Operason

Operason

Son dakika Operason haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Operason gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Operason haber sayfamızda...

Operason

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32 operason haberi bulunmuştur.
Son dakika: Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı! Gözaltı sayısı artıyor
Son dakika: Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı! Gözaltı sayısı artıyor İstanbul'da Çağlayan Adliyesi'ndeki kontrol noktasına saldırı girişiminde bulunan DHKP/C üyesi 2 terörist etkisiz hale getirildi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü polis 5 kişi yaralandı. Bakan Yerlikaya, 25 adrese yapılan operasyonlarda 40 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
6.02.2024 Gündem
İstanbul'da müstehcen partiler, kostümler, köleler! 'Fergio House'un kurucusu mimar çıktı
İstanbul'da müstehcen partiler, kostümler, köleler! 'Fergio House'un kurucusu mimar çıktı İstanbul'da 'Fergio House' ismini verdikleri villada yakın tarihte büyük bir parti vererek buradan da müstehcen yayınlar yapmaya hazırlanan şüpheliler, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Operasyonun ardından Fergio House'un kurucusunun mimar Ferhat G. olduğu ve tanınmamak için maske kullandığı ortaya çıktı.
29.12.2023 Gündem
4 ilde FETÖ üyelerini yurt dışına kaçıranlara operasyon: 13 gözaltı
4 ilde FETÖ üyelerini yurt dışına kaçıranlara operasyon: 13 gözaltı Karabük merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda, FETÖ/PDY üyelerinin yurt dışına kaçışlarını organize ettiği iddiasıyla 13 şüpheli gözaltına alındı.
19.06.2023 Haberler
Yusuf Ataş vasiyeti neydi, kimdir? Şehit Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş aslen nereli kaç yaşındaydı?
Yusuf Ataş vasiyeti neydi, kimdir? Şehit Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş aslen nereli kaç yaşındaydı? Şehit Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş, Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit operason bölgesinde şehit düştü. Sosyal medyada arkadaşları ile bir arada iken vasiyetini ifade ettiği videonun sosyal medyada dolaşıma girmesi ile Türkiye şehidinin vasiyetini bağrına bastı ve harekete geçti. Peki Şehit Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş kimdir?
3.10.2022 Bilgi Rehberi
Eylem hazırlığındaki 2 PKK'lı terörist yakalandı
Eylem hazırlığındaki 2 PKK'lı terörist yakalandı Mersin'de eylem hazırlığındaki firari 2 PKK'lı terörist, özel harekat polislerinin de katıldığı hava destekli operasyonla silahlarıyla birlikte yakalandı.
3.08.2022 Haberler
İzmir merkezli 26 ilde FETÖ operasyonu! 60 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi
İzmir merkezli 26 ilde FETÖ operasyonu! 60 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi İzmir merkezli 26 ilde, FETÖ/PDY'nin 'TSK yapılanması'na  yönelik yürütülen soruşturma kapsamında,  60 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.  Şüphelilerin  29'u muvazzaf olmak üzere 37 asker, 23'ünün ise darbe girişimi sonrası ilişikleri kesilen askeri okul öğrencisi olduğu öğrenildi. Operasyonda şu ana kadar 44 şüphelinin yakalandığı bildirildi.
24.05.2022 Haberler
Aydın'da hareketli saatler! Polisten kaçmak için çatıya çıktı
Aydın'da hareketli saatler! Polisten kaçmak için çatıya çıktı Aydın'ın Didim ilçesinde, jandarmanın uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisi üzerine operasyon düzenlediği eve koçbaşı ile kapıyı kırarak girdi. Bu sırada çatıya çıkarak kaçmaya çalışırken yakalanan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
9.02.2022 Haberler
'Eren-7 Operasyonu'nda karla kamufle edilen 3 sığınak kullanılamaz hale getirildi
'Eren-7 Operasyonu'nda karla kamufle edilen 3 sığınak kullanılamaz hale getirildi Tunceli'de terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Eren-7 Mercan-Munzur Operasyonu'nda teröristlerin kullandığı tespit edilen karla örtülü 3 sığınak kullanılamaz hale getirildi.
28.02.2021 Haberler
Anahtarlık şeklinde! Bununla otomobilleri...
Anahtarlık şeklinde! Bununla otomobilleri... İstanbul'da terör örgütü DAEŞ üyeliğinden aranan Mehmet B.isimli terörist, çalıntı bir araçla uygulama yapan polis ekiplerine yakalandı. Yanındaki kişiyle birlikte gözaltına alınan ve kullandığı aracın torpido gözünde bir de anahtarlık görünümünde jammer (sinyal kesici) çıkan Mehmet B. getirildiği karakolda savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
10.12.2019 Haberler
Rüşvet operasyonunda 8 şüpheli adliyeye sevk edildi
Rüşvet operasyonunda 8 şüpheli adliyeye sevk edildi SAMSUN'un Çarşamba ilçesinde iddiaya göre tutuklu ve hükümlü yakınlarından rüşvet alarak tahliye sözü verdiği öne sürülen, aralarında zabıt katibinin de yer aldığı 10 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı, Çarşamba Adliyesi'nde görev yapan bir zabıt katibinin mahkum yakınlarına tahliye sözü vererek rüşvet aldığına dair çok sayıda ihbar mektubu aldı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bilgi verilmesinin ardından teknik ve fiziki takip başlatıldı. Soruşturma kapsamında Çarşamba, Ladik ve Havza ilçelerinde operason düzenlendi. Zabıt katibi ile rüşvet verdiği öne sürülen 10 şüpheli, 'görevi kötüye kullanmak, nitelikli dolandırıcılık, suç delillerini gizleme, yok etme, değiştirme, adli yargılamayı etkilemeye teşebbüs' suçundan gözaltına alındı. Şüphelilerden 3'ü, savcı talimatıyla alınan sağlık raporunun ardından serbest bırakılırken, 8 şüpheli ise ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Şüpheliler, işlemlerinin ardından Çarşamba Adliyesi'ne sevk edildi.
11.09.2019 Haberler
Zehir tacirlerinden akıl almaz oyun! Polis şaşkına döndü…
Zehir tacirlerinden akıl almaz oyun! Polis şaşkına döndü… Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 9 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda zehir tacirlerinin polisi şaşırtmak için aynı sokakta bulunan birden çok eve aynı kapı numarasını verdiğini gören ekipler şaşkına döndü.
28.04.2018 Gündem
Zehir tacirlerinden akıl almaz oyun! Polis şaşkına döndü…
Zehir tacirlerinden akıl almaz oyun! Polis şaşkına döndü… Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 9 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda zehir tacirlerinin polisi şaşırtmak için aynı sokakta bulunan birden çok eve aynı kapı numarasını verdiğini gören ekipler şaşkına döndü.
28.04.2018 Gündem
Türk savaş uçaklarından Asos bölgesinde yığınak yapan PKK'ya büyük darbe!
Türk savaş uçaklarından Asos bölgesinde yığınak yapan PKK'ya büyük darbe! Terör örgütü PKK'nın üst düzey sorumlularının da aralarında yer aldığı 80'den fazla terörist etkisiz hale getirildi. Ölü sayısı artabilir.
5.12.2017 Gündem
Zonguldak'taki FETÖ soruşturmasında 9  tutuklama
Zonguldak'taki FETÖ soruşturmasında 9  tutuklama Zonguldak'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet  Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, örgütün şifreli haberleşme  programı "ByLock"u kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2'si kadın 9 kişi  tutuklandı.
29.06.2017 Gündem
Mersin'de 16 öğretmene FETÖ'den gözaltı
Mersin'de 16 öğretmene FETÖ'den gözaltı Mersin'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)  soruşturması kapmasında 16 öğretmen hakkında gözaltı kararı verildi.
28.06.2017 Gündem
Samsun'da FETÖ'den 12 kişi tutuklandı
Samsun'da FETÖ'den 12 kişi tutuklandı Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında adliyeye sevk edilen 11 öğretmen ve 1 hemşire tutuklanırken, 3 öğretmen adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.06.2017 Gündem
Malatya’da FETÖ/PDY operasyonunda 6 tutuklama
Malatya’da FETÖ/PDY operasyonunda 6 tutuklama Malatya’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 6 eski öğretmen tutuklanarak ceza evine gönderildi.
16.06.2017 Gündem
Beyaz Saray'da Suriye operasyonunun fotoğrafı yayınlandı
Beyaz Saray'da Suriye operasyonunun fotoğrafı yayınlandı Amerika'nın Suriye'nin Humus kentindeki Şayrat hava üssüne yönelik 'Tomahawk' saldırısı sırasında ABD Başkanı Donald Trump ve ekibinin gerçekleştirdiği toplantıyı gösteren fotoğraf, Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer tarafından yayınlandı.
7.04.2017 Dünya
Son dakika haberi: Şırnak'ta operasyon.. Teröristler etkisiz hale getirildi
Son dakika haberi: Şırnak'ta operasyon.. Teröristler etkisiz hale getirildi Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda canlı bomba oldukları değerlendirilen iki kişinin öldürüldüğü 5 kişinin de gözaltına alındığı bildirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, PKK'lı 2 terörist, "Cizre Belediyesinde görevlendirilen Kaymakam Adanur'a saldırıda bulunmak için kırsaldan ilçe merkezine geldikleri" bilgisi üzerine güvenlik güçlerince takibe alındı.
11.10.2016 Gündem
İtalya’da ırkçı saldırıya uğrayan Nijeryalı göçmen öldü
İtalya’da ırkçı saldırıya uğrayan Nijeryalı göçmen öldü Fermo'da bir fanatik futbol taraftarının demirle döverek komaya soktuğu Emmanuel Namdi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
7.07.2016 Dünya
Kıskıvrak yakalandı
Kıskıvrak yakalandı Güvenlik güçleri, Mürşitpınar Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde dün beraberlerindeki silah ve mühimmatları, Diyarbakır Sur bölgesine götürerek, PKK'ya yardım etmeye çalışan PYD/YPG'li teröristler oldukları değerlendirilen 5 kişiye engel oldu. Güvenlik güçlerinin müdahalesi sonucunda 1 kişi yakalanırken 2'si yaralı 4 kişi ise silah ve malzemeleri bırakarak Suriye tarafına kaçtı. 25 Şubat 2016 tarihinde Mürşitpınar Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde, Türkiye?ye yasadışı yollardan girmeye çalışan 5 kişi yapılan 'dur' ikazlarına uymaması ve ateşle karşılık vermeleri üzerine güvenlik güçleri misliyle karşılık verdi. Yapılan müdahale sonucunda, PKK/PYD terör örgütüne silah ve malzeme desteği sağlamak maksadıyla kaçakçılık görüntüsü altında faaliyet yürüttüğü belirtilen 1 kişi yakalanırken 2'si yaralı 4 kişi ise üzerlerindeki silah ve malzemeleri de bırakarak Suriye istikametine kaçtı.Bölgede yapılan aramada, 4 Kaleşnikof piyade tüfeği, 7 muhtelif marka tabanca, 10 Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, 8 tabanca şarjörü, 2 bin 503 7.62 mm. mühimmat, 100 karton sigara, 2 cep telefonu ele geçirildi. Yakalanan kişi ifadesinde kapsamında ; Suriye tarafına kaçan 4 kişinin beraberlerindeki silah ve mühimmatları, Diyarbakır Sur'a götürerek, PKK'ya yardım etmeyi çalıştıkları ve PYD/YPG'li teröristler oldukları değerlendirildiği öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
PKK’nın bölge sorumlularından biri yakalandı
PKK’nın bölge sorumlularından biri yakalandı PKK'nın Tunceli kent merkezinde dün gerçekleştirdiği saldırının ardından güvenlik güçlerinin başlattığı operasyonda PKK’nın bölge sorumlularından biri yakalandı
5.09.2015 Gündem
İkizler hayata tutundu
İkizler hayata tutundu Hamilelik sırasında doktorların “yaşamaları zor” dediği yapışık ikizler ameliyatla ayrıldı.Allison ve Amelia adı verilen ikizler, 2011 yılının Mart ayında dünyaya geldi. Çift, 2 yaşındaki oğulları Owen’ı da yanlarına alarak, 8 ay boyunca ikizlerin gözlem altında bulunduğu hastaneye yerleşti. Ameliyatı yapacak doktorlar, birbirine dikilmiş iki oyuncak bebek üzerinde prova yaptılar. Ameliyatı yapan cerrahlardan Dr. Holly Hedrick, “oyuncak bebekler gerçekleri kadar şirin olmasa da, bizlere çok yardımcı oldu,” dedi. Sonunda geçen yıl Kasım ayında, 40 kişiden oluşan bir cerrah ve hemşire ekibi, 7 saat süren bir ameliyatın ardından ikizleri ayırmayı başardı.
11.09.2019 Haberler
'Cinci hocaları' polis çarptı!
'Cinci hocaları' polis çarptı! Sultanbeyli'de polis, hastalıklara şifa bulduklarını ileri sürerek insanları dolandıran 'cinci hoca' olarak bilinen şahıslara operasyon düzenledi. Para karşılığında insanlara çeşitli vaatlerde bulunan sahte hocalar, müşteri kılığındaki polislere de aynı şekilde davaranınca yakayı ele verdi. Müşteri kılığındaki polislerden çeyrek altın isteyen sahte hocanın diyalogları gizli kamera ile görüntülendi.
25.03.2013 Gündem
Nusaybin'deki operasyonun detayları belli oldu
Nusaybin'deki operasyonun detayları belli oldu MARDİN’in Nusaybin İlçesi’nde bir evde çıkan çatışmada öldürülen PKK’nın Mardin sözde eyalet sorumlusu ’Akif’ kod adlı Mehmet Şirin Cebe için operasyonlarının detayları ortaya çıktı. Cebe’nin kaldığı evi tespit edip çevresinde geniş alanda sabah saatlerinden itibaren keşif yapan polisin, daha sonra evin bulunduğu sokağa çıkan yolları kesip operasyonu gerçekleştirdiği belirtildi. Bulunduğu evden arka taraftaki eve kaçan ’Akif’ kod adlı PKK’lının el bombaları ve uzun namlulu silahlarla yarım saat çatıştıktan sonra evin merdiven boşluğunda öldürüldüğü belirtildi.
14.01.2013 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Operason ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.