargılanan sanıklar yeniden hakim karşısına çıkacak.
5.07.2023 Gündem
Kadir Şeker cezaevinden izinli olarak tahliye oldu
Kadir Şeker cezaevinden izinli olarak tahliye oldu Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp öldürdüğü gerekçesiyle 10 yıl 10 ay hapis cezası onandıktan sonra tekrar tutuklan Kadir Şeker (22), açık cezaevine alındığı için koronavirüs nedeniyle 31 Temmuz'a kadar yeniden izinli olarak tahliye edildi.
8.06.2023 Gündem
Yargıtay'dan borcu olan mirasçıyı ilgilendiren emsal karar!
Yargıtay'dan borcu olan mirasçıyı ilgilendiren emsal karar! Yargıtay 7. Hukuk Dairesi, mirası borca batık olanları ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay 7. Hukuk Dairesi, "Borç miktarına göre mirasçılara ödenen sigorta bedeli pek mühim bir miktar olmadığından mirasın hükmen reddine karar verilmelidir" dedi.
7.05.2023 Ekonomi
Arkadaşını öldüren sanığa 'tahrik' ve 'iyi hal' indirimi!
Arkadaşını öldüren sanığa 'tahrik' ve 'iyi hal' indirimi! Kayseri’de, arkadaşı Süleyman Köşker’i (35) bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Ahmet Korkut'a (34), 'tahrik' ve 'iyi hal' indirimi ile verilen 16 yıl 6 ay hapis cezası, Yargıtay tarafından onandı.
27.04.2023 Gündem
Yargıtay'dan boşanma davalarıyla ilgili emsal karar! 'Çekilen görüntünün hukuka aykırı'
Yargıtay'dan boşanma davalarıyla ilgili emsal karar! 'Çekilen görüntünün hukuka aykırı' Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, boşanma davalarında hukuka aykırı deliller konusunda emsal bir karara imza attı. Kurul, ortak kullanılan evde kadının bilgisi dahilinde kocası tarafından çekilen görüntünün hukuka aykırı delil olmadığına karar verdi.
27.04.2023 Gündem
Yargıtay'ın cinsel istismar sanığına 'olumsuz kişiliği yok' indirimi
Yargıtay'ın cinsel istismar sanığına 'olumsuz kişiliği yok' indirimi Yargıtay, S.F.G'ye (17) cinsel istismarda bulunduğu suçundan 7,5 yıl hapse çarptırılan amca B.G.'nin (35) cezasını bozdu. Sanığın dosyaya yansıyan olumsuz bir kişiliğinin olmadığını ve hakkında 'takdir' indirimi uygulanmadığını belirten Yargıtay'ın bozma kararı sonrası yeniden yargılanan B.G.’ye, bu kez 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
22.04.2023 Gündem
Uludağ Alan Başkanlığı kuruldu
Uludağ Alan Başkanlığı kuruldu Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Uludağ Alan Başkanlığı'nın kurulmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yayımlandı. Kararnameyle birlikte, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen Uludağ Alanı Hakkında Kanun da yürürlüğe girdi.
26.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Onama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.