Tunus'ta öğrencileri taşıyan otobüs devrildi: 23 yaralı
Tunus'ta öğrencileri taşıyan otobüs devrildi: 23 yaralı Tunus'un Hammamet kasabasında geziye giden öğrencileri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 23 öğrenci yaralandı.
30.04.2023 Haberler
Şırnak'ta askerleri taşıyan otobüsün kaza anı kamerada
Şırnak'ta askerleri taşıyan otobüsün kaza anı kamerada Şırnak- Uludere kara yolu Balveren beldesi mevkinde askeri personeli taşıyan otobüs şarampole devrildi. Kazaya ilişkin MSB'den yapılan açıklamada, "2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 4 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır" ifadelerine yer verildi.
30.04.2023 Haberler
Bolu'da yolcu otobüsü devrildi, çok sayıda yaralı var
Bolu'da yolcu otobüsü devrildi, çok sayıda yaralı var TEM Otoyolu Bolu geçişinde yolcu otobüsü devrildi. Kaza yerinde çok sayıda yaralı var.
6.11.2022 Haberler
Yolcu otobüsü yoldan çıktı: 1'i ağır 17 yaralı
Yolcu otobüsü yoldan çıktı: 1'i ağır 17 yaralı Kayseri'de yolcu otobüsünün yoldan çıkarak şarampole düştüğü kazada 1'i ağır 17 kişi yaralandı.
20.07.2022 Haberler
Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi
Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi Niğde'de üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs kaza yaptı. Şarampole devrilen otobüste 2 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 42 kişi yaralandı.
22.05.2022 Haberler
Tokat'ta yolcu otobüsü devrildi
Tokat'ta yolcu otobüsü devrildi Rize’den Konya istikametine gitmekte olan yolcu otobüsü Tokat’ta kaza yaptı, otobüste bulunan 13 yolcu yaralandı.
31.01.2022 Haberler
Ankara'da otobüs devrildi
Ankara'da otobüs devrildi İstanbul yolu Batıkent girişinde , Ego otobüsü karşı şeride geçip bir aracın üzerine devrildi, otobüse de kendi şeridinde giden araçlar çarptı.Olay yerine saglık ekipleri sevk edildi. Çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi.
1.01.2022 Haberler
Ankara'da EGO otobüsü devrildi
Ankara'da EGO otobüsü devrildi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde EGO otobüsü devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre, yaralananlar olduğu öğrenildi. Kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
1.01.2022 Haberler
Tatvan'da tipi ve fırtına nedeniyle iki otobüs devrildi
Tatvan'da tipi ve fırtına nedeniyle iki otobüs devrildi Bitlis'in Tatvan ilçesinde tipi ve fırtına nedeniyle iki otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 35 kişi yaralandı. Yaralıların durumunun hafif olduğu aktarılırken ekiplerin canla başla çalıştığı belirtildi.
21.12.2021 Haberler
Mersin'de 4 askerin şehit olduğu kazada görgü tanığından yeni detaylar!
Mersin'de 4 askerin şehit olduğu kazada görgü tanığından yeni detaylar! Mersin'in Mut ilçesinde freni boşalan otobüsün şarampole yuvarlandığı, 4 askerin şehit olduğu, 2 şoförün de yaşamını yitirdiği kazanın görgü tanığı DHA'ya konuştu. Devrilen otobüsün peşinden gelen, kendisi de asker taşıyan otobüsün şoförü Rıza Peker, "İki arkadaşımız da son olarak, otobüsteki askerleri ikaz ederek, 'Emniyet kemerlerinizi takın' diye bağırdı. Sıkı tutunmalarını söyleyerek, aracı dağa yaslayacaklarını söylemişler. Aracı durdurabilmek için direksiyonu sola kırıp dağa vurup, aracı yatırıyor. Şoför arkadaşımız çok cesurdu. Son ana kadar direksiyonu bırakmadı" dedi.
29.07.2020 Haberler
Gebze'de yolcu otobüsü devrildi
Gebze'de yolcu otobüsü devrildi Kocaeli’nin Gebze ilçesi TEM Otoyolu’nda yolcu otobüsü devrildi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
5.07.2020 Haberler
Kadınlar Günü gezisi dönüşü otobüs devrildi: 35 yaralı
Kadınlar Günü gezisi dönüşü otobüs devrildi: 35 yaralı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen müze gezisinden dönenleri taşıyan otobüs, şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre, çoğu kadın, 35 kişi yaralandı.
8.03.2020 Haberler
Erzincan'da otobüs kazası
Erzincan'da otobüs kazası Erzincan'da yolcu otobüsünün hafif ticari araç ile çarpışıp devrildiği kazada ilk berilemelere göre 15 kişi yaralandı.
9.12.2019 Haberler
Osmaniye'de yolcu otobüsü devrildi
Osmaniye'de yolcu otobüsü devrildi Osmaniye'de yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.
23.11.2019 Haberler
Son dakika | Sakarya'da yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var
Son dakika | Sakarya'da yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var Anadolu Otoyolu Ankara istikametinde yolcu otobüsünün  devrilmesi sonucu 32 kişi yaralandı.
8.04.2019 Gündem
Kırşehir'de otobüs devrildi: 3 kişi öldü, 35 kişi yaralandı
Kırşehir'de otobüs devrildi: 3 kişi öldü, 35 kişi yaralandı Ankara-Kayseri kara yolu üzerinde özel bir firmaya ait otobüs devrildi. Kaza da ilk belirlenmelere göre 3 kişi yaşamını .yitirdi 35 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre Kayseri istikametinden Ankara istikametine gitmekte olan 62 AR 671 plakalı otobüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası Kaman İlçe yol ayrımını geçtikten sonra Akpınar ilçesini geçtikten sonra devrildi. UMKE, 112, Emniyet ve Jandarma ekiplerinin müdahale ettiği kaza da 3 kişi yaşamını yitirdi. Altı kişinin de durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
Diyarbakır - Bingöl karayolunda kaza
Diyarbakır - Bingöl karayolunda kaza Diyarbakır-Bingöl karayolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Diyarbakır-Bingöl karayolunda bir yolcu otobüsü yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi. Kazada yaralanan 30 kişi çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan 1’i yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  Kazayla ilgili inceleme sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
Son Dakika: Yolcu otobüsü su kanalına devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Son Dakika: Yolcu otobüsü su kanalına devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var Afyonkarahisar'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 8 kişi öldü, 28 kişi yaralandı.
18.09.2018 Gündem
Son Dakika: Yolcu otobüsü su kanalına devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Son Dakika: Yolcu otobüsü su kanalına devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var Afyonkarahisar'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 8 kişi öldü, 28 kişi yaralandı.
18.09.2018 Gündem
Son dakika: Karaman'da yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Son dakika: Karaman'da yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var Karaman'da yolcu otobüsünün yağmur nedeniyle kayganlaşan virajlı yolda kontroldan çıkarak devrildikdikten sonra metrelerce sürüklendi. Can pazarının yaşandığı kazada 3 kişi öldü, 46 kişi de yaralandı.
18.06.2018 Gündem
Son dakika: Karaman'da yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Son dakika: Karaman'da yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var Karaman'da yolcu otobüsünün yağmur nedeniyle kayganlaşan virajlı yolda kontroldan çıkarak devrildikdikten sonra metrelerce sürüklendi. Can pazarının yaşandığı kazada 3 kişi öldü, 46 kişi de yaralandı.
18.06.2018 Gündem
Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi
Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi Yozgat’ta yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 43 kişi yaralandı. Kaza Akdağmadeni ilçesi Abdurrahmanlı köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ağrı’dan İzmir’e giden 23 HA 669 plakalı yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. İlk belirlemeye gere kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 43 kişi yaralandı. Olay yerinde çok sayıda 112 Acil Sağlık, AKUT ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Sorgun, Akdağmadeni ve Yozgat'taki hastanelere kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam
Kayseri'de otobüs devrildi: 26 yaralı
Kayseri'de otobüs devrildi: 26 yaralı Kayseri'de yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu  26 kişi yaralandı.
6.08.2017 Gündem
Sakarya'da yolcu otobüsü devrildi
Sakarya'da yolcu otobüsü devrildi İSTANBUL'dan Zonguldak'a giden yolcu otobüsü, Adapazarı yakınlarında TEM yolunda kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada, 4'ü ağır 37 kişi yaralandı. Kaza bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İstanbul'dan Zonguldak'a giden 50 DK 169 plakalı yolcu otobüsü, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu, 'TEM'in Adapazarı yakınlarındaki Alan Cuma mevkisinde kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 4'ü ağır 37 kişi yaralandı. Kaza yerine çok sayda ambulans ile polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam
Sakarya'da yolcu otobüsü devrildi
Sakarya'da yolcu otobüsü devrildi İstanbul’ dan Zonguldak’ a giden yolcu otobüsü Sakarya Alancuma yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi. Kazada yaralılar olduğu bildirildi. Bölgeye çok sayıda ambulans sevkedildi..
11.09.2019 Yaşam