Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Son dakika Öyle bir geçer zaman ki haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Öyle bir geçer zaman ki gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Öyle bir geçer zaman ki haber sayfamızda...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.643 öyle bir geçer zaman ki haberi bulunmuştur.
Tuba Ünsal 'Bir şey itiraf edeyim' dedi, yıllar sonra gerçeği açıkladı!
Tuba Ünsal 'Bir şey itiraf edeyim' dedi, yıllar sonra gerçeği açıkladı! Daha sonra 'Dünya Güzeli' ünvanını elde eden Azra Akın'ın birinci, Seçkin Piriler'in ikinci seçildiği 1998 Elite Model Look'a katılan isimlerden biri de Tuba Ünsal olmuştu. Şimdilerde ünlü bir oyuncu olan Ünsal, adından ilk kez söz ettirmeyi başardığı yarışmaya dair çarpıcı bir açıklamada bulundu.
18.04.2024 Cadde
Balkanlar'da 'İnci Taneleri' rüzgarı!
Balkanlar'da 'İnci Taneleri' rüzgarı! Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri'nin Kanal D ekranındaki başarısı sınırları aştı, Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Cadde
Tolga Güleç'ten 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' açıklaması!
Tolga Güleç'ten 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' açıklaması! 'Kırık Kanatlar' (2006) ile oyunculuk kariyerine adım atan Tolga Güleç, 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' ve 'Poyraz Karayel' ile hafızalarda yer etti. Ünlü oyuncu, 38 bölüm rol aldığı Kanal D'nin çok izlenen dizisi hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
7.04.2024 Cadde
‘Şanslı hissediyorum’
‘Şanslı hissediyorum’ Kanal D’nin ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ ve ‘Poyraz Karayel’ dizileriyle akıllara kazınan Tolga Güleç, ekranı özlediğini söyledi.
7.04.2024 Cadde
Erkan Petekkaya babasını toprağa verdi! Tabuta baktığı anlar yürek burktu
Erkan Petekkaya babasını toprağa verdi! Tabuta baktığı anlar yürek burktu Son olarak 'Üç Günlük Dünya' adlı yapımda yer alan Erkan Petekkaya, baba acısıyla sarsıldı. Ünlü isim, dün sabah hayatını kaybeden babası Akın Petekkaya'yı bugün toprağa verdi. Oyuncunun babasının tabutuna baktığı anlar yürek burktu. Cenaze namazı öncesi yaşanan talihsiz bir kaza ise tansiyonun yükselmesine sebep oldu.
28.03.2024 Cadde
Erkan Petekkaya'nın acı günü! Babası hayatını kaybetti
Erkan Petekkaya'nın acı günü! Babası hayatını kaybetti Son olarak 'Üç Günlük Dünya' adlı yapımda yer alan Erkan Petekkaya, baba acısıyla sarsıldı. Babası Akın Petekkaya'nın ölüm haberini sosyal medya hesabından duyuran oyuncu, cenaze bilgilerini de paylaştı.
27.03.2024 Cadde
'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi büyüdü, delikanlı oldu!
'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi büyüdü, delikanlı oldu! Kanal D'nin fenomen dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de canlandırdığı 'Osman' karakteriyle şöhreti yakalayan Emir Berke Zincidi, şimdilerde değişimiyle konuşuluyor. Ünlü oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi odağı oluyor.
22.03.2024 Cadde
Wilma Elles'in 'nafaka' isyanı! 'Karakter meselesi'
Wilma Elles'in 'nafaka' isyanı! 'Karakter meselesi' Oyuncu Wilma Elles, Beşiktaş'ta gerçeleşen bir açılışa katıldı. Kerem Göğüş ile 2014 yılında aşk yaşamaya başlayan, Temmuz 2015'te ikiz bebekleri dünyaya gelen Elles, Mart 2019'da ayrıldığı iş insanına tepki gösterdi.
7.03.2024 Cadde
Ayça Bingöl'den 'sosyal medya' cevabı: Takipçi sayısını karıştırmak mantıksız!
Ayça Bingöl'den 'sosyal medya' cevabı: Takipçi sayısını karıştırmak mantıksız! 'Kınalı Kar', 'İki Aile', 'Bıçak Sırtı' 'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Müslüm' ve 'Kırmızı Oda' gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Ayça Bingöl, önceki akşam Kuruçeşme'deki bir etkinliğe katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen Bingöl, oyuncuların sosyal medya takipçilerine ve fan kitlelerine göre seçildiğine dair yorumlar hakkında konuştu.
15.02.2024 Cadde
SENDEN ÖNCE SAHRA KİMDİR? Senden Önce dizisinin Sahra'sı Nilperi Şahinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
SENDEN ÖNCE SAHRA KİMDİR? Senden Önce dizisinin Sahra'sı Nilperi Şahinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Kanal D ekranlarında yeni bir dizi olan Senden Önce, bu akşam izleyenlerle bu akşam buluşuyor. Dizinin konusu dikkat çekerken oyuncu kadrosu da oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Dizide Sahra karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya merak edilenler arasında yerini aldı. Peki, Senden Önce'nin Sahra'sı kimdir? Senden Önce dizisinin Sahra'sı Nilperi Şahinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
13.02.2024 Bilgi Rehberi
Priv İsimleri 2024... Havalı, Komik, Değişik, Cool, Kişiye Özel, Farklı Priv Hesap İsimleri - Priv Hesap Ne Demek?
Priv İsimleri 2024... Havalı, Komik, Değişik, Cool, Kişiye Özel, Farklı Priv Hesap İsimleri - Priv Hesap Ne Demek? Hiç şüphesiz sanal dünyanın en vazgeçilmez platformlarından bazıları da Twitter, Facebook ve Instagram. Bu ağların yaygınlaşması ile birlikte dilimize yeni terimler girmeye başladı. Bunlardan bir tanesi de priv kelimesidir. Priv hesap terimi sosyal medya kullanıcılarının ikincil hesaplarına verilen addır. Priv hesap sosyal medya kullanıcılarının ana hesabı değil ikincil hesaplarıdır. Ancak kullanıcılar bu priv hesap isimlerini bulurken çok zorluk çekmektedir. Tek kişilik kullanılabilen bu hesaplar 2 veya 3 kişilik gruplar halinde de kullanılabilir. Priv ne demek? “En İyi, Komik, Yabancı ve Türkçe Instagram Priv Hesap İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Sosyalmedya
Wilma Elles dördüncü çocuğu istiyor!
Wilma Elles dördüncü çocuğu istiyor! Kanal D'nin yayınlandığı döneme damga vuran dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de hayat verdiği 'Caroline' karakteriyle şöhreti yakalayan Wilma Elles, 5 Ekim'de kızı Tiara Manolya'yı kucağına almıştı. 37 yaşındaki oyuncu, doğumdan 50 gün sonra dördüncü çocuk hakkında konuştu.
25.11.2023 Cadde
Mustafa Kemal Atatürk rolünü oynayan Aras Bulut İynemli kimdir? Aras Bulut İynemli kaç yaşında, nereli?
Mustafa Kemal Atatürk rolünü oynayan Aras Bulut İynemli kimdir? Aras Bulut İynemli kaç yaşında, nereli? Atatürk filminde Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıran oyuncu Aras Bulut İynemli'nin hayatı ve kariyerine dair ayrıntılar merak konusu. İynemli, İstanbul Teknik Üniversitesinde Uçak Mühendisliği eğitimi gördü. Reklam filmleri ardından Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile dikkat çekti. Peki, Aras Bulut İynemli kimdir, nereli, kaç yaşında?
29.10.2023 Cadde
Wilma Elles 19 günde 10 kilo verdi! 'Spor hâlâ yasak'
Wilma Elles 19 günde 10 kilo verdi! 'Spor hâlâ yasak' Oyuncu Wilma Elles, yaklaşık üç hafta önce üçüncü çocuğunu kucağına aldı. Bir kızı daha olan 37 yaşındaki oyuncu, kısa sürede doğum kilolarından kurtuldu. Elles, doğumdan sonra kısa sürede nasıl kilo verdiğini anlattı.
24.10.2023 Cadde
Yargı Kadir kimdir? Kadir Adarlı'yı oynayan Arif Pişkin nereli, kaç yaşında? İşte, filmleri ve TV dizileri
Yargı Kadir kimdir? Kadir Adarlı'yı oynayan Arif Pişkin nereli, kaç yaşında? İşte, filmleri ve TV dizileri Arif Pişkin, Yargı dizisinde Kadir Adarlı karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. TV ekranlarında ve tiyatro sahnelerinde boy gösteren Pişkin, aynı zamanda tiyatro eğitmenliği de yapıyor. Peki, Arif Pişkin kimdir, nereli, evli mi?
15.10.2023 Cadde
Wilma Elles anne oldu! Kızının adını açıkladı
Wilma Elles anne oldu! Kızının adını açıkladı Yaynlandığı döneme damga vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisiyle şöhreti yakalayan Wilma Elles, üçüncü çocuğunu beklediğini geçtiğimiz aylarda açıklamıştı. Doğum için eşi Mehmet Şah Çelik ve ikizleriyle birlikte Amerika'ya giden Elles, kızını kucağına aldığını duyurdu. Ünlü isim, bebeğinin adını da paylaştı.
9.10.2023 Cadde
'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Necati'si Sercan Badur ameliyat oldu!
'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Necati'si Sercan Badur ameliyat oldu! Son olarak 'Yardımcı Oyuncu' adlı yapımda yer alan, 2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' disizindeki 'Necati' rolü ile hafızalara kazınan Sercan Batur, Amerika'da ameliyat masasına yattı.
5.10.2023 Cadde
'Dilek Taşı' ilk bölümü ile zirvede! Salih Bademci'ye övgü yağdı
'Dilek Taşı' ilk bölümü ile zirvede! Salih Bademci'ye övgü yağdı Kanal D’nin çok konuşulan yeni dizisi 'Dilek Taşı', 7 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümü ile yayınlandı. 1980'li yıllarda geçen bir hikâyeyi konu alan dizi, izleyicileri ekran başına kilitledi. Dram yüklü senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Dilek Taşı, reytingin zirvesinde yer aldı. Dizinin başrolü Salih Bademci'nin performansına sosyal medyada övgü yağdı.
8.09.2023 Cadde
Wilma Elles karnı burnunda podyumda!
Wilma Elles karnı burnunda podyumda! Geçtiğimiz yıl Avukat Mehmet Şah Çelik ile nikâh masasına oturan Wilma Elles, üçüncü kez anne olmak için gün sayıyor. 8.5 aylık hamile olan 36 yaşındaki oyuncu, karnı burnunda podyuma çıktı. Hamilelik döneminde 13 kilo aldığını açıklayan Elles, "Hâlâ manken kıyafetleri giyebiliyorum" dedi.
31.08.2023 Cadde
Wilma Elles bebeğinin cinsiyetini açıkladı!
Wilma Elles bebeğinin cinsiyetini açıkladı! Yaynlandığı döneme damga vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisiyle şöhreti yakalayan Wilma Elles, geçtiğimiz yıl Avukat Mehmet Şah Çelik ile hayatını birleştirmişti. Üçüncü çocuğunu kucağına almak için gün sayan oyuncu, bebeğinin cinsiyetini açıkladı.
14.08.2023 Cadde
Türk Rock Müziğinin efsane ismi ERKİN KORAY kaç yaşındaydı? Erkin Koray kimdir? İşte Erkin Koray'ın hayatı ve şarkıları
Türk Rock Müziğinin efsane ismi ERKİN KORAY kaç yaşındaydı? Erkin Koray kimdir? İşte Erkin Koray'ın hayatı ve şarkıları Öyle Bir Geçer Zaman ki... Türk rock müziğin efsane isimlerinden Erkin Koray vefat etti. Sağlık sorunu nedeniyle hastaneye kaldırılan Koray'ın vefat haberini ise kızı duyurdu. Erkin Koray'ın hayatı ve şarkılarına dair ayrıntılar ise merak konusu oldu. Erkin Koray kimdir, kızı kim, aslen nereli?
8.08.2023 Bilgi Rehberi
Yalnızlar Rıhtımı’nda ıssız kaldık!
Yalnızlar Rıhtımı’nda ıssız kaldık! Anadolu Rock müziğinin unutulmaz ismi Erkin Koray, dün yaşama veda etti. Şarkılarıyla her yaştan insanın kalbine dokunan, hafızalara kazınan Koray’ın hayranları, bu kez ‘Yalnızlar Rıhtımı’nda ıssız kaldı.
8.08.2023 Kültür Sanat
Sanat dünyasının acı kaybı! Erkin Koray için peş peşe başsağlığı mesajları
Sanat dünyasının acı kaybı! Erkin Koray için peş peşe başsağlığı mesajları Uzun süredir Kanada'nın Toronto şehrinde yaşayan rock müziğin efsanevi ismi Erkin Koray (82) hayatını kaybetti. Erkin Koray'ın vefatının ardından peş peşe başsağlığı mesajları yayımladı.
7.08.2023 Gündem
Sanat dünyası Erkin abisini anıyor... 'Ne büyük şanstır ki aynı hayat dönemine denk geldik'
Sanat dünyası Erkin abisini anıyor... 'Ne büyük şanstır ki aynı hayat dönemine denk geldik' Uzun süredir Kanada'nın Toronto şehrinde yaşayan rock müziğin efsanevi ismi Erkin Koray (82) hayatını kaybetti. Acı haber, sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü isimler art arda başsağlığı mesajları yayınladılar.
8.08.2023 Cadde
Wilma Elles büryan yedi, Van Gölü’nde yüzdü! 'Ben de artık Bitlisliyim'
Wilma Elles büryan yedi, Van Gölü’nde yüzdü! 'Ben de artık Bitlisliyim' Üçüncü çocuğuna hamile olan Wilma Elles, geçtiğimiz yıl dünyevine girdiği Bitlisli avukat Mehmet Şah Çelik’in memleketini ziyaret etti. 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde hayat verdiği ‘Caroline’ karakteriyle ünlenen oyuncu, kaynanasının elini öptükten sonra büryan kebabı yedi ve Van Gölü’nde yüzdü.
29.07.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.