Oscar De La Renta

Oscar De La Renta

Son dakika oscar de la renta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oscar de la renta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oscar de la renta haber sayfamızda...

Oscar De La Renta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 190 oscar de la renta haberi bulunmuştur.
Kırmızı halıda miyavladılar!
Kırmızı halıda miyavladılar! Hollywood yıldızlarının şıklık yarışına girdiği kırmızı halı, bu sene birbirinden ilginç kıyafetlerle hafızalara kazındı. Modanın sınırlarını zorlayan ünlü isimler, aldıkları risklerle 2023’e damga vurdu.
31.12.2023 Cadde
NATO’da first lady şıklık zirvesi
NATO’da first lady şıklık zirvesi NATO liderler zirvesine katılan first lady’ler giyim tarzlarıyla estetik bir rekabet sergiledi. Modacılara göre, zirvede şıklık yarışının kazananları ise Kraliçe Letizia ve Fransız First Lady Brigitte Macron’du.
2.07.2022 Dünya
Met Gala’da Gilded Age rüzgarı
Met Gala’da Gilded Age rüzgarı Bu yıl “Amerika’da Modanın Antolojisi” temasıyla düzenlenen Met Gala’nın kıyafet kuralı, ilhamını “Gilded Age” döneminden alıyor
24.04.2022 Pazar
Selena Gomez'den kilo eleştirilerine yanıt!
Selena Gomez'den kilo eleştirilerine yanıt! Son dönemde aldığı kilolar nedeniyle eleştirilen 29 yaşındaki ünlü şarkıcı Selena Gomez, yayınladığı video ile yorumları umursamadığını ve her haliyle kendini kabul ettiğini açıkladı.  
13.04.2022 Cadde
2022 SAG Ödülleri'nde kırmızı halı şıklığı! Törene Selena Gomez'in düşüşü damga vurdu
2022 SAG Ödülleri'nde kırmızı halı şıklığı! Törene Selena Gomez'in düşüşü damga vurdu Los Angeles'ta dün akşam düzenlenen törenle 28'inci SAG Ödülleri (Screen Actors Guild - Ekran Oyuncuları Birliği) sahiplerini buldu. Ödüllerin yanı sıra; törendeki ünlü konukların kırmızı halı şıklığı da dikkat çekti. Geceye, Selena Gomez'in kırmızı halıda düştüğü an sosyal medyada gündem oldu.
1.03.2022 Cadde
Billie Eilish ‘Yılın Kişisi’ seçildi
Billie Eilish ‘Yılın Kişisi’ seçildi Billie Eilish hayvan hakları aktivizmi adına yaptığı açıklamaları nedeniyle bu yıl PETA tarafından Yılın Kişisi seçildi.
7.12.2021 Kültür Sanat
First Lady’lerin ‘pişti’ problemi
First Lady’lerin ‘pişti’ problemi ABD First Lady'lerinin konuklarla aynı kıyafeti giymemek için özel tasarım giysileri tercih ettiği ortaya çıktı. Eski first lady Laura Bush bir davette 4 kadınla aynı kıyafeti giydiğini görünce hemen üstünü değiştirmiş.
6.12.2021 Dünya
Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çiftinden balayı pozu
Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çiftinden balayı pozu Geçtiğimiz yıl aralık ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan cemiyetin hayatının ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, 10 gün önce nikah masasına oturmuştu. Nikah sonrası balayına çıkan taze evli çiftten mutluluk pozu geldi.
19.10.2021 Cadde
Capri temalı düğün
Capri temalı düğün Fiba Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, dört yıla yakın süredir arkadaşlığını sürdürdüğü Yasemin Güçkan ile kısa bir süre önce evinde yapılan törenle yaşamını birleştirmişti.
21.09.2021 Cadde
New York’ta görkemli gece!
New York’ta görkemli gece! Modanın gecesi olarak anılan MET Gala 2021’e ünlüler akın etti. Yıldızlar, ilginç kostümleriyle geceye damga vurmak için birbirleriyle yarıştı
15.09.2021 Cadde
‘First lady’nin kapak zaferi! Melania Trump çıldıracak
‘First lady’nin kapak zaferi! Melania Trump çıldıracak ABD’nin bir önceki ‘first lady’si Melania Trump tüm çabasına rağmen Vogue dergisine kapak olamamıştı! Ama ocak ayından bu yana first lady olan Jill Biden, Vogue’un kapağında yer aldı
1.07.2021 Dünya
‘Hikayesi olan takıları severim’
‘Hikayesi olan takıları severim’ ABD’li oyuncu Laura Dern, hikayesi olan takılar tercih ettiğini belirterek, “Beni olduğum gibi temsil etmelerini seviyorum” şeklinde konuştu.
5.05.2021 Cadde
Çiçek gibi tasarımlar
Çiçek gibi tasarımlar Candice Swanepoel, Oscar de la Renta’nın 2021 sonbahar-kış sezonuna özel olarak hazırladığı koleksiyon için kamera karşısına geçti.
10.03.2021 Cadde
Zirve şıkır şıkır
Zirve şıkır şıkır ABD’de başkanlığın el değiştirdiği 20 Ocak’taki törenlerde Beyaz Saray’a veda eden Melania Trump en çok 70 bin dolarlık çantasıyla dikkati çekti. Beyaz Saray’ın yeni first leydisi Jill Biden ise 6 bin dolar değerindeki manto ve elbisesinin mavi rengiyle Amerikan halkına umut mesajı yolladı.
22.01.2021 Dünya
Hijyene  dikkat ediyor
Hijyene dikkat ediyor Irina Shayk, Oscar de la Renta için poz verdi.
13.12.2020 Cadde
Her ‘first lady’nin mesajı farklı
Her ‘first lady’nin mesajı farklı Beyaz Saray’ın moda diplomasisini ‘first lady’lerin stilleri yönetiyor. First lady unvanının yeni sahibi Jill Biden ile birlikte seçimleriyle öne çıkan diğer başkan eşlerini de hatırlıyoruz
14.11.2020 Cumartesi
Yazın göz bebeği: Kaftan
Yazın göz bebeği: Kaftan Elbisenin şıklığıyla tuniğin rahatlığını buluşturan kaftanlar, 2020 yaz sezonunun gözde trendlerinden. Hem plajda hem de akşam yemeklerinde giymek için ideal olan bu giysi, ünlü modaevlerinin dokunuşuyla canlı tonlara büründü
22.08.2020 Cumartesi
Doğala dönüş
Doğala dönüş Hasır, rafya gibi doğal materyaller bu yaz aksesuarların tekelinden çıkıp kıyafetleri de sarıyor, sürdürülebilir oldukları için çevreye duyarlı bir moda geleceğine göz kırpıyor
1.08.2020 Cumartesi
Sezonun 5 elbise trendi
Sezonun 5 elbise trendi Yaz gelince tiril tiril elbiseler giymenin tadı başka oluyor...
25.07.2020 Cumartesi
Kovid fonları ‘yanlış’ kişilere kullanılmış!
Kovid fonları ‘yanlış’ kişilere kullanılmış! ABD’de koronavirüs kriziyle ekonomik olarak başa çıkılması için hükümetin dağıttığı 521 milyar dolarlık fondan yararlanan şirket ve isimlerin açıklanması, yeni tartışma başlattı.
10.07.2020 Dünya
Koronavirüs yardımları Trump'ın çevresindeki isimlere ve ünlülere gitmiş
Koronavirüs yardımları Trump'ın çevresindeki isimlere ve ünlülere gitmiş ABD'de 521 milyar dolarlık fondan yararlananlar arasında Trump'ın damadı, avukatı, Ulaştırma Bakanı var. Ünlüler listesinde ise Kanye West, Vera Wang, Robert De Niro gibi isimler göze çarpıyor.
9.07.2020 Dünya
Küçük kutlama büyük mutluluk
Küçük kutlama büyük mutluluk Markalar, bu yaz özgün stilinden ödün vermeden çarpıcı olmak isteyen gelinlere pek çok seçenek sunuyor. Hayatınızın en özel günlerinden birinde kendinizi rahat hissetmek ve farklı olmak istiyorsanız bu trendlere göz atın
27.06.2020 Cumartesi
Sevenlere çiçek
Sevenlere çiçek Celine Dion, New York’ta hayranlarını çiçeğe boğdu
10.03.2020 Cadde
Kırmızı  başlıklı Bella!
Kırmızı başlıklı Bella! Bella Hadid, 2020 New York Moda Haftası kapsamında şehrin halk kütüphanesinde düzenlenen Oscar De La Renta moda şovunda boy gösterdi.
12.02.2020 Cadde
New York Moda Haftası: Oscar de la Renta'nın kırmızı tutkusu
New York Moda Haftası: Oscar de la Renta'nın kırmızı tutkusu New York Moda Haftası tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz gün gerçekleşen Amerikan markası Oscar de la Renta defilesinde markanın yeni Sonbahar/Kış 2020-2021 koleksiyonunu tanıtıldı. Marka tasarımcıları Laura Kim ve Fernando Garcia, 60'ların büyülü dünyasından esinlenerek bir 'parti' koleksiyonu oluşturdu.
11.02.2020 Moda

Benzer Haber Etiketleri

Oscar De La Renta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.