Ormanlık Alan

Ormanlık Alan

Son dakika ormanlık alan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ormanlık alan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ormanlık alan haber sayfamızda...

Ormanlık Alan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.112 ormanlık alan haberi bulunmuştur.
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor?
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor? Hindistan'da genel seçim maratonu 19 Nisan'da başlayacak. Ülkede seçim bir gün değil, tam altı hafta sürüyor.
12.04.2024 Dünya
Adıyaman'da işçilerin konakladığı yatakhane cayır cayır yandı
Adıyaman'da işçilerin konakladığı yatakhane cayır cayır yandı Adıyaman'da korkutan bir yangın meydana geldi. İşçilerin kaldığı konteyner yatakhane bir anda alevlere teslim oldu. İşte detaylar...
29.03.2024 Gündem
Samsun'da 5 gündür kayıp olan engelli şahıs ölü bulundu
Samsun'da 5 gündür kayıp olan engelli şahıs ölü bulundu Samsun'da 5 gündür kayıp olan zihinsel engelli yabancı uyruklu bir kişinin ormanlık alanda cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
29.01.2024 Gündem
Dünya Mimarlığının En İyileri
Dünya Mimarlığının En İyileri Global mimarlık ortamının en kapsamlı etkinliklerinden biri olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF) 29 Kasım-1 Aralık 2023 tarihleri arasında Singapur’da gerçekleşti. Mimarlık gündeminin nabzının tutulduğu festivalde farklı kategorilerde büyük ödüle layık görülen projeleri derledik.
28.01.2024 Mimarlık
Türkiye'de ilk ve tek! Ormanın içindeki türbeye gelen aç kalmıyor
Türkiye'de ilk ve tek! Ormanın içindeki türbeye gelen aç kalmıyor Bolu'da ormanlık alanda bulunan Tokadi Hayreddin Hazretleri Türbesi, manevi iklimiyle her yıl binlerce yerli ve yabancı vatandaş tarafından ilgi görüyor. Ömrünü İslam'a hizmete adayan Tokadi Hayreddin Hazretleri'nin son yıllarını geçirdiği bölgede, gelen her ziyaretçiye yemek ikram ediliyor.
10.12.2023 Gündem
Yer: İstanbul! Havaya atılan nesneleri tüfekle vurmaya çalışan şahıs yakalandı
Yer: İstanbul! Havaya atılan nesneleri tüfekle vurmaya çalışan şahıs yakalandı Sultanbeyli’de ormanlık alandan silah sesi geldiği yönünde ihbar alan polis, bölgede drone ile yaptıkları taramada 3 kişinin pompalı tüfekle ateş ettiğini gördü. O.K. isimli kişi gözaltına alındı.
15.11.2023 Haberler
Yer: İstanbul! Havaya atılan nesneleri tüfekle vurmaya çalışan şahıs yakalandı
Yer: İstanbul! Havaya atılan nesneleri tüfekle vurmaya çalışan şahıs yakalandı Sultanbeyli’de ormanlık alandan silah sesi geldiği yönünde ihbar alan polis, bölgede drone ile yaptıkları taramada 3 kişinin pompalı tüfekle ateş ettiğini gördü. O.K. isimli kişi gözaltına alındı.
15.11.2023 Gündem
Çanakkale'deki 3 büyük orman yangını ile ilgili korkunç bilanço
Çanakkale'deki 3 büyük orman yangını ile ilgili korkunç bilanço Çanakkale’de 16 Temmuz, 22 Ağustos ve son olarak da 4 Kasım’da meydana gelen 3 büyük orman yangını ile ilgili korkunç bilanço ortaya çıktı.
12.11.2023 Gündem
Karanlıkdere Kanyonu'nda çıkan yangın günler sonra kontrol altına alındı
Karanlıkdere Kanyonu'nda çıkan yangın günler sonra kontrol altına alındı Burdur’da 4 Ekim’de başlayıp 6 Ekim'de kontrol altına alındıktan sonra tekrar başlayan Karanlıkdere Kanyonu yangını kontrol altına alınarak söndürüldü.
10.10.2023 Gündem
Anne ve yavru kurt fotokapana yakalandı
Anne ve yavru kurt fotokapana yakalandı Kütahya’da Tavşanlı ilçesinde yaşayan bir doğasever Yaylacık Ormanına yerleştirilen fotokapan ile yaban hayatını görüntüledi.
10.10.2023 Haberler
Çanakkale’de orman yangını kontrol altına alındı
Çanakkale’de orman yangını kontrol altına alındı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Güzelköy’de ormanlık alanda yangın çıktı. Alevlere, havadan ve karadan müdahale edildi.
8.10.2023 Gündem
İSTANBUL ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN
İSTANBUL ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN Yapı ve Tesislerin Kiraya Verilmesi İlanı                                            İSTANBUL ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN     6831 sayılı Orman Kanununa Tabi Ormanlık Alan Üzerindeki İstanbul İli, Çatalca İlçesi, Karamandere Mahallesi, Karamandere Su Dolum Tesisinin 2886 sayılı Devlet İhale kanunun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile göre 20 (YİRMİ) yıl süreyle kiraya verilmesi...
16.09.2023 Resmi İlanlar
Yanan ormandaki bilanço drone ile görüntülendi!
Yanan ormandaki bilanço drone ile görüntülendi! Bursa’nın Mudanya ilçesinde küle dönen 25 hektarlık ormanlık alan, hummalı çalışmanın ardından yeniden eski ihtişamına kavuşacak. Fidan dikiminin sonbahara yetiştirilmeye çalışılacağını belirten yetkililer, en kısa zamanda temizlik çalışmasının yapılacağını söyledi.
13.09.2023 Gündem
Maltepe'de orman yangını! Alevler evlere yaklaştı
Maltepe'de orman yangını! Alevler evlere yaklaştı Maltepe'de orman yangını çıktı. Yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Havadan destek için de helikopterler yönlendirildi. Yerleşim alanlarına kadar ilerleyen alevler, vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürüldü. Evlerin balkonuna çıkanlar yangını cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
4.09.2023 Gündem
Maltepe'de yangın: 3 hektarlık ormanlık alan zarar gördü
Maltepe'de yangın: 3 hektarlık ormanlık alan zarar gördü Maltepe’nin Başıbüyük Mahallesinde dün gece çıkan yangında 3 hektarlık ormanlık alan zarar gördü.
27.08.2023 Gündem
Küresel ısınmadan küresel kaynamaya
Küresel ısınmadan küresel kaynamaya Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden Prof. Dr. Murat Türkeş “Artık iklim değişikliği koşullarında eskisi gibi yaşama lüksüne sahip değiliz. Hayatımızın her alanını ona göre düzenlememiz gerekiyor” diyor.
26.08.2023 Pazar
Maltepe'de orman yangını kontrol altına alındı
Maltepe'de orman yangını kontrol altına alındı Maltepe Başıbüyük'te ormanda yangın çıktı. Yangına çok sayıda ekip sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yangın kontrol altına alındı.
26.08.2023 Gündem
Çankırı'da orman yangını! Karadan havadan müdahale
Çankırı'da orman yangını! Karadan havadan müdahale Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale edildi. Yangın kontrol altına alındı.
26.08.2023 Gündem
Nesli tükenme tehlikesinde olan vaşak ile karşılaştı, sohbeti gülümsetti
Nesli tükenme tehlikesinde olan vaşak ile karşılaştı, sohbeti gülümsetti Gümüşhane’nin Torul ilçesi Kocadal Köyü'nde yaşayan Oktay Yıldız, araç ile ormanlık alan içerisinde gezintiye çıktığı esnada yol üzerinde nesli tükenmekte olan ve koruma altındaki türler arasında yer alan vaşakla karşılaştı. Aracın camını açan Yıldız vaşağa, “Ne güzelsin sen, arkadaşın var mı?” diyerek konuşmaya başladı. Koruma altındaki hayvan ise Oktay Yıldız’ı bir süre dinledikten sonra ormanlık alanda gözden kaybolurken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.08.2023 Yaşam
Yanan alan 5750 futbol sahası kadar
Yanan alan 5750 futbol sahası kadar Çanakkale’deki orman yangını 48 saatte kontrol altına alındı. Bakan Yumaklı, 4080 hektarın zarar gördüğünü belirterek ‘Çanakkale ruhunu gösteren tüm Türkiye’ye teşekkür ediyorum’ dedi.
25.08.2023 Gündem
Çanakkale'deki yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'deki yangın kontrol altına alındı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'deki yangının kontrol altına alındığı duyurdu. Bakan Yumaklı, 'Ben bir kez daha Çanakkale ruhunu bütün Türkiye'ye gösteren tüm taraflara canı gönülden teşekkür ediyorum.' dedi.
24.08.2023 Gündem
Balıkesir'de yangının çıkış anı ortaya çıktı! Saniye saniye kaydedildi
Balıkesir'de yangının çıkış anı ortaya çıktı! Saniye saniye kaydedildi Balıkesir'in Kepsut ilçesinde çıkan yangında 30 hektarlık makilik ve ormanlık alan küle döndü. Saman yüklü kamyonette başlayan yangın, önce kamyoneti küle çevirdi, ardından ormana sıçradı. O anlar ise saniye saniye kaydedildi. Öte yandan Bakan Yumaklı yangının kontrol altına alındığını açıkladı.
20.08.2023 Haberler
Balıkesir'de yangının çıkış anı ortaya çıktı! Saniye saniye kaydedildi
Balıkesir'de yangının çıkış anı ortaya çıktı! Saniye saniye kaydedildi Balıkesir'in Kepsut ilçesinde çıkan yangında 30 hektarlık makilik ve ormanlık alan küle döndü. Saman yüklü kamyonette başlayan yangın, önce kamyoneti küle çevirdi, ardından ormana sıçradı. O anlar ise saniye saniye kaydedildi. Öte yandan Bakan Yumaklı yangının kontrol altına alındığını açıkladı.
20.08.2023 Gündem
Elektrik işçileri ormanda erkek cesedi buldu
Elektrik işçileri ormanda erkek cesedi buldu Bursa'da trafo bakımı için ağaçlık alana giden elektrik işçileri 32 yaşında Suriye uyruklu Beşir Eyma'nın cesediyle karşılaştı.
18.08.2023 Gündem
Eşini baltayla yaralamıştı! 12 gün sonra acı haber geldi
Eşini baltayla yaralamıştı! 12 gün sonra acı haber geldi Adıyaman’da tartıştığı eşi tarafından kafasına balta ile vurulan kadın 12 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.
10.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ormanlık Alan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.