Orgeneral Hulusi Akar

Orgeneral Hulusi Akar

Son dakika Orgeneral Hulusi Akar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Orgeneral Hulusi Akar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Orgeneral Hulusi Akar haber sayfamızda...

Orgeneral Hulusi Akar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.490 orgeneral hulusi akar haberi bulunmuştur.
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler ABD’nin Donald Trump dönemindeki Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Türkiye ile ilgili iddialarına, tüm görüşmelere katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yanıt verdi.
26.01.2023 Haberler
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler ABD’nin Donald Trump dönemindeki Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Türkiye ile ilgili iddialarına, tüm görüşmelere katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yanıt verdi.
26.01.2023 Gündem
'Kumpas', 15 Temmuz’da TRT 1’de başlıyor
'Kumpas', 15 Temmuz’da TRT 1’de başlıyor Geçtiğimiz yıl ekranlara getirdiği ve kamuoyunda çok konuşulan 'Mahrem' yapımı ile FETÖ’yü askerî öğrenci yapılanmasındaki faaliyetleri üzerinden deşifre eden TRT, bu yıl yine 15 Temmuz’un yıl dönümüne özel olarak hazırladığı 'Orduya, Devlete, Millete KUMPAS' yapımı ile örgütün muvazzaf askerler üzerindeki etkinliğini gözler önüne serecek.
8.07.2022 Cadde
Fethiye'de öldürülen Derya, Kayseri'de toprağa verildi
Fethiye'de öldürülen Derya, Kayseri'de toprağa verildi Muğla'nın Fethiye ilçesinde, ayrıldığı erkek arkadaşı Semih Sayın (40) tarafından tabancayla vurularak öldürülen Derya Gül (35) memleketi Kayseri'de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
24.12.2021 Gündem
Akıncı Üssü davası dosyası istinaf incelemesine gönderildi
Akıncı Üssü davası dosyası istinaf incelemesine gönderildi FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin yönetildiği, aralarında sivil imamlarının da bulundu 475 sanıklı Akıncı Üssü davasının 2 bin 163 klasörü bulan dosyası, istinaf incelemesi için Ankara Bölge Adliye Mahkemesi'ne gönderildi.
16.12.2021 Gündem
Son dakika...  Meteoroloji'den 6 il için uyarı! Yollar göle döndü, araçlar sürüklendi
Son dakika... Meteoroloji'den 6 il için uyarı! Yollar göle döndü, araçlar sürüklendi Gelen son dakika haberine göre; Meteoroloji'den 6 il için yapılan uyarısı sonrası Karadeniz Bölgesi'nde beklenen kuvvetli yağışlar etkili oldu. Samsun'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Meydana gelen sel sularında park halindeki araçlar sürüklendi, rögarlar taştı, trafikte kısa süreli aksamalar yaşandı. Meteoroloji Samsun ve çevresinde gök gürültülü sağanağın devam edeceğini belirterek, ani su ve sel baskınlarına karşı tedbirli olunması uyarısında bulundu.
2.06.2021 Gündem
Askeri doktordan FETÖ itirafı! 'GATA'da çalışırken gördüm'
Askeri doktordan FETÖ itirafı! 'GATA'da çalışırken gördüm' İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü ankesörlü telefon soruşturması kapsamında gözaltına alınan askeri doktorun ifadesi ortaya çıktı. İtirafçı doktor, bir FETÖ'cüyü halen GATA'da doktor olarak çalışırken gördüğünü söyledi.
15.12.2020 Gündem
Kayserispor eski başkanı Sami Yangın son yolculuğuna uğurlandı
Kayserispor eski başkanı Sami Yangın son yolculuğuna uğurlandı Kayseri'de koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybeden iş insanı ve Kayserispor eski başkanlarından Sami Yangın son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2020 Kayserispor
Son dakika... Akıncı Üssü davasında karar! Ceza yağdı
Son dakika... Akıncı Üssü davasında karar! Ceza yağdı Son dakika gelen habere göre; FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki derbe girişiminin yönetildiği, aralarında FETÖ’nün sivil imamlarının da bulunduğu 475 sanıklı Akıncı Üssü davasında kararlar açıklandı. Sivil imamlara 79'ar kez ağırlaştırılmış müebbet verildi. Öte yandan kararın okunmasının ardından bazı sanıklar mahkeme heyetine tepki gösterirken, eski albay Fatih Yarımbaş ise 'Başkan görüşürüz seninle' diyerek mahkeme başkanını tehdit etti.
26.11.2020 Gündem
Son dakika... Akıncı Üssü davasında karar bugün açıklanacak
Son dakika... Akıncı Üssü davasında karar bugün açıklanacak Son dakika haberine göre; Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada bugün karar duruşması görülecek.
26.11.2020 Gündem
Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkındaki karar yarın açıklanacak
Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkındaki karar yarın açıklanacak FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin merkezi olan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın, yaklaşık 3,5 yıl süren yargılamasında sona gelindi. Yarın görülecek 516'ncı celsede sanıklar hakkındaki hüküm açıklanacak.
25.11.2020 Gündem
Ankara'da tren kazasında ölen makinistler toprağa verildi!
Ankara'da tren kazasında ölen makinistler toprağa verildi! Ankara’nın Kalecik ilçesinde iki yük treninin kafa kafaya çarpıştığı kazada yaşamını yitiren makinistler Hanifi Adem Yüksek (41) ve Ömer Baltat (40), Kayseri'de son yolculuklarına uğurlandı.
11.10.2020 Gündem
O gece yaşananlar
O gece yaşananlar 15 Temmuz’da saat 22.00’den itibaren başlayan ve 21 saatte kontrol altına alınan hain darbe girişiminde saat saat şu gelişmeler yaşandı.
15.07.2020 Gündem
FETÖ'nün kanlı darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti
FETÖ'nün kanlı darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) üniforma giymiş teröristlerinin Türkiye Cumhuriyeti ve seçilmiş hükümete karşı devletin emanet ettiği silahları vatanın öz evlatlarına doğrultarak kalkıştığı darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti.
14.07.2020 Gündem
Darbe girişiminin failleri cezası kalmadı!
Darbe girişiminin failleri cezası kalmadı! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde rol oynayan, güvenlik güçlerinin yanı sıra sivilleri de hedef alan darbeciler cezasız kalmadı.
14.11.2019 Gündem
Yüksek yargıya 11 yeni üye seçildi
Yüksek yargıya 11 yeni üye seçildi Hakimler ve Savcılar (HSK) Genel Kurulu, boş bulunan Yargıtay’daki 8 ve Danıştay’daki 3 üyelik için seçim yaptı.
18.09.2019 Gündem
15 Temmuz darbe girişiminin 3. yılı!
15 Temmuz darbe girişiminin 3. yılı! FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti.
15.07.2019 Gündem
15 Temmuz darbe girişiminin 3. yılı!
15 Temmuz darbe girişiminin 3. yılı! FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti.
15.07.2019 Gündem
TBMM'nin tarihi 15 Temmuz mücadelesi
TBMM'nin tarihi 15 Temmuz mücadelesi FETÖ'nün darbe girişimi gecesi, dönemin TBMM Başkanı İsmail Kahraman başkanlığında açılan Genel Kurul'da, farklı partilerden milletvekilleri FETÖ'nün bombardımanı altında tek ses oldu.
14.07.2019 Siyaset
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
Diyarbakır'daki darbe girişimi davasının gerekçeli kararı açıklandı!
Diyarbakır'daki darbe girişimi davasının gerekçeli kararı açıklandı! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin tutuklu yargılanan eski 2. Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi Komutanı tümgeneral Atilla Darendeli, eski 8. Ana Jet Üssü Komutanı tuğgeneral Deniz Kartepe ve eski 2. Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi Amiri kurmay albay Bülent Gürdoğan'ın, "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldığı davada gerekçeli karar açıklandı.
19.04.2019 Gündem
"Zorla alıkonuldum" diyen Huduti'yi kamera kayıtları yalanladı
"Zorla alıkonuldum" diyen Huduti'yi kamera kayıtları yalanladı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15  Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral  Hulusi Akar'a makam odasında bazı silahlı subay ve generaller tarafından zorla  alıkonulduğunu söyleyen dönemin 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti'nin  odasına darbeci askerlerin giriş ve çıkışı sırasında herhangi bir zor kullanmanın  olmadığını ve askeri nizamlara uyulduğunu o geceki kamera kayıtları ortaya koydu.
9.04.2019 Gündem
Evinde darbe toplantısı yapan pilot da inkarı seçti
Evinde darbe toplantısı yapan pilot da inkarı seçti Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında ilk alçak uçuşu gerçekleştiren, evinde darbe toplantısı düzenleyen ve darbeci pilotlara bombalanacak hedefleri ileten eski kurmay binbaşı Mehmet Fatih Çavur, kamera ve telsiz kayıtlarının yanı sıra diğer darbeci pilotların aleyhindeki ifadelere rağmen mahkeme huzurunda inkarı elden bırakmadı.
23.03.2019 Gündem
FETÖ’cü yaver inkar etti: Bana bir şeyler içirmiş olabilirler
FETÖ’cü yaver inkar etti: Bana bir şeyler içirmiş olabilirler Dönemin Genelkurmay Başkanı Org. Akar’ın yaveri Levent Türkkan, FETÖ’den gözaltına alındıktan sonra savcılıkta verdiği ifadesini, yargılandığı mahkemede inkâr etti. Türkkan, ‘Bir şeyler içirildiğini düşünüyorum’ ifadelerini kullandı
29.01.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orgeneral Hulusi Akar Camii'nde Kur’an-ı Kerim okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orgeneral Hulusi Akar Camii'nde Kur’an-ı Kerim okudu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün açılışını yaptığı Orgeneral Hulusi Akar Camii ve Külliyesi’nde Kur’an-ı Kerim okudu.
13.10.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Orgeneral Hulusi Akar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.