Cumhurbaşkanı Erdoğan bu akşam CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında
Cumhurbaşkanı Erdoğan bu akşam CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimine 2 gün kala CNN TÜRK ve Kanal D ortak yayınında gündeme dair gazetecilerin sorularını yanıtlayacak. Program saat 20.00'de başlayacak.
25.05.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyasına destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyasına destek “Türkiye Tek Yürek” ortak yayınında, sevilen dizi ve program yüzleri, AFAD ve Kızılay’a bağışlanmak üzere yardım topluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Türkiye tek yürek' Ortak Yayınına telefon bağlantısıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Asrın felaketini birlikte omuzladığımız herkese şükranlarımı sunuyorum. Enkaz altında inşallah hiç kimseyi bırakmayacağız." dedi.
15.02.2023 Haberler
DİDEM ARSLAN YILMAZ KİMDİR, nereli? Türkiye Tek Yürek kampanyası sunucularından Didem Arslan Yılmaz kaç yaşında?
DİDEM ARSLAN YILMAZ KİMDİR, nereli? Türkiye Tek Yürek kampanyası sunucularından Didem Arslan Yılmaz kaç yaşında? Didem Arslan Yılmaz hayatı! Kahramanmaraş depremleri sonrasında Türkiye Tek Yürek kampanyası ile yardım gecesi yapılacak. Kampanya ortak yayın ile kanallarda yer aldı. Didem Arslan Yılmaz, Türkiye Tek Yürek kampanyası sunucuları arasında bulunuyor. Peki Didem Arslan Yılmaz kimdir, kaç yaşında?
15.02.2023 Bilgi Rehberi
Türkiye Tek Yürek oldu! 115 milyar TL'yi aşan rekor bağışlar
Türkiye Tek Yürek oldu! 115 milyar TL'yi aşan rekor bağışlar Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası
'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası Türkiye'yi derinden sarsan deprem nedeniyle yardım ve destekler aralıksız devam ediyor. Televizyon kanallarının da 6 Şubat Çarşamba akşamı düzenleyeceği yardım gecesine katılım arttı. Kampanyaya tüm ulusal, bölgesel ve yerel televizyon kanallarının yanı sıra radyo istasyonlarını da katılacağını açıklayan RTÜK de "medyamızın bu çok anlamlı ve ulvi dayanışmasını takdir ediyor ve yürekten destekliyoruz" dedi.
12.02.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal İstanbul Projesi ile ilgili olarak "Finans bulamazsak milli bütçe ile yapacağız" dedi.
5.01.2020 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan favori yerli otomobilini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan favori yerli otomobilini açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CNN TÜRK ve Kanal D ortak yayınında yerli otomobile ilişkin soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan favori yerli otomobil modelini açıkladıktan sonra yerli otonun fiyatı ile ilgili gelen soruya da "Halkımızın cebini inşallah sıkıntıya sokmadan alabileceği otomobil noktasında olacak diye düşünüyorum." dedi.
5.01.2020 Televizyon
Erdoğan'dan Libya açıklaması: Askerlerimiz peyderpey şu anda giriyor
Erdoğan'dan Libya açıklaması: Askerlerimiz peyderpey şu anda giriyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında Libya ile yapılan Doğu Akdeniz Mutabakatına ilişkin yaptığı açıklamada, "Libya ile yaptığımız anlaşmanın daha genişini biz Kaddafi döneminde attık. Bu yeni bir şey değil." dedi.
5.01.2020 Televizyon
İsmail Küçükkaya- Ekrem İmamoğlu buluşması! Tartışmalı görüntüler
İsmail Küçükkaya- Ekrem İmamoğlu buluşması! Tartışmalı görüntüler Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı ortak canlı yayını yöneten gazeteci İsmail Küçükkaya'nın, yayından önce İmamoğlu ile buluştuğu iddiaları ortaya atıldı.
18.06.2019 Gündem
Yazarlar tarihi tartışmayı değerlendirdi!
Yazarlar tarihi tartışmayı değerlendirdi! 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.Canlı yayının yankıları sürüyor. Yazarlar tarihi tartışmayı değerlendirdi.
18.06.2019 Siyaset
Yıldırım-İmamoğlu ortak yayında tarih ve moderatör belli oldu
Yıldırım-İmamoğlu ortak yayında tarih ve moderatör belli oldu AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun tüm kanallara açık ortak yayını 16 Haziran’da gerçekleştirilecek.
11.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı İle Özel, bu akşam CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında
Cumhurbaşkanı İle Özel, bu akşam CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam saat 21:00'de CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınına konuk olacak.
23.02.2019 Siyaset