Orman Muhafaza Memuru

Orman Muhafaza Memuru

Son dakika Orman Muhafaza memuru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Orman Muhafaza memuru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Orman Muhafaza memuru haber sayfamızda...

Orman Muhafaza Memuru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 164 orman muhafaza memuru haberi bulunmuştur.
Aydos ormanındaki yangın ekipler tarafından söndürüldü
Aydos ormanındaki yangın ekipler tarafından söndürüldü İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde orman yangını çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
12.04.2024 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı 7 bin personel alacak! Detaylar belli oldu
Tarım ve Orman Bakanlığı 7 bin personel alacak! Detaylar belli oldu Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024'te aralarında ziraat, gıda, su ürünleri, orman mühendislerinin de bulunduğu 5 bin 500 sözleşmeli personel, 1500 tarım işçisi ve 158 tarım orman uzman yardımcısı istihdam edecek.
20.12.2023 Ekonomi
Ormanda kaçak yapılara yıkım ve infaz ekibi
Ormanda kaçak yapılara yıkım ve infaz ekibi Tarım ve Orman Bakanlığı, hazırladığı yönetmelik taslağı ile ormanlardaki kaçak yapılaşmayla ilgili düzenlemeye detaylı uygulama esasları getiriyor. Taslaktaki bazı tedbirler şöyle:
23.11.2023 Ekonomi
Bakan Yumaklı: Yangına müdahale süresinde hedef, 10 dakika
Bakan Yumaklı: Yangına müdahale süresinde hedef, 10 dakika İzmir’de orman yangınlarıyla mücadele tatbikatını izleyen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 11 dakika olan yangına müdahale süresinde bu yılki hedefin 10 dakika olduğunu açıkladı.
24.06.2023 Ekonomi
Kavşakta otomobil ile kamyon çarpıştı: 3 ölü
Kavşakta otomobil ile kamyon çarpıştı: 3 ölü Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, kavşakta kargo kamyonuyla çarpışan otomobildeki 3 kişi yaşamını yitirdi.
27.05.2023 Gündem
Karısını ve 2 oğlunu öldüren emekli askerle ilgi korkunç iddia! Oğlu canlı yayına katılmış
Karısını ve 2 oğlunu öldüren emekli askerle ilgi korkunç iddia! Oğlu canlı yayına katılmış Eskişehir’in İnönü ilçesinde annesi, Bozüyük’te ise kardeşiyle birlikte 86 yaşındaki babası Mehmet Aslan tarafından öldürülen Osman Aslan’ın, 2 yıl önce televizyon programına çıktığı ve kayıp kardeşiyle ilgili kan donduran iddiada bulunduğu ortaya çıktı.
31.01.2023 Gündem
OGM PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI 2023 || Orman muhafaza memur alımı şartları neler? OGM 1128 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
OGM PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI 2023 || Orman muhafaza memur alımı şartları neler? OGM 1128 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? OGM personel alımı başvuru ekranı ve şartları adaylar tarafından araştırılıyor. Orman Genel Müdürlüğü, 1128 orman muhafaza memuru alımı gerçekleştirecek. Orman muhafa memur alımı başvurularının başlamasıyla orman muhafaza memuru alımı şartları merak ediliyor. Peki OGM personel alımı başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler? İşte orman muhafaza memur alımı başvuru ekranı...
26.01.2023 Bilgi Rehberi
OGM PERSONEL ALIMI || ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI 2023: OGM 1128 Orman Muhafaza Memuru alımı başvurusu ne zaman, başvuru şartları neler?
OGM PERSONEL ALIMI || ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI 2023: OGM 1128 Orman Muhafaza Memuru alımı başvurusu ne zaman, başvuru şartları neler? 2023 OGM personel alımı ilanları, ilgililerin gündeminde. Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'ne 2023 yılında gerçekleştirilecek bin 128 sözleşmeli orman muhafaza memuru alımı yapılıyor. 2023 OGM personel alımı başvuru kılavuzu da yayımlandı. Peki, OGM 1128 personel alımı başvurusu nasıl, nereden yapılır, şartları neler?
12.01.2023 Bilgi Rehberi
Orman Genel Müdürlüğü 1.128 orman muhafaza memuru alacak
Orman Genel Müdürlüğü 1.128 orman muhafaza memuru alacak ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Orman Genel Müdürlüğü 1.128 orman muhafaza memuru alacak.
5.01.2023 Ekonomi
Ormanlarda 10 bin personelle yılbaşı çamı nöbeti
Ormanlarda 10 bin personelle yılbaşı çamı nöbeti Yılbaşına sayılı günler kala orman koruma muhafaza memurları çam ağaçlarını kaçak kesimden korumak için alarma geçti. Ormanlarda yaklaşık 10 bin personelle yılbaşı çamı nöbeti tutuluyor.
22.12.2022 Gündem
1.200 sözleşmeli personel alınacak
1.200 sözleşmeli personel alınacak İlan portalı ilan. gov. tr'de yer alan ilana göre Tarım ve Orman Bakanlığı 1.200 sözleşmeli personel alacak.
17.12.2022 Ekonomi
Tarım ve Orman Bakanlığı'na bin 1200 personel alımı için detaylar açıklandı
Tarım ve Orman Bakanlığı'na bin 1200 personel alımı için detaylar açıklandı Tarım ve Orman Bakanlığı, bakanlık bünyesinde istihdam edilecek bin 200 kişilik sözleşmeli personelin büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, veteriner hekim ve ziraat mühendisi unvan bazında alınacağını açıkladı.
16.12.2022 Ekonomi
Ormanlık alana düşen yıldırım yangına neden oldu
Ormanlık alana düşen yıldırım yangına neden oldu Mersin'in Anamur ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangını büyümeden söndürüldü.
23.11.2022 Gündem
Mersin'de yıldırım düşen ormanlık alanda yangın çıktı
Mersin'de yıldırım düşen ormanlık alanda yangın çıktı Mersin'in Anamur ilçesinde ormanlık alanda yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Anamur Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle çıkan yangın kontrol altına alındı.
23.11.2022 Haberler
Marmaris'teki yangında Türk bayrağını alevlere teslim etmediler
Marmaris'teki yangında Türk bayrağını alevlere teslim etmediler Muğla’nın Marmaris ilçesinde 21 Eylül’de başlayan orman yangını bir gün sonra kontrol altına alınırken, dev Türk bayrağının zarar görmemesi için verilen mücadele İnsansız Hava Aracı ile görüntülendi.
23.09.2022 Gündem
Muğla'da korkutan orman yangını! Ekipler bölgede
Muğla'da korkutan orman yangını! Ekipler bölgede Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Gökova Mahallesinde gece yarısı henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yangın, rüzgarın şiddeti ile büyürken, bazı yerleşim yerlerini de tehdit ettiği bildirildi. Muğla Valiliği yangınla ilgili açıklama yaptı.
14.09.2022 Haberler
Burdur'da takla atan otomobil alev aldı! 1 ölü, 1 yaralı
Burdur'da takla atan otomobil alev aldı! 1 ölü, 1 yaralı Burdur’da takla atıp alev alan otomobildeki Burhan Emre (26) hayatını kaybetti, sürücü Canberk Çınar ise yaralandı. Çocuklarının kazada hayatını kaybettiğini öğrenen anne ve baba fenalık geçirdi.
22.08.2022 Gündem
Görev şehidi Orman Muhafaza Memuru son yolcuğuna uğurlandı
Görev şehidi Orman Muhafaza Memuru son yolcuğuna uğurlandı Muğla’nın Marmaris ilçesinde yanan sahada görev yaparken, rahatsızlanması sonucu vefat eden Orman Muhafaza Memuru düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlandı.
20.07.2022 Haberler
Sarıyer'de helikopterli orman yangını tatbikatı
Sarıyer'de helikopterli orman yangını tatbikatı Sarıyer'de İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü koordinesinde orman yangını tatbikatı yapıldı. İstanbul Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin, "Senaryo gereği ardışık çıkan yangınlara müdahale ve yangınlar içerisinde kalan vatandaşların kurtarılması, yine yangını çıkaran fail belliyse failin yakalanması operasyonlarını gerçekleştirmiş olduk" dedi.
15.06.2022 Gündem
Sarıyer'de helikopterli orman yangını tatbikatı
Sarıyer'de helikopterli orman yangını tatbikatı Sarıyer'de İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü koordinesinde orman yangını tatbikatı yapıldı. İstanbul Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin, "Senaryo gereği ardışık çıkan yangınlara müdahale ve yangınlar içerisinde kalan vatandaşların kurtarılması, yine yangını çıkaran fail belliyse failin yakalanması operasyonlarını gerçekleştirmiş olduk" dedi.
15.06.2022 Gündem
Yeşil seferberlik
Yeşil seferberlik İzmir İl Orman Bölge Müdürü Zafer Derince, geçen yıl 672 hektar alanın küle döndüğünü ifade etti “Önlem aldık. Yangınlara topyekun hazırız” dedi.
9.06.2022 Ege
BAŞVURULAR BAŞLADI! Tarım ve Orman Bakanlığı 1.800 personel alımı başvuru şartları neler, başvurular nasıl yapılır?
BAŞVURULAR BAŞLADI! Tarım ve Orman Bakanlığı 1.800 personel alımı başvuru şartları neler, başvurular nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı 1.800 personel alımı için başvurular ÖSYM tarafından bugün alınmaya başlandı. Başvurular 2-9 Haziran tarihleri arasında ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. Adaylar başvuru kılavuzu ve adaylarda aranan şartları inceledikten sonra başvuru işlemlerini tamamlayabilecek. Peki hangi meslek gruplarından alım yapılacak, başvuru şartları neler?
2.06.2022 Gündem
Otomobilin çarptığı orman muhafaza memuru hayatını kaybetti
Otomobilin çarptığı orman muhafaza memuru hayatını kaybetti Muğla’nın Ula ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan orman muhafaza memuru Mustafa Ersal Eken (63) otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
29.05.2022 Gündem
Hazırlıklar tamam ekipler sahada
Hazırlıklar tamam ekipler sahada Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, orman yangınlara karşı hazırlıkların tamamlandığını beliterek, 39 olan helikopter sayısının 55’e, uçak sayısının 3’ten 20’ye, İHA’ların ise 4’ten 8’e çıkarıldığını bildirdi.
17.05.2022 Gündem
Bakan Kirişci: Yangınlara karşı hava ve kara gücümüzü daha da güçlendiriyoruz
Bakan Kirişci: Yangınlara karşı hava ve kara gücümüzü daha da güçlendiriyoruz Orman Yangını Hazırlıkları Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, "Bu yıl orman yangınlarıyla mücadelede özellikle teknoloji yoğunluklu bir strateji izleyeceğimizin altını çizmek istiyorum. Yangınlara karşı hava ve kara gücümüzü daha da güçlendiriyoruz. 39 olan helikopter sayımızı 55'e, uçak sayımızı 3'ten 20'ye, İHA sayımızı 4'ten 8'e yükselttik" dedi.
16.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Orman Muhafaza Memuru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.