Opera

Opera

Son dakika Opera haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Opera gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Opera haber sayfamızda...

Opera

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.239 opera haberi bulunmuştur.
Emir Yeşil'den acı haber! Hayatını kaybetti
Emir Yeşil'den acı haber! Hayatını kaybetti Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil (43), bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Gelen son dakika bilgilerine göre sevilen isim dün hayatını kaybetti. Ünlü ismin sevgilisi sosyal medyadan açıklama yaptı.
21.04.2024 Cadde
Fabrikada sanat var
Fabrikada sanat var Her İzmirlinin belleğinde izler bırakan Alsancak Tekel Fabrikası aslına uygun restorasyon edilerek, İzmir Kültür Sanat Fabrikası olarak hayat buldu. Kısa sürede kentin yeni cazibe merkezi halini alan İzmir Kültür Sanat Fabrikası 1. yaşını kutluyor.
20.04.2024 Ege
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek
AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın sanatla buluştuğu AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.
17.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Emma Meesseman'den büyük başarı! EuroLeague'de sezonun enleri belli oldu
Fenerbahçe'de Emma Meesseman'den büyük başarı! EuroLeague'de sezonun enleri belli oldu FIBA Kadınlar EuroLeague'de sezonun enleri ödüllerini düzenlenen törenle aldı. Ligin en değerli oyuncusu Fenerbahçe Alagöz Holding forması giyen Emma Meesseman oldu.
13.04.2024 Basketbol
İstanbul müziğe doyacak
İstanbul müziğe doyacak İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen 52. İstanbul Müzik Festivali, 21 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında müzikseverlere klasik müziğin yıldızlarıyla dolu bir program sunmaya hazırlanıyor.
11.04.2024 Kültür Sanat
O zaman dans
O zaman dans Milliyet Sanat dergisi nisan sayısında 29 Nisan Dünya Dans Günü vesilesiyle kapağına Türkiye’de dansın tarihini taşıyor.
3.04.2024 Kültür Sanat
Kennedy her mevsim ayrı güzel
Kennedy her mevsim ayrı güzel Vivaldi’nin “Dört Mevsim”ini çaldığı albümünün iki milyonluk satışıyla Guinness Rekorlar Kitabı’na adını yazdıran Nigel Kennedy, Türkiye’ye geliyor.
2.04.2024 Kültür Sanat
Anadolu’nun her yerinden seyirciyi görecekler
Anadolu’nun her yerinden seyirciyi görecekler İstanbul Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu MDTistanbul, “Dans Adrenalin”le 4 Nisan’da Mersin’de, 6 Nisan’da Ankara’da olacak.
2.04.2024 Kültür Sanat
87 yaşında emekli binbaşı pistlerin komutanı! 100 madalya, 50 kupam var
87 yaşında emekli binbaşı pistlerin komutanı! 100 madalya, 50 kupam var İzmir'de havacı Binbaşı Birsen İnan (87), emekli olduktan sonra spora yöneldi. Uzun yıllar atlezimle uğraşan İnan, 82 yaşında tanıştığı 'Bocce' sporunda da çeşitli başarılar elde etti. Atletizmde 100'ü aşkın madalyası ve 50'ye yakın kupası, boccede de çeşitli madalyaları bulunan İnan, "Kenarda, köşede kalmış bir emeklilik hoşuma gitmedi" dedi.
31.03.2024 Gündem
Sevgiye dair ne varsa
Sevgiye dair ne varsa “Giselle”, imkânsız bir aşkı anlatsa da önemli mesajlar taşıyor. Dönemin egemen gücü asillerin yer aldığı eserlere halkı katıyor.
31.03.2024 Kültür Sanat
Ankara’nın baharı sanatla daha güzel
Ankara’nın baharı sanatla daha güzel 38. Uluslararası Ankara Müzik Festivali Başlıyor! “Ankara Baharı Müzikle Daha Güzel” sloganıyla 4-30 Nisan arasında gerçekleşecek olan 38. Uluslararası Ankara Müzik Festivali, başkentte müzikseverleri bir araya getirecek.
29.03.2024 Kültür Sanat
Opera ve bale festivali için yerinizi ayırtın!
Opera ve bale festivali için yerinizi ayırtın! 15. Uluslararası İstanbul Opera ve Bale Festivali’nin biletleri satışa çıktı.
28.03.2024 Kültür Sanat
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler Türkiye Kültür Yolu Festivali’yle sanatın ve kültürün renkli yolculuğu 16 şehre yayılıyor!  Festival bu yıl altı bin etkinlik ve 40 bin sanatçıyı sanatseverlerle buluşturuyor.
26.03.2024 Kültür Sanat
Bade Daştan Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı
Bade Daştan Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.
25.03.2024 Kültür Sanat
‘Dünyanın en zengin mutfaklarından birine sahip olduğumuzu göstereceğiz’
‘Dünyanın en zengin mutfaklarından birine sahip olduğumuzu göstereceğiz’ Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali 2024 Yılı Tanıtım Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Ekonomi
Her yıl yapılıyor! Şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı: Nedeni ise...
Her yıl yapılıyor! Şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı: Nedeni ise... Tayland'ın başkenti Bangkok'ta her yıl düzenlenen “Dünya Saati” etkinliği kapsamında iklim krizine ve enerji tasarrufuna dikkat çekmek amacıyla şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı.
23.03.2024 Dünya
Pinokyo çocuklarla buluşmayı bekliyor
Pinokyo çocuklarla buluşmayı bekliyor 141 yaşındaki kuklanın dünyası müzikle yeniden canlanıyor.
21.03.2024 Kültür Sanat
Müzelerden sonra yeni hedef sahneler!
Müzelerden sonra yeni hedef sahneler! İklim aktivistleri müzelerden sonra sahnelerde kendilerini gösterdi. Müzelerdeki protestolarıyla sık sık gündeme gelen aktivistler geçtiğimiz gün “Succession” dizisinin oyuncularından Jeremy Strong’un rol aldığı Broadway’de sahnelenen “Halk Düşmanı” oyununun ön gösteriminde sahneye çıktı ve izleyicileri yaklaşan çevresel felaket konusunda uyardı.
19.03.2024 Kültür Sanat
Fetih günlerinde aşk
Fetih günlerinde aşk Rossini’nin “II. Mehmet” operası Fatih Sultan Mehmet’i sadece bir kahraman olarak değil, derinlemesine incelerken vatanseverlik ve aşk üzerinden geçmişten bugüne mesaj yolluyor.
17.03.2024 Kültür Sanat
'Poyraz Karayel'in Taş Kafa'sı Cem Cücenoğlu evlendi!
'Poyraz Karayel'in Taş Kafa'sı Cem Cücenoğlu evlendi! 'Ustura Kemal', 'Poyraz Karayel', 'Her Yerde Sen' ve 'Ben Bu Cihana Sığmazam' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen, geçirdiği mide ameliyatı sonrası verdiği kilolarla dikkat çeken Cem Cücenoğlu, opera sanatçısı Asude Karayavuz ile hayatını birleştirdi.
12.03.2024 Cadde
Yeniden Eurovision’da!
Yeniden Eurovision’da! Sertab Erener, önceki akşam Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu’nda konser verdi. Kerkisolfej organizasyonuyla şarkılarını binlerce seveniyle bir ağızdan seslendiren sanatçı, hayranlarına ‘Eurovision’ müjdesi verdi.
12.03.2024 Cadde
AKM’de erişilebilir yaşam için projeler
AKM’de erişilebilir yaşam için projeler Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları hayata geçiren Türk Telekom, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) de erişilebilirliği güçlendirdiğini duyurdu.
11.03.2024 Ekonomi
AK Parti'li Saygılı: Büyük konuştukları yerlerden imtihandalar
AK Parti'li Saygılı: Büyük konuştukları yerlerden imtihandalar AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer'in 'Ulaşımda 120 dakika ücretsiz aktarma' tekliflerinin UKOME tarafından reddedildiği iddiasının tartışma konusu olmasına yönelik açıklama yaptı.
6.03.2024 Gündem
Nimet Vahid’in hayatı beyaz perdede
Nimet Vahid’in hayatı beyaz perdede Türkiye’nin ilk opera sanatçısı Nimet Vahid’in hayatını anlatan “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin çekimleri başlıyor.
4.03.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Opera ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.