Ötanazi

Ötanazi

Son dakika ötanazi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ötanazi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ötanazi haber sayfamızda...

Ötanazi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 262 ötanazi haberi bulunmuştur.
Mayıs ayında kendini öldürtecek! Bir garip ötenazi kararı! Sevgilisi bile destekliyor
Mayıs ayında kendini öldürtecek! Bir garip ötenazi kararı! Sevgilisi bile destekliyor Hollanda'da fiziksel hiçbir sorunu olmayan 28 yaşındaki kadın kendini öldürme kararı aldı. Devlet tarafından kabul edilen ötanazi isteğinin Mayıs ayında gerçekleşeceği belirtildi.
3.04.2024 Dünya
Hollanda eski Başbakanı Van Agt, eşiyle birlikte 'el ele' ötanazi yoluyla hayatlarını sonlandırdı
Hollanda eski Başbakanı Van Agt, eşiyle birlikte 'el ele' ötanazi yoluyla hayatlarını sonlandırdı Filistin'e verdiği destekle bilinen Van Agt, beş yıl önce bir etkinlikte konuşurken beyin kanaması geçirdi ve bir daha da tam iyileşemedi.
11.02.2024 Dünya
Ekvador Anayasa Mahkemesi, ülkede ötanazi uygulamasına onay verdi
Ekvador Anayasa Mahkemesi, ülkede ötanazi uygulamasına onay verdi Ekvador Anayasa Mahkemesi, "onurlu bir yaşam hakkını korumak amacıyla aktif ötanazi prosedürü uygulayan bir doktora cinayet cezası uygulanamaz" kararını verdi.
8.02.2024 Dünya
İğneyle idam edilemedi, 1 saat can çekişti! İkinci seçenek: Gazla boğacaklar
İğneyle idam edilemedi, 1 saat can çekişti! İkinci seçenek: Gazla boğacaklar 2017'den beri öleceği günü bekledi, infaz günü geldiğinde damarlarına sokulan iğneler 1 saat can çekişmesine neden oldu. Ölmediği için infazı ertelenen Kenneth Smith, 25 Ocak'ta şimdi ise daha önce hiç denenmemiş ve insanlık dışı olduğu ifade edilen bir yöntemle infaz edilecek. Peki, idam mahkûmunu nasıl bir son bekliyor?
21.01.2024 Dünya
Diana Rigg ötanazi istemiş
Diana Rigg ötanazi istemiş Türkiye’de 70’li yıllarda TRT’de yayımlanan “Tatlı Sert” dizisindeki Emma Peel rolüyle tanınan İngiliz oyuncu Diana Rigg, 2020’de 82 yaşındayken kanserden hayatını kaybetmişti.
11.12.2023 Dünya
Vicdansız sürücü, köpeği ezip kaçtı
Vicdansız sürücü, köpeği ezip kaçtı İstanbul Başakşehir’de sokakta yatan "Cesur" isimli köpeği ezip altına alan otomobil sürücüsü, hayvanın acı içindeki haline aldırış etmeyip geri geri giderek kaçtı. Beli kırılan hayvanın sahibi ise köpeği için gözyaşlarına hakim olamazken yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
26.08.2023 Haberler
55 balinanın intiharı! Yaşadıkları talihsiz olay sonrası hayata veda ettiler
55 balinanın intiharı! Yaşadıkları talihsiz olay sonrası hayata veda ettiler İskoçya'da karaya vuran ve toplu şekilde intihar eden balinaların neden bilerek öldükleri belirlendi.
18.07.2023 Dünya
Vatandaşlar haber verdi! Ülkede korkutan görüntü
Vatandaşlar haber verdi! Ülkede korkutan görüntü İskoçya'nın Lewis Adası’nda 55 pilot balina karaya vurdu.
17.07.2023 Haberler
Vatandaşlar haber verdi! Ülkede korkutan görüntü
Vatandaşlar haber verdi! Ülkede korkutan görüntü İskoçya'nın Lewis Adası’nda 55 pilot balina karaya vurdu.
17.07.2023 Dünya
Alain Delon'un oğlu Ari Boulogne evinde ölü bulundu
Alain Delon'un oğlu Ari Boulogne evinde ölü bulundu Sinema dünyasının efsane oyuncularından Alain Delon'un biyolojik oğlu olduğu kanıtlanan oyuncu ve fotoğrafçı Ari Boulogne, Paris'in 15. bölgesindeki Rue de Cambronne'deki evinde ölü olarak bulundu. Boulogne'nin cesedinin çürümüş olduğu belirtildi.
21.05.2023 Cadde
5 çocuğunu canice katletti! Yıllar sonra pişman oldu, ötanaziyle öldü
5 çocuğunu canice katletti! Yıllar sonra pişman oldu, ötanaziyle öldü Belçika’nın Nivelles kasabasında 5 çocuğunu öldüren Geneviève Lhermitte adlı kadın, “dayanılmaz psikolojik acılar” nedeniyle, 16 yıl önceki cinayetin yıl dönümünde ötanaziyle yaşamına son verdi.
2.03.2023 Dünya
Ötanaziye başvuran Kanadalı gelen yardımın ardından vazgeçti
Ötanaziye başvuran Kanadalı gelen yardımın ardından vazgeçti Evsiz kalmaktansa ötanaziyi tercih eden Kanadalı, yapılan bağışların ardından kararından vazgeçti. Amir Farsoud kendisi için toplanan 60 bin Kanada doları sayesinde bir ev bulabileceğini söyledi.
21.11.2022 Dünya
Konya'da 'cin çıkarma' cinayeti! Feci şekilde can verdi
Konya'da 'cin çıkarma' cinayeti! Feci şekilde can verdi Konya'da kalbi durunca hastaneye kaldırılan Hasen Alluş’un (38), ailesi tarafından götürüldüğü ‘cin çıkarma’ seansında boğulduğu, göğüs ve boyun kemiklerinde kırıklar oluştuğu ortaya çıktı. Alluş’un ölümüyle ilgili 5 yakını ve cin çıkarma seansını yapan İbrahim El Hac Ali (39) gözaltına alındı.
19.11.2022 Gündem
Hollanda'nın ötanazi uygulanmasını istediği Hüseyin, Kahramanmaraş’a getirildi
Hollanda'nın ötanazi uygulanmasını istediği Hüseyin, Kahramanmaraş’a getirildi Hollanda'da geçirdiği trafik kazası sonucu beyninde hasar oluşan, hastanedeki tedavisinde umut kesilince ötanazi uygulanmak istenen Hüseyin Hatipoğlu (22), ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi. Hatipoğlu bir süre İstanbul'da tedavi gördükten memleketi Kahramanmaraş'a sevk edildi.
19.11.2022 Haberler
Hollanda'nın ötanazi uygulanmasını istediği Hüseyin, Kahramanmaraş’a getirildi
Hollanda'nın ötanazi uygulanmasını istediği Hüseyin, Kahramanmaraş’a getirildi  Hollanda'da geçirdiği trafik kazası sonucu beyninde hasar oluşan, hastanedeki tedavisinde umut kesilince ötanazi uygulanmak istenen Hüseyin Hatipoğlu (22), ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi. Hatipoğlu bir süre İstanbul'da tedavi gördükten memleketi Kahramanmaraş'a sevk edildi.
19.11.2022 Gündem
'Ölüm kliniği'nde yaşadıkları hayatını kabusa çevirdi! 'Keşke o kazada ölseydim'
'Ölüm kliniği'nde yaşadıkları hayatını kabusa çevirdi! 'Keşke o kazada ölseydim' Kısa zaman içinde arkadaş olduğu kadına yardımcı olmak için elinden geleni yaptığına inanıyordu. İkili İsviçre'ye tatil yapmaya değil, bir kliniğe gitmişlerdi. Bu klinik dünya çapında tanınan bir 'ölüm kliniği'ydi. Ülkesine döndüğünde ise sabah 5 buçuk sularında kapısı çalındı. Karşısında polis ekipleri vardı. 69 yaşındaki kadın, yaşadığı korku dolu anları tek tek anlattı.
18.11.2022 Dünya
İtalya’nın ilk kadın başbakanı Giorgia Meloni'nin kabinesi erkek ağırlıklı
İtalya’nın ilk kadın başbakanı Giorgia Meloni'nin kabinesi erkek ağırlıklı İtalya’da geçen ay yapılan erken genel seçimleri kazanan sağ ittifakın lideri Giorgia Meloni başbakanlığı bugün Mario Draghi’den devraldı. Meloni ülkenin ilk kadın başbakanı olarak tarihe geçse de kabinesindeki kadın oranı önceki hükümetlerin altında kaldı.
23.10.2022 Dünya
Kanlı saldırıda hayatta kalmıştı... 23 yaşında ötanazi!
Kanlı saldırıda hayatta kalmıştı... 23 yaşında ötanazi! Sabah 08.00 sıralarında kentin işlek havaalanının giden yolcu bölümündeki iki saldırgan, üzerlerine sardıkları bombaları patlatarak kendilerini havaya uçurdu. 17 yaşındaki genç kız, onlardan sadece birkaç metre ilerideydi. Yaşadığı korkunç deneyim sonrası hayatı bir daha eskisi gibi olmadı.
9.10.2022 Dünya
More Than Ever: Aslında hepimiz 'Ölüm Ayırana Dek' yan yanayız
More Than Ever: Aslında hepimiz 'Ölüm Ayırana Dek' yan yanayız 2022 Cannes Film Festivali'nin 'Un Certain Regard' bölümünde yarışan ve Türkçe adı 'Ölüm Ayırana Dek' olarak belirlenen 'More Than Ever' (Plus que jamais) filmi, hayatında önemli bir karar almaya çalışan Hélène karakteri üzerinden hayat, ölüm ve bağlar üzerinde kaydadeğer bir film olmayı başarıyor...
9.10.2022 Sanat
‘Serseri Âşıklar’ babasız kaldı
‘Serseri Âşıklar’ babasız kaldı Fransız Yeni Dalga akımının öncü isimlerinden, usta sinemacı Jean-Luc Godard, 91 yaşında öldü. Ailenin hukuk müşaviri Godard’ın ötanazi yaptırdığını açıkladı.
14.09.2022 Kültür Sanat
İspanya'da cezaevinde ötanazi isteyen silahlı saldırganın yaşamına son verildi
İspanya'da cezaevinde ötanazi isteyen silahlı saldırganın yaşamına son verildi İspanya'da meslektaşlarına silahlı saldırı düzenledikten sonra polis tarafından defalarca kez vurulan ve felç geçiren eski güvenlik şirketi çalışanına, duruşması başlamadan önce, bulunduğu hapishanede ötenazi yapıldı.
24.08.2022 Dünya
Fransa'da nehirde mahsur kalan balinaya ötanazi
Fransa'da nehirde mahsur kalan balinaya ötanazi Fransa'daki Seine Nehri'nde 2 Ağustos'ta mahsur kaldığı tespit edilen ve yaklaşık 80 kişinin katıldığı zorlu operasyonun ardından bu sabah sudan çıkarılan beyaz balina, tedavi edilmek üzere tuzlu su havuzuna götürüldüğü esnada solunum yollarında meydana gelen komplikasyonlar nedeniyle ötanazi yapılarak uyutuldu.
10.08.2022 Dünya
Fransa'da nehirde mahsur kalan balinaya ötanazi yapıldı
Fransa'da nehirde mahsur kalan balinaya ötanazi yapıldı Fransa'daki Seine Nehri'nde 2 Ağustos'ta mahsur kaldığı tespit edilen ve yaklaşık 80 kişinin katıldığı zorlu operasyonun ardından bu sabah sudan çıkarılan beyaz balina, tedavi edilmek üzere tuzlu su havuzuna götürüldüğü esnada solunum yollarında meydana gelen komplikasyonlar nedeniyle ötanazi yapılarak uyutuldu.
10.08.2022 Dünya
Alain Delon'un oğlu Fabien Delon 'ötenazi' iddialarını yalanladı!
Alain Delon'un oğlu Fabien Delon 'ötenazi' iddialarını yalanladı! Dünyaca ünlü oyuncu Alain Delon, İsviçre'de ötenazi yaptırarak 86 yaşında hayata veda ettiği ileri sürülmüştü. Ancak Delon'un oğlu Alain-Fabien Delon, babası hakkında çıkan haberleri yalanladı.
8.04.2022 Cadde
Alain Delon: Ötanaziye karar verdim
Alain Delon: Ötanaziye karar verdim Sinema dünyasının efsane oyuncularından Alain Delon, milyonlarca kişiyi şoke eden bir açıklama yaparak, ötanazi için başvurmaya karar verdiğini açıkladı. 86 yaşındaki oyuncun, bunun için de oğlu Anthony Delon'dan yardım istedi.
20.03.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ötanazi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.