Kade-İ Ahire Ne Demek? Kade-İ Ahire Oturuşu Nasıl Yapılır, Hangi Dualar Okunur?
Kade-İ Ahire Ne Demek? Kade-İ Ahire Oturuşu Nasıl Yapılır, Hangi Dualar Okunur? Namaz kılmaya başlayan insanlar namazın farzlarını öğrenmek istemektedir. Namazın farzlarından biri olan Kade-i Ahire oturuşunun ne olduğunu ve nasıl yapıldığını bilmek istemektedirler. Kade-i Ahire nedir? Kade-i Ahire oturuşu ne şekilde yapılmalıdır? Kade-i Ahire oturuşunda okunması gereken dualar nelerdir? Kade-i Ahire ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik.
17.02.2022 Dini Bilgiler
Namaz kılarken nasıl niyet edilir? Detaylı namaz kılınışı
Namaz kılarken nasıl niyet edilir? Detaylı namaz kılınışı Namaz kılmadan önce bazı bilgiler merak ediliyor. İslam alemi için beş vakit farz olan namaz hakkında merak edilen sorular arasında 'namaz kılarken nasıl niyet edilir', 'namaz nasıl kılınır' soruları yoğun ilgi görüyor. İşte namaz hakkında bilinmesi gereken önemli noktalar haberimizde...
31.10.2019 Gündem
Trump’ın danışmanından skandal hareket
Trump’ın danışmanından skandal hareket ABD Başkanı Donald Trump “Tarihi Siyah Üniversite ve Kolejler” birliğinin üyelerini Beyaz Saray’da ağırladı. Oval Ofis’teki görüşmeye Trump’ın danışmanı Kellyanne Conway’in aşırı umursamaz tavrı damga vurdu. Trump ve danışman Conway sosyal medyada alay konusu oldu.
11.09.2019 Televizyon
Sharon Stone hareketi ekrana çiviledi
Sharon Stone hareketi ekrana çiviledi 28 yaşındaki Arjantinli manken Giselle Gomez, konuk olduğu televizyon programında reyting rekorlarını alt üst etti.
11.09.2019 Televizyon
Hilal Cebeci'nin oturuşu olay yaratmıştı!
Hilal Cebeci'nin oturuşu olay yaratmıştı! Katıldığı televizyon programındaki kıyafetiyle dikkatleri üzerine çeken güzel şarkıcı Hilal Cebeci, oturuşuyla olay yaratmış, uzun süre gündemde kalmıştı...
11.09.2019 Televizyon