Yanan aracın sürücüsünü kurtarmak için zamanla yarıştılar
Yanan aracın sürücüsünü kurtarmak için zamanla yarıştılar Kanada'nın Toronto kentindeki otoyolda bir araç sürücüsü, geçirdiği epilepsi nöbeti nedeniyle kaza yaptı. Araçtan duman yükselirken, sürücü yoldan geçenlerin yoğun çabaları sonucu kurtarıldı.
8.07.2022 Haberler
Hareket halindeki otomobil yandı
Hareket halindeki otomobil yandı Antalya'nın Korkuteli ilçesinde seyir halindeki otomobilinde motor kısmından duman geldiğini fark eden sürücü yol kenarında durdu. Kısa sürede yanan otomobile itfaiye ekipleri müdahale etti.
18.06.2022 Haberler
İstanbul'da panik anları! Yangın diğer otomobile sıçramasın diye çırpındılar
İstanbul'da panik anları! Yangın diğer otomobile sıçramasın diye çırpındılar Bağcılar'da park halindeki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Alevlere teslim olan otomobilin yanında bulunan başka bir otomobilin yanmaması için tüm mahalle sakinleri seferber oldu. İtilerek bir otomobil yanmaktan kurtarılırken diğer otomobil küle döndü. 
31.03.2022 Gündem
Otomobil yangınını izleyen meraklı sürücü hafriyat kamyonuna çarptı
Otomobil yangınını izleyen meraklı sürücü hafriyat kamyonuna çarptı Arnavutköy'de lastiği patlayan bir otomobil, sürücünün jant üzerinde ilerlemesi sonucu alev alev yandı. Yoldan geçen sürücüler yangını söndüremeyince, olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri yanan otomobili söndürdü. Ayrıca, otmobilin yanmasını izleyen başka bir sürücü ise hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Kazada sürücü hafif şekilde yaralandı.
6.07.2021 Gündem
Yol kenarında korku dolu anlar! Seyir halindeyken alev aldı...
Yol kenarında korku dolu anlar! Seyir halindeyken alev aldı... Bursa'da seyir halindeyken motor kısmından alev alan otomobil, yandı. Otomobilin kullanılmaz hale geldiği yangın nedeniyle karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.
20.06.2020 Gündem
Hareket halindeki otomobil yandı
Hareket halindeki otomobil yandı Malatya'nın Darende ilçesinde, hareket halindeyken bilinmeyen nedenle alev alan otomobil, kullanılamaz hale geldi.
23.12.2019 Haberler
Güngören’de park halinde bulunan 6 otomobil alev alev yandı
Güngören’de park halinde bulunan 6 otomobil alev alev yandı Güngören’de oto kaporta ve boya servisine ait bir otoparkta park halinde bulunan 6 otomobil alev alev yandı. Yanan otomobiller itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
11.09.2019 Haberler
Haliç Köprüsü'nde seyir halindeki araç alev alev yandı
Haliç Köprüsü'nde seyir halindeki araç alev alev yandı Haliç Köprüsü'nde Ankara istikametinde seyir halinde bir otomobil yandı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken, trafik tamamen durdu.
11.09.2019 Haberler
Alev topuna döndü!
Alev topuna döndü! Antalya’nın Kemer ilçesinde ormanlık alanda kaza yapan otomobil alev alev yandı. Bitki örtüsüne sıçrayan alevler, itfaiye tarafından kontrol altına alınırken sürücü ise kazayı yara almadan atlattı. Edinilen bilgiye göre, Kemer merkezinden Kiriş Mahallesi yönüne gitmekte olan Bayram Acar yönetimindeki 07 K 5354 plakalı otomobil, Çalış Sokağı’nda yokuş aşağı inerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Yoldan çıkan araç, yol kenarındaki aydınlatma direğine çarparak durabildi. Sürücü Acar ise kazada araçtan yara almadan kendi imkanları ile kurtuldu. ALEV TOPUNA DÖNDÜ Kazayla ilgili olarak Kemer Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekibi tutanak tanzim ettiği sırada aydınlatma direği ile otomobilin şasi yapması sonucu araç alev aldı. Kısa sürede alev topuna dönen ve tamamen kullanılmaz hale gelen araç, Antalya Büyükşehir Belediye İtfaiyesi Kemer Birimi ekipleri tarafından söndürüldü. Sürücü Bayram Acar ise karşı yönden gelen bir aracın uzun farları yüzünden gözlerinin kamaştığını ve önünü göremeyince yoldan çıktığını ileri sürdü. Söndürme çalışmaları sebebiyle Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AKEDAŞ) tarafından bölgedeki elektrikler kesilirken, polis ekipleri de yolu iki yönden trafiğe kapattı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
1 saat içinde 7 araç yandı
1 saat içinde 7 araç yandı Konya’da yaklaşık 1 saat içerisinde 7 araç yanarak kullanılamaz hale gelirken polis ekipleri 5 araçta kundaklama olabileceği ihtimali üzerine duruyor. Konya’da yaklaşık 1 saat içerisinde merkez Selçuklu ve Karatay ilçesinde 7 araçta yangın çıktı. ilk yangın trafikte seyir halinde olan bir araçta çıktı. Trafikte seyir halindeyken yanan araç yol kenarında durduğu esnada park halindeki bir TIR’a sıçrayarak yangına neden oldu. Polis ekipleri yangınla ilgili çalışmayı sürdürdüğü Karatay ilçesi ve Selçuklu ilçesinde farklı mahallelerden 5 araçta yangın ihbarı geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri motor kısmından yanan araçları kısa sürede söndürürken, yanarak kullanılamaz hale gelen 5 araçta kundaklama olabileceği ihtimali üzerine olay yeri inceleme ekipleri çağrıldı. Olay yeri inceleme ekipleri araçlar üzerinde inceleme yaptı. Polis ekipleri 5 aracı yakan şahıs ya da şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
Yolda giden otomobil, içerden yanmaya başladı!
Yolda giden otomobil, içerden yanmaya başladı! Rusya'da bir otomobilin araç kamerasına takılan görüntülerde, seyir halindeki araçtan önce bir alev topu çıktığı, ardından da sürücünün alev alan araçtan kendisini son anda dışarı attığı görülüyor. Bayan sürücü hastaneye kaldırılırken, otomobilin hurdaya döndüğü görülüyor.
11.09.2019 Nevidyo