'Oto yedek parça' dolandırıcılığı operasyonunda 5 şüpheli tutuklandı
'Oto yedek parça' dolandırıcılığı operasyonunda 5 şüpheli tutuklandı Ankara merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, oto yedek parça satışı için kurdukları internet sitesi üzerinden dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen ve gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.
5.06.2020 Gündem
İki ayda 400 bin TL dolandırdılar! İşte taktikleri
İki ayda 400 bin TL dolandırdılar! İşte taktikleri Denizli'de kurdukları internet sitesi ile oto yedek parça sattıklarını söyleyerek vatandaşların yaklaşık 400 bin TL dolandırdığı öne sürülen 7 kişi polis operasyonu ile yakalandı. Olayla ilgili 1 kişinin arama çalışmaları ise devam ederken, adliyeye sevk edilen şahısların tamamı tutuklandı.
21.06.2019 Gündem
Kocaeli'de şok baskın! Değeri 1 milyon lira...
Kocaeli'de şok baskın! Değeri 1 milyon lira... Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, yurt dışından yasa dışı yollarla getirilen oto yedek parçaların satışını yaptığı iddia edilen firmaya düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 1 milyon lira olan yedek parça ele geçirildi.
2.05.2019 Gündem
Tamircide aldandı, oto yedek parça işini ‘şeffaf’laştırdı...
Tamircide aldandı, oto yedek parça işini ‘şeffaf’laştırdı... Ertuğrul Fındık, tamircide bir bujiye 6 misli para ödeyince, bu işi şeffaflaştırmak istemiş, internette yedek parça satmaya başlamış. Şimdi Fransız ve Almanlar da aynı siteyi kendi ülkelerine istiyor...
26.08.2008 Ekonomi