Oturma Eylemi

Oturma Eylemi

Son dakika oturma eylemi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oturma eylemi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oturma eylemi haber sayfamızda...

Oturma Eylemi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.576 oturma eylemi haberi bulunmuştur.
'Eros' davasındaki karara hayvanseverlerden tepki: Hayvan cinayetinin iyi hali olmaz
'Eros' davasındaki karara hayvanseverlerden tepki: Hayvan cinayetinin iyi hali olmaz İstanbul’da asansörde sıkıştırdığı 'Eros' isimli kediyi tekme darbeleriyle öldüren İbrahim Keloğlan’a verilen 2,5 yıl cezayı az bularak tepki gösteren hayvan hakları savunucuları yaptıkları açıklamada, “Sistem Eros'un katiline iyi hal indirimi verdi. Eros'u öldürdükten sonra köye gidip hayvan beslemesi bir fail aklayıcı olarak kullanılarak katil serbest bırakıldı.” ifadelerine yer verdi.
15.03.2024 Gündem
Protestonun adı British Museum
Protestonun adı British Museum British Museum’un BP ile sponsorluk anlaşması Filistin için protesto edildi.
14.02.2024 Kültür Sanat
DEM Partili vekiller yol kapattı! Diyarbakır'da gözaltılar
DEM Partili vekiller yol kapattı! Diyarbakır'da gözaltılar Diyarbakır'da bir alışveriş merkezinin önünde, aralarında DEM Partili milletvekillerinin bulunduğu gruba polis, valilik yasağını gerekçe göstererek izin vermedi.
13.02.2024 Gündem
Batman Valiliği duyurdu! Eylem ve etkinlikler yasaklandı
Batman Valiliği duyurdu! Eylem ve etkinlikler yasaklandı Batman Valiliği, 9-16 Şubat tarihleri arasında kentte yapılması planlanan toplantı ve gösteri yürüyüşleri, miting, çadır kurma, stant açma, afiş ve pankart asma gibi eylem ve etkinliklerin yasaklandığını açıkladı.
8.02.2024 Gündem
Diyarbakır Valiliği duyurdu! 8 gün süreyle yasaklandı
Diyarbakır Valiliği duyurdu! 8 gün süreyle yasaklandı Diyarbakır Valiliği açıkladı. 8 gün süreyle kentte yapılması planlanan gösteri, yürüyüş, miting, çadır kurma, stant açma, afiş gibi etkinliklere yasak geldi. İşte detaylar...
7.02.2024 Gündem
Ağrı Valiliği duyurdu! 4 gün boyunca yürüyüş ve gösteri yasak
Ağrı Valiliği duyurdu! 4 gün boyunca yürüyüş ve gösteri yasak Ağrı Valiliği, ülke ve dünya gündemindeki olaylar ve gelişmeler nedeniyle ilde 4 gün boyunca yürüyüş ve gösteri yasağının uygulanacağını duyurdu.
1.02.2024 Gündem
Hollanda Dışişleri Bakanlığı çalışanlarından Gazze çağrısı
Hollanda Dışişleri Bakanlığı çalışanlarından Gazze çağrısı Hollanda Dışişleri Bakanlığında çalışan yaklaşık 150 kişi, bakanlık binası önünde oturma eylemi düzenleyerek, Gazze Şeridi’nde ateşkes çağrısında bulundu.
22.12.2023 Dünya
ABD'de Gazze'de ateşkes için oturma eylemi: 40 gözaltı
ABD'de Gazze'de ateşkes için oturma eylemi: 40 gözaltı ABD'nin başkenti Washington DC'de bulunan Hart Senato Ofis Binası'nda İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına tepki gösteren protestocular, ateşkes çağrısında bulunarak oturma eylemi düzenledi. Polis, 40 göstericiyi gözaltına aldı.
12.12.2023 Dünya
Meksika'da kasabalılar haraç isteyen kartelle çatıştı! 14 ölü, 7 yaralı
Meksika'da kasabalılar haraç isteyen kartelle çatıştı! 14 ölü, 7 yaralı Meksika’da Texcapilla kasabasında geçtiğimiz cuma günü bölge halkının kendilerinden haraç isteyen La Familia Michoacana adlı kartel üyeleri ile çatışması sonucu 14 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.
11.12.2023 Dünya
ABD'de Hart Senato Ofis Binası'nda oturma eylemi! 'Ateşkes şimdi'
ABD'de Hart Senato Ofis Binası'nda oturma eylemi! 'Ateşkes şimdi' ABD'nin başkenti Washington DC'de bulunan Hart Senato Ofis Binası'nda İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına tepki gösteren protestocular, ateşkes çağrısında bulunarak oturma eylemi düzenledi. Polis, 40 göstericiyi gözaltına aldı.
11.12.2023 Dünya
Oğlu 11 yaşındayken kaçırıldı! Evlat nöbetindeki anneden yürek yakan sesleniş
Oğlu 11 yaşındayken kaçırıldı! Evlat nöbetindeki anneden yürek yakan sesleniş Diyarbakır'da HDP il binası önünde evlat nöbetini sürdüren Sadiye Tokay, 11 yaşındayken kaçırılan oğluna kavuşacağı günü bekliyor.
10.12.2023 Gündem
Ailelerin evlat nöbeti 1546 günü buldu
Ailelerin evlat nöbeti 1546 günü buldu Çocuklarının PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığı iddiasıyla oturma eylemi başlatan ailelerin evlat mücadelesi kararlılıkla 1546 gündür devam ediyor.
26.11.2023 Gündem
İngiltere parlamentosunda Gazze’de kalıcı ateşkes için oturma eylemi düzenlendi
İngiltere parlamentosunda Gazze’de kalıcı ateşkes için oturma eylemi düzenlendi Filistin Dayanışma Kampanyası (PSC) üyeleri, İngiltere parlamentosunda düzenledikleri oturma eyleminde Gazze Şeridi’nde kalıcı ateşkes çağrısında bulundu.
22.11.2023 Haberler
İngiltere parlamentosunda oturma eylemi
İngiltere parlamentosunda oturma eylemi Gazze'de kalıcı ateşkes için İngiltere parlamentosunda oturma eylemi düzenlendi. Filistin Dayanışma Kampanyası (PSC) üyelerinin düzenlediği eylem cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.
22.11.2023 Dünya
6 gün önce oğlu PKK’lılar tarafından kaçırıldı! Baba nöbete başladı
6 gün önce oğlu PKK’lılar tarafından kaçırıldı! Baba nöbete başladı Diyarbakır'da 6 gün önce oğlunun kandırılarak terör örgütü PKK'ya götürüldüğünü ileri süren baba, evlat nöbetine katıldı.
22.11.2023 Gündem
Diyarbakır’da Öcalan yürüyüşünde 55 gözaltı
Diyarbakır’da Öcalan yürüyüşünde 55 gözaltı Diyarbakır'da terörist başı Abdullah Öcalan için bir araya gelerek yürüyüş yapmak isteyen ve aralarında HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ile milletvekillerinin olduğu grubun yürüyüşüne polis müdahale etti. 55 kişi gözaltına alındı.
18.11.2023 Gündem
Derya Yanık, Diyarbakır'da evlat nöbetindeki aileleri ziyaret etti
Derya Yanık, Diyarbakır'da evlat nöbetindeki aileleri ziyaret etti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Derya Yanık ve beraberindeki heyet, Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocukları için HDP binası önünde evlat nöbetini sürdüren aileleri ziyaret etti. Yanık, “Maalesef PKK ve onun arkasındaki güçler, çocukların yaşına ve sağlık durumlarına bakmaksızın eline silah verip, o kirli ve kanlı savaşlarında bir lojistik malzeme olarak gördükleri yavrularımızı kandırarak dağlara çıkardılar. Devlet olarak, AK Parti olarak, 22 yıldır terörle mücadelemizi devam ettiriyoruz” dedi.
17.11.2023 Gündem
Özel’in yargı krizi yorumuna Erdoğan’dan tepki: Darbe nitelemesi utanmazlıktır
Özel’in yargı krizi yorumuna Erdoğan’dan tepki: Darbe nitelemesi utanmazlıktır Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AYM ile Yargıtay arasındaki mesele, görev alanlarıyla ilgili görüş farklılığından ibarettir. İki yüksek yargı organı arasında ortaya çıkan içtihat farkını darbe olarak nitelendirmek utanmazlıktır” diyerek, CHP Genel Başkanı Özel’e tepki gösterdi.
16.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail’e atom bombası sorusu: Sıkıysa açıkla
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail’e atom bombası sorusu: Sıkıysa açıkla İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, dikkat çeken açıklamalar yaptı. İsrail'in bir terör devleti olduğunu vurgulayan Erdoğan, İsrail'in atom bombasıyla tehdit ettiğini ifade ederek Netanyahu'ya seslendi: Sende atom bombası var mı, yok mu? Sıkıysa açıkla.
15.11.2023 Gündem
AYM ya kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı
AYM ya kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı “AYM adalet ve hukuk düzeninin safrası ve sancısıdır” ifadelerini kullanan MHP Genel Başkanı Bahçeli, AYM’nin ya kapatılması ya da yeniden yapılandırılması gerektiğini söyledi.
15.11.2023 Gündem
Bahçeli: Anayasa Mahkemesi hukuk düzeninin safrası ve sancısıdır
Bahçeli: Anayasa Mahkemesi hukuk düzeninin safrası ve sancısıdır AYM-Yargıtay polemiğiyle ilgili konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kriz bekleyenlere açık söylüyorum ki avuçlarını yalayacaklar, hevesleri kursaklarında kalacaktır. Anayasa Mahkemesi sağlıklı hukuk düzeninin safrası ve sancıdır." ifadelerini kullandı.
14.11.2023 Haberler
Bahçeli: Anayasa Mahkemesi hukuk düzeninin safrası ve sancısıdır
Bahçeli: Anayasa Mahkemesi hukuk düzeninin safrası ve sancısıdır AYM-Yargıtay polemiğiyle ilgili konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kriz bekleyenlere açık söylüyorum ki avuçlarını yalayacaklar, hevesleri kursaklarında kalacaktır. Anayasa Mahkemesi sağlıklı hukuk düzeninin safrası ve sancıdır." ifadelerini kullandı.
14.11.2023 Gündem
TBMM Genel Kurulu'nda 'yargı' tartışması yaşandı
TBMM Genel Kurulu'nda 'yargı' tartışması yaşandı TBMM Genel Kurulu’nda, Yargıtay’ın, Anayasa Mahkemesi üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunması tartışıldı.
9.11.2023 Gündem
Yahudilerden Özgürlük Heykeli önünde Filistin'e destek
Yahudilerden Özgürlük Heykeli önünde Filistin'e destek ABD'de "Barış için Yahudilerin Sesi" adlı grup, Filistin'e destek vermek için oturma eylemi düzenledi.
7.11.2023 Dünya
ABD'li Yahudilerden oturma eylemi! Gazze'de ateşkes talep ettiler
ABD'li Yahudilerden oturma eylemi! Gazze'de ateşkes talep ettiler İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepkiler devam ediyor. 'Barış için Yahudi Ses'" (JVP) adlı grup, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını durdurması ve ateşkes ilan edilmesi talebiyle New York'taki ünlü Grand Central tren garını kapatarak oturma eylemi gerçekleştirdi.
28.10.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Oturma Eylemi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.