Onur Akın

Onur Akın

Son dakika Onur Akın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Onur Akın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Onur Akın haber sayfamızda...

Onur Akın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.434 onur akın haberi bulunmuştur.
Kraliyet ödülüne vize engeli
Kraliyet ödülüne vize engeli Volkan Konak, Onur Akın ve Hande Yener gibi ünlü isimlerin ardından Kutluğ Ataman da vize mağduru oldu.
14.10.2023 Kültür Sanat
Vize ret oranı yüzde 50 arttı
Vize ret oranı yüzde 50 arttı Türk vatandaşlarının Schengen vizesi almada yaşadığı sıkıntı ikiye katlandı. Konser için Avrupa’ya gitmesi gereken sanatçılar bile ret aldı. TURSAB Başkanı Bağlıkaya, ret verilen vize oranının bu yıl yüzde 50’ye çıktığını bildirdi.
1.06.2023 Gündem
Son dakika: CHP'de vekillerin yarısı listeye giremedi! Hangi partiye neresi verildi?
Son dakika: CHP'de vekillerin yarısı listeye giremedi! Hangi partiye neresi verildi? CHP’de 134 milletvekilinin 66’sı liste dışı kalırken, İYİ Parti ile ortak liste anlaşması kapsamında 6 ilde aday çıkarılmadı. Gelecek’ten 19, Deva’dan 25, Demokrat Parti’den 3, Saadet’ten 24 aday ve TDP’li Sarıgül de CHP listesinde yer aldı.
10.04.2023 Gündem
Bakanlar için 3 il! Erdoğan'ın önündeki 1200 kişilik liste
Bakanlar için 3 il! Erdoğan'ın önündeki 1200 kişilik liste 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken partilerde liste mesaisi sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakanların milletvekili adayı olarak gösterileceğinin açıklamasının ardından yeni bilgiler ortaya çıktı.
4.04.2023 Gündem
Kulislerde denge ve ‘ithal aday’ endişesi
Kulislerde denge ve ‘ithal aday’ endişesi Toplumun her kesiminden başvuru alan CHP’de MYK’nın yarıya yakını “kabine” için milletvekili adayı olmadı. Kulislerde listelerde bölgesel denge ve hassasiyetler ile seçmenin “ithal aday” tepkisinin göz ardı edilmemesi gerektiği vurgulanıyor.
4.04.2023 Gündem
CHP grubunun yarısı liste dışı!
CHP grubunun yarısı liste dışı! CHP’de vekil aday adaylığı için başvurular pazartesi günü son bulacak. Kulislere göre rekor düzeyde başvurunun yapıldığı CHP’de mevcut vekillerin yarısı listeye giremeyecek. Adaylık için başvuranlar arasında sanatçılar ve sendikacılar da var....
19.03.2023 Gündem
Ünlü isimler 8 Mart için bir arada
Ünlü isimler 8 Mart için bir arada “Bir Yudum İnsan” serilerinin yönetmeni Nebil Özgentürk, Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel bir projeye imza attı.
8.03.2023 Kültür Sanat
Saat 08.00... Gelen mesaj gözyaşlarına boğdu: Atilla abi ben Cemal
Saat 08.00... Gelen mesaj gözyaşlarına boğdu: Atilla abi ben Cemal Kahramanmaraş depreminde en fazla kişinin hayatını kaybettiği Ebrar sitesinin enkazından 41 saat sonra canlı olarak çıkarılan 17 yaşındaki Cemal Karakozak'ın hastanedeki tedavisinin tamamlamasının ardından kurtarıcısına attığı telefon mesaj gözleri yaşarttı.
27.02.2023 Haberler
Saat 08.00... Gelen mesaj gözyaşlarına boğdu: Atilla abi ben Cemal
Saat 08.00... Gelen mesaj gözyaşlarına boğdu: Atilla abi ben Cemal Kahramanmaraş depreminde en fazla kişinin hayatını kaybettiği Ebrar sitesinin enkazından 41 saat sonra canlı olarak çıkarılan 17 yaşındaki Cemal Karakozak'ın kurtarıcısına attığı mesaj gözleri yaşarttı.
27.02.2023 Gündem
Anadolu lezzetleri Buca’da
Anadolu lezzetleri Buca’da İzmir’in Buca ilçesi kentin en büyük yeme-içme ve eğlence festivaline ev sahipliği yapacak.
7.09.2022 Ege
Kahramanların mirasını ağırladı
Kahramanların mirasını ağırladı Ödemiş Belediyesi, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında Kuvayı Milliye oluşumuna ve Cumhuriyet’in ilk yıllarına damga vuran Celal Bayar, Şükrü Saracoğlu ve Mustafa Bengisu’nun torunlarını ağırladı.
5.09.2022 Ege
Narlıdere’de kültür buluşmaları sürüyor
Narlıdere’de kültür buluşmaları sürüyor Narlıdere Belediyesi Kültür Günleri, tüm hızıyla sürüyor. Organizasyonun ikinci günü Onur Akın, sahneye çıktı.
30.05.2022 Ege
Yücel Arzen kimdir? Yücel Arzen kaç yaşında, nereli, şarkıları neler?
Yücel Arzen kimdir? Yücel Arzen kaç yaşında, nereli, şarkıları neler? Müzisyen ve piyanist olarak adını duyuran Yücel Arzen, Türk Musıkisi Devlet Konservatuvarı bölümünde eğitim gördü. Yüksek lisans eğitimi ardından uzun süre Onur Akın ve İbrahim Sadri'ye piyano ve bağlama çaldı. İşte, Yücel Arzen hayatı...
18.05.2022 Cadde
Coşku dolu kutlama!
Coşku dolu kutlama! Cumhuriyet’in kalesi Marmaris’te Başkan Mehmet Oktay tüm halkı 98. yıl heyecanına ortak olmaya davet etti
29.10.2021 Ege
Cumhuriyet, coşkuyla kutlanacak
Cumhuriyet, coşkuyla kutlanacak Cumhuriyet’in ilanının 98. yılı tüm Ege’de coşkuyla kutlanacak.
26.10.2021 Ege
Güzelbahçe’de türkü şöleni
Güzelbahçe’de türkü şöleni Güzelbahçe Belediyesi, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Onur Akın’ı ağırladı.
3.09.2021 Ege
Türkiye’nin müzik antropoloğuydu
Türkiye’nin müzik antropoloğuydu Türkiye’nin müzik mozaiği Kalan Müzik’in kurucusu Hasan Saltık hayatını kaybetti. Saltık, 30 yıldır yaptığı araştırma, keşif ve kayıtlarla binlerce eseri müzikal belleğimize kazandırmıştı
4.06.2021 Kültür Sanat
Son dakika: Müzik dünyasının acı kaybı! Hasan Saltık hayatını kaybetti
Son dakika: Müzik dünyasının acı kaybı! Hasan Saltık hayatını kaybetti Son dakika haberine göre, Türkiye'deki müzikal zenginliği dünyaya tanıtan Kalan Müzik'in sahibi Hasan Saltık, 57 yaşında hayatını kaybetti.
3.06.2021 Cadde
‘Koştuğunu göreyim’
‘Koştuğunu göreyim’ Marmaris’te yaşayan Mehtap ve Sinan Ünen çiftinin, SMA Tip2 hastası 22 aylık bebekleri Ayaz’ın tedavisi için kampanya düzenlendi.
1.06.2021 Ege
Son dakika: Onur Akın hastaneye kaldırıldı
Son dakika: Onur Akın hastaneye kaldırıldı Son dakika haberine göre; koronavirüs testi pozitif çıkan özgün müziğin sevilen ismi Onur Akın, hastaneye kaldırıldı. Sosyal medya hesabından haberi duyuran Akın, "5 gündür evimde sürdürdüğüm KOVID-19 tedavi süreci, doktorlarımın lüzum görmesi üzerine hastanede devam edilecek." dedi.
23.11.2020 Cadde
Son dakika! CHP tarihinde ilk: Başörtülü aday
Son dakika! CHP tarihinde ilk: Başörtülü aday CHP’de kurultaydan sonra en yetkili organ olan Parti Meclisi üyeliği için çekişmeli bir yarış yaşandı. Kılıçdaroğlu, anahtar listesinde mevcut PM’deki 25 isme yer vermedi. 60 kişilik PM için 222 kişi yarıştı. Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde dikkat çeken isimler yer aldı. CHP Beykoz İlçe Başkanlığı yönetiminden başörtülü Avukat Sevgi Kılıç, Kılıçdaroğlu’nun listesine girdi.
27.07.2020 Siyaset
CHP'nin 37. Olağan Kurultayı sona erdi
CHP'nin 37. Olağan Kurultayı sona erdi CHP'nin 37. Olağan Kurultayı Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimlerinin yapıldığı ikinci gün çalışmasıyla sona erdi.
27.07.2020 Siyaset
CHP kurultayında 80 kişilik 'anahtar liste' yayınlandı iddiası
CHP kurultayında 80 kişilik 'anahtar liste' yayınlandı iddiası CHP'de Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelerinin belirleneceği 37. Olağan Kurultay'da pusulaların basılmasının ardından seçimlere geçilmesi bekleniyor.
26.07.2020 Siyaset
Yücel Arzen kimdir, kaç yaşında? Yücel Arzen'in yazdığı Ayasofya şarkısı...
Yücel Arzen kimdir, kaç yaşında? Yücel Arzen'in yazdığı Ayasofya şarkısı... Yücel Arzen'in hayatı gündemde merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, söz ve müziği Yücel Arzen’e ait olan “Ayasofya” şarkısını paylaştı. Bu paylaşım sonrasında Yücel Arzen'in yaşamı ve Ayasofya şarkısı araştırılmaya başlandı. İşte Yücel Arzen'in yaşamı ve Ayasofya şarkısı...
22.07.2020 Gündem
Nar Çiçekleri’ne ikinci anaokulu
Nar Çiçekleri’ne ikinci anaokulu Narlıdere Belediyesi, belediye bünyesindeki ikinci anaokulunun temelini Narlı Mahallesi’nde attı. 80 öğrenci kapasiteli tesis, eylül ayında hizmette
31.05.2020 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Onur Akın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.