Orta Doğu Barış Planı

Orta Doğu Barış Planı

Son dakika Orta Doğu barış planı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Orta Doğu barış planı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Orta Doğu barış planı haber sayfamızda...

Orta Doğu Barış Planı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 238 orta doğu barış planı haberi bulunmuştur.
Filistin: Biden yönetiminin Filistin meselesindeki yanlışlardan dönmesini bekliyoruz
Filistin: Biden yönetiminin Filistin meselesindeki yanlışlardan dönmesini bekliyoruz Filistin Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki, ABD'de Joe Biden yönetiminin eski başkan Donald Trump döneminde yapılan yanlışlardan dönmesini beklediklerini belirtti.
3.03.2021 Dünya
Trump'ın İsrail-Filistin meselesinde yaptığı hataları Biden düzeltebilecek mi?
Trump'ın İsrail-Filistin meselesinde yaptığı hataları Biden düzeltebilecek mi? İsrail-Filistin meselesinde tartışmalı birçok karara imza atan Trump yönetimi sonrasında, Biden döneminde neler olacağı tartışılıyor.
8.11.2020 Dünya
Netanyahu'dan flaş Beyrut iddiası: Yeni bir patlama olabilir
Netanyahu'dan flaş Beyrut iddiası: Yeni bir patlama olabilir İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Lübnan Hizbullahı'na ait gizli silah deposunu gösterdiği ileri sürülen bir haritayı paylaşarak Beyrut'ta yeni bir patlamanın olabileceğini iddia etti.
29.09.2020 Dünya
Netanyahu'dan 'ilhak' açıklaması: Hala mümkün
Netanyahu'dan 'ilhak' açıklaması: Hala mümkün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, hükümetinin işgal altındaki Batı Şeria’nın bazı kısımlarını ilhak etme planının uygulanabilirliğinin hala mümkün olduğunu söyledi.
3.08.2020 Dünya
İsrail'in ilhak planı koronavirüse takıldı
İsrail'in ilhak planı koronavirüse takıldı Yerel medyaya konuşan bir bakan, koronavirüsün kasıp kavurduğu ABD'nin İsrail'in skandal planına şimdilik onay vermediğini söyledi.
29.07.2020 Dünya
CHP’den İsrail’in ‘ilhak’ planına tepki
CHP’den İsrail’in ‘ilhak’ planına tepki CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz, yaptığı yazılı açıklamada İsrail’in Batı Şeria’yı ilhak planını değerlendirdi.
30.06.2020 Siyaset
Gantz’dan Filistinlilere 'ilhak' tehdidi
Gantz’dan Filistinlilere 'ilhak' tehdidi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun koalisyon ortağı ve Savunma Bakanı Benny Gantz, Filistinlilerin "diyaloğu reddetmeleri" halinde hükümetinin tek taraflı olarak işgal altındaki Batı Şeria’nın bazı kısımlarını ilhak planını uygulayacağı tehdidinde bulundu.
23.06.2020 Dünya
Netanyahu: 'Batı Şeria'nın yüzde 30'unu ilhak edeceğiz'
Netanyahu: 'Batı Şeria'nın yüzde 30'unu ilhak edeceğiz' İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, işgal altındaki Batı Şeria'nın yüzde 30'unun İsrail tarafından ilhak edileceğini söyledi.
29.05.2020 Dünya
Filistin Yönetimi’ne Trump'ın planıyla müzakere çağrısı
Filistin Yönetimi’ne Trump'ın planıyla müzakere çağrısı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Filistin Yönetimi’ne ABD'nin "Yüzyılın Anlaşması" adını verdiği sözde Orta Doğu barış planı çerçevesinde müzakere çağrısında bulundu.
22.05.2020 Dünya
'İsrail Ürdün Vadisi'nin yüzde 95'ini ele geçirmiş durumda'
'İsrail Ürdün Vadisi'nin yüzde 95'ini ele geçirmiş durumda' Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ), Tel Aviv yönetiminin ilhak etmeyi planladığı işgal altındaki Batı Şeria'nın Ürdün Vadisi bölgesinin yüzde 95'inin fiilen İsrail tarafından ele geçirilmiş olduğunu belirtti.
24.03.2020 Dünya
ABD'den sözde Orta Doğu barış planı 'değişikliklere açık' mesajı
ABD'den sözde Orta Doğu barış planı 'değişikliklere açık' mesajı ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Kelly Craft, Trump yönetiminin barış planının müzakereler için bir ''başlangıç noktası ve değişikliklere açık'' olduğunu söyledi.
11.02.2020 Dünya
O'Brien, Batı Şeria'daki Yahudi yerleşimlerini 'antisemitizm' ile savundu
O'Brien, Batı Şeria'daki Yahudi yerleşimlerini 'antisemitizm' ile savundu Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien, Batı'da artan antisemitizm nedeniyle daha çok Yahudi'nin İsrail'e göç edeceğini ve bu nedenle işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşimlerinin gerekli olduğunu savundu.
5.02.2020 Dünya
Zarif ile Heniyye arasında kritik görüşme
Zarif ile Heniyye arasında kritik görüşme Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad ABD'nin sözde barış planını görüştü.
5.02.2020 Dünya
Son dakika | BM'den İdlib için flaş çağrı: Son verin
Son dakika | BM'den İdlib için flaş çağrı: Son verin Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, ''Suriye'de durum Türk ordusu ve Suriye ordusunun birbirini bombaladığı bir hal aldı ve bu da krizin doğasında son derece endişe verici bir değişiklik. Artan gerginlik kontrolden çıkmadan taraflara, çatışmalara son vermesi çağrısı yapıyorum.'' dedi.
4.02.2020 Dünya
Jared Kushner, BMGK'de sözde Orta Doğu barış planını anlatacak
Jared Kushner, BMGK'de sözde Orta Doğu barış planını anlatacak ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve danışmanı Jared Kushner, 6 Şubat'ta Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ni (BMGK) Trump yönetiminin sözde Orta Doğu barış planı hakkında bilgilendirecek.
3.02.2020 Dünya
İletişim Başkanı Altun'dan ABD'nin sözde barış planı açıklaması
İletişim Başkanı Altun'dan ABD'nin sözde barış planı açıklaması İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ABD Başkanı Donald Trump'ın açıkladığı sözde barış planına ilişkin, "Planı hazırlayanlar, uygulanamayacağını gayet iyi biliyorlar. Tüm hedefleri, zaman kazanmak ve bu arada işgal edilen alanları genişletmektir. Barış planı değil, savaş ilanıdır bu." değerlendirmesinde bulundu.
3.02.2020 Siyaset
Filistin'den ABD'nin 'diyaloğa açığız' teklifine ret
Filistin'den ABD'nin 'diyaloğa açığız' teklifine ret Filistin'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Riyad Mansur, Trump yönetimin "deprem etkisi yaratan" sözde Orta Doğu barış planın ardından hiçbir Filistinli yetkilinin Amerikalı yetkililerle görüşmeyeceğini söyledi.
30.01.2020 Dünya
Rusya'dan İsrail ve Filistin açıklaması: Koordinasyona hazırız
Rusya'dan İsrail ve Filistin açıklaması: Koordinasyona hazırız Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD'nin sözde Orta Doğu barış planı konusunda Filistin ve İsrail ile sıkı koordinasyona hazır olduklarını söyledi.
30.01.2020 Dünya
Siyonizm karşıtı Yahudilerden Trump'a tepki
Siyonizm karşıtı Yahudilerden Trump'a tepki ABD'de Siyonizm karşıtı Ortodoks Yahudileri, Başkan Donald Trump'ın Filistin-İsrail sorununa dair açıkladığı sözde Orta Doğu barış planına tepki gösterdi.
30.01.2020 Dünya
Ruhani'den sözde Orta Doğu barış planı açıklaması: Yüzyılın en alçak planı
Ruhani'den sözde Orta Doğu barış planı açıklaması: Yüzyılın en alçak planı İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD Başkanı Donald Trump’ın "Yüzyılın Anlaşması" adıyla açıkladığı sözde Orta Doğu barış planını, "yüzyılın en alçak planı" olarak nitelendirdi.
29.01.2020 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Türkiye artık birçok oyunu sahada bozuyor
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Türkiye artık birçok oyunu sahada bozuyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail gazetesinin Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan'ı hedef göstermesine ilişkin, "Demek ki iyi yoldayız. İyi şeyler yapıyoruz. Türkiye artık birçok oyunu sahada bozuyor." dedi.
29.01.2020 Siyaset
Son dakika | Dünya bu haberle çalkalanıyor! İsrail gazetesi, kepazeliğin adını koydu! Trump'ın planı...
Son dakika | Dünya bu haberle çalkalanıyor! İsrail gazetesi, kepazeliğin adını koydu! Trump'ın planı... ABD liderinin yanına İsrail başbakanını alarak açıkladığı Ortadoğu planı, bütün dünyayı sarstı. Gazetelerin manşetten verdiği plan için Haaretz gazetesi "Gerçeğin teyidi: Trump Filistinlilere gerçekten bir devlet önermedi" dedi. Trump'a mektup yazan ABD'li Demokrat senatörler ise, "Bağlantısız Filistin adacıklarını 'devlet' olarak sınıflandırmak, bağımsız Filistin devleti vizyonuna ihanettir" ifadesini kullandı.
29.01.2020 Dünya
Küresel piyasalar Fed'in faiz kararını bekliyor
Küresel piyasalar Fed'in faiz kararını bekliyor Küresel piyasalarda, koronavirüs ve siyasi gelişmeler nedeniyle her ne kadar dalgalı bir seyir izlense de toparlanma isteği öne çıkarken, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu akşamki faiz kararı ve sonrasında Fed Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı açıklamalar bekleniyor.
29.01.2020 Ekonomi
Amerikan medyası Trump'ın tek taraflı Orta Doğu planını şüpheyle karşıladı
Amerikan medyası Trump'ın tek taraflı Orta Doğu planını şüpheyle karşıladı ABD Başkanı Trump'ın sözde barış planı Amerikan medyasında geniş şekilde yer alırken, tek taraflı planın Orta Doğu barışına katkıda bulunacağı konusu ise şüpheyle karşılandı.
29.01.2020 Dünya
Trump o planı açıkladı!
Trump o planı açıkladı! ABD Başkanı Trump, “Yüzyılın Anlaşması” olarak nitelediği tek taraflı “Orta Doğu barış planı”nı açıkladı. Trump, Kudüs’ün İsrail’in “bölünmez başkenti” olacağını söylerken, Filistinlilere bir devlet kurma şansı tanınacağını öne sürdü
29.01.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Orta Doğu Barış Planı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.