Onlarca yıldan sonra ilk kez görüldü! ABD 'çok gizli' silahını sahaya sürdü
Onlarca yıldan sonra ilk kez görüldü! ABD 'çok gizli' silahını sahaya sürdü Özellikle geride kalan 2021 senesini tüm dünyayı şoka sokan askeri testlerle geçiren Çin'e karşı, Beyaz Saray'dan gerilimi zirveye çıkartacak bir adım geldi. Pentagon bu hamlesiyle Hint-Pasifik bölgesinde geri adım atmayacağının da güçlü bir sinyalini vermiş oldu.
19.01.2022 Dünya
Çin'den süper güçlere şok uyarı! Dünyanın dizlerini titreten kabus senaryosu
Çin'den süper güçlere şok uyarı! Dünyanın dizlerini titreten kabus senaryosu Dev ülkeler küresel bir felaketle sonuçlanabilecek ve bir türlü engellenemeyen bir nükleer silahlanma yarışına girdi. Bu konuda son adım, yakın zamanda gerçekleştirdiği üst üste askeri testlerle tüm dünyayı şoka sokan Pekin'den geldi.
4.01.2022 Dünya
Çin yapılamaz denileni yaptı! Peş peşe uyarılar: 'Artık kafamızı kaldırmalıyız'
Çin yapılamaz denileni yaptı! Peş peşe uyarılar: 'Artık kafamızı kaldırmalıyız' Üçüncü Dünya Savaşı'nı tetiklemesinden korkulan ABD, Rusya ve Çin arasındaki silahlanma yarışının hızlanması, tansiyonu yükseltiyor. Pekin'in son aylarda yaptığı ve Pentagon'u şoka sokan askeri denemeleri üzerine Beyaz Saray harekete geçti. Ancak, ABD'li eski savunma uzmanı artık çok geç kalınmış olabileceğini düşünüyor.
2.01.2022 Dünya
Son dakika... Çin dünyanın en büyüğünü yaptı! Pentagon raporu alarm zillerini çaldı
Son dakika... Çin dünyanın en büyüğünü yaptı! Pentagon raporu alarm zillerini çaldı Son dakika haberlere göre, ABD Savunma Bakanlığı'nın Çin raporu deprem etkisi yarattı. Çin donanmasının akıl almaz bir şekilde büyüdüğünün vurgulandığı rapor, Pekin'in nasıl bir tehdit haline geldiğini gözler önüne serdi.
10.11.2021 Dünya
Son dakika haberler... Çin'in şakası yok! ABD uçak gemisi çölde yakalandı
Son dakika haberler... Çin'in şakası yok! ABD uçak gemisi çölde yakalandı Son dakika haberlere göre, uydu görüntü şirketi Maxar'ın yayınladığı görüntüler deprem etkisi yarattı. Her an patlak vermesinden korkulan devasa savaş hazırlıkları ve Pekin'in düşman orduyu yok etme planının ifşa olması, korkuları bir kat daha artırdı.
8.11.2021 Dünya
Son dakika... Çin'in nükleer planı ortaya çıktı! İstihbarat raporu deprem etkisi yarattı
Son dakika... Çin'in nükleer planı ortaya çıktı! İstihbarat raporu deprem etkisi yarattı Son dakika haberlere göre, yeni açıklanan bir ABD istihbarat raporu Pekin yönetiminin nükleer planları hakkında yalan söylemiş olabileceğini ortaya koydu. Korkutucu raporun yayınlanmasından hemen sonra bugün, ABD Genelkurmay Başkanı'ndan Çin'in olası işgaline karşı açıklama geldi.
4.11.2021 Dünya
Son dakika: Dünyadan şok haber! ABD nükleer denizaltısı dağa çarptı
Son dakika: Dünyadan şok haber! ABD nükleer denizaltısı dağa çarptı Son dakika haberlere göre, tüm dünyanın ödünü koparan çarpışmanın detayları ortaya çıktı, CNN International bilinmeyen bir su altı dağına çarpan denizaltının Guam'a götürüldüğünü aktarıyor. İşte son dakika gelişmeler...
2.11.2021 Dünya
Son dakika haberleri: Dünyada büyük ses getirdi! Herkes Çin'i konuşuyor
Son dakika haberleri: Dünyada büyük ses getirdi! Herkes Çin'i konuşuyor Son dakika haberlere göre, yıllardır gizlenen silah yeşile boyanmış halde arz-ı endam etti, fotoğraflar anında dünyada ses getirdi. Hayalet silahın Shenyang FC-31, J-XY veya J-35 gibi üç ayrı ismi var.
2.11.2021 Dünya
Son dakika haberler... ABD'nin çaresizliği büyüyor! Generallerden acil 'harekete geçme' çağrısı
Son dakika haberler... ABD'nin çaresizliği büyüyor! Generallerden acil 'harekete geçme' çağrısı Son dakika haberlere göre, son aylarda yaptığı üst üste askeri testlerle dünyanın korkudan dizlerini titreten Çin için peş peşe uyarılar geliyor. ABD'li üst düzey generaller, aradaki farkın korkunç bir noktaya doğru gittiği görüşünde.
29.10.2021 Dünya
Son dakika... 'Yasaklı nükleer füze' ayağa kaldırdı! Moskova'dan zehir zemberek açıklama
Son dakika... 'Yasaklı nükleer füze' ayağa kaldırdı! Moskova'dan zehir zemberek açıklama Son dakika haberlere göre, son haftalarda gerçekleştirdiği askeri testlerle korku salan Pekin yönetiminden, daha önce görülmemiş bir silah denemesi daha geldi. Öte yandan Moskova da ABD'nin Asya Pasifik bölgesine 'yasaklı füze' konuşlandırmasına ateş püskürdü.
27.10.2021 Dünya
Son dakika... 'Katil' Karadeniz'de ateşlendi!
Son dakika... 'Katil' Karadeniz'de ateşlendi! Amerikan ve Rus savaş uçaklarının Karadeniz semalarında kapışmasından günler sonra kilometrelerce karelik alan gemi trafiğine kapatıldı, Putin kasıp kavurdu.
26.10.2021 Dünya
Son dakika haberi... Rus jetleri havalandı! Ajanslar 'son dakika' koduyla duyurdu
Son dakika haberi... Rus jetleri havalandı! Ajanslar 'son dakika' koduyla duyurdu Son dakika haberlere göre, aralarındaki mücadelenin sıcak savaşa yansımasından korkulan iki güç, havada burun buruna geldi. Moskova sınır güvenliğinin tehdit altında olduğunu duyurarak Rus jetlerinin havalandırıldığını duyurdu.
20.10.2021 Dünya
Son dakika... Nükleer füze ABD'yi ayağa kaldırdı! '10 yıl bile dayanamayız'
Son dakika... Nükleer füze ABD'yi ayağa kaldırdı! '10 yıl bile dayanamayız' Son dakika haberlere göre, daha önce görülmemiş bir nükleer hipersonik füze teknolojisi geliştirdiği ortaya çıkan Çin'in yarattığı korku, Washington yönetimini sarmış durumda. Cumhuriyetçi kongre üyesi Gallagher, Biden yönetimini sert şekilde eleştirerek bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini savundu.
18.10.2021 Dünya
Son dakika haberi... Uyduya yakalandı! İşgal hazırlıkları dünyayı şoke etti
Son dakika haberi... Uyduya yakalandı! İşgal hazırlıkları dünyayı şoke etti Çin'in ele geçirmek istediği ülkenin tam karşısında gerçekleştirdiği askeri faaliyetler, uydu görüntüleri sayesinde gün yüzüne çıktı. Askeri uzman Wong Tong, 'üslerin çatışmada nasıl kullanılacağına' dair ipuçları barındırdığını açıklarken, Çin ordusunun alarma geçtiği bildirildi.
17.10.2021 Dünya
Son dakika... Savaş gemileri karşı karşıya geldi! Dikkat çeken detay...
Son dakika... Savaş gemileri karşı karşıya geldi! Dikkat çeken detay... İki süper gücün donanmalarıyla gövde gösterisi yaparak mesaj göndermesinin ardından, Rusya savunma bakanlığı görüntüleri yayınladı, 1 milyar dolarlık Amerikan gemisinin yakın temasıyla Rusya ve ABD arasındaki ilişkiler bir kez daha gerildi.
16.10.2021 Dünya
Son dakika... 10 bin tonluk canavar! İlk kez katıldı, süper güçlerin savaş gemileri sahada
Son dakika... 10 bin tonluk canavar! İlk kez katıldı, süper güçlerin savaş gemileri sahada Dört süper gücün giderek güçlenen Çin'e karşı birleşerek savaş gemilerini Japon Denizi'ne göndermesinin ardından, iki süper güç donanmalarıyla gövde gösterisi yaparak mesaj gönderdi. Gözler ise Çin'in 10 bin tonluk dev savaş gemisindeydi.
15.10.2021 Dünya
Son dakika... Dört süper güç birleşti! Savaş gemileri bölgeye girdi
Son dakika... Dört süper güç birleşti! Savaş gemileri bölgeye girdi Son dakika haberlere göre, küresel dominasyon hedefine adım adım ilerleyen Çin'e karşı birleşen dört dev ülke, donanmalarını sahaya sürdü. Pekin'in vereceği tepki merakla beklenmeye başladı. Japonya'dan da açıklama geldi.
13.10.2021 Dünya
Son dakika haberler: Canavar göründü! ABD'liler fotoğrafları yayınladı
Son dakika haberler: Canavar göründü! ABD'liler fotoğrafları yayınladı Son dakika haberlere göre, gizli üsteki robot ordunun uydu görüntüleri dünyayı dehşete düşürdü, 'Canavar' manşetiyle duyurulan yeni nesil USVs'lerin konuşlandığı yer dikkat çekici.
13.10.2021 Dünya
Son dakika... Göz göre göre işgal! Pekin'den 'kıyamet' uyarısı
Son dakika... Göz göre göre işgal! Pekin'den 'kıyamet' uyarısı Son dakika haberlere göre, Çin'in ABD'nin sonuna kadar destek vereceğini açıkladığı ülkeyi 'anakarayla birleştireceğini' açıklamasına tepki veren Tayvan'a, çok sert bir tehdit geldi. Çin'in son hamlesiyle savaşın artık kaçınılmaz olduğu görüşü her zamankinden ağır bastı.
12.10.2021 Dünya
Son dakika...  Nükleer sırları sakız kutusunda sattı!
Son dakika... Nükleer sırları sakız kutusunda sattı! Bir yılı aşkın süre takip edilen mühendis, FBI ajanını yabancı devlet görevlisi sanarak ABD'nin nükleer sırlarının bulunduğu çok sayıda hafıza kartını sattı. FBI'ın ödediği ücret ise, 100 bin dolar değerinde kripto paraydı.
11.10.2021 Dünya
Son dakika... Açıkça tehdit ettiler! Çin devlet medyası 'Dayanılmaz kayıplara hazır olun' dedi
Son dakika... Açıkça tehdit ettiler! Çin devlet medyası 'Dayanılmaz kayıplara hazır olun' dedi Çin Devlet Başkanı Xi'nin, güney komşusunu işgal sinyali vermesinin ardından, ülkenin devlet medyası da açıktan tehditler savurmaya başladı. Küresel boyuta taşınacağına kesin bakılan olası bir çatışmanın fitili, Pekin'de ateşlendi.
11.10.2021 Dünya
Son dakika haberi... Nükleer denizaltı çarptı! Günler sonra duyurdular
Son dakika haberi... Nükleer denizaltı çarptı! Günler sonra duyurdular Yeni uydu fotoğrafları J-16D jetlerini apaçık şekilde gösterdi, ABD nükleer denizaltısının bilinmeyen bir nesneye çarpıp hasar aldığı günler sonra ortaya çıktı.
8.10.2021 Dünya
Son dakika haberleri: Uydudan göründü! Dünyayı kasıp kavuruyor
Son dakika haberleri: Uydudan göründü! Dünyayı kasıp kavuruyor 5 Ekim tarihinde yerel saatle 10.53'te alınan kayıtta ABD ve İngiliz uçak gemilerinin hemen yanı başında belirdiler, yaklaşan savaşın ayak sesleri binlerce kilometre uzaklıktan bile duyuldu.
7.10.2021 Dünya
Ürperten fotoğraf! Kıyamet için tarih verdi
Ürperten fotoğraf! Kıyamet için tarih verdi Küresel dominasyon planını adım adım uygulamaya koyan Çin'in niyetinin ne kadar ciddi olduğu, her geçen gün daha da belli oluyor. Tayvan'dan korku dolu açıklamalar gelirken, Pekin'in 1 Ekim'den bu yana ada sahasına savaş jetleriyle 150'den fazla sorti yapmasının ardından, ABD, İngiltere ve Japon ordularının Çin'e karşı giriştiği eylem tüm dünyayı alarma geçirdi.
6.10.2021 Dünya
Son dakika... 52 savaş uçağı birden dalış yaptı!
Son dakika... 52 savaş uçağı birden dalış yaptı! Gözünü karartan Çin, ABD'ye meydan okuyup onlarca jeti havalandırdı. Yeryüzünün en tehlikeli boğazında gerçekleşen gözdağı, bir anda dünyayı Tayvan'a kilitledi. Pentagon'un kınama açıklamasına ise Pekin'den açık tehdit geldi.
4.10.2021 Dünya