Ordu

Ordu

Son dakika ordu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ordu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ordu haber sayfamızda...

Ordu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33.763 ordu haberi bulunmuştur.
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! Önümüzdeki 3 güne dikkat
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! Önümüzdeki 3 güne dikkat Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcak ve ve güneşli havaları beklerken önümüzdeki 3 gün için yeni uyarı geldi. Toz taşımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. İstanbul için bu gece işaret edildi. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Gündem
İran'ın Ankara Büyükelçisi Habibollahzadeh: İran, karşılık verme kararlılığını ifade etmiştir
İran'ın Ankara Büyükelçisi Habibollahzadeh: İran, karşılık verme kararlılığını ifade etmiştir İran'ın Ankara Büyükelçisi Mohammad Hassan Habibollahzadeh, “İran İslam Cumhuriyeti; saldırgan eylemlere karşı koyma ve bu saldırılara uluslararası hukuka uygun şekilde kararlılıkla karşılık verme konusundaki sarsılmaz kararlılığını ifade etmiştir” açıklamasında bulundu.
22.04.2024 Gündem
Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat
Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat Meteoroloji haritayı güncellerdi. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak alarmı verildi. Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısı yapıldı. Peki sağanak ve soğuk havalar kaç gün daha devam edecek.
22.04.2024 Haberler
Doktorlar Metehan'ı tedavi edemiyor: Adı bilinmeyen bir hastalık
Doktorlar Metehan'ı tedavi edemiyor: Adı bilinmeyen bir hastalık Ordu’da yaşayan evli çift, 10 yaşındaki çocukları Metehan’a tam anlamıyla teşhis konulup, tedavi edilmesini istiyor. Serebral palsi hastası olduğu düşünülen çocuk, akranları gibi yürüyüp oynayamadığı gibi şırınga ile özel mama ile besleniyor, sürekli olarak yatakta hareketsiz duruyor.
22.04.2024 Haberler
Ordu’da mahalle gezisine çıkan devekuşu tebessüm ettirdi
Ordu’da mahalle gezisine çıkan devekuşu tebessüm ettirdi Ordu’nun Altınordu ilçesinde aracıyla seyir halinde iken yolda gezintiye çıkan devekuşu gören bir vatandaş o anları cep telefonu ile kayda aldı. Görüntüler tebessüm ettirirken, devekuşlarının kapılarının açık bırakıldığı için yetiştirildikleri yerden kaçtıkları ortaya çıktı.
22.04.2024 Haberler
Denizlispor'da büyük kriz! Futbolcular, başkana ulaşamıyor
Denizlispor'da büyük kriz! Futbolcular, başkana ulaşamıyor TFF 3. Lig'e düşen Denizlispor'da büyük kriz yaşanıyor. Futbolculardan Gökhan Süzen, verilen sözlerin tutulmadığını ve çeklerin karşılıksız çıktığını ifade etti. Gökhan Süzen kulüp yöneticilerine ve başkana ulaşamadıklarını ifade etti.
22.04.2024 3.Lig
Doktorlar Metehan'ı tedavi edemiyor: Adı bilinmeyen bir hastalık
Doktorlar Metehan'ı tedavi edemiyor: Adı bilinmeyen bir hastalık Ordu’da yaşayan evli çift, 10 yaşındaki çocukları Metehan’a tam anlamıyla teşhis konulup, tedavi edilmesini istiyor. Serebral palsi hastası olduğu düşünülen çocuk, akranları gibi yürüyüp oynayamadığı gibi şırınga ile özel mama ile besleniyor, sürekli olarak yatakta hareketsiz duruyor.
22.04.2024 Gündem
Otomobil, TIR'ın altına girdi! Genç çiftin feci sonu
Otomobil, TIR'ın altına girdi! Genç çiftin feci sonu Samsun'da hafif ticari aracın kırmızı ışıkta bekleyen TIR’a çarptığı ve karı-kocanın hayatını kaybettiği kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Hayatını kaybeden genç çift gözyaşları içinde toprağa verildi.
21.04.2024 Haberler
Otomobil, TIR'ın altına girdi! Genç çiftin feci sonu
Otomobil, TIR'ın altına girdi! Genç çiftin feci sonu Samsun'da hafif ticari aracın kırmızı ışıkta bekleyen TIR’a çarptığı ve karı-kocanın hayatını kaybettiği kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Hayatını kaybeden genç çift gözyaşları içinde toprağa verildi.
21.04.2024 Gündem
Uyuşturucuya geçit yok! 81 ilde 194 kişi yakalandı
Uyuşturucuya geçit yok! 81 ilde 194 kişi yakalandı Uyuşturucuyla mücadele kapsamında 81 ilde gerçekleştirilen 'Narkoçelik-13' operasyonlarına ilişkin detaylar belli oldu.
21.04.2024 Gündem
‘Narkoçelik-13’ operasyonlarında 194 şüpheli yakalandı
‘Narkoçelik-13’ operasyonlarında 194 şüpheli yakalandı Uyuşturucuyla mücadele kapsamında 81 ilde gerçekleştirilen 'Narkoçelik-13' operasyonlarına ilişkin detaylar belli oldu.
21.04.2024 Haberler
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölge bölge beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere yağmur bekleniyor mu? Hafta başında hava durumu nasıl olacak? Yeni harita yayınlandı. İşte haberin ayrıntıları...
21.04.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Tokat'taki depremde 10 bina yıkıldı, 20 bina ağır hasar gördü
Tokat'taki depremde 10 bina yıkıldı, 20 bina ağır hasar gördü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, dün Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Tuzcuoğlu, deprem nedeniyle Tokat'ta 5 binanın yıkıldığını, 15 binanın ağır hasar gördüğünü, Yozgat'ta da 5 binanın yıkıldığını ve 5 binanın ağır hasar gördüğünü söyledi.
19.04.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. 'Çok kuvvetli yağış' radara girdi. İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
Sudan ucuz elektrik: Fatura 3’te bir düştü
Sudan ucuz elektrik: Fatura 3’te bir düştü Ordu’da yaşayan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü'nden mezun emekli imam Ahmet Ergin, dere kenarına hurda malzemeleri de kullanarak kurduğu sistem ile evinin elektrik ihtiyacının büyük bir kısmını bedava karşılıyor.
19.04.2024 Ekonomi
İsrail'de sirenler çalıyor
İsrail'de sirenler çalıyor İsrail'de birçok noktaya çok sayıda roket atıldı. Sirenlerin çaldığı şehirlerde ordu bir kez daha teyakkuz haline geçti.
18.04.2024 Haberler
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyarı üstüne uyarı yaptı! Cuma günü kuvvetli yağış ve fırtına geliyor. İller tek tek açıklandı. Cuma günü plan yapanlar dikkat! İşte merak edilen detaylar...
18.04.2024 Gündem
'Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır'
'Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır' Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 'İnsanlı Hava Platformları İmza Töreni'nde konuşarak, "Türkiye, artık kendi savaş uçağını, eğitim ve jet uçaklarını, helikopterlerini üretebilen dünyanın sayılı ülkelerinden biri oldu. Söz konusu ürünlerin seri üretiminin başlaması ve envantere girmesiyle semaların yılmaz koruyucusu olan Hava Kuvvetlerimiz, Türkiye'nin hak ve menfaatlerini daha güçlü şekilde koruyacak, Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır" şeklinde konuştu.
18.04.2024 Gündem
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı Ukrayna savaşında ölen Rusların sayısı 50 bini aştı. BBC, savaşın ikinci yılında ölenlerin sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 arttığını tespit etti.
18.04.2024 Dünya
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Haberler
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya...
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den 16 kent için son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji'den 16 kent için son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. Radar verilerine göre 16 kent için sarı alarm verildi. İstanbul dahil birçok kentte saatler sonra soğuk ve sağanak hava etkisini gösterecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
17.04.2024 Gündem
YSK'dan Ordu ve Hatay için karar
YSK'dan Ordu ve Hatay için karar Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İYİ Parti'nin Ordu, CHP'nin de Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun İlçe Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin yaptığı itirazla ilgili kararını açıkladı.
17.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ordu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.