Ördek

Ördek

Son dakika ördek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ördek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ördek haber sayfamızda...

Ördek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.700 ördek haberi bulunmuştur.
Fatih'i perişan etmişti, yeniden gündemde! Ağrıdan kıvrandırıyor: Görülme yaşı 20'lere düştü
Fatih'i perişan etmişti, yeniden gündemde! Ağrıdan kıvrandırıyor: Görülme yaşı 20'lere düştü Aşırı et tüketiminin yol açtığı gut hastalığının 'saraylara lâyık bir hastalık' olarak tarihin tozlu sayfalarına karıştığını düşünüyorsanız yanıldınız. Beklenmeyen bir şekilde dünyadaki vaka sayısında yaşanan artış, uzmanları alarma geçirdi. Gençleri bile ağrıdan kıvrandıran hastalığın altında yatan sebep ise hem tanıdık hem de şaşırtıcı.
30.03.2024 Genel Sağlık
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı İstanbul’da kaçakçılık polisi, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Ali Haydar Üstay'ın kaçak müzesinde ele geçirilen kutup ayısını avlamak için Kanada'da 2 ay kaldığı, çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldığı öğrenildi.
19.03.2024 Gündem
Ördeğine otomobil çarpan kadın savcılığa şikayette bulundu
Ördeğine otomobil çarpan kadın savcılığa şikayette bulundu Sosyal medyada semt pazarında sahibiyle alışverişe giden "Pazarcı ördek" olarak dikkat çeken Pamuk, Kağıthane'de bir taksinin çarpması sonucu öldü. Ördeğin sahibi Anahit Khachatryan, taksi şoförü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Khachatrayn, "Ördek olsa, kedi olsa, köpek olsa, inek olsa da önemli değil. O bir can, bizim gibi bir can, ne olur yardımcı olun" dedi.
19.03.2024 Haberler
Pamuk isimli ördeğe taksi çarptı! Sahibi suç duyurusunda bulundu
Pamuk isimli ördeğe taksi çarptı! Sahibi suç duyurusunda bulundu “Sahibinin izinden ayrılmayan ördek” olarak sosyal medyada fenomen olan Pamuk isimli ördek ticari taksinin kendisine çarpması sonucu hayatını kaybetti. Pamuk’un sahibi taksi şoförü hakkında suç duyurusunda bulundu.
19.03.2024 Gündem
Kardeşleri ayıran skuter kazasında bilirkişi raporu ortaya çıktı
Kardeşleri ayıran skuter kazasında bilirkişi raporu ortaya çıktı İzmir’in Karşıyaka ilçesinde otomobilin çarptığı skuterdeki 2 kardeşten Soykan Sönmez'in öldüğü (16), ağabeyi Göktuğ Güleç'in (23) ağır yaralandığı kazanın tespit tutanağı ve bilirkişi raporu ortaya çıktı. Her iki rapora göre, kavşağa yaklaşırken hızını kesmeyen sürücüsü Mehmet Efe Ördek (20) ile skuterle kırmızı ışıktan geçen Göktuğ Güleç, kusurlu bulundu.
10.03.2024 Gündem
Antalya'da kan donduran olay! Ördek avlamaya gitti, ceset buldu
Antalya'da kan donduran olay! Ördek avlamaya gitti, ceset buldu Antalya'da arkadaşı İsmail Oran (27) tarafından öldürülen Tuncay Okudan'ın (34) cesedini ördek avlamaya giden avcının köpeği bulurken olayla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı.
24.02.2024 Gündem
2 bin kişi yaşıyordu, terk edildi! 'Küçük Paris' olarak adlandırıyorlardı
2 bin kişi yaşıyordu, terk edildi! 'Küçük Paris' olarak adlandırıyorlardı Sivas’ın Divriği ilçesinde yıllar önce canlılığıyla adeta 'Küçük bir Paris' olarak adlandırılan Cürek şehri terk edildi.
16.02.2024 Gündem
Çatalca'da tekne alabora oldu! 1 kişi aranıyor
Çatalca'da tekne alabora oldu! 1 kişi aranıyor Çatalca’da ördek avlamak için göle açılan iki kişinin bulunduğu tekne alabora oldu. Bir kişi kendi imkanlarıyla kıyıya çıktı kaybolan İbrahim Sancar için arama kurtarma çalışmaları yapılıyor.
23.01.2024 Haberler
Çatalca'da tekne alabora oldu! 1 kişi aranıyor
Çatalca'da tekne alabora oldu! 1 kişi aranıyor Çatalca’da ördek avlamak için göle açılan iki kişinin bulunduğu tekne alabora oldu. Bir kişi kendi imkanlarıyla kıyıya çıktı kaybolan İbrahim Sancar için arama kurtarma çalışmaları yapılıyor.
23.01.2024 Gündem
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duyguları arasında anne baba olmak yer alıyor. Yeni aile bireylerini kucağına alacağı günü sayan anne ve baba adayları çocuklarına ne isim vereceği konusunda da kafa koruyor. En güzel ve en anlamlı isimleri çocuklarına vermek isteyen aileler seçici oluyor. Keşfedilmemiş isimler, duyulmamış, değişik, nadir bulunan isimler anne ve baba adaylarının tercihi oluyor. İsimlerin dışında anlamlarına da dikkat ediliyor. S harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında özen gösteriyor. S harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri Uzun, kısa, kolay, komik ve zorlayıcı halleri ile eğlendiren tekerlemeler “ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Ölçülü ve kafiyeli olan tekerlemeler çocukların dil ve konuşma gelişimine katkıda bulunurken diksiyon için de ayrıca yararlıdır. Masal ve çocuk oyunlarının başında, aralarında ya da sonunda yer alırlar. Gerçek hayatla bağdaşmayan tekerlemelerin amacı şaşırtıcı etki oluşturmak ve hoş vakit geçirilmesine yardımcı olmaktır. Zor, uzun, diksiyon tekerleme örnekleri için “Uzun Tekerlemeler” içeriğimizden faydalanabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
En Zor Tekerlemeler – Söylemesi En Zor, Kısa ve Uzun Tekerlemeler ve Örnekleri
En Zor Tekerlemeler – Söylemesi En Zor, Kısa ve Uzun Tekerlemeler ve Örnekleri Halk edebiyatına özgü bir tür olan tekerlemeler, “ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Çocukların hem eğlenmesine hem de gelişimine katkı sağlayan tekerlemeler bir çeşit laf cambazlığıdır. Söylenmesi zor olan tekerlemelerin genellikle gerçek yaşamla ilgisi yoktur. Hayal ve kurmacadırlar. Bazı kelimeler anlamlı iken bazen de anlamı olmaz. Çocukların yanı sıra yanı sıra halk ozanları da şiirlerinde tekerlemelere yer vermiştir. Söylemesi zor, kısa ve uzun tekerleme örnekleri için “En Zor Tekerlemeler” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
En Komik Tekerlemeler – Kısa, Zor, Uzun ve Komik Çocuk Tekerlemeleri ve Örnekleri
En Komik Tekerlemeler – Kısa, Zor, Uzun ve Komik Çocuk Tekerlemeleri ve Örnekleri Masal, hikâye, bilmece ve halk tiyatrosu gibi edebi türlerde sıkça karşılaşılan tekerlemeler ölçülü ve basmakalıp sözlerdir. Halk edebiyatına özgür bir tür olan komik tekerlemeler çocukların gelişimine katkı sağlarken hem de eğlendiricidir. Eğitici ve eğlenceli yönü ile tekerlemeler çocukların konuşma yeteneğini geliştirmesine yardımcı olur. Ayrıca tekerlemeler büyükler tarafından da hoş vakit geçirmek ve eğlenmek için de söylenir. Kısa, zor, uzun halleri ile zorlayıcı etkisi olan tekerlemelerin genellikle anlamı ve gerçeklik payı yoktur. Kısa, zor, uzun ve komik çocuk tekerlemeleri ve örnekleri için “En Komik Tekerlemeler” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri Çocukların gelişiminde önemli yere sahip olan tekerlemeler "ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Halk edebiyatına özgü bir türdür. Tekerlemelerin masal, oyun, tören ve bağımsız olarak 4 çeşidi bulunur. Tekerlemeler hem eğlenceli vakit geçirmede hem de çocukların konuşma kabiliyetini geliştirmede önemli rol oynar. Çocukların yanı sıra halk ozanları da şiirlerinde tekerlemelere yer vermiştir. Gerçek yaşamla ilgisi olmayan sözlerden meydana gelen söylemesi en zor, kısa, uzun, kolay, iyi diksiyon, komik, oyun, çocuk tekerlemeleri ve tekerleme örneklerine içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Serengeti değil, Kızılırmak Deltası
Serengeti değil, Kızılırmak Deltası Binlerce canlının barınma ve uğrak yeri olan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde İHA kameraları ve fotokapanlara yansıyan hayvanlar, Serengeti'yi aratmadı.
30.12.2023 Yaşam
Bisikletlinin öldüğü feci kaza kamerada
Bisikletlinin öldüğü feci kaza kamerada Samsun'un Bafra ilçesinde bisikletlinin hayatını kaybettiği kaza anı kameraya yansıdı.
28.12.2023 Haberler
MasterChef All Star'da üçüncü ceketi giyen yarışmacı belli oldu
MasterChef All Star'da üçüncü ceketi giyen yarışmacı belli oldu MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarışıyorlar. Üçüncü ceketin sahibi, dün akşam Tv8 ekranlarında yayınlanan bölümde belli oldu.
28.12.2023 Cadde
Rusya’nın ilk elektrikli otomobili: Tesla katili
Rusya’nın ilk elektrikli otomobili: Tesla katili Rusya’nın geçtiğimiz hafta “Amber” adını verdiği ilk elektrikli otomobilinin tanıtımı sosyal medyada alay konusu oldu.
26.12.2023 Otomobil
Rusya'nın elektrikli arabası alay konusu oldu! 'Tesla katili'
Rusya'nın elektrikli arabası alay konusu oldu! 'Tesla katili' Sosyal medya kullanıcıları, Moskova Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri tarafından tasarlanan yeni aracın 1990’lı yıllarda üretilen Fiat’ın Multipla model otomobili kadar çirkin olduğunu yazdı.
25.12.2023 Dünya
Ördekleri telef eden köpeği yakalayarak ördek kafesine kilitledi
Ördekleri telef eden köpeği yakalayarak ördek kafesine kilitledi Samsun’da bir vatandaş ördeklere saldırarak telef eden sahipli bir köpeği yakalayarak ördek kafesine kilitledi.
18.12.2023 Haberler
Dünyayı şoke eden keşif! 75 milyon yıllık T-Rex’in midesinden yavruları çıktı
Dünyayı şoke eden keşif! 75 milyon yıllık T-Rex’in midesinden yavruları çıktı Kanada'da 75 milyon yıl önce yaşamış bir dinozorun fosil kalıntıları bulundu.
10.12.2023 Dünya
Gelenek deniyor ama çocuk istismarı! Ayaklarının yere değmesi bile yasak
Gelenek deniyor ama çocuk istismarı! Ayaklarının yere değmesi bile yasak Nepalliler küçük kız çocuklarına dünyada yaşayan tek tanrıça olan 'Kumari' olarak tapıyor. 2-6 yaş arasından seçilen tanrıçaların çeşitli kriterlere uyması, birçok ritüeli tamamlaması ve 32 güzellik kriterinin hepsinden tam puan alması gerekiyor. Bu kriterlerin hepsine sahip olan kız çocuklarının Tanrıça Kumari olma yolunda ve sonrasında maruz kaldığı kötü muamele ise akıllara durgunluk veriyor.
9.12.2023 Yaşam
Yok olma noktasına gelen kuş cenneti yeniden canlandı
Yok olma noktasına gelen kuş cenneti yeniden canlandı Hatay’ın Samandağ ilçesindeki Mileyha Sulak Alanı, son günlerde etkili olan yağış nedeniyle suyla kaplanarak yeniden kuşların akınına uğradı.
3.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ördek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.