Otomobil Haberleri

Otomobil Haberleri

Son dakika Otomobil haberleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Otomobil haberleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Otomobil haberleri haber sayfamızda...

Otomobil Haberleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 780 otomobil haberleri haberi bulunmuştur.
TOGG SATIŞ FİYATI ne kadar, kaç para, belli oldu mu? TOGG özellikleri, renkleri, açılımı...
TOGG SATIŞ FİYATI ne kadar, kaç para, belli oldu mu? TOGG özellikleri, renkleri, açılımı... Otomobil haberleri yakından takip ediliyor. Yerli ve milli akıllı cihaz TOGG ile ilgili araştırmalar başladı. Kimi vatandaş TOGG satış fiyatı ne kadar öğrenmek isterken, kimi vatandaş ise TOGG özellikleri, renkleri, açılımı nedir araştırıyor. TOGG hakkında bazı merak edilen soruların cevapları açıklandı. İşte ayrıntılar...
31.10.2022 Bilgi Rehberi
Türkiye’de tek, tüm teklifleri reddediyor
Türkiye’de tek, tüm teklifleri reddediyor Sivas’ta yaşayan Metin Şahin, Türkiye’de tek olan aracını büyük tekliflere rağmen satmayarak gözü gibi bakıyor.
14.09.2022 Ekonomi
Çin'deki fabrikası bu hafta üretim yapmayacak
Çin'deki fabrikası bu hafta üretim yapmayacak Japon otomobil üreticisi Honda'nın Çin'in Chongqing'deki fabrikası bu hafta da üretim yapmayacak.
25.08.2022 Uzmanpara
Volkswagen madencilik sektörüne girebilir
Volkswagen madencilik sektörüne girebilir Volkswagen, Kanada'da madencilik sektörüne girmeyi hedefliyor.
24.08.2022 Uzmanpara
Tesla yapay zekası at arabasını algılayamadı, tır olarak gösterdi
Tesla yapay zekası at arabasını algılayamadı, tır olarak gösterdi Tesla'nın Full Self Driving yazılımının beta sürümüyle yapılan bir sürüşte at arabası bir tır olarak algılandı. Tesla, daha sonra at arabasını bir kamyonet olarak gördü. Son olarak aracın dokunmatik ekranında at arabası, tırın arkasından bir insan yürüyor gibi göründü.
17.08.2022 Ekonomi
Adanalı iş insanına şok: 3 milyon liralık sıfır lüks cip hatalı çıktı
Adanalı iş insanına şok: 3 milyon liralık sıfır lüks cip hatalı çıktı Adana’da 3 milyon 80 bin liraya bayiden sıfır kilometre lüks cip alan bir kişi, aracı ekspere götürdüğünde hayatının şokunu yaşadı.
17.08.2022 Ekonomi
Araç alacaklar dikkat! 6+6 sınırlaması piyasadaki dengeleri değiştirdi
Araç alacaklar dikkat! 6+6 sınırlaması piyasadaki dengeleri değiştirdi Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sıfır kilometre araçların satın alındıktan sonra hiç kullanılmadan daha yüksek fiyattan satılarak yaratılan fırsatçılığı önlemek için, ikinci el otomobillere ilk tescil tarihinden itibaren 6 ay ve 6 bin kilometreyi geçmeden satılamama kısıtlaması getirecekleri duyurmuştu. Peki bu düzenlemenin duyurulması piyasada ne gibi değişiklikler yarattı? İşte detaylar...
15.08.2022 Ekonomi
Türkiye'den 'ÇİP' hamlesi: Ankara'da yer ayrıldı! 'Bu adım fiyatları düşürür'
Türkiye'den 'ÇİP' hamlesi: Ankara'da yer ayrıldı! 'Bu adım fiyatları düşürür' Ticaret Bakanı Mehmet Muş, çip üretimi için Ankara'da yer ayrıldığını belirterek, şu anda bu yatırımla ilgili çalışmaların sürdüğünü söyledi. Peki, Türkiye'nin bu alana girmesiyle neler değişir? Araç fiyatlarında düşüş olur mu? İşte detaylar...
12.08.2022 Ekonomi
Çin'de yeni araç satışları arttı
Çin'de yeni araç satışları arttı Çin'de yeni araç satışları temmuz ayında yüzde 29,7 arttı.
11.08.2022 Uzmanpara
Bakan Muş duyurdu: Araç satışına 6 bin km'yi geçmeden sınırlama getireceğiz
Bakan Muş duyurdu: Araç satışına 6 bin km'yi geçmeden sınırlama getireceğiz Bakan Muş, sıfır kilometre araç satışı için planlanan yeni uygulamayı resmen duyurdu. Muş, "İlk tescilden sonra şirketler, galeriler, rentacarlar 6 ay ve 6 bin kilometreyi geçmeden aldıkları sıfır araçları satamayacak" dedi. Peki konuyla ilgili sektör temsilcileri ne diyor?
10.08.2022 Ekonomi
Güneş enerjili araba ürettiler! 'Karayolunda garip bir cisim ilerliyor’ ihbarı
Güneş enerjili araba ürettiler! 'Karayolunda garip bir cisim ilerliyor’ ihbarı Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde jandarma ekipleri, yapılan ‘karayolunda garip bir cisim ilerliyor’ ihbarına üzerine harekete geçti.
9.08.2022 Ekonomi
Renault Taliant fiyat listesi belli oldu! Renault Taliant ne zaman satışa sunulacak?
Renault Taliant fiyat listesi belli oldu! Renault Taliant ne zaman satışa sunulacak? Renault'un yeni sedanı Taliant'ın Türkiye satış fiyatı belli oldu. Uzun bir zamandır merak edilen Renault'un yeni B-Sedan Segment aracı Taliant, Symbol'un halefi olarak yollarda yerini alacak. Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş AA'ya yaptığı açıklamada otomobilin satışa sunulacağı tarih ve fiyatlandırma konusunda açıklamalarda bulundu. İşte Renault Taliant 2021 fiyat listesi ve satışa sunulacağı tarih...
24.05.2021 Otomobil
Otomobillerin yıllar içindeki değişimi
Otomobillerin yıllar içindeki değişimi Otomobil firmaları zaman içerisinde modellerini güncelliyorlar. Aralarında efsane otomobillerin de olduğu markaların zaman içerisindeki değişimi şaşırttı. İşte otomobillerin yıllar içindeki değişimi.
27.08.2020 Otomobil
BMW 5 Serisi Türkiye yollarına çıkıyor!
BMW 5 Serisi Türkiye yollarına çıkıyor! BMW’nin premium otomobil standartlarını belirleyen modeli Yeni BMW 5 Serisi, en son teknolojik yenilikleri ile Ağustos ayı içerisinde Türkiye’de yollarla buluşuyor.
7.08.2020 Otomobil
Volkswagen yılın ilk yarısı verilerini açıkladı!
Volkswagen yılın ilk yarısı verilerini açıkladı! Dünyanın en büyük otomotiv üreticilerinden biri olan Volkswagen 2020 yılı ilk yarı sonuçlarını açıkladı. Koronavirüs sebebiyle yaptığı teslimatlarda yüzde 27 düşüş yaşayan firma operasyon kaybını da 800 milyon euro olarak açıkladı.
4.08.2020 Otomobil
Tofaş yatırımlara devam edecek!
Tofaş yatırımlara devam edecek! Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu koronavirüs salgınına rağmen yatırımlara ve yeni ürün çalışmalarına ara vermediklerini vurgulayarak, “Yılın ilk yarısında 50 milyon Euro yatırım gerçekleştirdik. Bu yıl toplam 150 milyon Euro’luk yatırım planlıyoruz” dedi.
4.08.2020 Otomobil
Renault'nun kaybı rekor düzeyde
Renault'nun kaybı rekor düzeyde Fransız otomobil üreticisi Renault, 2020 yılı ilk yarı sonuçlarını açıkladı. Marka bu dönemde pandemi yüzünden gerçekleşmeyen satışlardan 7.3 milyar euroluk kayıp yaşadığını açıkladı.
4.08.2020 Otomobil
Volvo'nun hibrit satışları yüzde 80 arttı
Volvo'nun hibrit satışları yüzde 80 arttı Volvo Cars, Avrupa'dan gelen güçlü talep nedeniyle ilk yarıda plug-in hibritlerinin küresel satışlarını yüzde 80 artırdı. Böylece Volvo küresel pazarda hibrit satışlarının yüzde 20’sini sağlayan marka oldu.
28.07.2020 Otomobil
Türkiye ilk yarı yılda Avrupa'da altıncı sırada
Türkiye ilk yarı yılda Avrupa'da altıncı sırada Otomotiv Distribütörleri Derneğinden yapılan açıklamaya göre, otomotiv pazarı haziran ayında yüzde 24 azalarak ve 1 milyon 335 bin 802 adet olurken, Türkiye Avrupa otomotiv satışlarında altınsı sırayı aldı. 2019 yılının aynı ayında 1 milyon 756 bin 553 toplam adet satış gerçekleşmişti.
27.07.2020 Otomobil
Mercedes üretimi durduruyor!
Mercedes üretimi durduruyor! Alman otomotiv devi Mercedes, sedan otomobil pazarının en önemli merkezlerinden olan Amerika ve Meksika'da sedan üretimini durdurma kararı aldı.
20.07.2020 Otomobil
86 ülkeye ihracat yapıldı!
86 ülkeye ihracat yapıldı! Türkiye'den bu yılın ilk yarısında 86 ülkeye otobüs, minibüs ve midibüs ihraç edildi.
17.07.2020 Otomobil
İlk 6 ay verileri açıklandı!
İlk 6 ay verileri açıklandı! Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), yılın ilk yarısına ait verileri açıkladı. İşte 2020’nin Ocak - Haziran ayında en çok satan araçlar.
13.07.2020 Otomobil
En ucuz sıfır otomobiller! 2020 Temmuz ayının en ucuz sıfır otomobilleri
En ucuz sıfır otomobiller! 2020 Temmuz ayının en ucuz sıfır otomobilleri Otomobil firmaları ve bankaların kampanyaları devam ederken otomobil sahibi olmak isteyenlerde çoğaldı. Bu yüzden en uygun otomobili seçmek araştırmalar yapılıyor. Bizler de sizler için 2020'nin temmuz ayındaki en ucuz sıfır otomobilleri sıraladık. 150 bin TL altında en ucuz sıfır otomobiller haberimizde. İşte en ucuz sıfır otomobiller.
9.07.2020 Otomobil
Toyota, Türkiye'deki 30. yılını kutluyor!
Toyota, Türkiye'deki 30. yılını kutluyor! Türkiye’nin üretim ve ihracat liderleri arasında yer alan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, kuruluşunun 30.yılını kutluyor. Bu anlamlı yılda Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye aynı zamanda, Amerikalı bağımsız araştırma şirketi JD Power tarafından Avrupa ve Afrika bölgesindeki en iyi fabrika seçilerek “Golden Plant” (Altın Fabrika) ödülüne layık görüldü.
7.07.2020 Otomobil
Elektrikli araç sayısı artıyor!
Elektrikli araç sayısı artıyor! Haziran sonunda Türkiye'de 173 adet elektrikli ve 5 bin 704 adet hibrit otomobil satışı gerçekleştirilirken, elektrikli otomobil satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 92,2, hibrit otomobil satışları da yüzde 18 yükseldi.
6.07.2020 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Otomobil Haberleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.