Oneplus

Oneplus

Son dakika oneplus haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oneplus gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oneplus haber sayfamızda...

Oneplus

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 172 oneplus haberi bulunmuştur.
VERGİSİZ TELEFON HABERLERİ: Öğrenciye vergisiz telefon satışı başladı mı? Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar şartları
VERGİSİZ TELEFON HABERLERİ: Öğrenciye vergisiz telefon satışı başladı mı? Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar şartları Vergisiz telefon ve bilgisayar müjdesi yürürlüğe girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk olarak duyurduğu üniversiteli öğrencilere ÖTV'siz KDV'siz telefon satışı şartları da netleşmişti. Binlerce yükseköğrenim öğrencisi ''Vergisiz telefon satışı başladı mı, nasıl alınır?'' sorusuna yanıt arıyor.
3.11.2023 Bilgi Rehberi
Gençlere vergisiz cep telefonunda yeni detaylar!
Gençlere vergisiz cep telefonunda yeni detaylar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerine verilecek cep telefonu ve bilgisayar desteğinin detaylarını duyurmuştu. Vergisiz cep telefonu düzenlemesinde yeni detaylar ortaya çıktı.
30.09.2023 Ekonomi
Gençlerin vergisiz alabileceği telefonlar belli oldu!
Gençlerin vergisiz alabileceği telefonlar belli oldu! AK Parti'nin seçim vaatlerinden biri olan öğrencilere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar satışının ayrıntıları belli oldu. İşte gençlerin vergisiz alabileceği telefonlar...
27.09.2023 Ekonomi
Telefon Markaları Sıralaması 2023: Dünyanın En İyi ve En Çok Satan Cep Telefonu Markaları
Telefon Markaları Sıralaması 2023: Dünyanın En İyi ve En Çok Satan Cep Telefonu Markaları Hiç şüphesiz günümüzün en çok kullanılan cihazlarından telefon hayatımızda büyük öneme sahip. İş, haberleşme, eğlence amacıyla kullandığımız telefonlar 7’den 70’e herkes de bulunuyor. Her yıl bir önceki telefon modellerini yenileyen markalar arasında rağbet de artıyor. Dünyanın en iyi telefon markaları sıralamasında adından söz ettiren Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi gibi markalar Türkiye’de de en çok satan telefon markaları arasında yer alıyor. Dünyanın en iyi ve en Çok satan telefon markaları hangisi?" diyorsanız "Telefon Markaları Sıralaması (2023)" içeriğimizden detaylıca okuyabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
Realme 10 Pro+ incelemesi
Realme 10 Pro+ incelemesi realme, 'realme number serisi'nin yeni ürünü 10 Pro+ piyasaya sürdü. Gelin 'amiral gemisi katili' lakabını sonuna kadar hak eden realme 10 Pro+'ın özelliklerine yakından bakalım...
26.06.2023 Advertorial
Realme 10 Pro+ incelemesi
Realme 10 Pro+ incelemesi Realme, 'realme number serisi'nin yeni ürünü 10 Pro+ piyasaya sürdü. Gelin 'amiral gemisi katili' lakabını sonuna kadar hak eden realme 10 Pro+'ın özelliklerine yakından bakalım...
4.05.2023 Milliyet Tv
Hasselblad ve Oppo’dan stratejik ortaklık kararı
Hasselblad ve Oppo’dan stratejik ortaklık kararı OPPO ve kamera üreticisi Hasselblad üç yıllık bir ortaklığa imza attı.
23.02.2022 Teknoloji
Kablosuz Olarak Şarj Olan Telefonlar Hangileridir? (2021)
Kablosuz Olarak Şarj Olan Telefonlar Hangileridir? (2021) Teknolojinin gelişmesi ile birlikte akıllı telefonlarda en sık görülen problemlerden olan şarj problemi de değişiyor. Kablosuz olarak şarj olan bu telefonlar 2021 yılında en çok rağbet gören telefonların başında yer alıyor. Son günlerde kablosuz şarj olan telefonların hangi modeller olduğu merak edilmektedir. Peki kablosu olarak şarj olan telefonlar hangileridir? İşte kablosuz olarak şarj edebileceğiniz telefonlar listesi.
3.11.2021 Yaşam
OnePlus’tan yeni telefon yolda! OnePlus 9 RT teknik özellikleri sızdırıldı
OnePlus’tan yeni telefon yolda! OnePlus 9 RT teknik özellikleri sızdırıldı Kamera tarafında oldukça iddialı ve başarılı telefonlara imza atan OnePlus, yeni telefonuyla Geekbenceh’te görüldü. Telefonun teknik özellikleri de bu noktada sızdırılmış oldu. Çin merkezli dikkat çeken şirket yeni telefonunu söylendiği kadarıyla 15 Ekim’de tanıtacak.
4.10.2021 Teknoloji
AnTuTu bu ayın en güçlü ve en iyi 10 Android telefon modelini duyurdu
AnTuTu bu ayın en güçlü ve en iyi 10 Android telefon modelini duyurdu Her ay telefonları farklı özelliklerini değerlendirerek en iyi telefonlar listesi hazırlayan AnTuTu, eylül ayı listesini yayımladı. Bu listede elbette ‘amiral gemisi’ olan telefonlar yerini alıyor. Güçlü işlemcileriyle öne çıkan bu telefonlar ‘Çin merkezli şirketlerin’ elinden çıkıyor. İşte eylül ayının en iyi telefonları:
4.10.2021 Teknoloji
OnePlus 9 Pro 5G incelemesi
OnePlus 9 Pro 5G incelemesi Telefon pazarının en güçlü isimlerinden biri olan OnePlus, resmen Türkiye’de… Daha önce de OnePlus telefonları ülkemizde görüyorduk, ancak bugün gelinen noktada önemli bir fark var. OnePlus, Türkiye’de resmi olarak yapılanırken, ‘Ben de buradayım’ dedi. Yani OnePlus, Türkiye garantili en yeni telefonlarıyla kullanıcılarına ulaşmaya başladı. OnePlus 9 Pro 5G ise şirketin en güçlü telefon modeli ve bu incelememizde OnePlus 9 Pro 5G'yi mercek altına alıyoruz. Sponsorlu içerik
22.09.2021 Teknoloji
OnePlus 9 Pro 5G incelemesi
OnePlus 9 Pro 5G incelemesi Telefon pazarının en güçlü isimlerinden biri olan OnePlus, resmen Türkiye’de… Daha önce de OnePlus telefonları ülkemizde görüyorduk, ancak bugün gelinen noktada önemli bir fark var. OnePlus, Türkiye’de resmi olarak yapılanırken, ‘Ben de buradayım’ dedi. Yani OnePlus, Türkiye garantili en yeni telefonlarıyla kullanıcılarına ulaşmaya başladı. OnePlus 9 Pro 5G ise şirketin en güçlü telefon modeli ve bu incelememizde OnePlus 9 Pro 5G'yi mercek altına alıyoruz.
22.09.2021 Teknoloji
Geçen ayın en güçlü telefonları belli oldu! İşte tam liste
Geçen ayın en güçlü telefonları belli oldu! İşte tam liste Her ay yeni bir akıllı telefon tanıtılıyor. Bazıları performansa bazılarıysa bütçe dostu olmasıyla bizleri karşılıyor. İşte tam da bu noktada AnTuTu akıllara geliyor. Mobil performanslarıyla telefonları sıralayan AnTuTu, Temmuz 2021 için en güçlü Android telefon modellerini sıraladı.
5.08.2021 Teknoloji
OnePlus Nord 2 için ilk görseller geldi!
OnePlus Nord 2 için ilk görseller geldi! OnePlus Nord 2 hakkında daha önce de bazı detaylar karşımıza çıkmıştı. Şirketin resmi paylaşımlarının yanında sızıntılarla da telefon bizleri karşılıyor.
13.07.2021 Teknoloji
OnePlus Nord N200 5G modelinin özellikleri belli oldu
OnePlus Nord N200 5G modelinin özellikleri belli oldu OnePlus'ın yeni telefon modeli Nord N200 5G hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Yeni sızıntıyla birlikte telefon hakkındaki tüm teknik detaylar ortaya çıkmış oldu.
14.06.2021 Teknoloji
Redmi'nin yeni telefonu hakkında sızıntılar ortaya çıktı
Redmi'nin yeni telefonu hakkında sızıntılar ortaya çıktı Redmi'nin yolda olan yeni telefonu için yeni kamera detayları ortaya çıktı. Görünüşe göre Redmi, kamera tarafında daha farklı bir yol izlemek istiyor.
24.05.2021 Teknoloji
Yenilenen tasarım arayüzüyle Android 12 karşımızda!
Yenilenen tasarım arayüzüyle Android 12 karşımızda! Google'ın I/O 2021 etkinliği başladı. Android 12'yi bu etkinlik kapsamında görücüye çıkartan Google, yenilenen arayüzü de gözler önüne serdi. İşte bütün detaylar:
19.05.2021 Teknoloji
Android tarafın en güçlü mobil işlemcileri listelendi!
Android tarafın en güçlü mobil işlemcileri listelendi! Akıllı telefon tarafında performans gerçekten de önemli. Bu noktada değerlendirildiğinde dünyanın en iyi ve güçlü telefonlarında yer alan işlemciler dikkat çekiyor. İşte Android telefonlara güç veren en iyi mobil işlemciler:
17.05.2021 Teknoloji
OnePlus kurucusunun yeni şirketi Nothing'in ilk cihazı haziranda çıkacak!
OnePlus kurucusunun yeni şirketi Nothing'in ilk cihazı haziranda çıkacak! Eski OnePlus kurucu ortağı Carl Pei şirketten ayrılıp Nothing adında yeni bir şirket kurmuştu. Nothing temelde daha sade tasarımlı 'yüksek' kaliteli ürünleri sunması bekleniyor ve yeni detaylar ortaya çıktı.
11.05.2021 Teknoloji
Nisan ayının en iyi 10 telefonu belli oldu
Nisan ayının en iyi 10 telefonu belli oldu Her ay bir sürü akıllı telefon tanıtılıyor. Yeni akıllı telefonlar pek çok şekilde kullanıcıları karşılıyor. En iyi kameraya sahip telefonlardan, oyuncu telefonlarına kadar farklı kişileri hedef alan markaları değerlendiren AnTuTu nisan ayının en iyi 10 telefonunu açıkladı.
7.05.2021 Teknoloji
BlackBerry küllerinden yeniden doğabilir mi? İşte yeni tasarım
BlackBerry küllerinden yeniden doğabilir mi? İşte yeni tasarım Bir zamanların en dikkat çeken telefonlarını üreten BlackBerry, yakın tarihte adından eskisi gibi söz ettiremiyor. Hal böyle olunca, farklı hamlelerle karşımıza çıkması istenen şirketin yeni telefonlarında farklı tasarımları kullanması bekleniyor. İşte bu beklentiler dahilinde hazırlanan yeni BlackBerry telefon konsepti:
16.04.2021 Teknoloji
OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro yeni güncellemesini aldı
OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro yeni güncellemesini aldı Daha yeni tanıtılmasına rağmen OnePlus'ın yeni 9 serisi OxygenOS 11.2.3.3 güncellemesini aldı. Güncelleme sayesinde pek çok sorun giderildi.
6.04.2021 Teknoloji
2021 yılının en iyi telefonları belli oldu
2021 yılının en iyi telefonları belli oldu Bu yıl başlayalı daha üç ay olmuşken, onlarca telefonun tanıtıldığına şahitlik ettik. Akıllı telefon pazarına olan talebe karşılık farklı ihtiyaçlar dahilinde modeller piyasaya sürülüyor. Apple'ın da bu noktada yeni bir araştırmaya konu olduğunu söylemek mümkün. İşte 2021 yılının en iyi telefonlarına eklenen üye...
26.03.2021 Teknoloji
OnePlus 9 serisi tanıtıldı: OnePlus 9R ve OnePlus 9 Pro
OnePlus 9 serisi tanıtıldı: OnePlus 9R ve OnePlus 9 Pro OnePlus 9 serisi bugün tanıtıldı. Telefon serisi üç akıllı telefon modeli olarak karşımıza çıkıyor ve renk seçenekleriyle dikkat çekiyor. OnePlus 9, OnePlus 9 Pro ve daha bütçe dostu bir model olan OnePlus 9R'yi görücüye çıkartan şirket, kamera tarafında iddialı duruyor.
23.03.2021 Teknoloji
OnePlus 9 serisinin tanıtılacağı tarih belli oldu
OnePlus 9 serisinin tanıtılacağı tarih belli oldu Telefon serisinin tanıtılmasına daha var ancak telefonun kamera özellikleri hakkında detaylar belli olmaya başladı. OnePlus 9 serisi bu ayın son haftasında görücüye çıkacak.
8.03.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Oneplus ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.