Riskli alan ilan edilen mahallede evlerin duvarları çatladı
Riskli alan ilan edilen mahallede evlerin duvarları çatladı Ankara'nın Altındağ ilçesinde, 2017'de riskli alan ilan edilen Örnek Mahallesi'ndeki 51 binanın kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesi için hazırlanan imar planı, şehircilik esas ve ilkelerine aykırı olduğu gerekçesiyle mahkemece iptal edildi. Belediye yeni imar planı için hazırlık yaparken, aradan geçen sürede binaların duvarlarında derin çatlaklar oluştu. Hasarlı evlerde korku içinde yaşayanlar, sorunun bir an önce çözülmesini istedi.
8.01.2022 Emlak
Son dakika... Esenyurt'ta kebapçıda çıkan yangın, yandaki binalara sıçradı
Son dakika... Esenyurt'ta kebapçıda çıkan yangın, yandaki binalara sıçradı  Esenyurt'ta kebapçıda çıkan yangın, yanındaki binalara da sıçradı. Binalarda oturanların tahliye edildiği yangın söndürülürken, bir kişi dumandan etkilendi.
30.06.2021 Gündem
Esenyurt'ta şok baskın! Kolları ve bacakları bağlanmış 6 kişi...
Esenyurt'ta şok baskın! Kolları ve bacakları bağlanmış 6 kişi... Esenyurt'ta ihbar üzerine bir eve giren polis, kolları ve bacakları bağlanmış Afgan uyruklu 6 kişiyi kurtardı. Polis, olayın rehin alma olayı olduğunu tespit ederken, apartmanın arka kapısından kaçarak izlerini kaybettiren şüphelilerin peşine düştü.
21.06.2019 Gündem
Esenyurt'ta silahlı saldırı!
Esenyurt'ta silahlı saldırı! Esenyurt Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi'nde bulunan bir pastanenin önüne saat 12.30 sıralarında gelen iki kişi, kaldırımda bulunan bir kişiye ateş açtı. Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde silahlı iki kişinin kaldırımda yürüyen bir kişiye yaklaşarak ateş ettiği, saldırganlardan birinin silahının tutukluk yaptığı görüldü.
11.09.2019 Yaşam