ÖyküÇelik

Türk sinema ve dizi oyuncusu.
Filmografi
 
Sinema
 
2008 Cin Geçidi
2009 Kanımdaki Barut
2010 Mahpeyker Kösem 
 
Televizyon
 
2008 Akasya Durağı
2009 Kasaba Zehra
2010 Gönülçelen
2011 Nuri
2012 Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam
2012 Benim için Üzülme
2013 Romantik Komedi 2: Bekarlıga Veda
 


Öykü Çelik biyografisi

Öykü Çelik kimdir?

Öykü Çelik 13.07.1987 tarihinde doğmuş olup Oyuncu olarak görev yapmaktadır.

Öykü Çelik kaç yaşındadır?

Öykü Çelik 13.07.1987 tarihinde doğmuş olup 32 yaşındadır.

Öykü Çelik ne iş yapar?

Öykü Çelik Oyuncu olarak görev yapmaktadır.

Öykü Çelik nerelidir?

Öykü Çelik Türkiye vatandaşıdır.


Doğum Tarihi :1987-07-13