Otobüsle

Otobüsle

Son dakika otobüsle haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan otobüsle gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan otobüsle haber sayfamızda...

Otobüsle

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.942 otobüsle haberi bulunmuştur.
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirenlerin dönüş yolundaki trafik çilesi bu yıl da değişmedi. Kilit kavşakta 2 km’lik kuyruk oluştu. İzmir’den İstanbul’a gelen otobüs şoförü Serhun Bayar bu çileyi özetledi: ‘4 saatte geldiğimiz yolu, 11 saatte geldik’
15.04.2024 Gündem
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli?
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli? Seferihisar’dan kalkan İDO yolcu gemisinin ilk seferiyle Samos’a gittik. Yeşil ve gri pasaport ile Schengen vize sahibi yolcular adaya sorunsuz geçiş yaptı ancak bizim gibi bordo pasaport sahipleri ‘kapıda vize’ alabilmek için 2 saat bekledi.
12.04.2024 Gündem
Yüksek Hızlı Tren’e talep yağıyor
Yüksek Hızlı Tren’e talep yağıyor Eskişehir’de Yüksek Hızlı Tren’in (YHT) 5 ile 14 Nisan tarihleri arasındaki farklı yönlere toplam 41 seferinin biletleri tükendi.
5.04.2024 Ekonomi
Ramazan Bayramı tatili başlıyor! 20 milyon kişinin yollarda olması bekleniyor
Ramazan Bayramı tatili başlıyor! 20 milyon kişinin yollarda olması bekleniyor 6 milyon kişi otobüsle, 4 milyon uçakla, kalanı da özel araçlarla olmak üzere toplam 20 milyon kişinin yollarda olması bekleniyor.
4.04.2024 Gündem
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum'
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum' 58 yıllık tiyatro duayeni Nevra Serezli ile birkaç aylık tiyatrocu Leyla Feray’ı aynı oyunda buluşturan Tiyatrokare’nin kurucusu Nedim Saban. Benim yaptığım ise iki oyuncuyu Nişantası F.M.V. Işık Okulu’nun tiyatro salonundaki oyunlarından önce bir araya getirip, keyifli bir sohbet.
30.03.2024 Pazar
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı DenizTemiz Derneği / TURMEPA ve Garanti BBVA işbirliğiyle deniz kirliliğini azaltmak ve önlemek amacıyla Marmara Denizi’nde başlatılan “Mavi Nefes Projesi” kapsamında Eylül 2021-Aralık 2023 döneminde yaklaşık 177 bin kişinin günlük üretimine eşit 200 ton katı ve sıvı atık toplandığı açıklandı.
21.03.2024 Vitrin
Olaylı derbide sahaya ilk atlayan maskeli taraftarla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı
Olaylı derbide sahaya ilk atlayan maskeli taraftarla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı Süper Lig'de Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylarda, tribünden atlayıp, yeşil zemine ilk giren maskeli taraftar H.Ç.'nin (20), yurt dışından kente gelerek stadyuma girdiği ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
Trabzon yerel basınında Fenerbahçe manşetleri!
Trabzon yerel basınında Fenerbahçe manşetleri! Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın bitimiyle istenmeyen olaylar yaşandı. Trabzon yerel basınının olaylarla ilgili başlıkları dikkat çekti.
18.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe kafilesi aprona ulaştı!
Fenerbahçe kafilesi aprona ulaştı! Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden Fenerbahçe'de kafile, İstanbul'a doğru yola çıkmak için aprona ulaştı.
17.03.2024 Fenerbahçe
‘Kiralık otobüsle yollardayız’
‘Kiralık otobüsle yollardayız’ Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Ankara’nın Çankaya ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.
16.03.2024 Gündem
Meral Akşener Aksaray'da esnaf ziyaretinde bulundu
Meral Akşener Aksaray'da esnaf ziyaretinde bulundu  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Aksaray’a geldi. Esnafı ziyaret eden Akşener, otobüsle şehir turu atıp, halkı selamladıktan sonra iftar yemeğine katıldı.
13.03.2024 Gündem
'2029 sonunda raylı sistemlerimiz 650 kilometreleri bulacak'
'2029 sonunda raylı sistemlerimiz 650 kilometreleri bulacak' "Ulaşılabilir İstanbul Temalı Proje Tanıtım Toplantısı" nda konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "2029 sonunda 650 kilometreleri bulacak olan raylı sistemimiz 2029'dan sonraki ilk dönemde 750 kilometreye ulaşarak İstanbul'u hak ettiği raylı sistem ağına hep birlikte kavuşturacağız" dedi.
13.03.2024 Gündem
'Kerebiç' tatlısı Ramazan sofralarının vazgeçilmezleri arasında yerini koruyor
'Kerebiç' tatlısı Ramazan sofralarının vazgeçilmezleri arasında yerini koruyor Mersin yöresine özgü bir tatlı çeşidi olan kerebiç, hafifliği ve doğallığının yanı sıra lezzetiyle de ramazan sofralarını süslüyor.
12.03.2024 Gündem
TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 9 yaralı
TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 9 yaralı TEM Otoyolu’nun Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçişinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 9 kişi yaralandı. Ulaşıma kapanan Ankara yönünde yol 1,5 saatlik çalışma sonrası trafiğe açıldı.
7.03.2024 Gündem
İstanbul'da metro arızası: Seferler otobüsle yapılıyor
İstanbul'da metro arızası: Seferler otobüsle yapılıyor Metro İstanbul'dan yapılan duyuruda, "M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz yapılamamaktadır" denildi.
7.03.2024 Haberler
25 günlük bebeğin ağlaması faciayı önledi! Aile kabusa uyandı
25 günlük bebeğin ağlaması faciayı önledi! Aile kabusa uyandı Adana’nın Kozan ilçesinde, 25 günlük bebeğin ağlamasıyla fark edilip erken müdahaleyle söndürüldü.
7.03.2024 Gündem
İstanbul'da metro arızası: Seferler otobüsle yapılıyor
İstanbul'da metro arızası: Seferler otobüsle yapılıyor Metro İstanbul'dan yapılan duyuruda, "M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz yapılamamaktadır" denildi.
7.03.2024 Haberler
İstanbul'da metro arızası ulaşımı felç etti!
İstanbul'da metro arızası ulaşımı felç etti! Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı'nda yapılamayan seferler nedeniyle istasyonlarda yoğunluk oluşurken, bölgede trafik de kilitlendi.
7.03.2024 Gündem
Meksika'da yer yerinden oynuyor! Protestocular Başkanlık Sarayı’na daldı
Meksika'da yer yerinden oynuyor! Protestocular Başkanlık Sarayı’na daldı Meksika’da 2014 yılında kaybolan 43 öğrencinin bulunması için protesto düzenleyen göstericiler, araçla daldıkları Başkanlık Sarayı’nın kapısını kırdı.
6.03.2024 Dünya
Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı
Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye'de bulunan Kazım Karabekir Cemevi'ni ziyaret etti. Özel ve İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı.
1.03.2024 Gündem
Para karşılığı eğlence mekanı sahibinden şok plan!
Para karşılığı eğlence mekanı sahibinden şok plan! Edirne’de komşu iki eğlence mekanı çalışanları arasında çıkan, 7 kişinin yaralandığı kavganın ardından, işletmelerden biri kundaklandı. Mekana giren maskeli 2 kişi iş yerini, ateşe verdi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada mekan sahibi 2 kardeşin, 2 kişiye para karşılığı diğer mekanı yaktırdıkları belirlendi.
1.03.2024 Gündem
İzmir'de yolcu otobüsüyle çarpışan otomobil tanınmaz hale geldi: 1 ölü, 3 yaralı
İzmir'de yolcu otobüsüyle çarpışan otomobil tanınmaz hale geldi: 1 ölü, 3 yaralı İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yolcu otobüsüyle çarpışan otomobil, 200 metre sürüklendi. Kazada, otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
26.02.2024 Gündem
'20 yıllık görev süremde paralı pullu soruşturmam yoktur'
'20 yıllık görev süremde paralı pullu soruşturmam yoktur' AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Bizde saklı, gizli iş olmaz. 20 yıllık görev sürem içerisinde paralı pullu soruşturmam yoktur. 20 yıldır görev yapıyorum, adrese teslim bizde bir tane ihale yok" şeklinde konuştu.
24.02.2024 Gündem
Erdoğan, KAAN ile başladı projeleri tek tek saydı: Füze sistemlerine sahip olmak beka meselesidir
Erdoğan, KAAN ile başladı projeleri tek tek saydı: Füze sistemlerine sahip olmak beka meselesidir Sakarya'da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele konusunda net mesajlar verirken milli muharip uçak KAAN, İHA, SİHA ve savunma sanayiinin önemine dikkat çekti.
24.02.2024 Gündem
Ankara'dan Amasra'ya gezmeye gelen Yusuf'un kahreden sonu
Ankara'dan Amasra'ya gezmeye gelen Yusuf'un kahreden sonu Ankara'dan Bartın Amasra ilçesine gezmeye Yusuf Ülger, girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.
19.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Otobüsle ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.